Protiv Rijeke je bilo 4000 gledatelja, a protiv Hajduka ocekujem bar 6000 ako ne i vise. Atmosfera super, dugo nije bilo tako, termin odlican nedjelja u 21:00.
Nakon pobjede u Zagrebu, jos sad transfera Ejupija sigurno ce se jos dici atmosfera, a pored toga, to je ipak Hajduk, bit ce i preko 8.000 gledatelja, mozda cak i do 10.000jopaa7 je napisao/la: Protiv Rijeke je bilo 4000 gledatelja, a protiv Hajduka ocekujem bar 6000 ako ne i vise. Atmosfera super, dugo nije bilo tako, termin odlican nedjelja u 21:00.
Ma i ja iskreno ocekujem tako nekako ali ipak nisam htio pretjeratiSignore je napisao/la: Nakon pobjede u Zagrebu, jos sad transfera Ejupija sigurno ce se jos dici atmosfera, a pored toga, to je ipak Hajduk, bit ce i preko 8.000 gledatelja, mozda cak i do 10.000
I pape i dida umrli od stidaKingJamesMVP je napisao/la:Lekcija nogometa na Poljudu
Da.Sarajlija88 je napisao/la:Jel Cibalia nekadasnji Dinamo Vinkovci?
[youtube][/youtube]ovako ponekad sjetim se svog dinama, onog dinama. sjetim se ponekog pogotka, automatizmom na YT da vidim kako je nekad bilo. uništio si jednu sreću majstore. uzeo nam mladost i generacijama oduzeo nešto zašto se živi.
najveća šteta je što današnji klinci nikad neće upoznat taj dinamo. nikad ne reci nikad, naravno, ali emocije više nema. nema ni gađenja. ništa. kao da ne postoji. dignute ruke od nekad ponosa. ono, kad negdje odeš i kažeš - znate, ja vam navijam za dinamo. onaj mali, a tako veliki klub. za mene najbolji. nema više ničeg.
hvala svima koji su se borili za ovaj klub. a onima koji i danas podržavaju majstora želim sve što su proživjeli oni koji su se borili za ovaj klub.
laku noć dragi moj dinamo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.