Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

Tritolone
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la Tritolone » 17 feb 2012, 22:21

Mislia sam i ja nesto napisat o tome ali eto nisam nasa prikladnu temu.

Steta, stvarno je bia veliki covjek...
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 feb 2012, 22:27

dzonvejn je napisao/la:šteta što nema klasnića i kalinića. nikola igra odlično u ukrajini, a klasnić je među 10 najboljih strijelaca engleske lige u mrtvom boltonu.
Ne treba pretjerivati. Mislim da je ipak 20. strijelac lige.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 17 feb 2012, 22:41

Monolog je napisao/la:
dzonvejn je napisao/la:šteta što nema klasnića i kalinića. nikola igra odlično u ukrajini, a klasnić je među 10 najboljih strijelaca engleske lige u mrtvom boltonu.
Ne treba pretjerivati. Mislim da je ipak 20. strijelac lige.
ma dobro, napamet sam napisao, znam da ima dosta, pogotovo jer igra u krepanom boltonu koji napravi 2 polušanse po utakmici.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 20 feb 2012, 14:02

PRIJE nekoliko dana, uslijed pritiska tamošnje javnosti, izbornik reprezentacije švedske Eric Hamren objavio je kako će za prijateljski susret s Hrvatskom pozvati Johna Guidettija - mladog napadača Manchester Cityja na posudbi u Feyenoordu. Guidetti je do sada igrao za mladu reprezentaciju, za koju je upisao sedam nastupa, a ovo mu je prvi poziv u A reprezentaciju.

Inače, mladi Šveđanin hit je u nizozemskoj ligi, a posljednjih tjedana zabio je tri uzastopna hat-tricka igrajući u dresu Feyenoorda. Trenutačno je na 18 postignutih pogodaka u sezoni u samo šesnaest odigranih utakmica te je drugi strijelac lige. Trenutno ga želi pola Europe, a prvi u redu je Bayern, stoga nema sumnje da će se o njemu puno pričati u budućnosti.

Interesantno, umjesto da nakon primljenog poziva u reprezentaciju zablista, Guidetti je proteklog vikenda napravio veliku glupost i to dok je ga je izbornik Hamren gledao s tribina. Naime nakon uspješno realiziranog jedanaesterca za vodstvo njegove momčadi u 77. minuti susreta, Guidetti je proslavljajući gol skinuo dres bacivši ga prema domaćoj publici.

Na njegovu žalost zaboravio je da već ima žuti karton te je ostao prilično iznenađen kada ga je sudac poslao u svlačionicu. Trener Erwin Koeman bjesnio je zbog nepromišljenog poteza svog igrača, a prava kazna za sve stigla je u 86. minuti kada su gosti golom Barbera stigli do boda. Šveđanin je tako ispao tragičar susreta.

"Ispričavam se svima, jako mi je žao što je tako ispalo. Bilo je to vrlo glupo od mene, prokleo sam se stotinu puta", rekao je nakon dvoboja Guidetti. "Zaista glupasto, takve stvari ne smiju se događati pravim nogometašima. Ostavio nas je u vrlo teškoj poziciji i na kraju smo prosuli sve što smo gradili cijelu utakmicu, izgubivši dva vrijedna boda", istaknuo je njegov suigrač i kapetan Feyenoorda Ron Vllar.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 20 feb 2012, 15:00

je li vrijeme da napokon budan dobije poziv? momak igra u strašnoj formi jer nema povreda hvala bogu zadnje vrijeme i trpa golove kao na traci. ili pošto nije iz dinama ili hajduka nije dostojan bilićevog poziva? uglavnom svemirski je brod za kalinića i ostale bakraće. ali kako ja to vidim sammir će prije dobiti poziv nego on...
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 20 feb 2012, 15:20

budan. :lol: dobivao je on i više prilika nego što zaslužuje, sjeća li se ko austrije? :mrgreen: uglavnom ni kalinić nije na spisku, a neće ni budan biti... olić, mandžukić, eduardo, jelavić, petrić, klasnić, kalinić su ispred njega.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 20 feb 2012, 15:24

baresi#6 je napisao/la:je li vrijeme da napokon budan dobije poziv? momak igra u strašnoj formi jer nema povreda hvala bogu zadnje vrijeme i trpa golove kao na traci. ili pošto nije iz dinama ili hajduka nije dostojan bilićevog poziva? uglavnom svemirski je brod za kalinića i ostale bakraće. ali kako ja to vidim sammir će prije dobiti poziv nego on...
Oko Budana se uvik lome koplja i 2008 je on igrao dobro i dosao je u repku i odigrao katastrofa, nama ne odgovaraju igraci kao on, staticni i veliki koji cekaju centarsut zato sta imamo samo Srnu desno koji moze uputit koristan centarsut.

Mozda je bolji od Kalinica samo zbog iskustva kojeg ima ali vjeruj mi Nikola ce ako nastavi ovako izrast u jednog opasnog napadaca.

A konkurencija u napadu repke je strasna : Mandžukic, Jelavic, Eduardo, Petric, Klasnic, Kalinic, Budan, Olic.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 20 feb 2012, 15:31

kalinić je strašno podcijenjen. u blackburnu je bio najbolji igrač i samo zbog onog kretenoida keana nije igrao ali je unatoč svemu bio najbolji strijelac kluba te sezone iako je igrao samo prvu polusezonu. a taj kean je srozao blackburn samo tako, prije njegova dolaska su bili na sredini ljestvice, solidan klub, a kad je on preuzeo kormilo nisu znali za pobjedu mjesecima i na kraju se na jedvite jade spasili, a pitanje je hoće li im to ove sezone poći za rukom. u dnipru zabije ko lud, prosjek skoro gol po utakmici... u reprezentaciji također igra dobro, zabio je malti u maksimiru, česima dva komada u puli (njegova najbolja utakmica za reprezentaciju), i onaj pobjednički protiv gruzije u splitu...
o budanu ne znam šta da kažem, nema gola u reprezentaciji, protiv austrije se šetao kao na modnoj pisti, i nakon onoga ima 1% šanse za ponovni poziv u reprezentaciju. ne sumnjam u njegove kvalitete, ali mislim da imamo boljih opcija u napadu, a plus ono protiv austrije...

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 20 feb 2012, 22:43

Ako se dobro sjecam, Budan je protiv Austrije igrao mozda 10 minuta?
Nije li malo prestrogo otpisivati ga samo na osnovu toga? Pogotovo ako uzmes u obzir da je tada vukao ozljedu i da je nakon Eura morao pod noz.

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 21 feb 2012, 12:47

Ah,ti naši napadači...imamo ih dosta koji su podjednake kvalitete...dobri su to igrači, ali nisu svjetske klase. Tako da Biliću nije baš lako odlučit koga stavit u igru i uvijek mu netko može kenjat što nije pozvao ovog ili onog.

Za EP su sigurni Olić i Mandjo..njihova trka nam je strahovito važna, a znaju i zabit.
A ovi ostali (jelavic,kalinic,petrić,klasnic,eduardo) imaju još par mjeseci da se pokazu...ali i Eduardo najvjerojatnije ide na EP.

Bit će klanja za preostala 2 mjesta.

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 22 feb 2012, 00:04

Razbojnik je napisao/la:Ako se dobro sjecam, Budan je protiv Austrije igrao mozda 10 minuta?
Nije li malo prestrogo otpisivati ga samo na osnovu toga? Pogotovo ako uzmes u obzir da je tada vukao ozljedu i da je nakon Eura morao pod noz.
a šta ga treba zvati nakon par golova u serie a? pa lakić je prošle sezone bio ponajbolji strijelac bundeslige pa nije dočekao poziv. a sada igra kako igra. :D
da je on bio toliko ozljeđen da ne može trčati mislim da ga bilić ne bi ubacivao u igru. ;) igrao je nekih 15-tak minuta i šetao se po terenu, a ta je utakmica bila odlučujuća, prva na prvenstvu.
nema smisla o ovome uopće raspravljati, ali eto.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 22 feb 2012, 20:53

sad ispade kalinić top klasa kad ti to tako objasniš. toliki je potencijal da ga je capello trenirao igrao bi sad u realu umjesto benzeme i ne bi trpao golove u moćnom blackburnu. :roll:
budimo realni, zna se odakle je kalinić ponikao i zašto ga se gura. a to da klasnić treba da bude ispred budana je toliki nonsens da ne želim uopšte da trošim riječi na poređenje ova dva igrača. znači budan odigrao lošu utakmicu protiv austrije i ajmo sad drvlje i kamenje osuti na njega. realno trebao bi bilić itekako razmisliti da ga pozove jer nema takvog igrača u reprezentaciji. budan bi imao mnogo bolju karijeru da nije imao problema sa povredama. sad kada je duže vremena zdrav našao je kontinuitet i evo rezultata. tu se radi dosta kako sam već rekao o favoriziranju dinamovih i hajdukovih igrača. dobar primjer je i balaban, dok je igrao u rijeci teško da je mogao prismrditi repki, kasnije prelaskom u dinamo dobiva šansu. po meni jelavić bi trebao biti standardan s obzirom da redovno trpa golove.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 22 feb 2012, 21:01

baresi#6 je napisao/la:sad ispade kalinić top klasa kad ti to tako objasniš. toliki je potencijal da ga je capello trenirao igrao bi sad u realu umjesto benzeme :roll:
budimo realni, zna se odakle je kalinić ponikao i zašto ga se gura. a to da klasnić treba da bude ispred budana je toliki nonsens da ne želim uopšte da trošim riječi na poređenje ova dva igrača. znači budan odigrao lošu utakmicu protiv austrije i ajmo sad drvlje i kamenje osuti na njega. realno trebao bi bilić itekako razmisliti da ga pozove jer nema takvog igrača u reprezentaciji. budan bi imao mnogo bolju karijeru da nije imao problema sa povredama. sad kada je duže vremena zdrav našao je kontinuitet i evo rezultata.
gdje sam ja napisao da je kalinić top klasa? nauči čitati, napisao sam da je podcjenjen, što i je. bio je najbolji strijelac u blackburnu pa je potjeran samo zbog trenera protiv koga sad navijači protestiraju, a od kad vodi klub nije upisao 10 pobjeda u svim natjecanjima.
slažem se da se budan i klasnić ne mogu uspoređivati jer je klasnić za njega pele. ispade budan po tvojim riječima batistuta, a lik prešao sve klubove po talijanskoj drugoj ligi. dok je klasnić derao u werderu, budan je igrao u veneziji, anconi, ascoliju, atalanti, a ukupno u 10 godina nije zabio 10 golova. :lol: a činjenica je da je klasnić imao operaciju bubrega (što mu otežava i sad igru) zbog koje je pauzirao godinu dana.

i btw, ne samo zbog tih 15 min nego zbog cijele karijere. nije klasa za reprezentaciju. a po tvojoj logici bi ga se trebalo pozvati radi 4-5 golova koje je zabio za palermo ove sezone? pa nije hrvatska san marino...

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 22 feb 2012, 21:20

@dzonvejn nisi rekao zato sam i napisao 'ispadne' čitajući tvoj post, barem ja imam takav dojam. budan nije top klasa niti će to ikad biti to je jasno. ali zato nije ni kalinić. kalinić je na nivou braće sharbini. to što je zabijao u blackuburnu par golova pa nije blackburn real madrid. klasnić i kad je bio u top formi i zdrav nikad uvijek je bio tu ako zatreba i nikad u prvom planu. imam osjećaj da je sad tu sam iz sažaljenja nakon sve golgote koje je prošao kada mu je bubreg presađivan. inače werder je pojam kako su samo jaka lika i klub, pa misimović je imao u wolfsburgu 20 i kusur asistencija a sad grije klupu u rusiji, toliko o bundesligi. ajde ok nije budan klasa za repku ali bgm niti je to kalinić niti će ikad biti. jadna hrvatska reprezentacija ako kalinić bude standardan. ja smijem glavu dati da je budan mamićev klijent ili da su ga maleš i njegovi progurali da bi sad budan bio zacementiran u prvoj postavi.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 22 feb 2012, 21:24

baresi#6 je napisao/la:@dzonvejn nisi rekao zato sam i napisao 'ispadne' čitajući tvoj post, barem ja imam takav dojam. budan nije top klasa niti će to ikad biti to je jasno. ali zato nije ni kalinić. kalinić je na nivou braće sharbini. to što je zabijao u blackuburnu par golova pa nije blackburn real madrid. klasnić i kad je bio u top formi i zdrav nikad uvijek je bio tu ako zatreba i nikad u prvom planu. imam osjećaj da je sad tu sam iz sažaljenja nakon sve golgote koje je prošao kada mu je bubreg presađivan. inače werder je pojam kako su samo jaka lika i klub, pa misimović je imao u wolfsburgu 20 i kusur asistencija a sad grije klupu u rusiji, toliko o bundesligi. ajde ok nije budan klasa za repku ali bgm niti je to kalinić niti će ikad biti. jadna hrvatska reprezentacija ako kalinić bude standardan.
pa čekaj, je li lakše zabijati u blackburnu ili u realu? haha kakvu ti logiku imaš majko draga. :lol:
klasnić je zabio ove sezone duplo više golova u premiershipu nego budan u serie a.
kalinić nije pozvan u reprezentaciju, a od standardnog u prvih 11 je miljama daleko.
i btw, kalinić je zabio odlučujući protiv gruzije, a sad smo na euru, tako da se ne žalim na njega. :D

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 22 feb 2012, 21:27

dobro onda klasnić je maradona. šta je sa jelavićem, kakvi su planovi tu nisam nešto upoznat...ipak je everton institucija za blackburn :lol:

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 22 feb 2012, 21:29

baresi#6 je napisao/la:dobro onda klasnić je maradona. šta je sa jelavićem, kakvi su planovi tu nisam nešto upoznat...ipak je everton institucija za blackburn :lol:
pa za budana iskreno i je. i to je dokazao.
čuj budan u reprezentaciji, pa nismo mi san marino da zovemo igrača nakon 3 gola, a prije toga u 10 godina zabio 5 golova, i to po nižim rangovima talijanske lige. :mrgreen:
jelavić je pozvan za prijateljsku protiv švedske. ;)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 22 feb 2012, 21:42

pa ako je budan u dobroj formi trebao bi ga zvati, ipak je serija a jaka liga, 3 predstavnika u knock out fazi CL, tu ko može zabiti 5 golova u polusezoni zabijao bi i u bundesligu barem 10-15 :lol:
ali interesantno je što kažeš nije budana dugo bilo u repki ne treba ga zvati ali sjeti se prše i koliko je godina imao kada je zaigrao za reprezentaciju i koliko je važan igrač postao. tako da nikad ne reci nikad.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 22 feb 2012, 21:43

gle meni je ovo potpuno besmisleno, budan neće dobiti poziv budi siguran. na euro će maksimalno 5 napadača, olić, mandžukić, eduardo, jelavić i petrić/klasnić/kalinić. za budana jednostavno nema mjesta, kao ni za matu bilića, lakića i ostale. :)

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 26 feb 2012, 18:24

protiv šveđana hrvatska će predstaviti novu garnituru dresova za euro. "domaći" se razlikuje od prošlog po tome što su kockice na rukavu manje, a na "gostujućem" će još više prevladavati plava boja nego do sad.
kao i uvijek u zadnje vrijeme i protiv švedske igramo u plavoj verziji.

slika

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.