Igrač br. 6

velez_mostar
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Ognjen Vranješ Tetovaza

Post Postao/la velez_mostar » 04 jun 2015, 13:47

Ajzea je napisao/la:Previše ljudi je poginulo braneći našu domovinu; previše je majki i sestara silovano; previše je nedužne djece ubijeno i previše je ljudi protjerano iz svojih domova; previše je države razrušeno da bi sada i nju i sve gore navedene predstavljala jedna majmunčina sa tetovažom onoga zbog čega se sve gore navedeno i desilo. **** ti zatucani narod koji prelazi preko svega, zbog takvog vašeg razmišljanja umalo svi ne poginusmo **** vas usta. Uvijek smo mi ti koji prelaze preko svega i koji prešute šta god da mu se desi i to samo poslije 20 godina. Za 10ak godina ćemo halaliti sve što se desilo, oprostiti Srebrenicu zbog suživota sa ovakvima kao što je ovaj majmun?!
Sve si u pravu, ali s druge strane, zar predsjednik BiH nije potpisao iste te okvire u koje se sada ovaj degenerik zaklinje, i tetovira?
Sve sto si nabrojao prvo trebas staviti na teret onima koji su to verifikovali, pa onda ici do najmanjeg misa(u ovom slucaju ovog istetoviranog).

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

dubrovnik
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ Tetovaza

Post Postao/la dubrovnik » 04 jun 2015, 13:48

Pauk je napisao/la:Oni gledaju na RS kao smo mi gledamo na cijelu BiH...oni smatraju da su se oni borili za svoje a mi za svoje...
Ogi nije zlocinac...on je samo produkt svojih okolnosti i svog vremena... ne vjerujem da je zelio da provocira niti vrijedja...nebi igrao za reprezentaciju i ovo ucinio...sigurno nije toliko duboko razmisljao...ali oni tako gledaju na to...to nije isto da svi oni brane zlocince i podrzavaju zlocine niti da zele samostalnu RS.

Imaju isti strah kao sto su Bosnjaci i bh Hrvati imali kad je BiH jedina ostala zajedno sa SiCG da ce biti ugrozeni u nekoj Srboslaviji kad su Slo, Hrv, i Mkd naustile SFRJ..slican strah imaju oni da ce biti ugrozeno od strane Bosnjaka
Samo sto je jedini realan strah proizvodila upravo tvorevina koju je on istetovirao. Da je nesto slicno ucinio reprezentativac Hrvatske ili Srbije ne bi smio vise niti uci u drzavu. Ako se ne varam prije par dana je zatvoren covjek koji je nosio zastavu sa Ljiljanima u Banja Luci. Neka on voli RS i neka istetovira i Kar.dzica ako zeli ali neka onda sa tim ide u politiku. Sa tim nema sta raditi u sportu. Ja bi osobno puno lakse prihvatio nekakav Srpski grb pa cak i 4S ali ovo ne mogu i necu.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 04 jun 2015, 13:48

Mozda nije jos zavrsio tetovazu :mrgreen:

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 04 jun 2015, 13:51

Ma neko je gore spomenuo da Stojan ima istetoviranu Federaciju i kada se zagrle, dobijes cjelovitu BiH.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 04 jun 2015, 13:52

Sjećate se košarkaša Zvezde Milana Gurovića, imao je istetoviranog čiča Dražu na ramenu i znam da mu je bio zabranjen ulazak u Hr, i uvijek kada bi Zvezda u okviru ove ABA lige (tada Goodyear) gostovala u Hrvatskoj on nikada nije bio u rosteru jer nije mogao preko granice :D
Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 04 jun 2015, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 04 jun 2015, 13:52

Zgoljo je napisao/la:Nevjerovatno kako se neki prave englezi i pokusavaju opravdati ovo.Nije problem postoji li RS,znamo mi da postoji.
Vranjes kao privatno lice moze tetovirati sta god hoce,Vranjes kao reprezentativac BiH,neko ko brani njene boje i predstavlja je u svijetu ne moze cijepati tu istu drzavu na svojoj ruci.Za one koje je Bog malo manje obdario pamecu,tetovaza simolizira nezavisnu RS,izdvojenu iz drzave ciji je on reprezentativac i pocijepanu tu istu drzavu.
Nema opravdanja,Vranjes mora letejeti iz reprezentacije,bolje danas nego sutra.
Fudbaski savez BiH tvore Federacija i RS. Nema apsolutno nikakvog osnova da se Vranjes istjera iz reprezentacije. Ako bi neko iz Federacije to zahtjevao, sigurno bi momentalno stigao zahtjev da se odstrani Bicakcic radi ratne zastave BiH. Drzava BiH bez saglasnosti RS ne moze donijeti nijedan jedini zakon. Fudbalski savez BiH bez saglasnosti Fudbalskog saveza RS ne moze donijeti nijednu odluku. To kome nije jasno, neka hitno proceslja internet i nauci na koji nacin funkcionise drzava u kojoj zivi.

Fudbalski savez Federacije ima averziju prema svemu sto simbolizuje RS. Fudbalski savez RS ima averziju prema svemu sto simbolizuje Republiku Bosnu i Hercegovinu. Dakle, REPUBLIKU, ne dejtonsku tvorevinu. I kako to pomiriti?

Vranjes moze otici jedino dobrovoljno uslijed pritiska javnosti.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 04 jun 2015, 13:53

bagrcavi je napisao/la:Ko ti brani da se odseliš.
a budale coeka,na tvojoj sam strani.Napisao sam to iskljucivo iz razloga na ovo sto je @fudbaler napisao,zalosno je tako nesto napisati ali jbga svakakvih nas ima.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 jun 2015, 13:54

Valencia je napisao/la:
Zgoljo je napisao/la:Nevjerovatno kako se neki prave englezi i pokusavaju opravdati ovo.Nije problem postoji li RS,znamo mi da postoji.
Vranjes kao privatno lice moze tetovirati sta god hoce,Vranjes kao reprezentativac BiH,neko ko brani njene boje i predstavlja je u svijetu ne moze cijepati tu istu drzavu na svojoj ruci.Za one koje je Bog malo manje obdario pamecu,tetovaza simolizira nezavisnu RS,izdvojenu iz drzave ciji je on reprezentativac i pocijepanu tu istu drzavu.
Nema opravdanja,Vranjes mora letejeti iz reprezentacije,bolje danas nego sutra.
Fudbaski savez BiH tvore Federacija i RS. Nema apsolutno nikakvog osnova da se Vranjes istjera iz reprezentacije. Ako bi neko iz Federacije to zahtjevao, sigurno bi momentalno stigao zahtjev da se odstrani Bicakcic radi ratne zastave BiH. Drzava BiH bez saglasnosti RS ne moze donijeti nijedan jedini zakon. Fudbalski savez BiH bez saglasnosti Fudbalskog saveza RS ne moze donijeti nijednu odluku. To kome nije jasno, neka hitno proceslja internet i nauci na koji nacin funkcionise drzava u kojoj zivi.

Fudbalski savez Federacije ima averziju prema svemu sto simbolizuje RS. Fudbalski savez RS ima averziju prema svemu sto simbolizuje Republiku Bosnu i Hercegovinu. Dakle, REPUBLIKU, ne dejtonsku tvorevinu. I kako to pomiriti?

Vranjes moze otici jedino dobrovoljno uslijed pritiska javnosti.
Šta je ratna zastava BiH? Možeš li mi je molim te pokazati?

L-Train je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ko ti brani da se odseliš.
a budale coeka,na tvojoj sam strani.Napisao sam to iskljucivo iz razloga na ovo sto je @fudbaler napisao,zalosno je tako nesto napisati ali jbga svakakvih nas ima.
:crazy: :rol: halali do mene je :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Sabinho
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la Sabinho » 04 jun 2015, 13:55

Kakav nepismen frajer. :oops: :oops: :facepalm:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Pegi10
Kontakt:

Post Postao/la Pegi10 » 04 jun 2015, 13:56

Greivis je napisao/la:
Pegi10 je napisao/la:Seo uz Pjanica i Begovica je mozda jedini koji je mogao igrati za drugu reprezentaciju. Pjanic je eto i odbio losiji Luxemburg (za Francusku tesko da bi igrao nesto posebno).
Igrao bi Pjanic za Francusku. I Seo bi igrao za Njemacku. Jedini igraci koji su odbili vece reprezentacije zbog BiH. :bih:
Igrao bi za Francusku po zaslugama ne bi bio uvijek siguran na spisku. Seo bi bio njihov najbolji lijevi bek sto je jedina mana ove reprezentacije Njemacke.

Da se vratimo temi Ognjene napusti svetinju
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.

Martinez8
Kontakt:

Post Postao/la Martinez8 » 04 jun 2015, 13:56

Ko izbrisa temu o tetovazi?

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 04 jun 2015, 13:57

SjeverniVjetar je napisao/la:Ma neko je gore spomenuo da Stojan ima istetoviranu Federaciju i kada se zagrle, dobijes cjelovitu BiH.
No Brčko no party
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 04 jun 2015, 13:57

samo cu reci: ovo nam nije trebalo, posebno sad. ko je uslika u pm

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 04 jun 2015, 13:59

Martinez8 je napisao/la:Ko izbrisa temu o tetovazi?
nije obrisana samo su premjestili postove s one teme na ovu glavnu ognjenovu..

ma ovo je glupost, on je sportska licnost, neko ko predstavlja BiH u svijetu brate mili da ti nisi poznat pa tetoviraj sta hos boli nas kara, al ne mozemo ovako u Evropu ha ja ( :mrgreen: ), ako je mislio da ce ovo proci tek tako kod naseg naroda onda je glup ko qrc
Zadnja izmjena: QUARTERBACK, dana/u 04 jun 2015, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 04 jun 2015, 13:59

Martinez8 je napisao/la:Ko izbrisa temu o tetovazi?
Tema se moze izbrisati ali tetovaza puno teze. Mesa mora biti pametan ako nece da nam navijaci izvizde repku u sred Zenice.

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 04 jun 2015, 13:59

Obrisana i vijest sa portala! Hahahahahahha.

http://sportsport.ba/magazin/republika- ... vca/163920

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 04 jun 2015, 14:00

Ne treba nam posebna tema o tetovaži jednog igrača tako da sam spojio diskusije o vranješu u jednu temu.

Primjetio sam da se na našem forumu ljudi zgražavaju činjenice da u RS nema puno navijača naše reprezentacije, a pri tome se zgražavate što igrač ima tetoviran oblik RS (koju je svaka politička opcija u zadnjih 20 godina u BiH priznaje kao neupitnu činjenicu). Najbolje bi bilo da se odlučite u intimi vlastitog doma da li su Zmajevi reprezentacija Sarajevskog, Ze-Do i Tuzlanskog kantona ili cijele BiH, pa čak i onih dijelova koji vam nisu omiljeni, a da na našem forumu diskutujete o sportu i utakmicama.

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 04 jun 2015, 14:01

Nek mi moderator objasni zasto je moj post obrisan, moze i PM?

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 04 jun 2015, 14:02

Breaking News : Tetovaza na Ognjenovoj ruci ustvari nije bila dovršena, prvobitni plan je bio da to bude karta BiH obojena u plavo sa zutim zvijezdicama preko, ali je tatoo majstoru nestalo boje.. :mrgreen:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 04 jun 2015, 14:02

zmajevi nisu reprezentacija ze-do, sarajevskog, tuzlanskog ili kojeg već kantona, već su reprezentacija kompletne Bosne i Hercegovine. Ne određenog postotka.

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.