Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

GunnerS
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la GunnerS » 09 feb 2010, 18:21

Arshavin, Rosicky, Nasri... ;) Najbolji transferi... A da ne govorim o prijašnjim... Govorim samo o sadašnjem vremenu...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 09 feb 2010, 18:27

GunnerS je napisao/la:Arshavin, Rosicky, Nasri... ;) Najbolji transferi... A da ne govorim o prijašnjim... Govorim samo o sadašnjem vremenu...
pa niko nije vrhunski igrač koji bi mogao igrati u interu umjesto ovih koji će za 2-3 godine biti prestari, a o tome se pričalo. i ja govorim o sdašnjem vremenu, jer prije je bilo takvih transfera-henry, bergkamp, vieira...
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 09 feb 2010, 18:28

Arshavin, Rosicky, Nasri, Fabregas ne mogu igrat u Interu ?! Khm, svaka čast onda, Sneijderu, Stankoviću, Cambiasu itd itd. jer oni su baš extra extra klasa...

Svašta...

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 09 feb 2010, 18:29

henry nije mogao igrati u Juventusu pa su ga odma prodali.. sva sreca, vjerovatno danas ne bih bio navijac Juventusa vec navijac druge neke ekipe koja je nakon 2000 godine htjela Davida Trezegueta!!
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 09 feb 2010, 18:30

GunnerS je napisao/la:Arshavin, Rosicky, Nasri, Fabregas ne mogu igrat u Interu ?! Khm, svaka čast onda, Sneijderu, Stankoviću, Cambiasu itd itd. jer oni su baš extra extra klasa...

Svašta...
po meni Rosicky i Nasri definitivno nemogu...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 09 feb 2010, 18:34

daffy je napisao/la:Eto korisni od Ibre?? nikad.. Ibro ih je prosle godine vadio ko niko.. njihov spas je Milito koji igra odlicno.. dobar je Snijeder, nista za njega nisam rekao.. ali bilo je pod pitanjem kako ce on igrati jer se naigrao u Realu sezonu prije..
Eto'o dosad nije puno pokazao.. ispod mojih očekivanja definitivno ali je pun trke i želje za igrom tako da mu nemam šta prigovorit... i nemože se usporedit Inter sa Ibrom i bez... to je neki stariji, sporiji Inter koji se muči 88 minuta kako dat gol i onda Ibra uzme loptu i dadne eurogol sa 20/30 metara itd... toga nema više i to mi se sviđa.. sada smo puno kompaktniji i igra se ljepši nogomet...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 09 feb 2010, 18:35

Ok, tvoje mišljenje, al mislim da Rosicky i Nasri su ako ništa u istom rangu sa Sneijderom ako ne i bolji... Pogotovo jer Nasri ima 23 godine... Al dobro... Tvoje mišljenje, vaše mišljenje...

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 09 feb 2010, 18:44

GunnerS je napisao/la:Ok, tvoje mišljenje, al mislim da Rosicky i Nasri su ako ništa u istom rangu sa Sneijderom ako ne i bolji... Pogotovo jer Nasri ima 23 godine... Al dobro... Tvoje mišljenje, vaše mišljenje...
poštujem i ja tvoje.. ali usporedit jednog Rosickyja sa Sneijderom pa smješno bgmi...Rosicky je povrijeđen pola svoje karijere i nijednu utakmicu nije kako Bog zapovjeda odigrao za Arsenal... jedan prosječan vezni igrač koji je bio veliki talent ali ništa on nije pokazao u Arsenalu...puno bolje je igrao u Dortmundu i neznam što su pustili Hleba a njega ostavili, velikaa greška..

Nasri je još mlad pa neznam.. meni osobno ni on nije ništa posebno.. podsjeća me na Andersona iz Man Utd i Nanija... tako taj neki profil .. sumnjam da trenutno on ima mjesta i na klupi Intera...

šta si no još naveo ....Fabregasa.. on ima mjesta u svakom timu na svijetu pa tako i u Interu...i da zaboravio si još 2 igrača koji mogu igrat u bilo kojem timu na svijetu, a to su Clichy i Walcott... a ostalo je sve neki prosjek...

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 09 feb 2010, 18:45

Nasri bi umro u Italiji.. ako taj ne bi proveo 75% vremena u bolnici evo moja glava..

@silent i Diego se trudi, trckara ali opet u mojim ocima je glavni krivac za sve..

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 09 feb 2010, 18:47

GunnerS je napisao/la:Arshavin, Rosicky, Nasri, Fabregas ne mogu igrat u Interu ?! Khm, svaka čast onda, Sneijderu, Stankoviću, Cambiasu itd itd. jer oni su baš extra extra klasa...

Svašta...
fabregas može gdje hoćeš al on ne spada u ovo grupu igrača koji su prešli u arsenal kao gotovi igrači, jer je on došao kao djete, a od ove 3 ni slučajno ni jedan nije ta klasa

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 09 feb 2010, 19:02

daffy je napisao/la:Nasri bi umro u Italiji.. ako taj ne bi proveo 75% vremena u bolnici evo moja glava..

@silent i Diego se trudi, trckara ali opet u mojim ocima je glavni krivac za sve..
heh ... ali ja ponovo mislim da je vaš spas upravo u Diegu... extra je to igrač i nije mi jasno što "slabo" igra u Juveu.. pa ja sam ga u Inter želio ali eto dođe Sneijder i sad tvrdim da je Wesley među 3 playmakera u svijetu uz Kaku i Gourcuffa :D... slučaj sličan Quaresmi i baš mi ga je žao.. nadam se da će proradit..

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 09 feb 2010, 19:09

Italija brate Italija.. nemogu svi igrati u Serie A.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 09 feb 2010, 19:11

Mora se svašta još uradit u Seria A da se izbjegnu tolike povrede tehničara i da se poveća ljepota fudbala. Jednostavno, previše je nasrtanja na noge igrača nego na loptu, zato Diego i ne može igrat. Tako fenomenalan igrač sa takvom tehnikom da ne uspije, khm, pa izvan svake pameti...

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 09 feb 2010, 19:14

GunnerS je napisao/la:Mora se svašta još uradit u Seria A da se izbjegnu tolike povrede tehničara i da se poveća ljepota fudbala. Jednostavno, previše je nasrtanja na noge igrača nego na loptu, zato Diego i ne može igrat. Tako fenomenalan igrač sa takvom tehnikom da ne uspije, khm, pa izvan svake pameti...
ovo je jedna od mnogih predrasudu, naravno totalno netačna, jer u engleskoj ima puno više teških ozljeda nego u italiji, al eto kod nas će zauvijek ostati šablon da se u italiji igra grubo i mesarski, sa malo golova, englezi samo nabacuju i igraju glavom i sl. gluposti

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 09 feb 2010, 19:15

kad dodje strani kapital, kad na tekme pocnu ici bakice i dedice kinezi, tek tada mozes ocekivati da ce se tako igrati.. ja se nadam da nece nikad to biti!!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 09 feb 2010, 19:18

Da, upravu si, u EPL-u se igra jače, grublje al na loptu. Naravno u takvoj žestini i takvoj brzini desi se teža povreda al ne namjerna. Ni jedan igrač neće namjerom ić da udari igrača, a u Italiji, khm, Bogam' to ne mogu tvrdit. Seria A, mnogi igrači, tipa Gatuso imaju jedan cilj, a to je il lopta il igrač, će ostat gdje jest, odnosno dvoje ne može proć nikako... Ja ne kažem da u EPL je sve bajno al to je svedeno na jedan minimum što nije slučaj u Seria A.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 09 feb 2010, 19:25

citavu historiju se ovako igra.. sumnjam da ce se mjenjati..

Eduardo :mrgreen:

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 09 feb 2010, 19:29

GunnerS je napisao/la:Da, upravu si, u EPL-u se igra jače, grublje al na loptu. Naravno u takvoj žestini i takvoj brzini desi se teža povreda al ne namjerna. Ni jedan igrač neće namjerom ić da udari igrača, a u Italiji, khm, Bogam' to ne mogu tvrdit. Seria A, mnogi igrači, tipa Gatuso imaju jedan cilj, a to je il lopta il igrač, će ostat gdje jest, odnosno dvoje ne može proć nikako... Ja ne kažem da u EPL je sve bajno al to je svedeno na jedan minimum što nije slučaj u Seria A.
evo ti onako iz prve gaženje van perija od strane adebajora,niđe lopte, namjera 100%, pokušaj ubistva, za hagga, bogam' ja nešto neznam da takvih divljačkih nasrtaja ima u italiji, al kažem ti to si i ti čuo od nekog jer se fama stvorila bezeze a u stvari suprotno.
koga je gatuzo ozlijedi ili nedaj bože slomio nogu kao onaj krkan iz birmingema??

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 09 feb 2010, 19:32

Joj ba,vi vec 3 stranice presipate iz supljeg u prazno:D Dal je bolji Ibra od Eto-a,Etoo je drzao igru Barse godinama,donio him tituli prvaka, Ibro je jedan od najboljih igraca dansanjice,dal se igra grublje u Itali ili Engleskoj,u svakoj ligi ima grubi startova slomljeni nogu i ne fer poteza!!!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 09 feb 2010, 19:33

Iskreno, Ade i Talyor su poznati slučajevi jer se EPL više gleda i zato se to više zna al, khm, ja pojma nemam šta se dešava u Italiji u zadnje 2 sezone jer ne gledam ni ejdnu tekmu, ne pamtim kad sam pogledao, nemam volje, zato što niti ima glave nit repa samo udaranje, ustvari sad se sjeti, da gledao sam Atalanta u gostima igrala, samo ne znam protiv koga, da Bog sačuva... Dosadno mi bilo pa sam morao gledat... al... Udaranja, svađe, sekund za incident... ležanje po travi, bacanje, dirneš ga on padne u 16-tercu itd itd..

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.