Ukratko da kažem, nevjerovatno mi je drago zbog povratka Nenada Kovačevića u matični klub. Još ako bi uspjeli dovesti Dragutinovića ili lukovića i mogli bi se uz malo sreće, nadati prolazu u grupnu fazu lige uefa.
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Legendo nek ti je sa srecom,i da nam se vratis nekada sa sve srpskim pasosem."Odlazim iz Zvezde sa osmehom na licu. Mnogo toga sam proživeo u Beogradu i crveno-belom dresu i zaista ću najveći sprski klub uvek nositi u srcu. Tačnije, doći ću na prvu sledeću utakmicu, u zavisnosti od obaveza u Rozenburgu. Želim da se zahvalim svim saigračima, ljudima u klubu i posebno navijačima jer iako sam stranac, u Zvezdi sam se osećao kao domaći igrač", rekao je Aval Isah (25)
Devil je napisao/la:Legendo nek ti je sa srecom,i da nam se vratis nekada sa sve srpskim pasosem."Odlazim iz Zvezde sa osmehom na licu. Mnogo toga sam proživeo u Beogradu i crveno-belom dresu i zaista ću najveći sprski klub uvek nositi u srcu. Tačnije, doći ću na prvu sledeću utakmicu, u zavisnosti od obaveza u Rozenburgu. Želim da se zahvalim svim saigračima, ljudima u klubu i posebno navijačima jer iako sam stranac, u Zvezdi sam se osećao kao domaći igrač", rekao je Aval Isah (25)![]()
Daće bog da što prije ode iz Bg.Tribalian je napisao/la:Li Adi stize 14. jula u BeogradNije mnogo zakasnio
Potencijalni kupac prvo pare da pokazeobannon je napisao/la:Daće bog da što prije ode iz Bg.Tribalian je napisao/la:Li Adi stize 14. jula u BeogradNije mnogo zakasnio
I ja sam zadovoljan.Uostalom te pripremne utakmice uglavnom nista ne znace,ali ja se odusevljavam nasim posedom loptebompeto je napisao/la:Ја ' ? $ " " &. $ & " ?,$ се о " & је $ ? $ нас. Не & $ ' " ?,? ? " ' $ ". & ' $ " &,$ ' се " $ је " та $ $ $ $.
28TAGOE je napisao/la:Po mom mišljenju (ne smijem svašta pričat,sad jedan ovde ima što je vladar) ukoliko ne udjete u grupu Liga Evrope to je neuspjeh. Ne vidim što bi se neko tješio da je ostvario uspjeh ili ti žalio na žrijeb ako ne udje u grupnu fazu drugog takmičenja po kvalitetu,samo se nadam da neću na ovoj temi dobit odgovor kako je uspjeh imat posjed 80% lopte veći od plasmana,te da neće bit poredjenja sa plasmanom Partizana u LŠ.
Ne vidim što bi bila glupost lično mišljenje,al ajd neda mi se jutros nešto polemisat.marconato je napisao/la:Opet 'pricas' gluposti...Mali info za tebe (jer vidim da nisi upucen), na osnovu potencijalnih protivnika, teze je Zvezdi uci u LE, nego Partizanu u LS! Partizan od najtezih moze dobiti Dinamo, Copenhagen...a Zvezda Totenhem, Atletico M. Romu...
Ja veci poltron od tebe sto ti uopste i odgovaram...28TAGOE je napisao/la:Ne vidim što bi bila glupost lično mišljenje,al ajd neda mi se jutros nešto polemisat.marconato je napisao/la:Opet 'pricas' gluposti...Mali info za tebe (jer vidim da nisi upucen), na osnovu potencijalnih protivnika, teze je Zvezdi uci u LE, nego Partizanu u LS! Partizan od najtezih moze dobiti Dinamo, Copenhagen...a Zvezda Totenhem, Atletico M. Romu...
A ako ti smatraš da su Dinamo i Copenhagen jači od Partizana![]()
![]()
,jedini rival koji je jači od nas je Rangers i njih možemo dobit,a možda čak se desi da budemo u 4. kolu medju nosiocima,dakle poluburanija na meniju onda.
Naravno da ako dobijete nekog od tih iz top 4 (bez Franca) biće opravdanje,sve ostalo je znak da i dalje jedino PFC osvaja evro bodove za srpski koeficijent.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.