FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

alan_kardec
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la alan_kardec » 07 jul 2011, 17:53

Vozdra! Evo me opet nakon duže vremena. :D

Ukratko da kažem, nevjerovatno mi je drago zbog povratka Nenada Kovačevića u matični klub. Još ako bi uspjeli dovesti Dragutinovića ili lukovića i mogli bi se uz malo sreće, nadati prolazu u grupnu fazu lige uefa.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 jul 2011, 00:34

"Odlazim iz Zvezde sa osmehom na licu. Mnogo toga sam proživeo u Beogradu i crveno-belom dresu i zaista ću najveći sprski klub uvek nositi u srcu. Tačnije, doći ću na prvu sledeću utakmicu, u zavisnosti od obaveza u Rozenburgu. Želim da se zahvalim svim saigračima, ljudima u klubu i posebno navijačima jer iako sam stranac, u Zvezdi sam se osećao kao domaći igrač", rekao je Aval Isah (25)
Legendo nek ti je sa srecom,i da nam se vratis nekada sa sve srpskim pasosem. ;) :cry:

@kardec pa gde si ti jbt,nisi valjda svo vreme bio na strazi. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 jul 2011, 08:04

Devil je napisao/la:
"Odlazim iz Zvezde sa osmehom na licu. Mnogo toga sam proživeo u Beogradu i crveno-belom dresu i zaista ću najveći sprski klub uvek nositi u srcu. Tačnije, doći ću na prvu sledeću utakmicu, u zavisnosti od obaveza u Rozenburgu. Želim da se zahvalim svim saigračima, ljudima u klubu i posebno navijačima jer iako sam stranac, u Zvezdi sam se osećao kao domaći igrač", rekao je Aval Isah (25)
Legendo nek ti je sa srecom,i da nam se vratis nekada sa sve srpskim pasosem. ;) :cry:

Legenda !!!!! Jedan je Aval Isah !!!
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 08 jul 2011, 12:21

Hvala mu za sve, legenda
Vidimo se na proslavi titule.
- " $...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 jul 2011, 12:24

Li Adi stize 14. jula u Beograd :mrgreen: Nije mnogo zakasnio :mrgreen:

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 08 jul 2011, 12:26

Tribalian je napisao/la:Li Adi stize 14. jula u Beograd :mrgreen: Nije mnogo zakasnio :mrgreen:
Daće bog da što prije ode iz Bg. :D
- " $...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 jul 2011, 12:28

obannon je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Li Adi stize 14. jula u Beograd :mrgreen: Nije mnogo zakasnio :mrgreen:
Daće bog da što prije ode iz Bg. :D
Potencijalni kupac prvo pare da pokaze :mrgreen: ;) i pustamo ga odmah,nek ga vaspitavaju na drugom mestu :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 jul 2011, 15:08

slika

:lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 08 jul 2011, 19:11

Pripremna: MATERSBURG - CRVENA ZVEZDA
CRVENA ZVEZDA: Kirovski, Mikić, Vilotić, Tošić, Reljić, Mijailović, Dimitrijević, Lazović, Borha, Kadu, Kaluđerović.

Trenutno 18 min. 0:1 (Borha)
Akcija po levoj strani Kadua i Reljića je dugo trajala. Lopta je došla do Kaluđerovića koji je odigrao Borhi u prostor. Borha je ušao u kazneni prostor i sa osam metara levom nogom pogodio suprotan ugao gola.

edit
34. minut, GOOOOL! Reljić je posle jednog kornera dobio povratnu loptu, uputio udarac sa 18 metara, i zatresao mrežu domaćina. Crvena zvezda je udvostručila prednost.
- " $...

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 08 jul 2011, 23:58

Prosinečki zadovoljan, pogledao sam onaj snimak i nije loše, očekujem još bolje.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 09 jul 2011, 07:31

Tema o KK Crvena Zvezda,otvorena je u pdf "Ino Kosarka-Ostalo".

bompeto
Kontakt:

Post Postao/la bompeto » 09 jul 2011, 10:50

Ја ' ? $ " " &. $ & " ?,$ се о " & је $ ? $ нас. Не & $ ' " ?,? ? " ' $ ". & ' $ " &,$ ' се " $ је " та $ $ $ $.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 09 jul 2011, 10:57

bompeto je napisao/la:Ја ' ? $ " " &. $ & " ?,$ се о " & је $ ? $ нас. Не & $ ' " ?,? ? " ' $ ". & ' $ " &,$ ' се " $ је " та $ $ $ $.
I ja sam zadovoljan.Uostalom te pripremne utakmice uglavnom nista ne znace,ali ja se odusevljavam nasim posedom lopte :mrgreen: Gledas Zvezdu 90 minuta,protivnik nekad malo zakaci loptu :mrgreen: Zvezda igra totalno drugacije od drugih :mrgreen:

bompeto
Kontakt:

Post Postao/la bompeto » 09 jul 2011, 10:59

Управо то је оно % је & $. С $ стране - се / ? је ова $ ? % $ ?,? ? " то % " $ се не $ ?. У & ? Европа - " $ ?,& ' " $ 28. & - " $. ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 09 jul 2011, 11:05

Brate ja sam poceo ponovo da se interesujem za igru Zvezde otkako je Robi dosao.Imamo svoj prepoznatljiv stil igre. Na tom severu sam skoro 15 godina,a do Robijevog dolaska sam isao na utakmice NAMERNO :!: kao i vecina ljudi,jer sam negde krajem 2007. potpuno izgubio interesovanje za igru,igrace,desavanja...samo me zanimalo ono vezano za tribinu i grupu. Svi smo bili nekoliko godina apaticni i melanholicni,a opet ostali smo najbolja publika,jer cim je sve krenulo nizbrdo,krenula je i mobilizacija i publika je odrzala Zvezdu.

E sad ovo sa Robijem je po meni prava prica,i samo malo sreca da nas posluzi u zrebu i bice ludilo ;) Jos samo sportskog direktora da zamenimo i nece biti problema :mrgreen:

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 09 jul 2011, 11:39

Po mom mišljenju (ne smijem svašta pričat,sad jedan ovde ima što je vladar) ukoliko ne udjete u grupu Liga Evrope to je neuspjeh. Ne vidim što bi se neko tješio da je ostvario uspjeh ili ti žalio na žrijeb ako ne udje u grupnu fazu drugog takmičenja po kvalitetu,samo se nadam da neću na ovoj temi dobit odgovor kako je uspjeh imat posjed 80% lopte veći od plasmana,te da neće bit poredjenja sa plasmanom Partizana u LŠ.
LARISSA RIQUELME!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 09 jul 2011, 12:10

Opet 'pricas' gluposti...Mali info za tebe (jer vidim da nisi upucen), na osnovu potencijalnih protivnika, teze je Zvezdi uci u LE, nego Partizanu u LS! Partizan od najtezih moze dobiti Dinamo, Copenhagen...a Zvezda Totenhem, Atletico M. Romu...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 09 jul 2011, 12:11

28TAGOE je napisao/la:Po mom mišljenju (ne smijem svašta pričat,sad jedan ovde ima što je vladar) ukoliko ne udjete u grupu Liga Evrope to je neuspjeh. Ne vidim što bi se neko tješio da je ostvario uspjeh ili ti žalio na žrijeb ako ne udje u grupnu fazu drugog takmičenja po kvalitetu,samo se nadam da neću na ovoj temi dobit odgovor kako je uspjeh imat posjed 80% lopte veći od plasmana,te da neće bit poredjenja sa plasmanom Partizana u LŠ.

Sto se tice Zvezde i nekih prioriteta,nama je prevashodni cilj titula u narednoj sezoni,naravno pokusacemo i LE da izborimo,ali titula je glavni cilj.

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 09 jul 2011, 12:13

marconato je napisao/la:Opet 'pricas' gluposti...Mali info za tebe (jer vidim da nisi upucen), na osnovu potencijalnih protivnika, teze je Zvezdi uci u LE, nego Partizanu u LS! Partizan od najtezih moze dobiti Dinamo, Copenhagen...a Zvezda Totenhem, Atletico M. Romu...
Ne vidim što bi bila glupost lično mišljenje,al ajd neda mi se jutros nešto polemisat.
A ako ti smatraš da su Dinamo i Copenhagen jači od Partizana :lol: :lol: :lol: ,jedini rival koji je jači od nas je Rangers i njih možemo dobit,a možda čak se desi da budemo u 4. kolu medju nosiocima,dakle poluburanija na meniju onda.
Naravno da ako dobijete nekog od tih iz top 4 (bez Franca) biće opravdanje,sve ostalo je znak da i dalje jedino PFC osvaja evro bodove za srpski koeficijent.
LARISSA RIQUELME!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 09 jul 2011, 12:20

28TAGOE je napisao/la:
marconato je napisao/la:Opet 'pricas' gluposti...Mali info za tebe (jer vidim da nisi upucen), na osnovu potencijalnih protivnika, teze je Zvezdi uci u LE, nego Partizanu u LS! Partizan od najtezih moze dobiti Dinamo, Copenhagen...a Zvezda Totenhem, Atletico M. Romu...
Ne vidim što bi bila glupost lično mišljenje,al ajd neda mi se jutros nešto polemisat.
A ako ti smatraš da su Dinamo i Copenhagen jači od Partizana :lol: :lol: :lol: ,jedini rival koji je jači od nas je Rangers i njih možemo dobit,a možda čak se desi da budemo u 4. kolu medju nosiocima,dakle poluburanija na meniju onda.
Naravno da ako dobijete nekog od tih iz top 4 (bez Franca) biće opravdanje,sve ostalo je znak da i dalje jedino PFC osvaja evro bodove za srpski koeficijent.
Ja veci poltron od tebe sto ti uopste i odgovaram...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.