Kakve veze ima sto u narednom kolu igraju Siroki i Zeljeznicar, nista posebno, nit je to utakmica koja privlaci neku paznju sto se atmosfere tice... A i pogledaj koja dva tima su prva na tabeli pa se onda zapitaj sto bi se trebala prenositi ta utakmica koja se NORMALNO nece prenositi...Željovac je napisao/la: A u narednom kolu igraju prvak i viceprvak! Zašto bi prenosili Borac i Sarajevo?
Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Dialiba je napisao/la:@otwstw
Koliko se sjećam i koliko me pamet služi (a služi vjeruj), prošle godine su vraćena kola BTH1 negdje kod Visokog kad su krenuli za BL tj. kad su trebali raditi prenos utakmice Borac-Željo, jer su od Banjalučana (mislim na FK Borac) dobili info da neće dobiti prenos utakmice i od tog momenta i počinje raspad famoznog projekta zvanog "DERBI KOLA". Samim tim Sarajlijice nisu mogle gledati svoga Želju (a ti tvrdiš da jesu), koji isto nije dozvolio prenos u znak nekog "revanšizma" za jesenju odluku uprave Borca. To ti je sva mudrolija...
Neznam ja sam tu utakmicu gledao na stadionu, al znam da je bilo najavljeno da ce biti prenosa cak je bila i reklama za tu utakmicu...
SVAKA ČAST ZA:
-BHT1
-BORAC BL
-ZRINJSKI MOSTAR
-ŠIROKI BRIJEG
-ŽELJEZNIČAR
-FK SARAJEVO
-BHT1
-BORAC BL
-ZRINJSKI MOSTAR
-ŠIROKI BRIJEG
-ŽELJEZNIČAR
-FK SARAJEVO
Slag'o si, a nisi se ni osvrnuo na to(Sad vidjeh da jesi. Do tebe.). Dalje. Treba da gledaoci na TV-u prije svega gledaju "neku atmosferu"?otwstw je napisao/la:Kakve veze ima sto u narednom kolu igraju Siroki i Zeljeznicar, nista posebno, nit je to utakmica koja privlaci neku paznju sto se atmosfere tice... A i pogledaj koja dva tima su prva na tabeli pa se onda zapitaj sto bi se trebala prenositi ta utakmica koja se NORMALNO nece prenositi...Željovac je napisao/la: A u narednom kolu igraju prvak i viceprvak! Zašto bi prenosili Borac i Sarajevo?

Nakon 5 kola tabela ne prikazuje maltene ništa. Da Sarajevo nije imalo više domaćih utakmica, ne bi ni bili na vrhu. A i Borac bi trebalo prenositi prije ŽELJE jer imaju bod više uz domaću utakmicu više?

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Linus Torvalds je napisao/la:Sramota je i na jednoj strani zbog domacih tekmi i to je jedan razlog sto je bojkot taj totalnio neprofesionalizam uprave, a na drugoj strani je sramota sto se Velez neprenosi u gostima barem kod sarajevskih premijerligasa.atko je napisao/la:Kada nije sramota Veleža da neda domaće tekme, zašto bi bilo sramota da ga se ne prenosi?Linus Torvalds je napisao/la:Kako ih nije sramota da neprenose nijednu utakmicu Veleza.
bice aBd prenos Veleza kad bude gostovao Sarajevu u 30. kolu

-
- Kontakt:
bzvz se raspravljate, ice obe utakmice u 6. kolu, jedna u subotu jedna u nedelju. Greska je u oba teksta i ovom na ss.ba i onom na ****Željovac je napisao/la:Slag'o si, a nisi se ni osvrnuo na to(Sad vidjeh da jesi. Do tebe.). Dalje. Treba da gledaoci na TV-u prije svega gledaju "neku atmosferu"?otwstw je napisao/la:Kakve veze ima sto u narednom kolu igraju Siroki i Zeljeznicar, nista posebno, nit je to utakmica koja privlaci neku paznju sto se atmosfere tice... A i pogledaj koja dva tima su prva na tabeli pa se onda zapitaj sto bi se trebala prenositi ta utakmica koja se NORMALNO nece prenositi...Željovac je napisao/la: A u narednom kolu igraju prvak i viceprvak! Zašto bi prenosili Borac i Sarajevo?![]()
Nakon 5 kola tabela ne prikazuje maltene ništa. Da Sarajevo nije imalo više domaćih utakmica, ne bi ni bili na vrhu. A i Borac bi trebalo prenositi prije ŽELJE jer imaju bod više uz domaću utakmicu više?Smiješno. Nakon 5 kola se praktično ništa ne zna na tabeli, a niko normalan ne može prigovoriti što se prenosi utakmica prvaka i viceprvaka, osim navijača Borca koji bi svoj tim da gleda u gostima preko TV-a.
TREĆI PUT ČASTIMO !
Ekstra. Inače ovaj potez je za 1000! Drago mi je da su ovi malobrojni klubovi izgleda došli tobe. A svaka čast i za BHT koji je nakon nikakve saradnje u prošloj sezoni zbog lopovluka klubova, opet iskazao interes i ponudio da opet prenosi utakmice! Stvarno super! Nadam se da će se i ostali klubovi prodobriti i pristati na iste uslove, pa makar morali i ispasti iz lige pošteno!borcev_navijac je napisao/la: bzvz se raspravljate, ice obe utakmice u 6. kolu, jedna u subotu jedna u nedelju. Greska je u oba teksta i ovom na ss.ba i onom na ****

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
SVAKA ČAST I ZA TEBE, JER DA SARAJ'VO NIJE MEĐU POBROJANIM TI SIGURNO NE BI REKAO SVAKA ČAST!!FCS je napisao/la:SVAKA ČAST ZA:
-BHT1
-BORAC BL
-ZRINJSKI MOSTAR
-ŠIROKI BRIJEG
-ŽELJEZNIČAR
-FK SARAJEVO
Mi u BiH bi trebali djeci davati imena po uzoru na ove naše tablice na autima, valjda bi tada bilo svejedno KO SE KAKO ZOVE!
Miriše hljeb što Salčin sprema..
Naravno da bi rekao. Pogledaj moj post (nisam mogao da listam) od prije pola godine, kada bivša uprava nije dala prenos sa Čelikom gdje sam to kritikovao. I namjerno sam FK Sarajevo stavio na zadnje mjesto, da nebi bilo takvih komentara. Ja bih volio i Velež, Slobodu, Čelik na malim ekranima ali to je do klubova. Kada se uključe u projekat ja ću im od srca čestitati. Do tada gore pobrojani zaslužuju pohvale.
I još nešto, ja FK sarajevo volim neizmjerno, ali kada igraju naši timovi u evropi navijam za njih. I za Borac, Zrinjski.... Možda je to tebi nezamislivo ali tako je. Također sam navijao i za Partizan protiv anderlehta. Za Hajduk, Dimamo.... PAMTIM JA I SRETNIJA VREMENA LOPTANJA NA OVIM PROSTORIMA
evo recimo da se ja slažem s tobom i volio bi da se napravi u najmanju ruku prenosi i emisija kao kod zapadnih nam susjeda, koju siguran sam i ti i dosta nas gleda, jer se tu imamo na šta ugledat', i prenosi i pregledi i komentari suđenja i svašta nešto, al' vidi šta ja sad kažem:
KAKO IH NIJE STID!
2.000 KM po prenosu, pa treba ih otjerat' kad se pojave
Pazi samo malo matematike!
U BiH ima cca 4.000.000 stanovnika, ne plaćaju svi pretplatu al' evo uze'ćemo da je plaća 20% građana x 20% = 800.000 x 6,00 KM = 4.800.000 KM, a oni plaćaju 2.000 maraka po prenosu, evo uze'ćemo maximalni broj utakmica mjesečno 5, to je 10.000,00 maraka
Onda još malo vrlo jednostavne matematike 10 % od TV pretplate je iznos od 480.000,00 maraka
1% je samim tim 48.000,00 maraka, da bi došli do zaključka da ONI za prenose najvažnije sporedne stvari na svijetu, a kod nas i najvažnije, jer sve ostalo je politika i kukanje izdvajaju čitavih 0,2 % od pretplate koju mi, bez uvrede, majmuni plaćamo!!
KAKO IH NIJE STID!
U BiH ima cca 4.000.000 stanovnika, ne plaćaju svi pretplatu al' evo uze'ćemo da je plaća 20% građana x 20% = 800.000 x 6,00 KM = 4.800.000 KM, a oni plaćaju 2.000 maraka po prenosu, evo uze'ćemo maximalni broj utakmica mjesečno 5, to je 10.000,00 maraka
Onda još malo vrlo jednostavne matematike 10 % od TV pretplate je iznos od 480.000,00 maraka
1% je samim tim 48.000,00 maraka, da bi došli do zaključka da ONI za prenose najvažnije sporedne stvari na svijetu, a kod nas i najvažnije, jer sve ostalo je politika i kukanje izdvajaju čitavih 0,2 % od pretplate koju mi, bez uvrede, majmuni plaćamo!!
Mi u BiH bi trebali djeci davati imena po uzoru na ove naše tablice na autima, valjda bi tada bilo svejedno KO SE KAKO ZOVE!
chancho je napisao/la:evo recimo da se ja slažem s tobom i volio bi da se napravi u najmanju ruku prenosi i emisija kao kod zapadnih nam susjeda, koju siguran sam i ti i dosta nas gleda, jer se tu imamo na šta ugledat', i prenosi i pregledi i komentari suđenja i svašta nešto, al' vidi šta ja sad kažem:
KAKO IH NIJE STID!
znas li koliko kosta 4 minute reklamnog prostora na tv
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Preplata se dijeli na tri servisa BHT1, FTV, RTRS. Tako da nezadovoljstvo treba usmjeriti na FTV I RTRS jer oni ništa ne čine na popularizaciji BH sporta.
vjerovatno onih 99,8 % para potroše na dnevnik i na filmove iz '60-tih i '70-tih!!!!!
jedino što valja na toj televiziji je prenos engleske lige, a i njega su smanjili....dogodine ga garant neće ni biti!!
jedino što valja na toj televiziji je prenos engleske lige, a i njega su smanjili....dogodine ga garant neće ni biti!!
jel' to ti ozbiljno pitaš?????? Mene ne zanima reklamni prostor, zanimaju me novci, jer moram isplatiti plate, vodu, struj, travu, farbanje, i nemoj da nabrajam....nick je napisao/la:chancho je napisao/la:evo recimo da se ja slažem s tobom i volio bi da se napravi u najmanju ruku prenosi i emisija kao kod zapadnih nam susjeda, koju siguran sam i ti i dosta nas gleda, jer se tu imamo na šta ugledat', i prenosi i pregledi i komentari suđenja i svašta nešto, al' vidi šta ja sad kažem:
KAKO IH NIJE STID!
znas li koliko kosta 4 minute reklamnog prostora na tv
Znaš li ti kol'ko košta prenos u Evropi????? Ne znaš, ko ni ja, al' možemo mislit' koje su to cifre......tako da ovo sa 2.000 maraka, ne da je smiješno....nego.....nemam riječi.....pa bolan to je 350 navijača po 6 KM...uzmi tako, uzmi kako god hoćeš....al' je to bruka i sramota.....
jedino što je pohvalno u svemu tome je što je iznešen podatak o toj cifri, jer to treba biti javno, kao i cijene igrača, jer i to nam može podići kvalitet lige, a ne da se kriju ti podaci------ko zmija noge!
pogotovo FTV da su makar oni uzeli NLB ligu da prenose ne hoće oni mini serije italijanske i kojekave azerbejdžanske produkcijeFCS je napisao/la:Preplata se dijeli na tri servisa BHT1, FTV, RTRS. Tako da nezadovoljstvo treba usmjeriti na FTV I RTRS jer oni ništa ne čine na popularizaciji BH sporta.

a i BHT jeste smanjio broj sportskih dešavanja ali opet može se njima i progledati kroz prste jer prenose 2 Svjetska prvenstva u jednoj godini pa mora se negdje popustiti iako meni prvom nije drago za Premier ligu Eng ali bitnija je naša liga od bilo koje drugevjerovatno onih 99,8 % para potroše na dnevnik i na filmove iz '60-tih i '70-tih!!!!!

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
chancho, u kojem klubu radiš? Neka se udaraju nogama u guzicu što su im to ponudili! A uostalom, sve je to posao. Sad su vodeći ljudi ovih klubova glupi, a samo si ti pametan? Ili bi BHT trebao i neku sadaku da odvoji za klubove, bez obzira što ovi pristaju na ponuđene uslove? 
Hoćeš da ti TV isplaćuje plate, vodu, struju, travu, farbanje?
Šta nudiš? Regoju kako bije sudiju i pola svog tima, a ne dobije ni crveni? Bruka. Ima koliko hoćeš ljudi koje ne zanima ovo naše dno od lige. I oni plaćaju pretplatu.

Šta nudiš? Regoju kako bije sudiju i pola svog tima, a ne dobije ni crveni? Bruka. Ima koliko hoćeš ljudi koje ne zanima ovo naše dno od lige. I oni plaćaju pretplatu.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 02 sep 2010, 14:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
podijeli je na 33, a ne tri, pa ćeš vidjeti da su to opet smiješne pare.....čuj 2.000 (slovima dvijehiljade).......ccccccccccFCS je napisao/la:Preplata se dijeli na tri servisa BHT1, FTV, RTRS. Tako da nezadovoljstvo treba usmjeriti na FTV I RTRS jer oni ništa ne čine na popularizaciji BH sporta.
Nema veze, očigledno se ne da s vama pričati.....ovo je dijalog, a ne rasprava......a to što su vodeći ljudi tih klubova "glupi" to je tvoje mišljenje.....al' 5:11 u demokratskom svijetu ne ide, kod nas ide jer je kod nas 5 pametnije od 11.....i zato ćemo uvijek biti tu gdje jesmo.....čuj 2.000....meni opet ne izlazi iz glave......i onda nam čudno što gubimo u Evropi, pa samo po tim prilivima od TV prava kad bi ih uspio uporedit' naši klubovi su jači od Barce.......ccccccc.......jer uspiju sa 2.000 maraka proći poneko pretkolo.....momci svaka vam čast!!!!!Željovac je napisao/la:chancho, u kojem klubu radiš? Neka se udaraju nogama u guzicu što su im to ponudili! A uostalom, sve je to posao. Sad su vodeći ljudi ovih klubova glupi, a samo si ti pametan? Ili bi BHT trebao i neku sadaku da odvoji za klubove, bez obzira što ovi pristaju na ponuđene uslove?
de samo odgovori na pitanje koliko po tebi vrijedi prijenos tekme npr. Borac - Drina ili neke druge ? ali ozbiljan odgovorchancho je napisao/la:podijeli je na 33, a ne tri, pa ćeš vidjeti da su to opet smiješne pare.....čuj 2.000 (slovima dvijehiljade).......ccccccccccFCS je napisao/la:Preplata se dijeli na tri servisa BHT1, FTV, RTRS. Tako da nezadovoljstvo treba usmjeriti na FTV I RTRS jer oni ništa ne čine na popularizaciji BH sporta.
It was turned around so that right looked wrong