Pošto ima još godinu ugovora, bit će fina svota novca. Sretno mu bilo.
RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
SUper je to da se Georgijevic proda, pa i za 50 000 km extra bi bilo, a vise od toga je za nogom u guzicu se udarati.
Sad je na onome ko dovodi igrace u Velez, je l iu stanj udovesti kvalitetno pojacanje u napadu...ako ne dovedu nista u skorije vrijeme, definitivno treba Hasic angazovat nekog ko ce znati dovesti pojacanje, i pregovarati ako to Sose ne radi.
Sad je na onome ko dovodi igrace u Velez, je l iu stanj udovesti kvalitetno pojacanje u napadu...ako ne dovedu nista u skorije vrijeme, definitivno treba Hasic angazovat nekog ko ce znati dovesti pojacanje, i pregovarati ako to Sose ne radi.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Ja mislim da nije do šoše i do pregovarača nego do onog s čim pregovaraš ne možeš pregovarat sa npr lupam Krpićem i nuditi 3000KM.Konzerva je napisao/la: ↑29 avg 2021, 21:53SUper je to da se Georgijevic proda, pa i za 50 000 km extra bi bilo, a vise od toga je za nogom u guzicu se udarati.
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 17 sep 2021, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Uprava daje pare. Ostali mogu tražiti šta hoće, bez Uprave ništa.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
-
- Kontakt:
Sve se radi o vezama kakve imas. Ibro je imao covjeka u njemackoj sto ima agenciju za igrace taj covjek je dobar bio i sa nekim iz MDK. Kad je ibro otiso ta veza je pala.
Vazno je imati sportskog direktora sa vezama, koji zna ljude prave mi to izgleda trenutno zadnje dvije tri godine nemamo pa nam je baza igraca BiH
Vazno je imati sportskog direktora sa vezama, koji zna ljude prave mi to izgleda trenutno zadnje dvije tri godine nemamo pa nam je baza igraca BiH
-
- Kontakt:
I u pravom klubu to netreba da bude ni Ibrin ili Fedjin posao.
Mi smo imali samo srece da Ibro ima veze i hoce da pomogne.
Ti mozes imati Direktora kluba kao Sose nije problem on treba da olaksa posao presjedniku kluba, ali moras imati sportskog direktora sto je zaduzen za IGRACE, nekoga sto ima njuh za igrace da osjeti sta je talenat da zna sta je pravi igrac itd i on mora da ima super veze sa menadzerima da ih dovodi e to mi NEMAMO.
Nije fedjin posao da bude trener i sportski direktor **** nisi za to, nije to tvoj posao.
Sportski direktor ti nadje 10 potencijalni igraca na pozicijama kojim ti skripi, ti onda kao trener napravis research pogledas klipove i odlucis se ovogoga, onoga hocu.
Tako se to radi.
Ti mozes imati Direktora kluba kao Sose nije problem on treba da olaksa posao presjedniku kluba, ali moras imati sportskog direktora sto je zaduzen za IGRACE, nekoga sto ima njuh za igrace da osjeti sta je talenat da zna sta je pravi igrac itd i on mora da ima super veze sa menadzerima da ih dovodi e to mi NEMAMO.
Nije fedjin posao da bude trener i sportski direktor **** nisi za to, nije to tvoj posao.
Sportski direktor ti nadje 10 potencijalni igraca na pozicijama kojim ti skripi, ti onda kao trener napravis research pogledas klipove i odlucis se ovogoga, onoga hocu.
Tako se to radi.
-
- Kontakt:
Kod nas ide obrnuto. Prvo Fedja kontaktira igraca, poprica s njim, kaze mu sta ocekuje od njega i kakvi su planovi generalno za sezonu pa ako igrac pristane da dodje kod nas, proslijedi se Sosi i ekipi da se dogovore oko finansija. Sosi se kaze mozemo ponuditi maks toliko i toliko, moze Sose obecavati kule i gradove kad UO zavrne pipu s parama.Mostarac1922 je napisao/la: ↑29 avg 2021, 23:45I u pravom klubu to netreba da bude ni Ibrin ili Fedjin posao.
Tako se to radi.
.
Govori

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Misli na Dilavera, slobodan je igrac a zastupa ga agencija sa kojom nekoliko nasih igraca ima ugovor (Ovcina, Edo, Cvija itd)
Ne bi bio lose pojacanje, Marko bi bio bolji sigurno ali ima je jos pod ugovorom, istice mu 31.12
.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Marko je raskinuo ugovor.MostarskiSin je napisao/la: ↑30 avg 2021, 00:28
Ne bi bio lose pojacanje, Marko bi bio bolji sigurno ali ima je jos pod ugovorom, istice mu 31.12
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
On bi legao ko budali samar, a imamo prednost u odnosu na ostale klubove jer su svi iz vrha dobro popunjeni u napadu, samo mi nemamo napadaca. Zrinjski, Tuzla, Borac, Sarajevo svi redom imaju ekstra napadace a mi dobili pare za Fejsala i za Deju mozda nesto sitno. Sad ili nikadBazinga12345 je napisao/la: ↑30 avg 2021, 00:31Marko je raskinuo ugovor.MostarskiSin je napisao/la: ↑30 avg 2021, 00:28
Sa Obradovicem iz Radnika ja potpisujem vec titulu na proljece 

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Izgleda da vam se Mulic vraca, kako se prica medju ovom rajom.
Ako nije Marko Obradović novi napadač ne valja ko god je drugi.
.
kada bi se Jurilj i Obradovic doveli to bi bas bilo mocno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.