@Kevine, ovo je vec treci put zaredom da pogadjam kada igrate protiv ovih jakihneno#4 je napisao/la:eh da je bogdo steva ostao na klupi sada bi ja pare digao![]()
![]()
![]()
....ovako tesko - pretesko......markovic, pavkovic na 1...ne zna se koji je bolji...stefan ubi presingom bije u odbrani, pavkovic udje i stavi dvije trice (bez glupih faula na njemu jer ako ih bude pogodit ce bacanja 10/10)....ono gdje su slabi to je dva..marko sutalo, odlican suter, ali odbrana nikakva...sta reci za tri...stevenson, krstovic i borisov (doduse kod steve minute na kapaljku).....krstovic je van forme nadat se da nece nocas poluditi, ali ko ce budali znati.....od stevensona sam ja licno ocekivao vise ove sezone...macvan, zvani malj i jagodnik su uz pleyeva njihovi najveci aduti.....macvan se dize, jagodnik naravno iskustvom igra....elem, bobi je nocas kljucni igrac...ako ga grgat uspije da limitira na neku granicu od 10 - tako poena, a u napadu uspije da ubaci jedno 15 - tak onda siroki moze da nesto ocekuje....ali zeljko je lisac, zna on gdje ima najvecu sansu, tako da ce stalno biti rolaj rolaj pick n' roll ce da se igra, jer onaj kad primi loptu na dva metra od kosa, to je strahota da se gleda....da nema problem s koljenima bio bi u 12 na EP u Poljskoj.....njihov drugi centar rasko je povrijedjen tako da vrlo vjerovatno bobi ce da igra 30 plus minuta uz mozda neka kombinacija u pojedinim trenucima macvan - jagodnik unutra.......siroki je dosao u situaciju sada da nije kao protiv partizana i cibone, ovdje morate da idete na pobjedu (ide se u svakoj utakmici, ali ovdje je vise izrazeno), jer ako izgubite ovo, sto ja licno ne bih volio jer onda cete da se koljete sa nama za zadnje mjesto....bolje da samo mi i helios vodimo tu bitku (nije nevazno da su vas dva puta dobili ovi janezi)......onda idete zadru, partizanu, buducnosti......mada sam ja i dalje ubijedjen da je helios zadnji, jer lisac nema neki interes da ih zadrzi u ligi....radije bi on krku vidio unutra.......
HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
Steve Urkel
- Kontakt:
evo treba i napisati raspored zadnje 3 ekipe koje će se boriti za ostanak
Da ne pišem sve jer će ove 3 ekipe(bosna,široki,helios)izgubiti sve ove utakmice od prvih 8 ekipa na tabeli,a u gostima neće imati nikakve šanse
Bosna-kući-helios,cedevita
Široki-kući-bosna,cedevita,fmp
helios-kući-radnički,fmp
fmp će se spasiti,jer ipak su bolji od ovog našeg bosansko hercegovačkog jada
Da ne pišem sve jer će ove 3 ekipe(bosna,široki,helios)izgubiti sve ove utakmice od prvih 8 ekipa na tabeli,a u gostima neće imati nikakve šanse
Bosna-kući-helios,cedevita
Široki-kući-bosna,cedevita,fmp
helios-kući-radnički,fmp
fmp će se spasiti,jer ipak su bolji od ovog našeg bosansko hercegovačkog jada
- Barney Stinson
- Kontakt:
da i ja sarnem nesto... jednostavno puno bolji od nas... nebitno sto smo mi totalno van forme i sto smo jucer 3 cet. igrali non stop jednu te istu akciju, ali i da smo u punoj formi moj dojam je da im ne bi mogli nista... toliko
@neno nema vise tako pisati od kada si poceo tako pisati mi sve gubimo

@neno nema vise tako pisati od kada si poceo tako pisati mi sve gubimo
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
ma glupo je rasrpavljati uopće..Hemose smo mogli dobiti jedino da nama sve upada a da njih neće ništa,a jučer je u potpunosti druga priča bila...ljudi su imali svoju noć, skuplja su ekipa, imaju bolju klupu i onda su ti šanse protiv takvih ekipa 5%
jgb-a ...mi moramo dobiti kući Cedevitu,Bosnu i FMP, to je naša realnost, odnosno ekipe s kojima možemo igrati,koje možemo pobjediti sve drugo je bonus
jgb-a ...mi moramo dobiti kući Cedevitu,Bosnu i FMP, to je naša realnost, odnosno ekipe s kojima možemo igrati,koje možemo pobjediti sve drugo je bonus
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
gle ljudi nemojte se zanositi, posebno ti steve urkel, pa jesi ti gledao sinoć utakmicu, jesi gledao ekipu hemofarma, ja ove sezone bolje ekipe nisam vidio...pa ne znam uopće jesam li ikada gledao uživo boljeg playa od stefana markovića...ljudi su nas propisno nadigrali, i treba reći bravo, svaka čast bolji ste...mi smo igrali ok, čak i dobro, ja ne znam šta kukate, tko je gledao sinoć utakmicu vidio je sinoć da je neki napredak tu, mason nije forsirao sa nekim šutevima(osim pri kraju kad je svejedno bilo sve gotovo), puljko nije imao niti jednu izgubljenu loptu, nije solirao, čak je imao i dvije ukradene lopte, nitko nije forsirao, svi su bili jakop disciplinirani i igrali timski, ali kad stoji sa druge strane najbolja ekipa nlb lige(po igračima) onda ne možeš više ni očekivati.....ja osobno sam zadovoljan i vidim napredak, i bit će puno bolje sa vremenom, i prognoziram ljudi da ćemo imati oko 9 pobijeda do kraja lige, živi bili pa vidjeli 
ako imali 7 bit ce sasvim dovoljnokošarkaš je napisao/la:gle ljudi nemojte se zanositi, posebno ti steve urkel, pa jesi ti gledao sinoć utakmicu, jesi gledao ekipu hemofarma, ja ove sezone bolje ekipe nisam vidio...pa ne znam uopće jesam li ikada gledao uživo boljeg playa od stefana markovića...ljudi su nas propisno nadigrali, i treba reći bravo, svaka čast bolji ste...mi smo igrali ok, čak i dobro, ja ne znam šta kukate, tko je gledao sinoć utakmicu vidio je sinoć da je neki napredak tu, mason nije forsirao sa nekim šutevima(osim pri kraju kad je svejedno bilo sve gotovo), puljko nije imao niti jednu izgubljenu loptu, nije solirao, čak je imao i dvije ukradene lopte, nitko nije forsirao, svi su bili jakop disciplinirani i igrali timski, ali kad stoji sa druge strane najbolja ekipa nlb lige(po igračima) onda ne možeš više ni očekivati.....ja osobno sam zadovoljan i vidim napredak, i bit će puno bolje sa vremenom, i prognoziram ljudi da ćemo imati oko 9 pobijeda do kraja lige, živi bili pa vidjeli
SVE SU OVO DOBRI TRENERI od Vlade Vukoicica ,Vlasica do JUSUPA ,ALI kvalitet , volja i borbenost zavrsavaju utakmicu u svoju korist , a ne TRENER ..Barney Stinson je napisao/la:cuj ne igra trener... pa tko organizira akcije, tko vodi ekipu... ili to igrači međusobno se dogovore ja cu dole ti mi napravi blok, a ti izadji na tricu i kad ja dodjem pod kos ti sto je u tebe lopta zajebi ga kao da ces meni dodat a dodaj onome na tricu i eto ga...bitan je trener i te kako je bitan... a normalno da mora biti i u igracima motiva i te uzavrele krvi i sve sto ide uz to...
-
Steve Urkel
- Kontakt:
htjeli vi priznat ili ne ja kažem da u ovim zadnjih par utakmica nema one žestine ni kod igrača niti kod publike,npr kakva je atmosfera bila protiv radničkog,zagreba a sad kad su dolazili najatraktivniji(cibona,hemofarm)nije ista atmosfera,a sjetite se da smo do prije 2 god,kada je bila naša najgora sezona hemofarma dobili,a cibona nas 1 razlike dobila
-
Steve Urkel
- Kontakt:
postali smo ko bosna služimo samo da protivnici nad nama nabijaju koš razliku jebote da izgubiš 15 lopti a nemoreš nijednu oduzetu imati,to mi nije jasno i svaku utakmicu tako,mogao je bar uvest planinića evo koji propada 2 utakmice zaredom pa skoro i ne igra
trenutno gubite u Zadru 30 razlike.... bice gusto na Pecari prije svega sto i Bosna i Siroki igraju slabo u zadnje vrijeme..Steve Urkel je napisao/la:postali smo ko bosna služimo samo da protivnici nad nama nabijaju koš razliku jebote da izgubiš 15 lopti a nemoreš nijednu oduzetu imati,to mi nije jasno i svaku utakmicu tako,mogao je bar uvest planinića evo koji propada 2 utakmice zaredom pa skoro i ne igra
kad su obe ekipe za k...cbosnas_ je napisao/la:trenutno gubite u Zadru 30 razlike.... bice gusto na Pecari prije svega sto i Bosna i Siroki igraju slabo u zadnje vrijeme..Steve Urkel je napisao/la:postali smo ko bosna služimo samo da protivnici nad nama nabijaju koš razliku jebote da izgubiš 15 lopti a nemoreš nijednu oduzetu imati,to mi nije jasno i svaku utakmicu tako,mogao je bar uvest planinića evo koji propada 2 utakmice zaredom pa skoro i ne igra
ne znam koji je k..c Masonu više..ne zabije li Bosni barem 25 ccc
Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 19 jan 2010, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
-
Steve Urkel
- Kontakt:
ma u **** i oni i oni ako će vako bit **** prvenstvo i sve,obe ekipe služe za napucavanje
88:65,dobro ste prosli! izgleda da vam trener Jusup nije nista novo donio...
u subotu ce biti zanimljiva utakmica jer i Siroki i Bosna imaju podjednako kvalitetne ili nekvalitetne ekipe.. Samo ne znam kako mislite napuniti dvoranu poslije 10 uzastopnih poraza!?
u subotu ce biti zanimljiva utakmica jer i Siroki i Bosna imaju podjednako kvalitetne ili nekvalitetne ekipe.. Samo ne znam kako mislite napuniti dvoranu poslije 10 uzastopnih poraza!?
-
Steve Urkel
- Kontakt:
i protiv hemofarma je bilo dosta ljudi,a očekujem i protiv bosne 3-3500 a neznam dokle će još ljudi dolazit kako ove **** igraju
strucnjak,po cemu si zakljucio da nije jusup nista donio novo?mislis da iko moze zadra pobijediti dole ove sezone,pogotovo sto na strani igraju ko ****...bar nije 40+ ko sto su neki gubili dolebosnas_ je napisao/la:88:65,dobro ste prosli! izgleda da vam trener Jusup nije nista novo donio...
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
okle 10?? 7 uzastopni koliko znam..i opet mislim da će biti punija nego u Sarajevu..bosnas_ je napisao/la:88:65,dobro ste prosli! izgleda da vam trener Jusup nije nista novo donio...
uostalom..čovjek je tu tek 4 dana..
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nazalost tu je i dosta glupih poraza od momcadi ispod naseg nivoa plus gubljenje na produzetke. Tu trecu cetvrtinu bi valjalo zabraniti kad Široki igra u zadnjih dosta kola, tu su nas 16 razlike dobili, a vratili su se bili u utakmicu nakon pocetka, no, gledajuci statisticke pokazatelje, bez ucinka Masona i nekih drugih faktora, nista se u Zadru nije moglo napraviti, ali ocekivao sam poraz ispod 20 razlike iako su vec bili prezaljeni po odlasku ''dole''.
...Život za Široki...
- Barney Stinson
- Kontakt:
10000 potpisa za ukidanje trece cetvrtine... i saljemo ovo odgovornim ljudima za to
sugava treca cetvrtina, pa sta je vise umjesto da se sa odmora vrate jaci i bolji za savjete trenera od toga ne bude nista pa jbte u cemu je problem... a sad u subotu dvije ekipe koje redovno gube utakmice u trecim cetvrtinama i bas me zanima tko ce dobiti tu trecu cetvrtinu, a za citavu utakmicu znam da cemo mi dobiti

sugava treca cetvrtina, pa sta je vise umjesto da se sa odmora vrate jaci i bolji za savjete trenera od toga ne bude nista pa jbte u cemu je problem... a sad u subotu dvije ekipe koje redovno gube utakmice u trecim cetvrtinama i bas me zanima tko ce dobiti tu trecu cetvrtinu, a za citavu utakmicu znam da cemo mi dobiti
19 - ђ - 11
Prejaka ste ekipa ,zato nije ni cudo sto si siguran u pobjedu Sirokog!...Barney Stinson je napisao/la:10000 potpisa za ukidanje trece cetvrtine... i saljemo ovo odgovornim ljudima za to![]()
![]()
sugava treca cetvrtina, pa sta je vise umjesto da se sa odmora vrate jaci i bolji za savjete trenera od toga ne bude nista pa jbte u cemu je problem... a sad u subotu dvije ekipe koje redovno gube utakmice u trecim cetvrtinama i bas me zanima tko ce dobiti tu trecu cetvrtinu, a za citavu utakmicu znam da cemo mi dobiti![]()
Siroki je favorit protiv Bosne samo zato sto igra u svojoj dvorani,a sto se tice kvaliteta tu je to negdje..niti jedna ekipa nije u zavidnoj formi.. stim sto ce Bosna u slucaju pobjede protiv Cedevite u Sirokom igrati rastereceno..
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski i 6 gostiju.