16 golova na 13 utakmica dovoljno govoriCRNI_SA je napisao/la:Kapiten Ajaksa, Luis Suares izjavio je da mu prija što se najveći klubovi interesuju za njega, ali da bi najviše voleo da karijeru nastavi u španskoj Barseloni.
Holandski mediji u nedelju su preneli informaciju da engleski šampion Mančester Juanjted želi da ga angažuje i da su čelnici tog kluba već počeli pregovore sa Upravom Ajaksa.
"Ponosan sam što se najbolji timovi na svetu interesuju za mene. To je ogromno priznanje, ali moram da ostanem hladne glave i nastavim sa dobrim igrama u Ajaksu", kazao je 22. godišnji napadač.
On je rekao da bi, ukoliko bi mogao da bira, karijeru najradije nastavio u Barseloni, pošto je to klub o kome je oduvek maštao.
"Sanjao sam, kao klinac da igram na Kamp Nou. Voleo bih da ostvarim taj san. Medjutim, sada se koncentrišem na igre u Ajaksu i sopstveno fudbalsko usavršavanje", zaključio je urugvajski reprezentativac.
njega treba dovesti pod hitno dok ga nisu pokupile engleske kompanije !
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
-
love messi
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
MESSI 10 IBRA 9
-
love messi
- Kontakt:
JEL JONATAN DOS SANTOS,SLICNIH KVAITETA KAO STARIJI BRAT IL JE TALENTOVANIJI
MESSI 10 IBRA 9
talentovaniji. bar meni. covjek je odigrao fenomenalne pripremne utakmice sa prvim timom. dobar veznjak, taman za barce.love messi je napisao/la:JEL JONATAN DOS SANTOS,SLICNIH KVAITETA KAO STARIJI BRAT IL JE TALENTOVANIJI
-
love messi
- Kontakt:
OD MLADJIH MI JE JEDINO BOLJI OD NJEGA THIAGO ALCANTARA,ZA LETNJI TRANSFER PERIOD TOTENHEM JE ZA NJEGA NUDIO 20 MILIONA,AL JE ON ODBIO JER ZELI DA SE DOKAZE U BARCI
MESSI 10 IBRA 9
Johan Cruyff novi selektor Katalonije 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
love messi
- Kontakt:
STA BRE SELEKTOR KATALONIJE!miky_hz je napisao/la:Johan Cruyff novi selektor Katalonije
MESSI 10 IBRA 9
- rob do bagro
- Kontakt:
ja zar nisi znao da postoji repka Katalonijelove messi je napisao/la:STA BRE SELEKTOR KATALONIJE!miky_hz je napisao/la:Johan Cruyff novi selektor Katalonije
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- nidjo_barca
- Kontakt:
robe stas ti ovdje
Barca zainteresirana za Edmunda Hottora.16 god ima igra za Triestinu
Barca zainteresirana za Edmunda Hottora.16 god ima igra za Triestinu
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
-
love messi
- Kontakt:
nisam znao,otkad to????rob do bagro je napisao/la:ja zar nisi znao da postoji repka Katalonijelove messi je napisao/la:STA BRE SELEKTOR KATALONIJE!miky_hz je napisao/la:Johan Cruyff novi selektor Katalonije
MESSI 10 IBRA 9
-
love messi
- Kontakt:
Prvo pisi malim slovimalove messi je napisao/la:KAKO NIKAD NEIGRA NA EVROPSKOM ILI SVETSKOM PRVENSTVU~!
Reprezentacija Katalonije nije priznata od Fife i igra samo prijateljske utakmice
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
love messi
- Kontakt:
pa dali ce nekad biti priznata,bas bi bilo extramiky_hz je napisao/la:Prvo pisi malim slovimalove messi je napisao/la:KAKO NIKAD NEIGRA NA EVROPSKOM ILI SVETSKOM PRVENSTVU~!![]()
Reprezentacija Katalonije nije priznata od Fife i igra samo prijateljske utakmicezadnju su igrali protiv Kolumbije a igrali su izmedju ostalog Valdes,Pique,Puyol,Capdevilla,Sergio B.,Krkic...itd
MESSI 10 IBRA 9
Bit ce kad(ako) Katalonija bude samostalna drzava 
to bi bila katastrofa za svjetski fudbal, a i za nas u bosni. mada ce se to tesko ikad ostvarit.love messi je napisao/la:pa dali ce nekad biti priznata,bas bi bilo extramiky_hz je napisao/la:Prvo pisi malim slovimalove messi je napisao/la:KAKO NIKAD NEIGRA NA EVROPSKOM ILI SVETSKOM PRVENSTVU~!![]()
Reprezentacija Katalonije nije priznata od Fife i igra samo prijateljske utakmicezadnju su igrali protiv Kolumbije a igrali su izmedju ostalog Valdes,Pique,Puyol,Capdevilla,Sergio B.,Krkic...itd
-
love messi
- Kontakt:
- Nail for Real
- Kontakt:
Kakvi licemjerimiky_hz je napisao/la:Prvo pisi malim slovimalove messi je napisao/la:KAKO NIKAD NEIGRA NA EVROPSKOM ILI SVETSKOM PRVENSTVU~!![]()
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
republika srpska !love messi je napisao/la:Sto bi bila katastorfa
Od nedavno je i sluzbeni jezik u Kataloniji - Katalonski
kakva katalonija oni ce igrati prijateljske tekme i to je to , spanija je velesila u svakom sportu !!
viva la espana !!!!!
to su katalonci i stari narod i imaju svoj ponos nemas se sta gnusati kada veze nemas o cem pricasKakvi licemjeri gnusam se takvih ljudi
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- Nail for Real
- Kontakt:
Mislim da ne kapirasCRNI_SA je napisao/la:kakva katalonija oni ce igrati prijateljske tekme i to je to , spanija je velesila u svakom sportu !!to su katalonci i stari narod i imaju svoj ponos nemas se sta gnusati kada veze nemas o cem pricasKakvi licemjeri gnusam se takvih ljudiviva la espana !!!!!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.