FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Idu teke ko halva, šteta što je slaba ponuda - samo dvije male pisanske imaju. Navodno bi trebalo biti još vrsta. Bilo dosta naših igrača.
trebali su napraviti veliku bez linija za nacrtnu geometriju i na koricama "ofsajd" iz širokog...
Ova stvar sa skolskim priborom je odlicna stvar
Jutros sretnem komsu, namirio malca za skolu samo tako, kaze da je malo skuplje al ne zali, sveske plave sa grbom kluba, linijari 1921', sveske s debelim koricama s natpisom "Mnogo smo jaki" itd. sve u svemu odlicna stvar.
Jahic sa svoje 33. godine bio bi nam ogrovmno iskustvo, i pojacanje u zadnjoj liniji, godinama je govorio kako ce karijeru kad tad zavrsiti u Zelji, i svakako da za njega ima mjesta, godinama je igrao vani i i zaradio para i para, i cisto sumnjam da ce traziti neku astronomnsku placu, sve u svemu njegov dolazak bio bio pun pogodak.
Ovi u Mladosti fakat vjeruju u neku pobjedu jos je kao i najavljuju

Jutros sretnem komsu, namirio malca za skolu samo tako, kaze da je malo skuplje al ne zali, sveske plave sa grbom kluba, linijari 1921', sveske s debelim koricama s natpisom "Mnogo smo jaki" itd. sve u svemu odlicna stvar.
Jahic sa svoje 33. godine bio bi nam ogrovmno iskustvo, i pojacanje u zadnjoj liniji, godinama je govorio kako ce karijeru kad tad zavrsiti u Zelji, i svakako da za njega ima mjesta, godinama je igrao vani i i zaradio para i para, i cisto sumnjam da ce traziti neku astronomnsku placu, sve u svemu njegov dolazak bio bio pun pogodak.
Ovi u Mladosti fakat vjeruju u neku pobjedu jos je kao i najavljuju

1921'
UPRAVA NAPOLJE !!! PRIJEPOLJAC ODLAZI !!!
GREDICU LOPOVE !!!! UPRAVA NAPOLJE !!!!
POSTEPENO, PLANSKI DO ISTJERIVANJA LOPOVA IZ KLUBA !!!
UPRAVA NAPOLJE !!! PRIJEPOLJAC ODLAZI !!!
GREDICU LOPOVE !!!! UPRAVA NAPOLJE !!!!
POSTEPENO, PLANSKI DO ISTJERIVANJA LOPOVA IZ KLUBA !!!
Jahic ima obezbjedjenu egz. On je imao i prije para,ima jaku porodicu al takav je covjek da hoce jos i jos,trazi mu se angazman vani,Turska ili Grcka cak je i Maribor bio tu al star im je,tako da .. Znam ga dobro i dobar momak al takav je sto se para tice. Volio bi da odigra dvije sezone kod nas,dobro bi nam dosao,pa i malo mu vise platit jbg.
Zeljeznicar! 1921 !
Samo da mi uzmemo Mladost minimalno ako treba, tri bobe su najvaznije.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Jaozinho22
- Kontakt:
Gladne očiFormat je napisao/la:Jahic ima obezbjedjenu egz. On je imao i prije para,ima jaku porodicu al takav je covjek da hoce jos i jos,trazi mu se angazman vani,Turska ili Grcka cak je i Maribor bio tu al star im je,tako da .. Znam ga dobro i dobar momak al takav je sto se para tice. Volio bi da odigra dvije sezone kod nas,dobro bi nam dosao,pa i malo mu vise platit jbg.

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Zivota vam ne prizivajte Bekrica, Jahica i tako te igrace.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kakav je Jahić što se tiče fizičke spremnosti? Ne bi valjalo da nam dođe zapušten, pa da ga čekamo do polusezone da uđe u formu, a da za to vrijeme prima platu, koja sigurno ne bi bila mala.
- SarajlijaTM
Samir Bekric,ista epizoda,brisan prostor,treci putElegant je napisao/la:Zivota vam ne prizivajte Bekrica, Jahica i tako te igrace.

Od kuda sad on? Jel to zamjenio kajkuta?

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Ima li večeras trening i u koliko?
Ovih dana je bilo u 17h.mavi je napisao/la:Ima li večeras trening i u koliko?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Hvala, valjda bude i večeraspile87 je napisao/la:Ovih dana je bilo u 17h.mavi je napisao/la:Ima li večeras trening i u koliko?
Da li je Haris za ovog posla? -Ne znam. Kao igrača sam ga gledao i boljeg tandema od njega i Guše nismo odavno imali. Sada kao funkcionera u klubu ne znam šta da kažem. Sve je rekla kazala. Činjenica je da kada smo se spremali za sezonu nismo znali na čemu smo. Dugovi, licenca, tužbe, odlazak igrača, rješavanje istih za male novce radi dugovanja, statut kluba, nije bilo novca ni da se odrade pripreme kako treba, tužbe su posebna priča....
I u takvu frku dolazi Haris. Imao je odriješene ruke za dovođenje igrača ali čime da ih plati? Nema više ugovora na lijepe oči i lova na ruke. Sve ide preko računa, za sve postoji trag. Da je mogao dovesti bilo koga koga smo mi priželjkivali doveo bi ga. Što ne bi? Moja želja je bio Govedarica, sigurno je imao razlog što je potpisao za Slobodu, tamo ne igra za raju sigurno. Takvih igrača je bilo podosta. Ovde Haris najmanji problem ako problema uopošte ima.
U tom trenutku smo se pokrili koliko smo mogli i to je to. Ne znam koliko igrača će biti slobodno na zimu ali mi tek od tada možemo dovoditi "bolje".
Strah me samo da ne dodjemo u situaciju ko pitari, da dodjemo do novca i da nam pojedinci preko igrača i provizija sklapaju ekipu a da nam djeca idu na posudbe u druge klubove.
Ne znam, nalazimo se na možda najvećoj prekretnici od 1945 godine, sve je sada do nas. Od mene Greda, Oda i kompletna ekipa a posebno sa Sabljom i Adžemom imaju VELIKU podršku. Bice tu padova i uspona ali oni su nam tenutno najbolje što imamo i hvala Bogu da je tako.
I u takvu frku dolazi Haris. Imao je odriješene ruke za dovođenje igrača ali čime da ih plati? Nema više ugovora na lijepe oči i lova na ruke. Sve ide preko računa, za sve postoji trag. Da je mogao dovesti bilo koga koga smo mi priželjkivali doveo bi ga. Što ne bi? Moja želja je bio Govedarica, sigurno je imao razlog što je potpisao za Slobodu, tamo ne igra za raju sigurno. Takvih igrača je bilo podosta. Ovde Haris najmanji problem ako problema uopošte ima.
U tom trenutku smo se pokrili koliko smo mogli i to je to. Ne znam koliko igrača će biti slobodno na zimu ali mi tek od tada možemo dovoditi "bolje".
Strah me samo da ne dodjemo u situaciju ko pitari, da dodjemo do novca i da nam pojedinci preko igrača i provizija sklapaju ekipu a da nam djeca idu na posudbe u druge klubove.
Ne znam, nalazimo se na možda najvećoj prekretnici od 1945 godine, sve je sada do nas. Od mene Greda, Oda i kompletna ekipa a posebno sa Sabljom i Adžemom imaju VELIKU podršku. Bice tu padova i uspona ali oni su nam tenutno najbolje što imamo i hvala Bogu da je tako.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
- Jaozinho22
- Kontakt:
Pa ne možeš druže doći u poziciju malenih jer koji bi igrač iz lige mogao Amira zamijenit ? Memiju ? Dadu ? pa prošle godine Baju. Evo ove godine čekamo Dženisa,tu su Hiroš,Šeha,Žera,Hasanović pa štoperi Duraković,Osmanković,Ćubara..znam i ja da ne mogu svi biti top igrači ali nek ih bude dvojica godišnje dobro je.Dolina je napisao/la:Da li je Haris za ovog posla? -Ne znam. Kao igrača sam ga gledao i boljeg tandema od njega i Guše nismo odavno imali. Sada kao funkcionera u klubu ne znam šta da kažem. Sve je rekla kazala. Činjenica je da kada smo se spremali za sezonu nismo znali na čemu smo. Dugovi, licenca, tužbe, odlazak igrača, rješavanje istih za male novce radi dugovanja, statut kluba, nije bilo novca ni da se odrade pripreme kako treba, tužbe su posebna priča....
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
napisao vam je čovjek prije par stranica i to vam je 101% istina - haris nema odriješene ruke da sam nekoga dovede, i nije ono što zovemo sportskim direktorom. što se imena tiče, odina je prva i zadnja ako uprava odobri trošak.
bio bi on i veća jer nije imao povrede k'o bešlija. bešlija se vratio sa nepunih 30 godina, na pauzi u onoj zadnjoj čemernoj sezoni, ali nakon takvih povreda poslije kojih niko nije isti. a što se para tiče, danas su maltene svi takvi. sve se pare izvuku ako ne zarađuješ, a malo ko od njih je siguran šta će i kako će zarađivati kad završi. ne mogu svi biti treneri. nekad davno je bilo otvoriš kafanu ili ćevabdžinicu pa si siguran, ali danas je svega toga toliko da ništa nije sigurno i kad imaš kapital da otvoriš.Jaozinho22 je napisao/la:Gladne očiFormat je napisao/la:Jahic ima obezbjedjenu egz. On je imao i prije para,ima jaku porodicu al takav je covjek da hoce jos i jos,trazi mu se angazman vani,Turska ili Grcka cak je i Maribor bio tu al star im je,tako da .. Znam ga dobro i dobar momak al takav je sto se para tice. Volio bi da odigra dvije sezone kod nas,dobro bi nam dosao,pa i malo mu vise platit jbg.Vala ne treba nam ni u 35. godini. A Mislim da bi bio prevaga prava kad bi došao, kao Bešlija u onoj generaciji
Vidjeh na slikama (jedna doduše) ovi naši u nekom marketu ja msm. Nisam poznavatelj tog gore dijela oko hitne, ali me zanima da li to znači da će te sveske biti u nekom marketu/lancu prodavnica itd? Jbg, ako imamo sponzore tipa Konzum, a i partnerstva sa mnogo domaćih firmi, vjerovatno ima šanse da GONG plasira ovo na njihove police. Čak i ovaj printex, hoćemo podlogu za miš sa našim znakom

Jači od ratova, režima i partija. 1921
-
- Kontakt:
To ti je knjižara Exclusive.
Pozdrav ljudi vracam se opet nakon sto mi je gospoda administratori,moderatori ili ko vec iskljucila korisnicko ime corleone87 trajno iz samo njima poznatog razloga bez ikakvog objasnjenja ili upozorenja..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.