FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željovac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željovac » 22 apr 2010, 21:28

borcev_navijac je napisao/la:
Željovac je napisao/la:I to sigurno ide njima na ruku, mada su imali tijesne utakmice u Laktašima, Zenici, sad u Gradačcu. NIje da se nisu trošili. Opet, nema mi logike da su 5 puta lošiji, a da im ne napravimo šanse kako treba u utakmici za titulu, kol'ko god mi furali svoje igrače i ne poznavali tuđe. Eto i Zrinjski su hladno uzeli 2:0, po riječima Jovića sasvim zasluženo, prije toga Široki, 2 puta Sarajevo. Najlakše je reći da ne igraju fudbal, a uzeše svima bodove. Samo nek' i protiv Borca nastave seriju. Glavaš je već obećao pobjedu i ja mu vjerujem :mrgreen:
borac ima svega jedno 20% sanse da tamo uzme bod a jedno 5 % sanse da uzme sva tri.
Ti pravdaj koliko hoćeš to sloboda radi, ali svi znaju na koji nacin sloboda dobija sve te utakmice, a to je gruba i prljava igra , pritisak sa tribna, pritisak na sudije u tunelu . Ne daj boze da ovog proljeca neko pobjedi slobodu kuci pitao bih te ja kako bi to zavrsilo.
Sad sloboda ima bas toliki kvalitet da joj ni zeljo ni borac ni sarajevo ni zrinsjki bod ne mogu otkinuti u tuzli, a vamo se cupaju da ne ispadnu .
Pravo strucnjak dtaj glava napravio barsellonu u prelaznom roku
Meni opet nekako izgleda patetično to pravdanje za poraz. Da vidimo šta si naveo: gruba i prljava igra, pritisak s tribina :mrgreen: , pritisak na sudije u tunelu(baš vjerujem da si prostudirao ponašanje po tunelima svih stadiona)... Znači svodi se na grubu i prljavu igru. Treneri Širokog, Zrinjskog i ŽELJE nisu ničime odavali da su ogorčeni na suđenje. Je li misliš da se boje pričati?! Sarajevo se jeste žalilo, ali to njima već polako ulazi u gene. Trener im plače zbog 2 crvena u Laktašima, a jasno se vidjelo na snimku da su oba zaslužena. I Glavaš nije ništa naročito stvarao, već fakat jesu doveli dosta dobrih pojedinaca, a neke su već i imali. Mujkić, Milošević, Bekić, Smajlović, Crnogorac, Karadža, Okanović, Mujić... Sve redom respektabilna imena za našu ligu. I još su doveli slavnog Gavarića, Mostarlića koji je standardan, ovaj stoper Jogunčić zabija k'o lud... Nemoj misliti da je Borac nešto aman zaman igrački jači.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Volim_Plavo
Kontakt:

Post Postao/la Volim_Plavo » 22 apr 2010, 21:33

Željovac je napisao/la:
Željovac je napisao/la:I to sigurno ide njima na ruku, mada su imali tijesne utakmice u Laktašima, Zenici, sad u Gradačcu. NIje da se nisu trošili. Opet, nema mi logike da su 5 puta lošiji, a da im ne napravimo šanse kako treba u utakmici za titulu, kol'ko god mi furali svoje igrače i ne poznavali tuđe. Eto i Zrinjski su hladno uzeli 2:0, po riječima Jovića sasvim zasluženo, prije toga Široki, 2 puta Sarajevo. Najlakše je reći da ne igraju fudbal, a uzeše svima bodove. Samo nek' i protiv Borca nastave seriju. Glavaš je već obećao pobjedu i ja mu vjerujem :mrgreen:
borac ima svega jedno 20% sanse da tamo uzme bod a jedno 5 % sanse da uzme sva tri.
Ti pravdaj koliko hoćeš to sloboda radi, ali svi znaju na koji nacin sloboda dobija sve te utakmice, a to je gruba i prljava igra , pritisak sa tribna, pritisak na sudije u tunelu . Ne daj boze da ovog proljeca neko pobjedi slobodu kuci pitao bih te ja kako bi to zavrsilo.
Sad sloboda ima bas toliki kvalitet da joj ni zeljo ni borac ni sarajevo ni zrinsjki bod ne mogu otkinuti u tuzli, a vamo se cupaju da ne ispadnu .
Meni opet nekako izgleda patetično to pravdanje za poraz. Da vidimo šta si naveo: gruba i prljava igra, pritisak s tribina :mrgreen: , pritisak na sudije u tunelu(baš vjerujem da si prostudirao ponašanje po tunelima svih stadiona)... Znači svodi se na grubu i prljavu igru. Treneri Širokog, Zrinjskog i ŽELJE nisu ničime odavali da su ogorčeni na suđenje. Je li misliš da se boje pričati?! Sarajevo se jeste žalilo, ali to njima već polako ulazi u gene. Trener im plače zbog 2 crvena u Laktašima, a jasno se vidjelo na snimku da su oba zaslužena. I Glavaš nije ništa naročito stvarao, već fakat jesu doveli dosta dobrih pojedinaca, a neke su već i imali. Mujkić, Milošević, Bekić, Smajlović, Crnogorac, Karadža, Okanović, Mujić... Sve redom respektabilna imena za našu ligu. I još su doveli slavnog Gavarića, Mostarlića koji je standardan, ovaj stoper Jogunčić zabija k'o lud... Nemoj misliti da je Borac nešto aman zaman igrački jači.
Mah sta je sloboda, sloboda prođe zivinice ppozdravlja se sa bodovima hehe :)
Prvo sam rekao Zeljo pa tek onda mama

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 22 apr 2010, 21:34

Željovac je napisao/la:
Prvo svaki komentar na sudjenje od strane službenih lica preko medija je kažnjiv.
Drugo, treneri i uprave žele da zadrže dobre odnose sa slobodom za ubuduce pa ne prigovaraju jer razumiju njihovu borbu za opstanak.
Vjeruj da znam šta se dogadja u tim službenim prostorijama imam pouzdane izvore koji nemaju razlog da me lažu, to ide čak i do premalaćivanja sudije nekad ( ne kažem na ovoj utakmici slobode) ali to se kod nas u premijer ligi dešava ako nisi znao.
Ili npr udje kontrolor sudjenja kod suudije na polkuvremenu u kaže mu , ako ne pobjedi ovaj ili onaj ti imaš lošu ocjenu pa ti vidi.
itd itd itd.
Sloboda sa tim igračkim kadrom nije slaba ekipa ali defintivno nije ekipa za koju glavaš može reci sasvim sigurno ćemo pobjediti borac, a isto je tako govorio i za želju i za sarajevo i za zrinjski, jer to jednostavno nije normalno, to bi trebalo da znači da ta ekipa toliko odskače od ovih da tu samo čudio treba da se desi pa da one osvoje bod u tuzli.
Nije to niakva patetika, to ti je žalosna realnost
TREĆI PUT ČASTIMO !

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 22 apr 2010, 21:35

Na zalost ovako ce se zavrsit.Zeljo ce bit 2 i osvojit kup.Mislim da je i to dobro kako je bilo pocelo.Dakle 1 trofej i evropa dosta za ovu sezonu.Iducu sezonu ako ostane Osim i sa 2 pojacanja bicemo ubjedljivo prvi,dakle titula.Jest da valja cekat al cekali smo i evropu 5 godina pa docekasmo.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 22 apr 2010, 21:37

Alipasino je napisao/la:Na zalost ovako ce se zavrsit.Zeljo ce bit 2 i osvojit kup.Mislim da je i to dobro kako je bilo pocelo.Dakle 1 trofej i evropa dosta za ovu sezonu.Iducu sezonu ako ostane Osim i sa 2 pojacanja bicemo ubjedljivo prvi,dakle titula.Jest da valja cekat al cekali smo i evropu 5 godina pa docekasmo.
Kume, mi uzimamo duplu krune ove sezone ,a ti i dalje nastavit crnjaciti.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

FORZA ZELJO
Kontakt:

Post Postao/la FORZA ZELJO » 22 apr 2010, 21:42

Eh da su vremena noramalna pa da je slobodica na sredini tabele osigurana rezultat bi bio najmanje 3-0 za ZELJU alo posto im gori pod nogama i nesmiju ni boda a kamal bodove kiksat na svom terenu to je druga prica.
ZELJO je beton na proljece nijednu nije izgubio i ode u Tuzlu i izgubi od ekipe koja se bori za opstanak :D

niko na Tusnju nema sta trazit na proljece a tako ni Borac

pozzz

FORZA ZELJOOOOOOOOOOOOO!!!! :o
BAS SVE TI DAJEMO.....

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 22 apr 2010, 21:44

Sigurno da ima i tih nekih nelegalnih pritisaka, a ne znam da se nešto treneri susprežu od izjava i suđenju. Jović je rekao da je sudija protiv ŽELJE u kupu, pod Bijelim brijegom bio "više nego tendenciozan"! Znači da ne misli ni da je slučajno griješio, već krao! Ne znam da je kažnjen. Pisalo bi u izvještajima na stranici saveza. Prije toga trener Zvijezde je na sva zvona kritikovao sudije, jer je "u Gradačcu suđenje kao u Ligi šampiona" :mrgreen: Ali razumijem ga, kad ga kradu u gostima.(Ni na Grbavici nisu imali skroz pošteno suđenje).
Znam za pritiske po tim hodnicima i sobama. Pa nedavno je predsjednik Slavija "izopćen" iz fudbala jer je davio delegata! Naravno, Čeko ga je vratio na poziciju.
Slažem se samo da je ovo zadnje skroz smiješno da Glavaš obećava pobjede k'o da su Barcelona. Ali opet, i ranije je isto bilo pa je Modriča dole uzela 4:0, Zrinjski 6:0... Nema smisla pričati o drugim stvarima, ako ti ekipa ne odigra kako treba. To je neka moja poenta.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

SpleeN_TM
Kontakt:

Post Postao/la SpleeN_TM » 22 apr 2010, 21:46

Kako mozete biti tako promjenjivi :?: :?: :?: :?:
Dobivamo dupla, kruna izgubimo , ma nista znao sam ja :S Na pauzi se zalili kako nema pojacanja, pa onda euforija pa jedan poraz, na teskom gostovanju (svi znamo tuzlu) i odmah nema krune :S
Cilj je bio evropa, a to sto je Amar carobnjak je .... Idemo na gostovanje u Mostar( gdje smo u kupu 0:0 igrali), Sarajevo ( duzni iz proslog derbija), i Leotar ( dobivali smo i puno bolje ekipe na tezim gostovanjima) . Imamo dobre sanse, i sto mijenjate misljenje pobjedom ili porazom?

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 22 apr 2010, 21:51

2010 - Željezničar osvaja duplu krunu...evo da stavim ono sa tvog potpisa.

Nema izmjena mišljenja nakon jednog poraza , dupla kruna je naš cilj ove sezone...Amar je ispunio obecanja, ali su se ciljevi sad pomjerili.
Pa nije niko lud da odustane od titule kad je prvi na tabeli i od kupa kad je vec u finalu :!: :!:
I nemojte nam spuštati ciljeve :evil: mi nismo nižerazredni klub ,a i valja nadoknaditi sve ove godine brukanja , što znaci i slijedece godine double crown :!:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 22 apr 2010, 21:56

Pita ciga mali babu cigu: -Babo,babo jesmo li mi cigani? -Jesmo sine jesmo. -A babo,babo jeli mi smrdimo najvise na svijetu? -Smrdimo,smrdimo sine. -A babo,babo jeli mi rovimo po smecu i jedemo to?? -Rovimo sine i jedemo.... -a babo,babo jeli mi navijamo za Sarajvo??? -Pa **** ga sine nismo toliki cigani..

SpleeN_TM
Kontakt:

Post Postao/la SpleeN_TM » 22 apr 2010, 21:59

Ma iznervirao sam se totalno kako su ljudi promjenjivi :evil:
Isto kao da zaostajemo 20 bodova i pokusavamo osvojit titulu, a kao da nismo 1 :?
p.s. potpis
ovo je moj odgovor za onaj vic sto su komsije "provaljivali" ljetos kada smo bili tamo na pripremama. Jesam predvidio :D

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 22 apr 2010, 22:02

SpleeN_TM je napisao/la:Ma iznervirao sam se totalno kako su ljudi promjenjivi :evil:
Isto kao da zaostajemo 20 bodova i pokusavamo osvojit titulu, a kao da nismo 1 :?
p.s. potpis
ovo je moj odgovor za onaj vic sto su komsije "provaljivali" ljetos kada smo bili tamo na pripremama. Jesam predvidio :D

cekamo jos ovo zadnje :D

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 22 apr 2010, 22:03

samir_tm87 je napisao/la:Pita ciga mali babu cigu: -Babo,babo jesmo li mi cigani? -Jesmo sine jesmo. -A babo,babo jeli mi smrdimo najvise na svijetu? -Smrdimo,smrdimo sine. -A babo,babo jeli mi rovimo po smecu i jedemo to?? -Rovimo sine i jedemo.... -a babo,babo jeli mi navijamo za Sarajvo??? -Pa **** ga sine nismo toliki cigani..
Dobar, dobar hahaha :D
Volim te Zeljo!!!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 22 apr 2010, 22:06

Sjetimo se prije pocetka sezone pripremnih utakmica kad su nas pobjeđivali Zrinjski sa 5-0 , Karlovac sa 3-0, cak nas je Famos zayebavao....ovdje su dušmani kolektivno svršavali od srece nakon tih utakmica, posebno pitari...Nostradamusi nam predviđali sezonu puno patnje i ponižavanja, pa gdje su sad?? sad im nije do ismijavanje Želje vec ganjaju svoje igrace po stadionu u demoliraju sve pred sobom.
Navikli smo citavu državu da smo dno dna (mislim na onih zadnjih 5 godina kad nismo mogli pobjediti u gostima9 i sad kad je Amar preuzeo stvari u svoje ruke i kad šibamo sve redom po guzovima odjednom Svima smetamo , odjednom smo svima trn u oku , svi pažljivo prate šta se dešava u i oko Želje.
Kad si na dnu svi te tješe i tapšu po ramenima i govore ti Bice bolje...a kad si na vrhu Svima smetaš.
To je naš mentalitet.

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 22 apr 2010, 22:17

Jeli iko ovdje normalan majke vam pa zeljo izgubi jedno svi nesto ljuti user sranje itd. itd. Ali zelj se digo kao Pheniks
i kada je bilo najteze poceo upisvat pobjede sjetimo se poraza u derbiju svi smo bili uzas a onda kralj osim od toga je smislio motivaciju i onda se zaredalo 11 tekma bez poraza svi su cejkali da sruse zelju i sloboda je to docekala da im prvo cestiam na pobjedi zasluzenoj neznam ali cesttam na pobjedi drugo neznam sta vam je ljudi imamo europu najvjerovatnije i Kup posto smo kvalitetni oid borca a i 90 % titulu ajde ba koda je propo svjet svi gube u gostima i to je normalno mi imali euforiju kad odigramo sjecam seprosle sezone euforija 3 tekme bez poraza 1 pobjeda i 2 remija :oops: zato ovo sto je uradio BRKO i Galaktikosi sa Grbavice je stvarno i mnogo vise od ocekivanogg
svoj ti pos'o !

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 22 apr 2010, 22:42

nisam gledo tekmu..nisam vidio go...al mislim da je ovo sto cu sad rec tacno...Slobodi bodovi trebaju ko žednom voda...kako igrali,protiv koga igrali oni u Tuzli moraju dobit sva 3 boda...sad da tamo Barsa dode zijan im je...jer ako igraci ne zabiju zabit ce navijaci...ako oni ne zabiju zabit ce sudija...ak ni on onda ce natjerat protivnika da sam sebi zabije...tako da ne zalim previse radi izgubljenih bodova...sad su sanse za titulu 50-50!i željo i borac imaju tri domace koje dobijaju...i tri vrlo teske gostujuce(željo-velez,sarajevo,leotar)
(borac-velez,sarajevo,sloboda)...tako da smo izgubili bitku al smo jenako blizu ratu!!! :D
TM87

SpleeN_TM
Kontakt:

Post Postao/la SpleeN_TM » 22 apr 2010, 23:11

tm-ovac iz mase je napisao/la:nisam gledo tekmu..nisam vidio go...al mislim da je ovo sto cu sad rec tacno...Slobodi bodovi trebaju ko žednom voda...kako igrali,protiv koga igrali oni u Tuzli moraju dobit sva 3 boda...sad da tamo Barsa dode zijan im je...jer ako igraci ne zabiju zabit ce navijaci...ako oni ne zabiju zabit ce sudija...ak ni on onda ce natjerat protivnika da sam sebi zabije...tako da ne zalim previse radi izgubljenih bodova...sad su sanse za titulu 50-50!i željo i borac imaju tri domace koje dobijaju...i tri vrlo teske gostujuce(željo-velez,sarajevo,leotar)
(borac-velez,sarajevo,sloboda)...tako da smo izgubili bitku al smo jenako blizu ratu!!! :D
Samo sto mi sada puno bolje u gostima igramo ;)
a ja derbi ne racunam ni kao gostujucu ni kao domacu. To je nesto sto je totalno neizvjesno :D

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 22 apr 2010, 23:23

Procitaj do kraja!

"Svakog vikenda ljubitelji humorističnih serija putem FTV-a mogu pratiti porodicu Fazlinović u jednoj od najboljih serijala ove vrste poslije rata. Njen naziv „Lud, zbunjen, normalan“, upravo najbolje odgovara svemu što u posljednjih nekoliko sati možemo pročitati.

Vjerovali ili ne Takmičarska komisija NS BiH, odnosno njen predsjednik Izudin Ibrahimkadić namjerava predložiti suspenziju stadiona u Vrapčićima !!!!!!!

E ako ćemo najpoštenije i najiskrenije, da se recimo ono jučerašnje bacanje topovskih udara od strane Ultrasa desilo u 7,8,..10,..12.. ili 16. kolu, vjerujemo da bi za takvo što možda imalo osnova. Na kraju krajeva svi se mi itekako zalažemo protiv huliganizma, a ono jeste huliganizam. Zašto Vrapčići ? Pa eto, domaćin je uvijek kriv, iako u ovakvim slučajevima jedino je policija odgovorna za bezbjednost na stadionu (danima smo u medijima čitali garancije da će par stotina policija uvesti red). Eh sad, gdje je tu logika da je domaćin kriv, teško je to shvatiti. Ipak, neko mora biti kriv, pa to najčešće bude domaćin.

Miniranje projekta „Derbi kola“

Ali !!! U našem fudbalu uvijek ima ono „ali“. Prije nekoliko sedmica na Grbavici bez problema uleti navijač Željezničara naočigled kamera i udari golmana Slavije. Epilog je poznat. Nakon dugo rasprave po sistemu povuci – potegni Željezničar kazne sa par hiljada maraka. Tek prije nekoliko dana, to se preinači na „nevjerovatnih“ 10.000 KM ! U međuvremenu Željezničar u svoj trci da po svaku cijenu osvoji titulu minira projekat „Derbi kola“, jer na kraju krajeva, upravo su te „proklete kamere“ kumovale da čitava javnost vidi izmišljeni penal za pobjedu protiv Slavije i onu budalu koja je ušla u teren i udarila protivničkog golmana. Javnost više nije poželjna na Grbavici.

Prekid od sat vremena

Priča druga. Ustvari možda je bolje nazvati „vjerovali ili ne“. Pod Bijelim Brijegom navijači prekinu utakmicu na dobrih sat vremena, a kazna, pa naravno, koja hiljada maraka. Možda bi i prekid trajao duže, da srećom Ultrasima nije dosadilo biti na stadionu.

I tu dođemo do jučerašnjeg dana. Na dva stadiona imamo napete scene. Međutim, razlika je u ova dva slučaja tolika, da navesti izraz „svjetlosne godine“ opet ostane preblag utisak. Utakmica između Veleža i Zrinjskog odigrana je sa dva manja problema, ali odigrana do kraja. Gostujuća ekipa odnijela je bod iz najvrućeg derbija u Evropi, a da upravo zbog toga nije bilo nikakvih problema. Propust na početku isključiva je greška policije, tačnije čitlučke jedinice, koja je dovela Ultrase u krug fanbrike „Đuro Salaj“. Oni su naočigled zbunjene publike pustili razularenu hordu da trči po krugu fabrike. Nakon što su nakon 10-tak minuta mukotrpnog utjerivanja reda, uspijeli uspostaviti kontrolu nad „divljom hordom“ stanje se normalizovalo. Podsjećamo, upravo je ta ista policija, slučajno ili namjerno, pustila grupu da bez ikakvog reda kao horda uđe u krug fabrike. Iako su ih na kapiji fabrike uredno čekali zaštitari kako bi pregledali navijače, čitlučki policajci su "zaobišli“ zaštitate i doveli Ultrase.

I onda se pitamo otkud im topovski udari i zbog čega su odstranjeni sa stadiona u 52. minuti.

Raspored Želje do kraja

E sad, ako ćemo porediti ovu utakmicu i onu na Koševu, a posebno ako ćemo i stavljati u isti kontest kazne, onda je neko „pobrkao lončiće“ ili je zaista u duhu naslova humoristične serije sa početka naše priče.

Zaista, zar je ijedan navijač bio u terenu jučer ???? Da li je udaren ijedan od aktera meča ??? Pa zar je moguće da se Željo i Zrinjski kazne sa nekoliko hiljada maraka, a da se Veležu suspenduje stadion ???

Jedina logika, a u svemu uvijek mora postojati logika, je u rasporedu sljedećih utakmica Veleža. U nedelju 02. maja u Vrapčiće dolazi Željezničar. A trik pitanje je gdje Željezničar gostuje dva kola kasnije ??? Pogađate – na Koševu !!! I još jedan detalj. Nijaz Brković, zvanično jedan od čelnika Željezničara je član upravo Takmičarske komisije. Nijaz Brković je nezvanično čovjek koji unaprijed određuje sudije i sređuje utakmice. Glasine kažu tako, a ako ima glasina, možda ima i istine....

Skandiranje od prošle jeseni

Upravo je Nijaz Brković optužen od strane banjalučkih medija nakon slučaja upada navijača protiv Slavije, da je opstruirao donošenje odluke Takmičarske komisije.

I nakraju, samo podsjećanja radi, sjećate li se još onih dešavanja jesenas na Grbavici. Isključivanja igrača u tunelu u poluvremenu (Velagić), pa onda još i trenera i i jednog igrača (Džafić) u nastavku. Sve sa ciljem da Željo pobjedi. A tek sjećate li se skandiranja sjeverne tribine stadiona Grbavica ? Veležovim navijačima su skandirali „ustaše“ !!! Pitam se samo jesu li oni svjesni kakvu su uvredu nanijeli Mostarcima ? Da li su svjesni da su onim skandiranjem pokazali koliko cijene do svih onih palih boraca za našu domovinu.

Upravo taj klub nam sljedeći dolazi. Dolazi nam četa Amara Osima, koji svojski rade da suspenduju stadion. RODJENITV.COM "

-Nek puknu dusmani :mrgreen:
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 22 apr 2010, 23:27

Moraju dići tenzije nekako, čuj gdje ima glasina ima i istine. :o :lol:

Ja sam čuo glasinu da su svi igrači Veleže p.ederi, mora da je to istina. Ili Ibraković napastvuje Džafića...sad napišem članak, objavim i 2000 ljudi će povjerovat u te nebuloze :lol: :lol:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 22 apr 2010, 23:29

Gdje ovo iskopa drug...jbt koji kompleksasi vecc se usrali :roll:
1921-2011

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.