RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

*p!p!t@*
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la *p!p!t@* » 16 mar 2013, 21:19

mujoisuljo je napisao/la:Majke je najveće pojačanje uz Vladu!Iako Vladavić nije ni blizu onog vremena kad je prečao u Želju, nadam se da će opet vratiti onakvu formu.
Danijel Majkić je za Velež, ono što je Oezil za Real Madrid. 100%
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 16 mar 2013, 21:20

Crvenarmija je napisao/la:Sarma majstore hvala ti sto nijedna baklja protiv Celika nije usla u teren.Kad se vidimo imas porciju od 20 cevapa od mene.
Malo je to njemu :mrgreen:
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 16 mar 2013, 21:23

raja sta je sa ovim Nuhicem,povreda ili nesto drugo?

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 16 mar 2013, 21:25

Crvenarmija je napisao/la:Sarma majstore hvala ti sto nijedna baklja protiv Celika nije usla u teren.Kad se vidimo imas porciju od 20 cevapa od mene.
Samo 20 :D ?

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 16 mar 2013, 21:31

Tačno je da imamo 20 prilično kvalitetnih igrača(barem za PL),isto tako se vidi da ima posla još u odbrani.Malo ozbiljnija ekipa bi nas dobro kaznila za onakve greške.Pa ne smije se dešavati da sa igračem više primimo 2 gola. bogati kao da je Mančester igrao protiv nas.Slažem se da će Vladavić još za 1-2 sedmice biti pravi, ali nek se brže oslobađa lopte-Vidjeli ste start onog kosonje,nedaj bože da je zahvatio našeg igrača,ma otišla bi u noga kao čačkalica,tako bi neko mogao i Vladu pokositi ako se brže ne oslobađao lopte.Sve u svemu kako je bilo u pripremnom periodu ovo je dobro.Još da popravimo odbranu i možemo biti u vrhu PL,a praviti ozbiljne planove za iduću sezonu.cilj-EVROPA!!!!!BEZ BAKLJI U TERENU,IMAMO MI GDJE PARE TROŠITI,A NE DA IH DAJEMO ZA KAZNE.RED ARMY JABLANICA
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 16 mar 2013, 22:00

emil02in je napisao/la:Tačno je da imamo 20 prilično kvalitetnih igrača(barem za PL),isto tako se vidi da ima posla još u odbrani.Malo ozbiljnija ekipa bi nas dobro kaznila za onakve greške.Pa ne smije se dešavati da sa igračem više primimo 2 gola. bogati kao da je Mančester igrao protiv nas.Slažem se da će Vladavić još za 1-2 sedmice biti pravi, ali nek se brže oslobađa lopte-Vidjeli ste start onog kosonje,nedaj bože da je zahvatio našeg igrača,ma otišla bi u noga kao čačkalica,tako bi neko mogao i Vladu pokositi ako se brže ne oslobađao lopte.Sve u svemu kako je bilo u pripremnom periodu ovo je dobro.Još da popravimo odbranu i možemo biti u vrhu PL,a praviti ozbiljne planove za iduću sezonu.cilj-EVROPA!!!!!BEZ BAKLJI U TERENU,IMAMO MI GDJE PARE TROŠITI,A NE DA IH DAJEMO ZA KAZNE.RED ARMY JABLANICA
slazem se, stipu baklje i topovske udare po terenu to je bacanje veliki para za nase uslove svake tekme! te pare se dosta pametnije mogu koristit! gromoglasno navijanje i dlanovi i nista vise netreba i nista se vise i necijeni kao kad se cuje huk sa pune RA tribine, pirotehnika nijednoj ekipi nikad nije pomogla da dobije neku tekmu! gradina sljedece kolo, jedino cu radi posjete rec da je steta sto je gradina, da je neka jaca ekipa sigurno bi se stadion napunio mada mislim da ce i sa gradinom sad poslje ove dvi pobjede bit solidno popunjeno i da ce to puno bolje izgledat nego zadnji godina, jednostavno izgleda koda ima neki pozitivni vibracija u i oko kluba i mislim da ce raja to na najbolji nacin znat ispratit sa dosta povecanom posjetom na tekmama nesto sto ce opet znacit vise para u klubu radi zarade na kartama!
onda malo o ibrinoj racunici koju je imao prije tekme sa celikom, prizeljkivao je neki 7 bodova iz tekma sa celikom, rudarom i gradinom a evo kako je ispalo lako bi mogli i do 9 od 9 moguci nesto sto bi bilo za velike pohvale, nesjecam se kad smo zadnji put dobili 3 za redom!!!? sa pobjedom protiv gradine ja mislim da bi nam i brige o tom nekom opstanku nestale i da bi se gledalo polako prema nekoj sredini tabele jer budimo realni previse zaostajemo da bude neka uspjesna sezona gdje bi zavrsili pri vrhu medju 4-5! kako stvari stoje iz ove polusezone mozemo samo dobit na samopouzdanju za sljedecu da bi se napravilo nesto malo vise! cilj za ovu polusezonu treba bit jacanje kluba i uigravanje ekipe za sljedecu sezonu! sa jacanjem kluba nemislim samo na upravu i finansije, nego da se privuku navijaci i simpatizeri da svaku tekmu ispune stadion, da se vrati povjerenje u klub i da klub i navijaci opet disu kao jedno! znaci u svakoj tekmi treba ginut za svaku loptu kao u ove zadnje dvi sa celikom i rudarom a stim kad navijaci vide da takvi igraci igraju za klub i da stavljaju klub ispred svega onda cemo i mi znat to cjenit!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 16 mar 2013, 22:05

Gledo sam vas bravo rodjeni samo tako nastavite poz.... :)
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 16 mar 2013, 22:10

Ako ove zadnje dvije pobjede ne privuku ljude na stadion ja ne znam šta će. A što se tiče navijanja za sljedeću tekmu, nadam se da će biti spremna ona nova pjesma na papirićima, da i nju možemo protiv Gradine forsirati. Mogu baklje na tribini, ne treba ih u teren ubacivati i to je to. ;)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 16 mar 2013, 22:35

Jao srce mi ko hum samo se priča o pobjedi Veleža. Navijači dočekali igrače na Musali. Bravo momci kako kod da ste odigrali neću to komentarisati važni su sad samo bodovi. Samo nastavite, srce ostavite na terenu :D

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 16 mar 2013, 22:53

Ma ne treba nam sada euforija,samo treba nastaviti sa radom.Ići od utakmice do utakmice i rezultati će doći,vjerovatno će biti i padova i uspona do kraja sezone ali i to je dio fudbala.Trebamo svi pomoći koliko možemo,kao pravi navijači kupovinom karte,navijanjem,da budemo ponos kluba za koji navijamo i za koji živimo.Bravo za raju u dijaspori za crvenu noć,svaka čast ta vijest je obišla čitav svijet i pokazuje pravu sliku navijača i simpatizera Veleža.Kako sam samo ponosan bio kada sam pročitao da će se sav novac utošiti u omladinski pogon Veleža, ma šepurio sam se na poslu ko paun pričajući svima o tome.Moje mišljenje je da bi se morao naći neki način da nabavimo reflektore(skupi jesu) pa da utakmice gledamo u normalnim terminima,jer nekada je nemoguće gledati utakmicu sa tribina,a ne kako je igrati je na+40.Sigurno bi bilo i više publike u noćnom terminu,a samim tim i više prodatih karata,veća zarada klubu.RED ARMY JABLANICA
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 mar 2013, 22:53

*p!p!t@* je napisao/la: A što se tiče navijanja za sljedeću tekmu, nadam se da će biti spremna ona nova pjesma na papirićima, da i nju možemo protiv Gradine forsirati.
Bilo je govora da će se ta pjesma postaviti na fb stranicu, pa većina raje, i one koje " nikada " nije otišla na utakmicu Veleža ima fb grupu RA, Velež, i slično, moglo se to postaviti odmah nakon utakmice, ne znam zašto nije.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 16 mar 2013, 22:59

zizu1991 je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la: A što se tiče navijanja za sljedeću tekmu, nadam se da će biti spremna ona nova pjesma na papirićima, da i nju možemo protiv Gradine forsirati.
Bilo je govora da će se ta pjesma postaviti na fb stranicu, pa većina raje, i one koje " nikada " nije otišla na utakmicu Veleža ima fb grupu RA, Velež, i slično, moglo se to postaviti odmah nakon utakmice, ne znam zašto nije.
Ma to za fb se raja zezala bola, šta ti je. :mrgreen: Ko god je registrovan na red army forum zna tu pjesmu, to se i pokazalo na tekmi protiv Čelika. E to je već problem naš, ko će pare za članske dati, i onda se svi pitaju kako to grupa ne funkcioniše. Al' eto ako hoćeš preko pp da ti pošaljem pa širi raji koja se zna pojaviti na utakmicama. ;)

A naravno da se iskreno nadam da je pjesma već spremna i napisana na papirićima, samo se čeka utakmica sa Gradinom. ;)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 16 mar 2013, 22:59

Trebalo bi i parole za naredne utakmice staviti na fejsbuk, barem pet dana prije pocetka iste..ma niste pri sebi :mrgreen:
Support Velez, It's logical! ★

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 mar 2013, 23:04

Što se tiče tih reflektora, mislim da ima 2 godine da se pominje njihovo postavljanje u Vrapčićima, a ništa konkretno se ne radi. Da hoće pokrenuti neku akciju sa ciljem prikupljanja sredstava za njihovo postavljanje, al da ti novci idu na račun koji će po prikupljenom odmah slati novce izvršiocu radova, znači ništa u klub, jer nemamo baš neka pozitivna iskustva sa davanjem novca u ruke Uprave. Nažalost to je tako.

Novac bi se isplatio :
emil02in je napisao/la:Moje mišljenje je da bi se morao naći neki način da nabavimo reflektore(skupi jesu) pa da utakmice gledamo u normalnim terminima,jer nekada je nemoguće gledati utakmicu sa tribina,a ne kako je igrati je na+40.Sigurno bi bilo i više publike u noćnom terminu,a samim tim i više prodatih karata,veća zarada klubu.RED ARMY JABLANICA
*p!p!t@* je napisao/la: Ko god je registrovan na red army forum zna tu pjesmu, to se i pokazalo na tekmi protiv Čelika. E to je već problem naš, ko će pare za članske dati, i onda se svi pitaju kako to grupa ne funkcioniše. Al' eto ako hoćeš preko pp da ti pošaljem pa širi raji koja se zna pojaviti na utakmicama. ;)
Nisam registrovan tamo na forumu pa zato ne znam za tu pjesmu, baš kao što si rekao.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 17 mar 2013, 00:20

imaju li igdje slike sa musale veceras? ;)
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 17 mar 2013, 09:05

Čestitke Veležu na odličnoj utakmici i osvojenim bodovima. Nadam se da ćete sezonu završiti u gornjem dijelu tabele. Imate dobru ekipu i znam da nemate obaveza prema Poreznoj upravi FBiH, a laganini sređujete u i oko stadiona.

Pored izrečenih želja, nadam se da ćete izgubiti od Želje u Mostaru. Želim Vam puno sreće u nastavku prvenstva.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 17 mar 2013, 12:38

Ne bih se baš složio za Oštrakovića da je briljirao. On je definitivno kriv za drugi gol, izletio je kao najveći amater umjesto da pusti Kajtu da zatvori desnu stranu tako da je gol praktično prazan ostao kad je Oštri proletio. Nema veze, pobjeda je tu ali ne treba se zanositi previše. Još se oni moraju dokazati.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 17 mar 2013, 14:22

AMADUDI je napisao/la:raja sta je sa ovim Nuhicem,povreda ili nesto drugo?
I ja se pitam sta je sa Nuhicem koji je bio medju tri najbolja igraca Veleza u prvom djelu a sad odjednom nema ga u sastavu kakva je to politika staje nece da produzi ugovor , povreda , nespreman, bolestan ??????????????

Mislim da bi on moro imati mjesta u prvom sastavu prije Kodre / Zvonica ili barem sa klupe da udje i osvjezi vezni red
Kajtaza dok neoceraju on se nece sam povuci i reci eh vise nemogu pomoci Velezu na terenu necu ni da odmazem moje je vrijeme proslo . Kajtaz nije nikad odigro utakmicu onako kako se ocekivalo od njega, koliko smo samo golova primili zbog njegovih gresaka on je vazda bio rupa u Velezovoj odbrani . Ocerase Jazvina koji je milion puta bolji od Kajtaza . Znali iko gdije je sada Jazvin , ja bi njega vratio u Velez na ljeto a Kajta nek se kali u Lokosima .
Malog Durakovica vratiti kad ode Vladavic i iduce sezone se boriti za vrh tabela a ne svake godine ambicije iste osigurati opstanak u ligi

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 17 mar 2013, 16:16

Rođeni: Jazvin je u Goraždu.Što se tiče kajte neka ga do ljeta pa mu onda dati neki posao u Veležu npr.da trenira djecu ili nešto sl. zaslužio je.Hm Duraković pa on se nemože nigdje zadržati žao mi je dečka ali mora poraditi na sebi.. Toliko od mene :D

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 17 mar 2013, 16:39

Rodeni je napisao/la:
AMADUDI je napisao/la:raja sta je sa ovim Nuhicem,povreda ili nesto drugo?
I ja se pitam sta je sa Nuhicem koji je bio medju tri najbolja igraca Veleza u prvom djelu a sad odjednom nema ga u sastavu kakva je to politika staje nece da produzi ugovor , povreda , nespreman, bolestan ??????????????

Mislim da bi on moro imati mjesta u prvom sastavu prije Kodre / Zvonica ili barem sa klupe da udje i osvjezi vezni red
Kajtaza dok neoceraju on se nece sam povuci i reci eh vise nemogu pomoci Velezu na terenu necu ni da odmazem moje je vrijeme proslo . Kajtaz nije nikad odigro utakmicu onako kako se ocekivalo od njega, koliko smo samo golova primili zbog njegovih gresaka on je vazda bio rupa u Velezovoj odbrani . Ocerase Jazvina koji je milion puta bolji od Kajtaza . Znali iko gdije je sada Jazvin , ja bi njega vratio u Velez na ljeto a Kajta nek se kali u Lokosima .
Malog Durakovica vratiti kad ode Vladavic i iduce sezone se boriti za vrh tabela a ne svake godine ambicije iste osigurati opstanak u ligi
izvini sto se neslazemo ali od kajtaza prec na jazvina i durakovica opet to nisu igraci za nesto vise! kajtaz svakako nije vise za veleza kao igrac, njegovo je proslo a meni se cini da je i sa kodrom isti slucaj mada ga ibro jos forsira kao kapitena, nuhic bi bio puno bolja solucija na kodrinom mjestu na terenu! durakovic je svakako borac i daje sve od sebe kad je na terenu ali jednostavno nema znanja i ako cemo nastavit sa borbom za opstanak ili eventualnoj sredini tabele onda durakovic moze igrat ali ako vec hocemo nesto ozbiljnije djeno nema mjesta u ekipi! od bivsi igraca koji bi velezu bili od koristi ako vec hocemo da napadnemo vrh sljedece sezone tu imaju dva imena, asim skaljic i elvir colic! mada ja ovog zadnjeg nebi doveo vise nikad u velez taman da kao messi igra i znamo svi iz koji razloga! nevolim se ovako izrazavat ali djaba mu igracke kvalitete kad je smece od covjeka!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.