tillman je napisao/la:Rodman je napisao/la:OPOY: Cutler
DPOY: McPhee
ROY: Goldman
Honorable mentions: Amos, Langford, Miller, Leno, Houston, Young, Slauson
Volio bi znati, šta misle slani, kad_kako i tillman.

OPOY bih dao Slausonu, na obe pozicije koje je igrao je bio odlican
DPOY naravno McPhee, covjek i ozlijedjen je radio darmar
ROY je naravno Goldmann
HM su isti, osim jel Slausona, te treba ubaciti i Fortea i Jaya
Slazem se i sa jestom, Gould nas je shebao par tekmi ove sezone
Gase ima vec 3 intervjua u iduca 3 dana, bye bye Adam, enter: Ken Whisenhunt (Fox ga htio 2013. za OC)
oprilike ovo je meni takodjer tako i ako me na momente i Porter znao oduseviti ali je ovo na kraju sezone usrao mnogo stvari kao uglavnom i citav secondary osim Amosa koji je bio dosta dobar..
Jay je bio bolji nego ranije i ako smo opet ostali bez plasmana u playoff ..barem je promjenio nesto kod sebe a to da se trudi da bude lider i sa suigracima razgovara, kao i sa trenerom ..manje je grijesio i ako je ovu zadnju utakmicu bacio i previse i ako je imao samo 5-6 netacnih bacanja ali od toga su 3 bila INT

. uz 2 TD ....ali dobro nismo imali ni recivere tokom citave sezone smo se mucili ..jedno vrijeme nam je cetvrti reciver bio prvi tamo negdje od utakmice sa Arizonom tu smo muku mucili .
spremni smo za 11 pick .. sve osim QB i OL u ovoj rundi dolazi u obzir bilo koja druga pozicija

... QB jer ni jedan objektivno nisu ni za trece runde , OL jer smo **** pojeli sa Chris Williamsom i Carimiem ..dva smo picka ujebali mogli smo do sad imati i QB mozda da nismo ovu dvojicu draftovali ..jedan dosao povredjen u ligu, drugi jedino sto je imao dobru utkamicu protiv Houstna kad je zaustavio Watta a razlog jer su zajedno trenirali jedan protiv drugog na college u Wisconsinu... u trecoj rundi bi uzeo nekog od ovih QB ako ostane ovaj iz mICHIGAN State ili Goff ali otice oni u Brownse i Houston sigurno
treba vidjeti sta ce biti sa Bennetta ..meni je on ok ali hoce covjek pare i buni se jer Cutler je vise bacao Milleru kad se vratio,,,ja opet vise vjerujem Bennettu , ali ako Jefferey ostane White i ako se popravi malo ST, odbrana , i OL obavezno i da ostanemo zdravi mogli bi slijedece sezone napraviti neki iskorak..ove godine malo na je falilo ali kuci smo izgledali katastrofa.. 1-7 rekord kuci ovo je grozno .. 6 pobjeda smo imali u gostima i to protiv ekipa koje su u playoffu Packersi,Kanzas pa i dosta dobre domacine St Louis, Chargerse i nakraju i Tampu