A evo u Barci
Imas i intervju gdje je sam naveo da je smrsao 3-4 kg kad su ga novinari pitali. To gore je vjetar dignuo dres i odmah mediji grmili.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ako Bog da istina jeL-Train je napisao/la:Gdje onaj @Lillard,jel istina da je Trippier uskoro jorgandzija?
Jel toliko losLillard je napisao/la:Ako Bog da istina jeL-Train je napisao/la:Gdje onaj @Lillard,jel istina da je Trippier uskoro jorgandzija?![]()
Al novinar blizak klubu je to izbacio tako da je sigurno istina, ne ide na turneju.
U Rusiji je izgledao top jer je imao 3 stopera iza. SP ga je dovelo na tu neku razinu, ali on je doveden iz Burnleya za 4 milijuna. Najgori igrač Tottenhama prošle sezone, to bi ti rekao svaki navijač.L-Train je napisao/la:Jel toliko losLillard je napisao/la:Ako Bog da istina jeL-Train je napisao/la:Gdje onaj @Lillard,jel istina da je Trippier uskoro jorgandzija?![]()
Al novinar blizak klubu je to izbacio tako da je sigurno istina, ne ide na turneju.iskreno nisam puno pratio Tottenham ove sezone pa ne znam kakav je bio,ali u Rusiji na SP mi je izgledao top.
Kako je to tradicionalno Raiola odigrao, klauzula 150M koja se aktivira od 2022 godine. Dakle tamo za godinu i p'o vec ce moci cuti kmecanje za novim ugovorom, nudit ce klijenta svim klubovima, pogotovo Unitedu, znate vi to po PogbiPoliceman je napisao/la:I sta kaze Barto gdje ce De Ligt?
Pa ja, kao sto si ti rekao da Griezmann nece igrati za Barcelonu vec United, jos prije 2 godinePoliceman je napisao/la:Sjecas se ovoga nisi mi vjerovao
Sta ste stvarno mislili da ce lik propustiti priliku da igra s Ronaldom
Bayern uvijek bio gospoda, nama dali Vidala za 16M funtiMElloo je napisao/la:Na danasnji dan, heist of the century.Toni Kroos u Real za ybenih 24 miliona
Zajebali vas.leorey je napisao/la:Bayern uvijek bio gospoda, nama dali Vidala za 16M funtiMElloo je napisao/la:Na danasnji dan, heist of the century.Toni Kroos u Real za ybenih 24 miliona
A dobro Vidal je vec bio u 30im ok igrac al nista posebnoleorey je napisao/la:Bayern uvijek bio gospoda, nama dali Vidala za 16M funtiMElloo je napisao/la:Na danasnji dan, heist of the century.Toni Kroos u Real za ybenih 24 miliona
Pa nisu nas zayebali, covjek je recimo imao bolju sezonu od Busquetsa koji je tu 10 godina iako nije tip igraca za BarceanonymousHD je napisao/la:Zajebali vas.leorey je napisao/la:Bayern uvijek bio gospoda, nama dali Vidala za 16M funtiMElloo je napisao/la:Na danasnji dan, heist of the century.Toni Kroos u Real za ybenih 24 miliona
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.