Lik u zadnjem klubu Turske lige ne igra i onda kaze Sašo slab klub..
Ili nema autoriteta ipak je Ibro jedan od boljih prijatelja Dzeke.
Lose za atmosferu

Rekao je da je vise do njih nego do njega,znaci oni kada budu rijesili administrativne prepreke,bit ce u njegovom fokusu..bagrcavi je napisao/la:Gleda li neko na TV1 ovo sa Papetom? Šta je rekao o ovim potencijalnim reprezentativcima, taman poče pričati izbaci mi nekakve reklame yebo ih tenkovi dabogda im u kući ratovali
biti će reprezentacije i poslije njega, ali je pitanje da li će biti i "ovih" potencijalnih reprezentativacahogarstrasni je napisao/la:Ovo je sramota, imamo sansu da dovedemo igraca svijetskog potencijala, Susic se ponasa nezainteresovano. pa bice valjda reprezentacije i poslije njega.
Prije bih rekao da ce ovo biti kratka uspjesna epizoda jer, sa potencijalom kojim raspolazemo, za tri-cetiri godine cemo u prosijek.esprit24 je napisao/la:Ljudi pa mi polako vec postajemo nesto u fudbalskom svijetu, taman posla da ih obilazi kao socijalni radnik, neka sve pripreme i nema sumnje da ce ih zvati
Slazem se stobom u potpunosti sto se tice potencijala za buducnost,al jbg nece selektor umjesto igraca vaditi pasose i druge dozvolehogarstrasni je napisao/la:Prije bih rekao da ce ovo biti kratka uspjesna epizoda jer, sa potencijalom kojim raspolazemo, za tri-cetiri godine cemo u prosijek.esprit24 je napisao/la:Ljudi pa mi polako vec postajemo nesto u fudbalskom svijetu, taman posla da ih obilazi kao socijalni radnik, neka sve pripreme i nema sumnje da ce ih zvati
hogarstrasni je napisao/la:Sada vec mozemo reci da je ovo bio jos jedan manevar da se kupi vrijeme i otupi ostrica kritike. Pomirite se, nema nista ni od Gudelja, ni od Arslanagica , najvjerovatnije ni od Tankovica.
Cekali su da istekne vrijeme, pa da pocnu spominjati igrace i da krenu u jalovu akciju .
Samo sto je u nasem slucaju svih cirka 18 potencijalnin na svijetskom glasu, a isitna je da su u pet deka sa sadasnjim igracaima u reprezentaciji, cast pojedinim 1-2 su nesto jaci.hogarstrasni je napisao/la:Ovo je sramota, imamo sansu da dovedemo igraca svijetskog potencijala, Susic se ponasa nezainteresovano. pa bice valjda reprezentacije i poslije njega.
Jedino zadnjeg moze pozvati,ove gore navedene ni babo ih rodjeni u BIH repku nemoze pozvati,dok NE POCNU sredjivati papirologiju.Cak je i momciluko morao dignuti guzicu za svoje papire,a kamoli ovi.bagrcavi je napisao/la:Arslanagić bolji od Šunjića
Gudelj bolji od Zahirovića
Salatić bolji od Rahimića
Bešić bolji od Vršajevića
Vidiš da nisu u pet deka.A nek' pozove prvu dvojicu ja zadovoljan.