To sto Zeljkovic igra, moze i igra Kurdic. Imamo vec jednog takvog u svojim redovima.Historicar je napisao/la: ↑27 okt 2020, 15:03Možda bi u ljetnom prelaznom roku trebalo imati u vidi Samira Zeljkovića iz Veleža.Naše dijete, podjednako dobro igra i stopera i zadnjeg veznog, jedan je od najboljih igrača u ligi.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Inace navijac SarajevaBordolav je napisao/la: ↑27 okt 2020, 13:41Srdjan Mandic je gradska raja
Skolovan i obrazovan lik
Vjerujem da ce aBd promijeniti dosta toga na pozitivno
kada preuzme opstinu Centar, i da ce se fino moci sjesti sa njim i sve dogovoriti
A ovu KORIDA vlast rastjerati, i nikad im vise ne dozvoliti
prismrde centru Grada
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Imal kakva vijest u vezi stadiona ?
Može li mi neko objasniti samo kada bi sada preuzeli na zakup stadion i sve to sredimo kako onda možemo postati zvanično vlasnici stadiona, kako je to moguće i koliko moguće u ovom slucaju
12. igrač kluba iz Titove 38b
- hordasDoboj
- Kontakt:
Mislim da je vec bilo na temi al otprilike ovako ide.
Dobijamo na koncesiju stadion i prateće objekte na 30 + 15 godina. Nakon toga se vrši procjena objekata, i ako smo uložili više nego što je koštalo na početku prelazi u naše vlasništvo.
Drugim rječima, ako dobijemo koncesiju već možemo pričati da smo vlasnici, jer treba bruka love za ovaj projekat.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Znam da je dug period 45 god i da je glupo sad pričati ali ipak mislim da treba se provjeriti to šta nakon tih 45.god.hordasDoboj je napisao/la: ↑27 okt 2020, 16:02Mislim da je vec bilo na temi al otprilike ovako ide.
Dobijamo na koncesiju stadion i prateće objekte na 30 + 15 godina. Nakon toga se vrši procjena objekata, i ako smo uložili više nego što je koštalo na početku prelazi u naše vlasništvo.
Drugim rječima, ako dobijemo koncesiju već možemo pričati da smo vlasnici, jer treba bruka love za ovaj projekat.
Uglavnom hvala na odg
Pa nije nam hajvan da ne zna i da se nije informisao sta ce biti nakon 30 i nakon 45 godina.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
A vidiš to je dobro znaci da i on planira na dug period Ostat u klubu sto bi inače toliko ulagao u stadion
Tako je sabra nedaj nikom iz politike da sjedi u klubu, niti da ima ikakvu funkciju..
Daj mjesto i onda daj 5 k km daj 10 k km da ja nebi ovim reko ovo da nebi u javnost ono bosansko reketiranje je vece od trebevica. Ako hoce da podpisu i da semi pitamo i niko drugi moze bili ko od stranacki ljudi nesmije imat nikakvo mjesto po cjeni da igramo utakmice u otoci..
Najbolje bi bilo da nam odma daju stadion i vlasnistvo posto bilo kakav papir dogovor za 45 oni mogu da problematiziraju u vidu a sto bi mi dali stadion nismo mi budale, ili morali smo im dat bila je tad kuga zvana korona nismo mogli da placamo al mi smo to samo rentali itd..
Vec sve te papire treba snimit i javno na televizi da izjave da citava bosna cuje da je stadion nakon 45 godina nas ako uradimo tacno ono sto je i kako dogovoreno..
Al SDA treba da leti sa svih funkcija bez obzira dobili ne dobili stadion
Daj mjesto i onda daj 5 k km daj 10 k km da ja nebi ovim reko ovo da nebi u javnost ono bosansko reketiranje je vece od trebevica. Ako hoce da podpisu i da semi pitamo i niko drugi moze bili ko od stranacki ljudi nesmije imat nikakvo mjesto po cjeni da igramo utakmice u otoci..
Najbolje bi bilo da nam odma daju stadion i vlasnistvo posto bilo kakav papir dogovor za 45 oni mogu da problematiziraju u vidu a sto bi mi dali stadion nismo mi budale, ili morali smo im dat bila je tad kuga zvana korona nismo mogli da placamo al mi smo to samo rentali itd..
Vec sve te papire treba snimit i javno na televizi da izjave da citava bosna cuje da je stadion nakon 45 godina nas ako uradimo tacno ono sto je i kako dogovoreno..
Al SDA treba da leti sa svih funkcija bez obzira dobili ne dobili stadion
- AlfredNobel
- Kontakt:
FKS
- AlfredNobel
- Kontakt:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Veselinović negativan, ne trčite pred rudu. Rudani.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
AlfredNobel je napisao/la: ↑27 okt 2020, 17:20Ti možeš samo Sabriju Topalovića dobiti.![]()

AHHAHAA NEMOJ TAKO NE ZNAŠ KAKA SAM BURANIJA HAHAHAAlfredNobel je napisao/la: ↑27 okt 2020, 17:20Ti možeš samo Sabriju Topalovića dobiti.![]()
FKS
Aduka87 je napisao/la: ↑27 okt 2020, 15:21Inace navijac SarajevaBordolav je napisao/la: ↑27 okt 2020, 13:41Srdjan Mandic je gradska raja
Skolovan i obrazovan lik
Vjerujem da ce aBd promijeniti dosta toga na pozitivno
kada preuzme opstinu Centar, i da ce se fino moci sjesti sa njim i sve dogovoriti
A ovu KORIDA vlast rastjerati, i nikad im vise ne dozvoliti
prismrde centru Grada
Sta smo mi imali i imamo navijaca, a sve dusmani!
Cast pojedincima
A za njega vjerujem da je covjek na mjestu, stara sarajevska Rock skola!!
Ma ne vjerujem ni jednom. Prije nisu bili zeleni pa nijedan nije ništa uradio.