FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Lik zbog kojeg ke visila licenca za ovu sezonu....
Vala prijatelju čemu vakat tome i vrijeme. Mišljenja sam da je neke stvari odavno trebalo postaviti na svoje mjesto. Kako čujem bilo je još "izlaznih" vrata, s razlogom...ChWilla je napisao/la:ko razumije shvatio je
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Re: RE: Re: FK Željezničar
Dobro si cuo......tm8782 je napisao/la:Vala prijatelju čemu vakat tome i vrijeme. Mišljenja sam da je neke stvari odavno trebalo postaviti na svoje mjesto. Kako čujem bilo je još "izlaznih" vrata, s razlogom...ChWilla je napisao/la:ko razumije shvatio je

Ali treba napomenuti da se razislo na gospodski nacin.
Recimo ovom gore su isplacena sva dugovanja tako da sada nema razloga da laje okolo i prijeti tuzbama.
nije sad vrijeme, vrijeme je bilo prije sto godina, al' bolje ikad neko nikad...
Odlično! Međutim pas koje je naućio da laje, lajaće dok je živ. Neki od nas srećom i znaju cijelu istinu oko toga pa prema tome što se mene tiće nek i "zavija" ne pije mu vode...
Vrijeme je bilo od kad je prvi put usao na stadionChWilla je napisao/la:nije sad vrijeme, vrijeme je bilo prije sto godina, al' bolje ikad neko nikad...

-
- Kontakt:
Lijepa vijest. Kao da smo prošli dva pretkola EL što se mene tiče. Stvarno se nadam da više takvi ljudi neće biti ni blizu kluba. Znam da je i zbog njega bilo raje koja nisu dolazila. Kažu j... ti klub ako je on tamo itd itd.
Što se tiče Đelmića, nek mu je sretno, ali klub treba voditi računa o ovim stvarima. Ne može jedan od bitnijih igrača propuštati tekmu zbog ovih stvari. Pa nismo Pofalićki majak mu stara. Imaju pauze pa nek se ženi svake godine po jednom. Eto sljedeća subota bila idealna za ženiti se.
Veoma bitna je ova tekma. Moramo ići skroz ozbiljno. Nadam se da je Oda objasnio, a i da su igrači sami shvatili da nema opuštanja bez obzira ko je protivnik.
Što se tiče Đelmića, nek mu je sretno, ali klub treba voditi računa o ovim stvarima. Ne može jedan od bitnijih igrača propuštati tekmu zbog ovih stvari. Pa nismo Pofalićki majak mu stara. Imaju pauze pa nek se ženi svake godine po jednom. Eto sljedeća subota bila idealna za ženiti se.
Veoma bitna je ova tekma. Moramo ići skroz ozbiljno. Nadam se da je Oda objasnio, a i da su igrači sami shvatili da nema opuštanja bez obzira ko je protivnik.
- JoseMourinho
- Kontakt:

Ide joco po golove u Zenicu

Ogi, sretno!
Uzimamo ove i bez Djelmica, jednostavno smo prejaki. Tiago desno, Joco lijevo, Dzeki/Koka sredina.
Uzimamo ove i bez Djelmica, jednostavno smo prejaki. Tiago desno, Joco lijevo, Dzeki/Koka sredina.

Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
I ja sam tako reagovao...
Objasnili su mi da je situacija specifična. Davno zakazano, dolazi rodbina iz Amerike i još iz nekih zemalja...Navodno se nije moglo drugačije...
Objasnili su mi da je situacija specifična. Davno zakazano, dolazi rodbina iz Amerike i još iz nekih zemalja...Navodno se nije moglo drugačije...
Vezano za Djelmica...FKZ1921 je napisao/la:I ja sam tako reagovao...

Omark je napisao/la:Zašto niko Ogiju nije rekao da ne valja između dva bajrama![]()
Nego ljudi hoćemo li pobucati ovu mladost? Zna li iko kakva su ekipa, poželio sam jagnje bilo je ono fino vrijeme Zeljo dere Ferencvaros informacije kruže udji sto puta da vidim imali ista novo moram priznati da me je uhvatila nostalgija kako nam je samo lijepo bilo ovo ljeto ali eto samo grobari i bbb uživaju gledam sinoć hajduk stvarno su smjesna ekipa pitam se hoćemo li mi ikad doziviti grupnu fazu
Zadnja izmjena: CARSON, dana/u 28 avg 2015, 09:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ako igrači ne uđu u utakmicu sa već upisana tri boda, mislim da možemo dobiti. Ako uđu ko protiv Radnika i Veleža, onda...CARSON je napisao/la:Nego ljudi hoćemo li pobucati ovu mladost? Zna li iko kakva su ekipa, poželio sam jagnje bilo je ono fino vrijeme Zeljo dere Ferencvaros informacije kruže udji sto puta da vidim imali ista novo moram priznati da me je uhvatila nostalgija kako nam je samo lijepo bilo ovo ljeto
-
- Kontakt:
Nek uđu kao protiv Veleža, šta fali, odmah go u startu. Jači je Velež od ovih i sasvim fina ekipa nego im je trener truba.
Ako nas Jakupović pusti da igramo i ako naši budu krajnje ozbiljni može se to dobiti. Ne znam samo kakav je teren.
Ako nas Jakupović pusti da igramo i ako naši budu krajnje ozbiljni može se to dobiti. Ne znam samo kakav je teren.
ja protiv veleža ne mogu ništa zamjeriti osim realizacije. mi smo imali igru i šanse da ono riješimo na vrijeme.
Bit ce zanimljivo vidjeti Thiaga od pocetka. Ipak, Djelmic je po meni u najboljoj formi od svih nasih igraca pa mi nije drago zbog izostanka. Kosoric isto nije tu, nakon dugo vremena se mijenja stoperski par, Uzelac je sasvim solidna zamjena, pitanje je samo uigranosti njega i Bogdanovica. Ostali igraju valjda. Ocekujem da vise Joco proradi, valjalo bi para. Ocekujem pobjedu, ne laganu, ali pobjedu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
ako gledamo samo konkretni učinak u sadašnjosti, znači ne cijenu, potencijal za razvoj, trajanje ugovora, je li naše dijete...po meni je đelmićev u ovoj sezoni i najveći. faliće on sigurno ako ništa zato što gubimo tiagov efekat sa klupe. ali opet bolje da fali protiv ovih nego protiv slobode ili neku još jaču tekmu.
Stali smo nakon gola da nismo dali bi jos koji i odigrali laksu utakmicu po nas.ChWilla je napisao/la:ja protiv veleža ne mogu ništa zamjeriti osim realizacije. mi smo imali igru i šanse da ono riješimo na vrijeme.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Sto se tiče Mladosti...
Gledao sam ih protiv Slavije na K.Polju i drugo pol.protiv Borca na tv.
Imaju solidnu ekipu,podosta iskusnih (Hadzic golman,Isakovic, Covic, Rizvanovic, Sisic,Husic, Dilaver...).Par mladih brzih igrača (Kovač odličan bočni, Kulovic,Ramovic...).
Dosta trče. ..
Igraju malo atipicno,bez špica, sa puno ubacivanja u prostor...pa i nabijanja dugih lopti a onda vrse pritisak na tu loptu sa 5,6 igraca...
Kvalitet terena će biti vrlo bitan kao i kriterij suđenja...
Gledao sam ih protiv Slavije na K.Polju i drugo pol.protiv Borca na tv.
Imaju solidnu ekipu,podosta iskusnih (Hadzic golman,Isakovic, Covic, Rizvanovic, Sisic,Husic, Dilaver...).Par mladih brzih igrača (Kovač odličan bočni, Kulovic,Ramovic...).
Dosta trče. ..
Igraju malo atipicno,bez špica, sa puno ubacivanja u prostor...pa i nabijanja dugih lopti a onda vrse pritisak na tu loptu sa 5,6 igraca...
Kvalitet terena će biti vrlo bitan kao i kriterij suđenja...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.