FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 27 avg 2015, 20:45

Bio danas malo na treningu. Trebali bi svi igrati osim Kosorica i Djelmica. Umjesto Djelme bi trebao uletiti Tijago i to na njegovo mjesto.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 27 avg 2015, 20:47

obzirom da je i on očito dešnjak to možda još bolje ispadne nego lijevo.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 avg 2015, 22:26

pile87 je napisao/la:Bio danas malo na treningu. Trebali bi svi igrati osim Kosorica i Djelmica. Umjesto Djelme bi trebao uletiti Tijago i to na njegovo mjesto.
Pa dobro ako je tako onda smo ipak manje oslabljeni nego sto smo mislili da cemo biti.Igracemo sa Kokotom i Tijagom na krilnim pozicijama,a ti se bas i ne brane nesto specijalno.Moramo pobjediti za mirnu reprezentativnu pauzu a onda Sloboda.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 27 avg 2015, 22:27

pile87 je napisao/la:Bio danas malo na treningu. Trebali bi svi igrati osim Kosorica i Djelmica. Umjesto Djelme bi trebao uletiti Tijago i to na njegovo mjesto.
Nisam u toku. Zasto Djelmic nece igrati? Povreda? Jer ima dva zuta kartona a ne tri.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 27 avg 2015, 22:28

ženi se čovjek u subotu, ima na svakoj stranici po jednom.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 27 avg 2015, 22:33

Halali. Nisam imao vremena da prelistam. Sretno Ogi!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 avg 2015, 22:39

bistrikboy je napisao/la:
Pa dobro ako je tako onda smo ipak manje oslabljeni nego sto smo mislili da cemo biti.Igracemo sa Kokotom i Tijagom na krilnim pozicijama,a ti se bas i ne brane nesto specijalno.Moramo pobjediti za mirnu reprezentativnu pauzu a onda Sloboda.
Danas sam nesto probao da upratim Uzelca pred pocetak lige je odlicno isao bas mi je bilo zao sto nije imao mjesta pored dva uhodana stopera mislim da partija na beku nije dala pravu sliku i ne mogu svi stoperi odigrati beka. Danas ga nesto nisam primjetio po nicemu. Nadam se da ce dobiti sansu i da ce potvrditi kvalitet.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 27 avg 2015, 22:44

pile87 je napisao/la:
Danas sam nesto probao da upratim Uzelca pred pocetak lige je odlicno isao bas mi je bilo zao sto nije imao mjesta pored dva uhodana stopera mislim da partija na beku nije dala pravu sliku i ne mogu svi stoperi odigrati beka. Danas ga nesto nisam primjetio po nicemu. Nadam se da ce dobiti sansu i da ce potvrditi kvalitet.
Tad je meni momka bilo bas zao sto nece dobiti sansu jer je unistavao na beku prije pocetka sezona. Ocekivao sam da ce dobiti sansu jer ono sto je radio na treningu je fantasticno bilo. Nadam se da ce dobiti pravu sansu i da ce je iskoristiti je jer dobar igrac.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 avg 2015, 22:54

pile87 je napisao/la:
Recimo protiv Slavije lani je bio fenomenalan protiv Radnika nikakav.Protiv Borca nisam gledao ali kazu da je djelovao izgubljeno.Generalno nisam optimista kod njega jer mislim da nije imao losu startnu poziciju kad je dosao jer mu je konkurencija igrala groznu polusezonu a opet nije nasao mjesto u ekipi.Neka ga,neka radi ali opet kazem imam osjecaj da nece dalje od ovoga sada.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 28 avg 2015, 00:29

Ja mislim da bi u špicu bolji bio Beganović nego Stokić. Bio sam jedan od onih koji se najviše radovao dolasku Stokića ali očito da se nije snašao i da je došao u ekipi u kojoj svi prvotimci daju 100 % i valjda če postati svjestan ili da se mora boriti ili klupa.

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 28 avg 2015, 00:47

ChWilla je napisao/la:ženi se čovjek u subotu, ima na svakoj stranici po jednom.
Gdje mu se toliko žuri. Mogao je bar sačekati reprezentativnu pauzu. :D
FK Željezničar 1921

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 28 avg 2015, 00:54

Gdje mu se toliko žuri. Mogao je bar sačekati reprezentativnu pauzu. :D
A nije ni ovo loše. Bolje da ga nema protiv Mladosti nego protiv Slobode. Ako sam dobro vidio njemu i Memiji prijeti suspenzija i sad ako Memija dobije zuti, bar ce Ognjen biti tu, a valja Slobodu dobiti

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 28 avg 2015, 01:17

bojamora je napisao/la:Ja mislim da bi u špicu bolji bio Beganović nego Stokić. Bio sam jedan od onih koji se najviše radovao dolasku Stokića ali očito da se nije snašao i da je došao u ekipi u kojoj svi prvotimci daju 100 % i valjda če postati svjestan ili da se mora boriti ili klupa.
Mislim da bi mogao pogoditi protiv Mladosti (ako ga Oda ne ostavi na klupi)
Stvarno smo se nadali da ce Stokic biti bolji ali jbga ovaj izgleda gori od Laze :) sala, dobar je ali kod nas se ne vidi.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 28 avg 2015, 01:26

200 ulaznica dobijamo..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 28 avg 2015, 01:27

Zašto niko Ogiju nije rekao da ne valja između dva bajrama :urnebes: :mrgreen:

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 28 avg 2015, 07:02

Za insajdere, zna li se ista prica li se bar o produzenju ugovora sa Ogijem (i Kokom)
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 28 avg 2015, 08:08

Napokon se gospodski rijesismo jos jednog parazita.....

slika

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 28 avg 2015, 08:30

DANDY je napisao/la:Napokon se gospodski rijesismo jos jednog parazita.....

slika
:clap: :clap: :clap: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 28 avg 2015, 08:38

ko razumije shvatio je :mrgreen:

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 28 avg 2015, 08:44

Ja sam siguran da osim mene ima jos nas koji ne razumiju, pa ak bi se neko smilovo preveo tu finu vijest
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], antibot, Kajkutenjoyer, MrkiMedo, Orvel i 47 gostiju.