Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
"Wow,exactly as I left it!"- Thiery Henry on seeing Arsenal's trophy cabinet. 

HAhahahahaha,dobar... 

haha bas sam posao to napisatiBosco je napisao/la:"Wow,exactly as I left it!"- Thiery Henry on seeing Arsenal's trophy cabinet.

King Henry!
Long live the king!!
- el_ninho_torres
- Kontakt:
Trazi pravdu po Manchesteru(Nasri,Clicy)vidjen je sa automatskom puskom(AK-47 Mevlid proizvodnja).Henry je napisao/la:Nadam se da ce legenda igrati u pponedjeljak.![]()
PS:Sta je sa Pajom![]()

Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“
C'MON CHELSEA!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“
C'MON CHELSEA!
nisam nikad volio henrya al jedva cekam da ga vidim u dresu arsenala legenda je legenda i mora se imat respect
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
- Arsenalisation
- Kontakt:
Joj idola...Pa kako ces ga volit kad ste mu bili najredovnija musterijamotty je napisao/la:nisam nikad volio henrya al jedva cekam da ga vidim u dresu arsenala legenda je legenda i mora se imat respect

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Zatekao isti Arsenal
kakva smo mi šprdancija hahahaha
Ali vidjeti legendu ponovo u dresu Arsenala, neprocjenjivo. Opet se moraju skupljat pare za dres Henrya dugi rukav

kakva smo mi šprdancija hahahaha
Ali vidjeti legendu ponovo u dresu Arsenala, neprocjenjivo. Opet se moraju skupljat pare za dres Henrya dugi rukav

Ja cu sebi kupit od Robina, Bergkampa, Adamsa, Koscielnyog
Od Thierrya već imam dobar dres.

Ma ja,ima se može se,a to što Ćirković nema ni kućeta ni mačeta,to je njegova privatna stvarBosco je napisao/la: Ja cu sebi kupit od Robina, Bergkampa, Adamsa, KoscielnyogOd Thierrya već imam dobar dres.

Samo ako naidjem od Ramseya ,nikog drugog. 

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Pa neću odjednom nego jedan po jedanchily-rz je napisao/la:Ma ja,ima se može se,a to što Ćirković nema ni kućeta ni mačeta,to je njegova privatna stvarBosco je napisao/la: Ja cu sebi kupit od Robina, Bergkampa, Adamsa, KoscielnyogOd Thierrya već imam dobar dres.

http://www1.skysports.com/football/news ... nners-link" onclick="window.open(this.href);return false;

E Wengeru čim se ti baviš, umjesto da dovodiš prave igrače.
Joj, bi volio majke mi. Bili bi prava furka. 

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

Ovaj Wenger je gori od Ismeta Hore

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Nije sto je zeljina skola, al bolji je od Arshavina kako god da okrenete 

- Arsenalisation
- Kontakt:
Ne lupetaj!Edin.- je napisao/la:Nije sto je zeljina skola, al bolji je od Arshavina kako god da okrenete

Prvo vec je ova vijest postavljana nedavno,a drugo sto mu treba nekoliko nastupa za A repku(oko 10?)znaci ako ce ga dovodit moraju cekat jos najmanje 2 godine

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Može njega AW dovesti pa ga na posudbu u Španiju poslati dok ne dobiju mogućnost da igra za nas poput Vele. Jučer sam bio ono nadam se da neće preći u Arsenal, šta će nam on, ali nakon prespavane noći sam poželio da ga Wenger stvarno pikne. Bila bi to velika stvar, Bosanac i Hercegovac u Arsenalu! Samo se nadam da nebi bio slučaj ko u Džeke gdje odjednom pola BiH navija za Arsenal i pametuje. I valjda naši ne bi išli na Arsenal Maniu i Arse Blog i provaljivali se ko oni na Blue Moonu. 

- Arsenalisation
- Kontakt:
Pa svejedno opet nece moc igrat za nas dok ne skupi nastupe,jedino ako ne izganja nesto na fazon Fergija i Hernandeza,dozvola na osnovu talentaBosco je napisao/la:Može njega AW dovesti pa ga na posudbu u Španiju poslati dok ne dobiju mogućnost da igra za nas poput Vele. Jučer sam bio ono nadam se da neće preći u Arsenal, šta će nam on, ali nakon prespavane noći sam poželio da ga Wenger stvarno pikne. Bila bi to velika stvar, Bosanac i Hercegovac u Arsenalu! Samo se nadam da nebi bio slučaj ko u Džeke gdje odjednom pola BiH navija za Arsenal i pametuje. I valjda naši ne bi išli na Arsenal Maniu i Arse Blog i provaljivali se ko oni na Blue Moonu.

O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Vec vidim na nekom Arsenalovom forumu:
"Visca is pure classs suerly better player than Arshavin and Gervinho but Wenger dont want to give him a chanche often and whan he do that than that stupid Englend Wilshere dont want to give him a ball because he is jelaouse!"
Posted by "ProudtobeBosnian".
"Visca is pure classs suerly better player than Arshavin and Gervinho but Wenger dont want to give him a chanche often and whan he do that than that stupid Englend Wilshere dont want to give him a ball because he is jelaouse!"
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Bosco je napisao/la:"Wow,exactly as I left it!"- Thiery Henry on seeing Arsenal's trophy cabinet.

Dylan Dog je napisao/la:Vec vidim na nekom Arsenalovom forumu:

iz ovog razloga mi je drago što džeko nije u Arsenalu i nadam se da neće nikad neki Bosanac preć u Arsenal

[youtube][/youtube]
na tamo oko 5:30 prodaje tehniku Gervinhu

Vođa zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.