Ej Virtu nemoj te price molim te, Izet ti je argument za to, jer je Pape izjavio da je normalno da igra za Svicu, a znamo ko ga je nagovorio da igra za BiH, Pape sa njim nema nikakve veze a spasio mu je guzicu.Virtu4l je napisao/la:Pa nakon Litvanije je bilo jasno da je ovo pravi momenat da se krene u akciju. Bez Sušića se ništa ne može uraditi, njegova je zadnja. Ti najbolje znaš da ništa ne može preko noći i da imaju neki koraci i protokoli koji se moraju poštovati. Sušić nije Blažević, pa da svaki svoj potez odmah gura u medije. Ni za ovo ne bismo znali da Juka nije trubio po društvenim mrežama. Druga stvar je to što su pojedinici malo pretjerali i krenuli sa osnovanim i neosnovanim optužbama, a ovih drugih je bilo mnogo više.bhsport je napisao/la:Ako je ta kategorija imala informacije da ce se Susic ukljuciti onda svaka cast, izvini ali saburali smo mi dosta i gubili igrace, frka se morala dici da i ove ne zijanimo.
Sad smo na pola puta. Obzirom da su igrači prihvatili poziv u Innsbruck, logično je da su zainteresovani. Sad ih se mora saslušati, jer neki od njih će sigurno nametati svoje uslove, što mi se odmah u startu ne sviđa, ali uvijek se može naći neki kompromis. Četiri kandidata za A reprezentaciju su Tanković, Gudelj, Arslanagić i Salatić. Salatić je po meni jedini realni kandidat za Brazil, zbog pozicije na kojoj igra i on će vjerovatno biti riješen po kratkom postupku. On je u godinama i nebi ga zvali da ne računaju na njega u Brazilu.
Za Salatica je rekao, ne znam odakle iskoci sada pa mi je cudno da i sa njim ima ikakve veze, dok sa ostalim sam evc naveo, sigurno je peta, sesta osoba koja ih je kontaktirala iako je trebao biti prva, otici na lice mjesta i porazgovarati.
Bilo kako bilo, ako se ovo ostvari dobijamo dobre igrace, zna li neko sta je sa Hrgotom?