FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Barca u srcu
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Barca u srcu » 15 jun 2011, 15:42

Još samo da je mene zovnuo :lol: :lol: .
Stvarno tako i jest kako kažete, mislim, jeste da ga svi smatraju vanzemaljcem, ali ima i on one potrebe, kao i svi sa Zemlje :lol: , a zaslužio je. Ipak, dati 53 gola u sezoni i osvojiti šapnsku ligu i Ligu prvaka, nije mala stvar.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 15 jun 2011, 15:54

Cesc: "Mi sueño desde los 11 años es jugar en el Barça"

Koji pizdolizac ne mogu da vjerujem.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 15 jun 2011, 15:57

Portillo je napisao/la:Cesc: "Mi sueño desde los 11 años es jugar en el Barça"

Ma ckaPi bolan, ne bih ga ja primio nazad u Barcu nema tih para !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 15 jun 2011, 16:01

Dushi_Rob je napisao/la:

Ma ckaPi bolan, ne bih ga ja primio nazad u Barcu nema tih para !
Ma nije sto je "cules" odnosno vas, ali stvarno je u najmanju ruku licemjerno. Otisao je u onom momentu kada je Real bio daleko najjaci tim na svijetu a Barca igrala Kup UEFA te presao u tada super-jaki Arsenal. I gledaj sta se desava danas, kad je Barca najjaca on se "ponovo" vraca korijenima starim i govori kako mu je san igrat u Barci od 11. godine, pa cekaj momak, da je tebi bio san igrat za Barcu a ne lovu Arsenala ostao bi ti tu i ne bi ni rijeci progovorio. Puuu, nekad mi je stvarno bio drag igrac, ali nakon ovog ne znam sta da kazem.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 15 jun 2011, 16:07

:x :evil: :twisted: :oops: e stvarno ovo je i previše preseravanja.
Pa što onda ode i pobježe sa 16 godina...kakve su ovo pizdarije od Cesca :oops: grozno.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 jun 2011, 16:14

Btw, @Portillo, rekao bih da je otišao onda kada su Milan i Juventus vodili glavnu ulogu u Evropi, a ne Real. Real je možda tada im'o najjače pojedince, al' sigurno je da tada nisu bili najjači (možda u Španiji jesu). Zaboravljaš da ste 2004. godine promijenili 3 trenera (Camacho, ne'am pojma ko je bio poslije, a onda Luxemburgo), a godinu prije vas je vodio Quieroz. Daleko od toga da je Real tada bio najjači, al' lijep pokušaj da kroz ove Cescove izjave pokušaš podići Real. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 15 jun 2011, 16:16

Monolog je napisao/la:Btw, @Portillo, rekao bih da je otišao onda kada su Milan i Juventus vodili glavnu ulogu u Evropi, a ne Real. Real je možda tada im'o najjače pojedince, al' sigurno je da tada nisu bili najjači (možda u Španiji jesu). Zaboravljaš da ste 2004. godine promijenili 3 trenera (Camacho, ne'am pojma ko je bio poslije, a onda Luxemburgo), a godinu prije vas je vodio Quieroz. Daleko od toga da je Real tada bio najjači, al' lijep pokušaj da kroz ove Cescove izjave pokušaš podići Real. :mrgreen:
Ne serendaj Monoloze. Real iako je tada ispao u polufinalu od Juveta, bio je najjaci tim u Europi (izmedjuostalog nalupao je Milana u grupnoj fazi), a o odlasku u finale odlucivao je samo Figov promaseni penal. To je nesto kao prosle godine Barca sto je bila, mozda i najjaca od ta cetiri tima, ali je Inter ipak osvojio. Cak smo i kada je Queiroz tek dosao bili najjaci, tamo negdje do pocetka 2004. e onda je sve krenulo u **** :D

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 15 jun 2011, 16:18

ovaj portiljo je neumoran, cuj cesc otisao zbog reala, momak koji je tad bio dijete otisao je zato sto nije mogao ni prismrditi prvom timu barcelone, na pozicijama gdje je on i nekako mogao igrati igrali su veliki majstori, tad ni xavi i iniesta nisu imali osigurano mjesto u prvom timu, mlada nada barce u srednjem redu tad je bio iniesta.

ja ga ne krivim sto je otisao, al ne zelim ni da se trose veliko pare na njegovo vracanje
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 15 jun 2011, 16:20

Romariooo je napisao/la:ovaj portiljo je neumoran, cuj cesc otisao zbog reala, momak koji je tad bio dijete otisao je zato sto nije mogao ni prismrditi prvom timu barcelone, na pozicijama gdje je on i nekako mogao igrati igrali su veliki majstori, tad ni xavi i iniesta nisu imali osigurano mjesto u prvom timu, mlada nada barce u srednjem redu tad je bio iniesta.

ja ga ne krivim sto je otisao, al ne zelim ni da se trose veliko pare na njegovo vracanje
Znas li ti citat? Ajde ako si naucio do sada u 15,16 godina zivota pokusaj naci citat gdje sam ja rekao da je Cesc otisao iz Barce zbog Reala.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 15 jun 2011, 16:23

Portillo neumorni nije ni rekao da je otišao zbog Reala vec zbog para (kao što i jest- cinjenica)...tad je Real bio bolji od Barce- i to je cinjenica.
I meni kao culesu smeta sad ova naknadna pamet Fabregasa i neka jeftina prica o snovima, navodno još dok je imao 11 godina.
A još jedna cinjenica govori da je zapravo pobjegao iz Barce (koji navodno sanja) i potrcao za Wengerovima parama... za razliku od VELIKANA Xavia i Puyola koji nisu bježali iz kluba kad je bilo teško.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 15 jun 2011, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 jun 2011, 16:23

@Portillo,

Po imenima je Real bio najjači. No imena su odigrala tako kako su odigrala, tako da se ti možeš sada izvlačiti na te penale i kojekakve promašaje Figa. Nisu ni bili dominantni k'o Barcelona prošle sezone (ako ćemo iskreno), tako da ne možeš staviti znak jednakosti između prošlogodišnje lige prvaka i te prije, hm, ako se ne varam 8 godina. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 15 jun 2011, 16:28

Monolog je napisao/la:@Portillo,

Po imenima je Real bio najjači. No imena su odigrala tako kako su odigrala, tako da se ti možeš sada izvlačiti na te penale i kojekakve promašaje Figa. Nisu ni bili dominantni k'o Barcelona prošle sezone (ako ćemo iskreno), tako da ne možeš staviti znak jednakosti između prošlogodišnje lige prvaka i te prije, hm, ako se ne varam 8 godina. :mrgreen:
Nije istina. Real je bio najjaci klub na svijetu tada i to zna svaki iole realan poznavaoc nogomeat (ne, nisam realan a ti se valjda jos sjecas tada medijskog svrsavanja na Real, nesto kao danas na Barcu :D) i Juventus tada i iz jos 10 pokusaja nas ne bi nijednom dobio, posluzila ih je ogromna sreca. Usput, ta "imena" su bez ikakvih problema tada nalupala Milan (koji je kasnije postao prvak Europe) i Manchestera koji je u dvije utakmice primio 6 golova :D

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 15 jun 2011, 16:49

Romariooo je napisao/la:ovaj portiljo je neumoran, cuj cesc otisao zbog reala, momak koji je tad bio dijete otisao je zato sto nije mogao ni prismrditi prvom timu barcelone, na pozicijama gdje je on i nekako mogao igrati igrali su veliki majstori, tad ni xavi i iniesta nisu imali osigurano mjesto u prvom timu, mlada nada barce u srednjem redu tad je bio iniesta.

Gdje je on to rekao? Mislim na Portilla patnjo..?

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 15 jun 2011, 16:53

sto se brane luzeri :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 15 jun 2011, 16:55

Portillo je napisao/la:
Monolog je napisao/la:@Portillo,

Nije istina. Real je bio najjaci klub na svijetu tada i to zna svaki iole realan poznavaoc nogomeat (ne, nisam realan a ti se valjda jos sjecas tada medijskog svrsavanja na Real, nesto kao danas na Barcu :D) i Juventus tada i iz jos 10 pokusaja nas ne bi nijednom dobio, posluzila ih je ogromna sreca. Usput, ta "imena" su bez ikakvih problema tada nalupala Milan (koji je kasnije postao prvak Europe) i Manchestera koji je u dvije utakmice primio 6 golova :D

Najbolji su frankovci bili proslog vijeka. Vremena se promjenila - ovog stoljeca je to neko drugi. I to neko ko ih redovno gazi i kuci i u gostima. Po 5 - po 6 komada.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 15 jun 2011, 17:06

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/ces ... nalu/58910
Očito da ima puno glasina oko ovoga.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 15 jun 2011, 17:07

Barca u srcu je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/ces ... nalu/58910
dabogda i dalje ostao sretan u arsenalu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 15 jun 2011, 17:10

Da Bogda nas ostavio na miru - on vise nemoze imati mjesta u blaugrani - eto ga topnicima nek im ostane kapiten.

Ne treba nam 100%

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 15 jun 2011, 18:04

Barca u srcu je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/ces ... nalu/58910
nebi ga sad uzeo da je dzaba... :evil:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

luis enrique
Kontakt:

Post Postao/la luis enrique » 15 jun 2011, 20:42

T-MAC je napisao/la:
nebi ga sad uzeo da je dzaba... :evil:
POTPIS! nije dostojan imena kluba u kojem je ponikao;)
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.