Jedan blic zapaljen u BudimpestiSarajlijaTM je napisao/la:Gdje si to procitao?Dinara je napisao/la:Kazna od UEFE 22.000 eura,puno brate..
Za sta kazna jbt? Sve ok bilo,jedino mozda za stepenice na jugu i to je to???
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ali ih **** sa ovim saopštenjima
Neću ni da zamišljam kakve su im face kada ih neko obavijesti da je novo saopštenje iz Zelje stiglo
@edit Sarajlija
Zapalio glupan protiv Ferenca baklju i to sišao fino da ga svi vide..

Neću ni da zamišljam kakve su im face kada ih neko obavijesti da je novo saopštenje iz Zelje stiglo

@edit Sarajlija
Zapalio glupan protiv Ferenca baklju i to sišao fino da ga svi vide..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Blokirane stepenice = skandiranje uefa mafia.
Jedna baklja zapaljena i odma spustena.
Jedna baklja zapaljena i odma spustena.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- SarajlijaTM
Bas nas oderase,ko zadnje levate... 

A tako nam i treba kada se ponasamo seoski. Ono yebeno osiguranje pusta rodjake i jarane da ulaze i lutaju atletskom stazom, nikakvih akreditacija nemaju, zijevaju i zvjeraju ko zadnje dzukele onuda a UEFA to uredno i opravdano naplati od nas, mi smo ih unajmili jbga. Onda raja na istoku lezi na stepenicama kao da je vasar, ljudi s djecom ne mogu proci, ako zelis u WC u parkous stilu silazis, guras se, probijas a okolo nekoliko praznih stolica na kojima niko ne sjedi,prvi redovi skoro prazni, jbga stepenica valjda udobnija. Pirotehnika k`o pirotehnika, dok neko bez prsta ne ostane bit` ce fraza "pa to je normalno".
Tesko da mi ta "minorna" pravila uopste razumijemo ali UEFA trazi da sve bude na najvisem mogucem nivou. I onda zbog gluposti dobijes ovoliku kaznu.
Tesko da mi ta "minorna" pravila uopste razumijemo ali UEFA trazi da sve bude na najvisem mogucem nivou. I onda zbog gluposti dobijes ovoliku kaznu.
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 25 avg 2015, 13:48, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Ma jesu bile pogotovo na jugu ne mogu nasi to skontati onoliki stadion mjesta jok on ce na stepenicama stajati , sjediti a o bakljama da ne govorimo.SarajlijaTM je napisao/la:Gdje si to procitao?Dinara je napisao/la:Kazna od UEFE 22.000 eura,puno brate..
EDIT: Sad vidim gdje...
pa hebem ga ja,ili sam ja corav,ili zaboravan,ali se nesto ne sjecam i jedne baklje protiv ferenca???
Cak nije bilo ni toliko ljudi da budu blokirane stepenice,kakva je ovo pljacka jbt
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ovo sa stepenicama je yebeno nevjerovatno. Ne govorim samo za Zeljine tekme, vec i reprezentacije... Ne mozes stoku ubjediti da ne mogu na stepenice da si bog... 

Bio je jedan blic u madjarskoj i jedna baklja na kosevu plus ulazak novinara na teren to je 5.000 eura, a najveci problem jesu popunjene stepenice na to se odnosi 17000 eura i to mi nije krivo nimalo i treba da nas kazne kad ne znamo organizovazi utakmicu nezz ko je pustio toliko karata za istok da su na kraju oni sa kartom za istok morali na zapad, e sad da li ce biti kazne i za utakmicu sa standardom jer su tu stepenice bile krcate, a ovo sto sam rekao za karte se odnosi na standard. Mozda je i kazna za tekmu sa standardom jer protiv ferenca istok uopste nije bio pun tako da je moguce da su pogresno prenijeli
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
protiv ferenca je bilo praznih stolica i na jugu, a skoro cijelo jedno slovo na istoku. al' ne možeš objasniti.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Yebiga, na svakoj utakmici u europi vidis redare kako stoje na stepenicama i nedaju da se ljudi zadrzavaju na njima.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Nisi ti tu da objasnjavas, nisam ni ja.. Osiguranje se smjeska, prica na telefon, gleda tekmu i caska ugodno s njima. Heeej oni kojima se to treba reci da otjeraju ljude sa stepenica na stolice jos pricaju s njima.ChWilla je napisao/la:protiv ferenca je bilo praznih stolica i na jugu, a skoro cijelo jedno slovo na istoku. al' ne možeš objasniti.
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 25 avg 2015, 14:04, ukupno mijenjano 2 puta.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
a ne rade besplatno, daleko je od toga. vrlo daleko.
Jug je obije tekme bio sa popunjenim stepenicama, dok je sa Standardom i istok bio sipak tu nas tek ocekuje kazna.ChWilla je napisao/la:protiv ferenca je bilo praznih stolica i na jugu, a skoro cijelo jedno slovo na istoku. al' ne možeš objasniti.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Naucit cemo se valjda nekad organizovati utakmicu nije nemoguce da to izadje na 50 milja eura jer ono protov standarda onaj istok je za haga. A i ulazak novinara na teren nas je kostao bar 5 milja eura.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Siljak je i reko da ce nas kazniti zbog novinara koji su usli na teren poslije utakmice,ali opet velika kazna ...pirlo10 je napisao/la:Ma jesu bile pogotovo na jugu ne mogu nasi to skontati onoliki stadion mjesta jok on ce na stepenicama stajati , sjediti a o bakljama da ne govorimo.SarajlijaTM je napisao/la:Gdje si to procitao?Dinara je napisao/la:Kazna od UEFE 22.000 eura,puno brate..
EDIT: Sad vidim gdje...
pa hebem ga ja,ili sam ja corav,ili zaboravan,ali se nesto ne sjecam i jedne baklje protiv ferenca???
Cak nije bilo ni toliko ljudi da budu blokirane stepenice,kakva je ovo pljacka jbt
Bilo je praznih stolica na jugu ali su stepenice bile pune. Mrsko ljudima sjediti na stolicama. Haj da nije bilo mjesta al jebgaChWilla je napisao/la:protiv ferenca je bilo praznih stolica i na jugu, a skoro cijelo jedno slovo na istoku. al' ne možeš objasniti.
ne kažem da nisu, znam da jesu.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Bravo za nase po pitanju novog odgovora SAVEZU!
SAVEZ NAPOLJE!
Ocekivana kazna od UEFA.
SAVEZ NAPOLJE!
Ocekivana kazna od UEFA.
Ma bit cemo kaznjavani sve dok igramo na kosevu i dok ne naucimo kako se ponasa na evropskim utakmicama, znamo svi kakve su kazne za stepenice a vidjeli smo protiv standarda pa valjda se zna koliko prima istok pa pusti nesto manje karata odradi to da nikp ne smije biti na stepenicama to je mogao i spiker da zamoli i kaze vjerujem da bi se ljudi sklonilo. Ali ako Bog da kad budemo jednog dana igrali na Grbavici svoje evropske tekme to nam se nece desavati
Jos nam savez sprema vjerovatno finu kaznu, tako nam je da nas jako fin dan.
Trenutno korisnika/ca: GradKamena2, Lekqqq1921, mavi i 42 gosta.