FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Alleenn
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Alleenn » 25 avg 2015, 13:34

SarajlijaTM je napisao/la:
Dinara je napisao/la:Kazna od UEFE 22.000 eura,puno brate..
Gdje si to procitao?
Za sta kazna jbt? Sve ok bilo,jedino mozda za stepenice na jugu i to je to???
Jedan blic zapaljen u Budimpesti

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 25 avg 2015, 13:35

Ali ih **** sa ovim saopštenjima :lol:
Neću ni da zamišljam kakve su im face kada ih neko obavijesti da je novo saopštenje iz Zelje stiglo :lol:
@edit Sarajlija
Zapalio glupan protiv Ferenca baklju i to sišao fino da ga svi vide..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 25 avg 2015, 13:37

Blokirane stepenice = skandiranje uefa mafia.
Jedna baklja zapaljena i odma spustena.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 25 avg 2015, 13:39

Bas nas oderase,ko zadnje levate... :(

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 25 avg 2015, 13:47

A tako nam i treba kada se ponasamo seoski. Ono yebeno osiguranje pusta rodjake i jarane da ulaze i lutaju atletskom stazom, nikakvih akreditacija nemaju, zijevaju i zvjeraju ko zadnje dzukele onuda a UEFA to uredno i opravdano naplati od nas, mi smo ih unajmili jbga. Onda raja na istoku lezi na stepenicama kao da je vasar, ljudi s djecom ne mogu proci, ako zelis u WC u parkous stilu silazis, guras se, probijas a okolo nekoliko praznih stolica na kojima niko ne sjedi,prvi redovi skoro prazni, jbga stepenica valjda udobnija. Pirotehnika k`o pirotehnika, dok neko bez prsta ne ostane bit` ce fraza "pa to je normalno".

Tesko da mi ta "minorna" pravila uopste razumijemo ali UEFA trazi da sve bude na najvisem mogucem nivou. I onda zbog gluposti dobijes ovoliku kaznu.
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 25 avg 2015, 13:48, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

pirlo10
Kontakt:

Post Postao/la pirlo10 » 25 avg 2015, 13:48

Gdje si to procitao?
EDIT: Sad vidim gdje...

pa hebem ga ja,ili sam ja corav,ili zaboravan,ali se nesto ne sjecam i jedne baklje protiv ferenca???
Cak nije bilo ni toliko ljudi da budu blokirane stepenice,kakva je ovo pljacka jbt
Ma jesu bile pogotovo na jugu ne mogu nasi to skontati onoliki stadion mjesta jok on ce na stepenicama stajati , sjediti a o bakljama da ne govorimo.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 25 avg 2015, 13:55

Ovo sa stepenicama je yebeno nevjerovatno. Ne govorim samo za Zeljine tekme, vec i reprezentacije... Ne mozes stoku ubjediti da ne mogu na stepenice da si bog... :crazy:

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 25 avg 2015, 13:59

Bio je jedan blic u madjarskoj i jedna baklja na kosevu plus ulazak novinara na teren to je 5.000 eura, a najveci problem jesu popunjene stepenice na to se odnosi 17000 eura i to mi nije krivo nimalo i treba da nas kazne kad ne znamo organizovazi utakmicu nezz ko je pustio toliko karata za istok da su na kraju oni sa kartom za istok morali na zapad, e sad da li ce biti kazne i za utakmicu sa standardom jer su tu stepenice bile krcate, a ovo sto sam rekao za karte se odnosi na standard. Mozda je i kazna za tekmu sa standardom jer protiv ferenca istok uopste nije bio pun tako da je moguce da su pogresno prenijeli
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 25 avg 2015, 14:00

protiv ferenca je bilo praznih stolica i na jugu, a skoro cijelo jedno slovo na istoku. al' ne možeš objasniti.

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 25 avg 2015, 14:02

Yebiga, na svakoj utakmici u europi vidis redare kako stoje na stepenicama i nedaju da se ljudi zadrzavaju na njima.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 25 avg 2015, 14:03

ChWilla je napisao/la:protiv ferenca je bilo praznih stolica i na jugu, a skoro cijelo jedno slovo na istoku. al' ne možeš objasniti.
Nisi ti tu da objasnjavas, nisam ni ja.. Osiguranje se smjeska, prica na telefon, gleda tekmu i caska ugodno s njima. Heeej oni kojima se to treba reci da otjeraju ljude sa stepenica na stolice jos pricaju s njima.
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 25 avg 2015, 14:04, ukupno mijenjano 2 puta.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 25 avg 2015, 14:04

a ne rade besplatno, daleko je od toga. vrlo daleko.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 25 avg 2015, 14:05

ChWilla je napisao/la:protiv ferenca je bilo praznih stolica i na jugu, a skoro cijelo jedno slovo na istoku. al' ne možeš objasniti.
Jug je obije tekme bio sa popunjenim stepenicama, dok je sa Standardom i istok bio sipak tu nas tek ocekuje kazna.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 25 avg 2015, 14:09

Naucit cemo se valjda nekad organizovati utakmicu nije nemoguce da to izadje na 50 milja eura jer ono protov standarda onaj istok je za haga. A i ulazak novinara na teren nas je kostao bar 5 milja eura.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Dinara
Kontakt:

Post Postao/la Dinara » 25 avg 2015, 14:16

pirlo10 je napisao/la:
Gdje si to procitao?
EDIT: Sad vidim gdje...

pa hebem ga ja,ili sam ja corav,ili zaboravan,ali se nesto ne sjecam i jedne baklje protiv ferenca???
Cak nije bilo ni toliko ljudi da budu blokirane stepenice,kakva je ovo pljacka jbt
Ma jesu bile pogotovo na jugu ne mogu nasi to skontati onoliki stadion mjesta jok on ce na stepenicama stajati , sjediti a o bakljama da ne govorimo.
Siljak je i reko da ce nas kazniti zbog novinara koji su usli na teren poslije utakmice,ali opet velika kazna ...

salamanca
Kontakt:

Post Postao/la salamanca » 25 avg 2015, 14:34

Bilo je praznih stolica na jugu ali su stepenice bile pune. Mrsko ljudima sjediti na stolicama. Haj da nije bilo mjesta al jebga

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 25 avg 2015, 14:36

ne kažem da nisu, znam da jesu.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 25 avg 2015, 14:36

Bravo za nase po pitanju novog odgovora SAVEZU!

SAVEZ NAPOLJE!

Ocekivana kazna od UEFA.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 25 avg 2015, 14:40

Ma bit cemo kaznjavani sve dok igramo na kosevu i dok ne naucimo kako se ponasa na evropskim utakmicama, znamo svi kakve su kazne za stepenice a vidjeli smo protiv standarda pa valjda se zna koliko prima istok pa pusti nesto manje karata odradi to da nikp ne smije biti na stepenicama to je mogao i spiker da zamoli i kaze vjerujem da bi se ljudi sklonilo. Ali ako Bog da kad budemo jednog dana igrali na Grbavici svoje evropske tekme to nam se nece desavati

salamanca
Kontakt:

Post Postao/la salamanca » 25 avg 2015, 14:41

Jos nam savez sprema vjerovatno finu kaznu, tako nam je da nas jako fin dan.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: GradKamena2, Lekqqq1921, mavi i 42 gosta.