Baš tako, a mogao se ovakav razvoj događaja predvidjeti i prije početka sezone, pogotovo što su Lever, Šalke i Wolfsburg lošiji nego prošle sezone. BMG na četvrtom mjestu BL sa 2'0 bodova manje od vodećeg i gol razlikom +2, a u LP glatko ispadaju kao zadnji u grupi, toliko o kvalitetu pojedinih ekipa u BL.KenoRob je napisao/la:Uvjerljiva pobijeda. Svi su nekako bili dobri i Auba se dobro kretao tako da promasaje oprastam...
Nista ja ovde ne bih diro do ljeta sto se tice ekipe...niti mozemo uzet titulu niti nam neko prijeti ligi sampiona...
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
- Desperado09
- Kontakt:
Bitna pobjeda na startu kod ekipe koja spada među najteža gostovanja.
Vidio sam kompaktan i borben BvB, koji je zaslužio da odnese sva tri boda. Svi su bili manje više dobri.
Ostaje da vidimo koga ćemo dovesti. Definitivno nam treba ofanzivni igrač po mogućnosti krilni, jer ne vidim adekvatne zamjene za ofanzivu. 90 % da će to biti Malli, ali opet on nije klasicno krilo. Vremena je još malo i Zorc je pod velikim pritiskom.
Vidio sam kompaktan i borben BvB, koji je zaslužio da odnese sva tri boda. Svi su bili manje više dobri.
Ostaje da vidimo koga ćemo dovesti. Definitivno nam treba ofanzivni igrač po mogućnosti krilni, jer ne vidim adekvatne zamjene za ofanzivu. 90 % da će to biti Malli, ali opet on nije klasicno krilo. Vremena je još malo i Zorc je pod velikim pritiskom.
-
KayserSose
- Kontakt:
Svaka čast BL, ali to je več skoro pa riješeno natjecanje. Meni puno više u ovom trenutku znači EL i nadam se da tamo imamo težnju otići do kraja. Konkurencija je iznimno jaka tako da bi sigurno bilo i dovoljno jakih mečeva. A to da nam taj trofej nedostaje u kolekciji valjda imaju na umu i svi u klubu. Jedva čekam Porto. 
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Kako je Hummels izdominirao sinoc...odavno nije ovako odigrao.U ovakvoj formi nema mu ravnog
Reus od 67 nastupa u Bundesligi za BvB,30 puta pogodio za 1-0
Miki nastavlja sa dominacijom a Gundo kao i Hummels podsjetio na najbolje dane.
Aubameyang jedini razocarao...pozitivno je sto i dalje ulazi u mnogo prilika tako da doci ce i gol u sljedecem kolu.
Omjer protiv prvih 7 ekipa ove sezone je je 6 pobjeda i poraz u Minhenu.
Sretno u borbi za LP...nadam se vasem trecem mjestu.
Reus od 67 nastupa u Bundesligi za BvB,30 puta pogodio za 1-0
Aubameyang jedini razocarao...pozitivno je sto i dalje ulazi u mnogo prilika tako da doci ce i gol u sljedecem kolu.
Omjer protiv prvih 7 ekipa ove sezone je je 6 pobjeda i poraz u Minhenu.
Pale_Companion je napisao/la: Sretno u nastavku u svim takmičenjima!
Sretno u borbi za LP...nadam se vasem trecem mjestu.
Imam osjecaj da se vise prica o kupu Njemacke nego toj europskoj ligi...al' vidjet cemo protiv Porta na cemu smo.KayserSose je napisao/la:Svaka čast BL, ali to je več skoro pa riješeno natjecanje. Meni puno više u ovom trenutku znači EL i nadam se da tamo imamo težnju otići do kraja.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Zar ovaj Auba nije na Africkom kupu nacija?
Inace Ramos krampa nevidjena

Inace Ramos krampa nevidjena
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
KayserSose
- Kontakt:
Ado nadm se da ipak posvete pažnju EL, ako ništa da ne igraju cijelo proljeće poluprijateljske utakmice bez ikakvog natjecateljskog draža.
Što je več rečeno veseli takva predstava na jednim od najtežih gostovanja u Buli...
Miky dominira naprosto pod mus je novi ugovor, E sad je vidjeti šta se Gundogmazu mota po glavi s tim pitanjem
Hummy također nakon pauze se vratio u formu i nadam se da tako bude ostalo.....
E sada i ja bi htijeo da se EL shati ozbiljno a što prije mene neko napiše ne bi se čudio da im je važniji Dfb pokal
Sad koj dan se očekuje objava da nam se pridružuje Malli
Miky dominira naprosto pod mus je novi ugovor, E sad je vidjeti šta se Gundogmazu mota po glavi s tim pitanjem
Hummy također nakon pauze se vratio u formu i nadam se da tako bude ostalo.....
E sada i ja bi htijeo da se EL shati ozbiljno a što prije mene neko napiše ne bi se čudio da im je važniji Dfb pokal
Sad koj dan se očekuje objava da nam se pridružuje Malli
-
KayserSose
- Kontakt:
Kralju to ti je neki turnir na kojem mogu igrati samo igrači iz domaćih lia.
Kapitenski, muski, ubjedljivo najbolji na terenu. On i Papa beton. Miki i Gündogan odlicni. Auba slabo. Sreca pa opet nezijanismo bodove zbog njegovog fulanja. Refko blijesnuo kod gola i asistencije, inace dosta mlako. Park smijurija od igraca, nezna jel poso il doso. Piszu malo nesiguran ali dosta bolji nego na jesen. Castro, jel taj igro uopste? Weigl rutinskiadnan24 je napisao/la:Kako je Hummels izdominirao sinoc...odavno nije ovako odigrao.U ovakvoj formi nema mu ravnog![]()
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
- Desperado09
- Kontakt:
Burki - Piszczek, Sokratis, Hummels, Durm - Weigl, Ginter, Kagawa -Miki, Auba, Ramos
Bez Gunde, Reusa, Schmelzera, Bendera.
Bez Gunde, Reusa, Schmelzera, Bendera.
Ja ne znam koji je djavo ovome Ramosu on nije sposoban ni da trci...
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Pored Ramosovog imena stoji profesionalni fudbaler i covjek zivi od fudbala i zarađuje jos milione. Je.bem ti zivot. Jos se pisalo da su Konezi nudlili 10 miliona za njeg i ti to odbijes
Morace ovo objasniti zasto Ramos pored Castra u prvih 11, to treba biti prvo pitanje na konferenciji poslije tekme.
Morace ovo objasniti zasto Ramos pored Castra u prvih 11, to treba biti prvo pitanje na konferenciji poslije tekme.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Tacno mi dodje muka od Ramosa pa koja je to sirovina i taraba..obicna pixka od igraca 
Osim očigledne smotanosti Ramosa, počeo mi je i Burki vaditi živac, prečesto izigrava Neura u posljednje vrijeme te nas je mogao koštati laganog primljenog gola...
Na poluvremenu izbaciti Ramosa, ubaciti Castra da malo poveže igru i nadati se najboljem...
Na poluvremenu izbaciti Ramosa, ubaciti Castra da malo poveže igru i nadati se najboljem...
https://****.com - Connect With Girls - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com/girls.html] Real People Dating [/url]
ramos je neviđena taraba koja je u životu imala sreće igrati profesionalni nogomet i to još u jednom od najjačih klubova svijeta, našoj Borussiji, šta mi kupismo pa yebem ih ćorave gdje gledaju, pokloniti ga nekome samo neka ide čim dalje
To je to. Takva igra bude kad ti Ginter igra Playmakera a Ramos krilo. ccc
Tuchel je dobar trener, ali je preumisljen... pa misli da je sve moguce.
Dobise nas na jeftine folove.
Kad je ovako gust teren, jos vise dolazi tehnicka slabost Aubice do izrazaja.
Kagawa gore nemoze, slabo totalno.
Ovo cemo prije fasovat gol, nego postic...
Tuchel je dobar trener, ali je preumisljen... pa misli da je sve moguce.
Dobise nas na jeftine folove.
Kad je ovako gust teren, jos vise dolazi tehnicka slabost Aubice do izrazaja.
Kagawa gore nemoze, slabo totalno.
Ovo cemo prije fasovat gol, nego postic...
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
Bundesligu stvarno mogu gledati samo oni koji navijaju za FCB ili BVB, ko bi normalan u ovom terminu gledao bilo koju utakmicu BL pored Barce i Atletica koji trenutno igraju. I šta se čudite Ramosu, šta je sa ostalim, pa protivnik je ekipa koja ukupno vrijedi manje od Aube samog.
Jao kako smo losi poredeci samo na proslu sedmicu. Zar je moguca tolika oscilacija!!
Zao mi Ingolstada i sta mu sudije uradise. Veliki sam fan BvB ali mrzim nepravdu. Prvo ponistise cist autogol Hummelsa i onda nama priznase gol iz custog ofsajda Aube....mozda sudija misli da smo mi Bayern ko ce znati.
Zao mi Ingolstada i sta mu sudije uradise. Veliki sam fan BvB ali mrzim nepravdu. Prvo ponistise cist autogol Hummelsa i onda nama priznase gol iz custog ofsajda Aube....mozda sudija misli da smo mi Bayern ko ce znati.
Sada sve cisto drugi gol Aube koji nastavlja ebavat i ne vadit ga.
Ova pobijeda malo gorkne zbog gresaka sudija ali ako ista pobijedila je bolja ekipa na terenu...
Ova pobijeda malo gorkne zbog gresaka sudija ali ako ista pobijedila je bolja ekipa na terenu...
Pobjeda u stilu Bayerna 
https://****.com - Connect With Girls - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com/girls.html] Real People Dating [/url]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.