FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

arelinho
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la arelinho » 24 avg 2015, 10:21

Minjore je napisao/la:Ko je bio kapiten nakon sto je izaso Kosoric ?
Vedran :)

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 24 avg 2015, 10:23

Nesto mi mali Beganovic nije na nivou ko prosle sezone.Ok mlad onaj go protiv Madzara ali nesto mi nije ko prije.

benya99
Kontakt:

Post Postao/la benya99 » 24 avg 2015, 10:45

za_zivot_cijeli je napisao/la:
rodom s Mejtaša je napisao/la:Ne volim kritikovati igrače, ali zašto Stokić igra preko volje. Je li ima neki problem.
bojim se da ce nam s Jocom biti kao i onomad s Pericom.
volio bi da me demantira....
S tom razlikom da je Perica došao dotle da je imao i sukob sa Amarom zbog svog odnosa prema igri, a Joco još uvijek ima Odinu podršku, čeka ga, šta li... Sljedeća utakmica još jedna prilika da Joco proigra.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 24 avg 2015, 10:52

Yebote život pobjedimo i opet imamo hiljadu trenera, pa shvatite vise oda je šef i to kakav, imamo trenera za pozelit i on valjda najbolje zna ko ce mu igrat i koga ce ubacivat??
Haj kontam kad se izgubi pa et reci moglo je ovako (a uvijek moze drugačije), al kad pobjedimo valjda moramo li tad biti treneri?

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 24 avg 2015, 11:12

Kvesa dobio poziv u repku :njanjanja:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 24 avg 2015, 11:15

Bravo kvesa majstore :bow: :bow:

pirlo10
Kontakt:

Post Postao/la pirlo10 » 24 avg 2015, 11:25

benya99 je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la:
rodom s Mejtaša je napisao/la:Ne volim kritikovati igrače, ali zašto Stokić igra preko volje. Je li ima neki problem.
bojim se da ce nam s Jocom biti kao i onomad s Pericom.
volio bi da me demantira....
S tom razlikom da je Perica došao dotle da je imao i sukob sa Amarom zbog svog odnosa prema igri, a Joco još uvijek ima Odinu podršku, čeka ga, šta li... Sljedeća utakmica još jedna prilika da Joco proigra.
Pa necemo ga cekati do nove godine da potrci. A o golu da ne govorimo. Nema covjek volje nije mi jasno protiv Standarda ne moze potrcati onakva utakmica on se vuce. Juce nista jedva da se sastavio a loptom, ima klupa pa polako 15 -20 min pa da vidimo.

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 24 avg 2015, 11:52

DooVe je napisao/la:Kvesa dobio poziv u repku :njanjanja:
Pravi sportista! Sinoc u drugom nastupu u turskoj ligi druga asistencija i to za vodstvo u 88. minuti... sjajno se izborio za loptu kod aut linije i ubacio desnom :D nogom :D na glavu saigracu... Kvesa majstore, samo tako nastavi, da doguras do njemacke minimalno i da te gledamo u i reprezentaciji aBd..
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

benya99
Kontakt:

Post Postao/la benya99 » 24 avg 2015, 11:56

BlueIsTheColor je napisao/la:
DooVe je napisao/la:Kvesa dobio poziv u repku :njanjanja:
Pravi sportista! Sinoc u drugom nastupu u turskoj ligi druga asistencija i to za vodstvo u 88. minuti... sjajno se izborio za loptu kod aut linije i ubacio desnom :D nogom :D na glavu saigracu... Kvesa majstore, samo tako nastavi, da doguras do njemacke minimalno i da te gledamo u i reprezentaciji aBd..
Imamo li procenat od narednog transfera :D

salamanca
Kontakt:

Post Postao/la salamanca » 24 avg 2015, 11:59

Joco je takav tip igraca, ko ga nije gledao nek pregleda par utakmica u Borcu i bice mu jasno. To neko ganjanje je nekad postrebno trosenje energije i on je vise podreden gol. Od njega sam ocekivao da ce vec zabiti, napraviti par sansi.

Tu sam se malo razocarao. Ocigledno je da se nije adaptirao, a da li ce treba vremena. Ipak imamo trenere koji to prate.

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 24 avg 2015, 12:10

Velež je završena priča, dobili smo i to je ono što je najbitnije. Moram da istaknem da je ovo treća utakmica u nizu u kojoj Thiago sa svojim ulaskom pravi evidentnu razliku na terenu. U Vitezu učestvovao u akciji kod gola, poništen čist pogodak uz još par dobrih situacija u Širokom, jučer asistencija i par dobrih proigravanja, postavlja se pitanje da li je on dovoljno spreman za nekih 70ak minuta na terenu, ali ako jeste, mislim da ga treba gurnuti sljedeću od prve minute.
Pročitao sam neke kritike na račun Mladenovića, momak je bio katastrofa u prvom, a drugom maestralan, novi je u ekipi treba mu malo vremena ali je sigurno dobitak za naš klub, ostale neću da komentarišem osim da je možda mali Amir trebao ostati još ovu tekmu na klupi.
Idemo dalje, Mladost DK se mora dobiti, pogotovo zbog toga što nakon toga igramo derbi sa Slobodom.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 24 avg 2015, 12:18

Bravo Kvesa majstore!!!

Primjer kako uporan rad i predanost donesu rezultat, prije ili kasnije.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 24 avg 2015, 12:26

deyo je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:slika
Molim te skini ovo sranye od zastave ,ne smije to preko svetog juga ici ikako . Samo ljudi koji nemaju blage mogu to stavit plus je crvena :facepalm:
Lik sa Palestinskom zastavom na jugu (na avataru) palamudi ovom sa zastavom Juga,Argumentovano naravno :damn:
Mislim da ni jednoj ni drugoj,nije mjesto na jugu. Pogotovo ne zastavi americkog juga,nepismenih seljacina koji su se zalagali za robovlasnistvo i razne druge maloumne gluposti...

antibot
Kontakt:

Post Postao/la antibot » 24 avg 2015, 12:27

http://www.transfermarkt.de/nikola-jeli ... ler/161494 nas u21 reprezentativac lijevo krilo slobodan kako bi nam legao samo.

http://www.transfermarkt.de/adis-omerba ... ler/156842 isto tako u21 reprezentativac desni bek slobodan njega na beka memija na krilo gdje se dosta bolje snalazi po meni.
Željo šampion!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 avg 2015, 12:30

salamanca je napisao/la:Joco je takav tip igraca, ko ga nije gledao nek pregleda par utakmica u Borcu i bice mu jasno. To neko ganjanje je nekad postrebno trosenje energije i on je vise podreden gol. Od njega sam ocekivao da ce vec zabiti, napraviti par sansi.

Tu sam se malo razocarao. Ocigledno je da se nije adaptirao, a da li ce treba vremena. Ipak imamo trenere koji to prate.
napravio je on i više od par, ali nije zabio. ja opet kažem da nikad nisam vidio da špic želje fuli onoliko zicera kao u vitezu. ni lazar popović. ne čini mi se da mu je problem ući u šansu, ali naprosto zasad promašuje. ja i dalje mislim da je klasa i da će doći, a nije da imamo nekoga plaho boljeg da ga forsiramo. dženis će minutažu dobivati i ovako i onako i ne samo na špicu.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 24 avg 2015, 12:32

Hocel dolazit iko jos ?
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 24 avg 2015, 13:10

antibot je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/nikola-jeli ... ler/161494 nas u21 reprezentativac lijevo krilo slobodan kako bi nam legao samo.

http://www.transfermarkt.de/adis-omerba ... ler/156842 isto tako u21 reprezentativac desni bek slobodan njega na beka memija na krilo gdje se dosta bolje snalazi po meni.
Željo šampion!
Ovo je puno i mastati....
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 24 avg 2015, 13:12

invincible1921 je napisao/la:slika

Jug kao nekad...

Ova crvena zastava je tako bezveze da prosto ne mogu da vjerujem da je vidim na jugu??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

pirlo10
Kontakt:

Post Postao/la pirlo10 » 24 avg 2015, 13:20

zeljocity je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:slika

Jug kao nekad...

Ova crvena zastava je tako bezveze da prosto ne mogu da vjerujem da je vidim na jugu??
Stvarno jadno izgleda pa da nema vise ni jedan transparent, zastava, nesto sto asocira na Zelju. Jel ovo neka djecija furka sad pa se ne nose vise salovi , dresovi, zastave?

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 avg 2015, 13:21

tumačenje tu i tamo, al' jel se fakat ne sjećate nje od ranije?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 28 gostiju.