VedranMinjore je napisao/la:Ko je bio kapiten nakon sto je izaso Kosoric ?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
VedranMinjore je napisao/la:Ko je bio kapiten nakon sto je izaso Kosoric ?
S tom razlikom da je Perica došao dotle da je imao i sukob sa Amarom zbog svog odnosa prema igri, a Joco još uvijek ima Odinu podršku, čeka ga, šta li... Sljedeća utakmica još jedna prilika da Joco proigra.za_zivot_cijeli je napisao/la:bojim se da ce nam s Jocom biti kao i onomad s Pericom.rodom s Mejtaša je napisao/la:Ne volim kritikovati igrače, ali zašto Stokić igra preko volje. Je li ima neki problem.
volio bi da me demantira....
Pa necemo ga cekati do nove godine da potrci. A o golu da ne govorimo. Nema covjek volje nije mi jasno protiv Standarda ne moze potrcati onakva utakmica on se vuce. Juce nista jedva da se sastavio a loptom, ima klupa pa polako 15 -20 min pa da vidimo.benya99 je napisao/la:S tom razlikom da je Perica došao dotle da je imao i sukob sa Amarom zbog svog odnosa prema igri, a Joco još uvijek ima Odinu podršku, čeka ga, šta li... Sljedeća utakmica još jedna prilika da Joco proigra.za_zivot_cijeli je napisao/la:bojim se da ce nam s Jocom biti kao i onomad s Pericom.rodom s Mejtaša je napisao/la:Ne volim kritikovati igrače, ali zašto Stokić igra preko volje. Je li ima neki problem.
volio bi da me demantira....
Pravi sportista! Sinoc u drugom nastupu u turskoj ligi druga asistencija i to za vodstvo u 88. minuti... sjajno se izborio za loptu kod aut linije i ubacio desnomDooVe je napisao/la:Kvesa dobio poziv u repku
Imamo li procenat od narednog transferaBlueIsTheColor je napisao/la:Pravi sportista! Sinoc u drugom nastupu u turskoj ligi druga asistencija i to za vodstvo u 88. minuti... sjajno se izborio za loptu kod aut linije i ubacio desnomDooVe je napisao/la:Kvesa dobio poziv u repkunogom
na glavu saigracu... Kvesa majstore, samo tako nastavi, da doguras do njemacke minimalno i da te gledamo u i reprezentaciji aBd..
Mislim da ni jednoj ni drugoj,nije mjesto na jugu. Pogotovo ne zastavi americkog juga,nepismenih seljacina koji su se zalagali za robovlasnistvo i razne druge maloumne gluposti...deyo je napisao/la:Lik sa Palestinskom zastavom na jugu (na avataru) palamudi ovom sa zastavom Juga,Argumentovano naravnoMuhamedTM je napisao/la:Molim te skini ovo sranye od zastave ,ne smije to preko svetog juga ici ikako . Samo ljudi koji nemaju blage mogu to stavit plus je crvenanime_tm87 je napisao/la:![]()
napravio je on i više od par, ali nije zabio. ja opet kažem da nikad nisam vidio da špic želje fuli onoliko zicera kao u vitezu. ni lazar popović. ne čini mi se da mu je problem ući u šansu, ali naprosto zasad promašuje. ja i dalje mislim da je klasa i da će doći, a nije da imamo nekoga plaho boljeg da ga forsiramo. dženis će minutažu dobivati i ovako i onako i ne samo na špicu.salamanca je napisao/la:Joco je takav tip igraca, ko ga nije gledao nek pregleda par utakmica u Borcu i bice mu jasno. To neko ganjanje je nekad postrebno trosenje energije i on je vise podreden gol. Od njega sam ocekivao da ce vec zabiti, napraviti par sansi.
Tu sam se malo razocarao. Ocigledno je da se nije adaptirao, a da li ce treba vremena. Ipak imamo trenere koji to prate.
Ovo je puno i mastati....antibot je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/nikola-jeli ... ler/161494 nas u21 reprezentativac lijevo krilo slobodan kako bi nam legao samo.
http://www.transfermarkt.de/adis-omerba ... ler/156842 isto tako u21 reprezentativac desni bek slobodan njega na beka memija na krilo gdje se dosta bolje snalazi po meni.
Željo šampion!
invincible1921 je napisao/la:
Jug kao nekad...
Stvarno jadno izgleda pa da nema vise ni jedan transparent, zastava, nesto sto asocira na Zelju. Jel ovo neka djecija furka sad pa se ne nose vise salovi , dresovi, zastave?zeljocity je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:
Jug kao nekad...
Ova crvena zastava je tako bezveze da prosto ne mogu da vjerujem da je vidim na jugu??
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 28 gostiju.