FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma to sto ti ne gotivis Kokota nema veze s ovom pricom i realnim stanjem na terenu. Da se drugi pitaju Kokot ne bi ni dosao a valjao nam je u dosta utakmica.
tačno tako kad su počeli probijati naši sa obe strane oni nisu znali šta ih je snašlo jednostavno nisu se mogli postavitpile87 je napisao/la:Ja sam poprilicno siguran da ne neko uletiti umjesto Kokota ako ne Tijago onda da ce neko doci... zivi bili pa vidjeli nema danas fudbala bez trcanja a vidio si kakva je zajebancija kada mozes probiti sa obje strane ekipa je duplo opasnija. Al o tom potom.ChWilla je napisao/la:ovo kako je danas bilo kokot jedno 60 minuta a tiago jedno 30 je zasad optimalno. upašće on nekad u toku sezone u prvih 11 ako ovako nastavi sigurno. ali kod ode ne umjesto kokota
ne možeš držati u svakoj utakmici, to je normalno. ne može ni barselona - ali govorim u nekom prosjeku. a argumente da su drugi na terenu, ne na papiru bolji od nas jednostavno ne vidim. isto tako ne vidim argumente zašto bi morali padati u formi kad ona u ligi još uvijek nije ni blizu vrhunca.rodom s Mejtaša je napisao/la:Kokot pa i svi drugi igrači da su idealni u svim segmentima ne bi u Želji niti u ovoj ligi igrali.
Čvila nemoguće je držati taj nivo cijelu sezonu. Padat će igrači u formi, bit će kartona pa ne do Bog i povreda itd. Evo po meni već se vidi koliko fali Kvesić pa i Bajić jer ovaj Stokić, volio bih da griješim, čini mi se ko da je na prisilnom radu ovdje. Otišla su nam dva igrača, a ovi što ih mijenjaju su slabiji. Dakle, ušli smo u sezonu slabiji nego što smo to bili pred Ferencvaros. To se nije smjelo dogoditi.
nisi ti prije bio takav pesimista.
ne znam, npr. u vitezu je kokot probijao po svojoj strani bolje nego đelmić po svojoj i na kraju i namjestio gol, u 90. minuti. bez dolaska nekoga pravo dobrog na pozicijama koje on igra ja mislim da on ostaje u prvih 11, i to opravdano.pile87 je napisao/la:Ja sam poprilicno siguran da ne neko uletiti umjesto Kokota ako ne Tijago onda da ce neko doci... zivi bili pa vidjeli nema danas fudbala bez trcanja a vidio si kakva je zajebancija kada mozes probiti sa obje strane ekipa je duplo opasnija. Al o tom potom.ChWilla je napisao/la:ovo kako je danas bilo kokot jedno 60 minuta a tiago jedno 30 je zasad optimalno. upašće on nekad u toku sezone u prvih 11 ako ovako nastavi sigurno. ali kod ode ne umjesto kokota
-
- Kontakt:
Nisam pesimista, ali nisam toliki ni optimista da mogu reći uzet ćemo titulu. Znaš i sam da je teren samo jedna strana priče. Van terena nas nema na mapi. Tako se titula teško uzima jer bi baš morao imati moćnu ekipu.
Fali nam kvaliteta, ne u smislu da su drugi nešto specijalno kvalitetniji nego da se malo lakše dobijaju utakmice, ono malo šampionski što bi se reklo, ono kad malo ovim slabijim ekipama zadaš straha. Mi svaku moramo dobro izginuti da bi dobili, sve je nekako knap i onda kad te sudija potkaći ili kad malo nije tvoj dan odoše bodovi.
Fali nam kvaliteta, ne u smislu da su drugi nešto specijalno kvalitetniji nego da se malo lakše dobijaju utakmice, ono malo šampionski što bi se reklo, ono kad malo ovim slabijim ekipama zadaš straha. Mi svaku moramo dobro izginuti da bi dobili, sve je nekako knap i onda kad te sudija potkaći ili kad malo nije tvoj dan odoše bodovi.
ne kažem ni ja uzećemo. nisam senad zaimović niti mi je marketing struka
samo kažem da ne vidim kako su to drugi kvalitetniji od nas u stvarnosti. a svi će gubiti bodove i svima će biti još teže. biće 10 ekipa u borbi za opstanak. a ne k'o prošle godine da trećini ekipa u zadnjim kolima ništa ne treba i mogu šta hoće.

-
- Kontakt:
Kakva je prevara od igraca ovaj Kokot 

-
- Kontakt:
Ma prošle godine je bila luda kuća što se tiče ispadanja. Ali generalno je već godinama kao što si rekao. Bit će teško, gledam onog Paradžika danas koji je to dušman šta nam se je taj naotimao u karijeri, pa i Bjelica je bio čini mi se tu. Ja ne znam više sudije da nam se krvi nije napio i još su žedni. Hajd borit ćemo, to nam je u krvi, pa šta bude.
nije zlatan ali igra pošteno dok ne dođe bolji šuti i trpiKeepTheBlueFlag je napisao/la:Kakva je prevara od igraca ovaj Kokot

-
- Kontakt:
Kvesa asistencija. Ne mogu da ga prežalim nikako. Ne može mu Mladenović ni kopačke nosat.
nemaš šta žaliti, krajnje mu je vrijeme bilo i nije ga bilo moguće zadržati. a da nije imao povredu otišao bi najkasnije prije dvije godine u ova doba.
Ne znam zbog cega su neki Kokota uzeli na zub. Istina je da je trom i spor, ali ne zaboravite da je covjek primarno spic. Dobro se snalazi i na krilu, zna se vratiti u odbranu, asistirati i dati gol. On ovoj ekipi svakako treba i ne vidim ko bi mogao ultiti umjesto njega. Jedino Brazilac, ali onda bi Kokot imao prednost u spicu umjesto Joce.
Ma Kokota u napad umjesto Stokica a Tiaga na krilo. Mozda s tim probati jer bojim se da je ovaj Joco propala investicija. Koliko su ga neki forumasi falili i prizivali ja sam mislio to je igrac i po a on u rangu Fedje Dudica ili Stanceskog nekad.ChWilla je napisao/la:ne znam, npr. u vitezu je kokot probijao po svojoj strani bolje nego đelmić po svojoj i na kraju i namjestio gol, u 90. minuti. bez dolaska nekoga pravo dobrog na pozicijama koje on igra ja mislim da on ostaje u prvih 11, i to opravdano.pile87 je napisao/la:Ja sam poprilicno siguran da ne neko uletiti umjesto Kokota ako ne Tijago onda da ce neko doci... zivi bili pa vidjeli nema danas fudbala bez trcanja a vidio si kakva je zajebancija kada mozes probiti sa obje strane ekipa je duplo opasnija. Al o tom potom.ChWilla je napisao/la:ovo kako je danas bilo kokot jedno 60 minuta a tiago jedno 30 je zasad optimalno. upašće on nekad u toku sezone u prvih 11 ako ovako nastavi sigurno. ali kod ode ne umjesto kokota
Kakva prevara frajer igra mozgom i u skladu sa svojom konstitucijom , vidi se da zna lopte losa mu je fizicka sprema ali da je prevara nije.KeepTheBlueFlag je napisao/la:Kakva je prevara od igraca ovaj Kokot
protiv nas je bio igračina... 

Utakmica odlično počela sa akcijom kakva se ne viđa često na našim terenima, Dado loptu servirao na način da je Kokot mogao puhnuti u nju i pospremiti je u mrežu. Prije svega bih izdvojio Tiaga, Dadu i Đelmića koji su odlični ! Dado ima odličnu kontrolu lopte i ono njegovo neprestano ganjanje je vjerovatno njegovo dokazivanje prema navijačima a dokazuje se od početka ove sezone i više nego dobro. Žao mi je samo što nije pogodio, kada mu se kao plod njegovog već gore konstantnog ganjanja, ukazala šansa koju da je pretvorio u gol bi bila vjerovatno i još veći podsticaj. Đelmić također odličan i kao nagrada mu je stigao taj pogodak, onaj igrač Veleža će morati na operaciju kičme poslije onog danas.. Tiago će biti veliko pojačanje to se moglo primjetiti još u utakmici protiv Viteza kada je napravio onaj fenomenalni pas koji malo ko u našoj ligi zna, uvijek je opasan po protivnički gol, onog igrača Veleža otreso ko šljivu. Blagojević zna smiriti loptu kada niko ne zna i to je ono što je nama trebalo, grešaka ima to je očigledno ali koji igrač ih nema? Da ih nema igrao bi u Manchesteru.. Za naše uslove i više nego odličan igrač i drago mi je što će Amir kao najveći talenat lige kvalitetno stasati uz njega znajući da u pozadini uvijek ima nekog ko mu čuva leđa kada pogriješi. On inače nije danas bio na nivou na kojem inače bude ali i dalje su primjetni oni njegovi pasovi, njegovo vezanje igre, njegova hrabrost da krene sa loptom, da se čupa i gura sa igračima Veleža bez imalo oklijevanja. Danas sam otišao na jug zbog čega sam malo manje mogao biti skoncetrisan na samu igru i pri tom obratiti pažnju na baš svakog pojedinca i njegov učinak na terenu, ako ništa bar sam doživio ono čemu sam se nadao i slika iz 60.e minute nikako da mi izađe iz glave. U svima nama se probudio inat, stali smo zbog Želje i zajedno došli do tog drugog gola, e to je ono što nam treba i to je razlog zbog kojeg Željo nije Željo bez juga.. Pjesmom su se igrači psihički izdigli nakon onog šoka i to je razlog zašto smo uspjeli doći do drugog gola. I prije utakmice sam rekao da bi bio zadovoljan sa minimalnom pobjedom jer nezreo je svako ko je očekivao neku gužnjavu danas. Veležu gori pod nogama i išli su na sve ili ništa, naročito poslije gola do kojeg su i došli, sreća je da se utakmica odigravala danas jer da su oni izgubili danas protiv nekog drugog a nama u narednom kolu dolazili na Grbavicu, svega bi bilo.. Krvili bi se za bod..
Eh i da Joco mora složiti neke kockice u glavi, vjerovatno bi golom probio tu neku mentalnu barijeru koja ga koči ali on svoj kvalitet mora dokazati u dresu Želje, znamo mi da ga ima ali da bi posve sigurni bili mora se dokazati u svetom dresu kada je već dobio šansu.
Haurdiću se matere najebem za ono..
Eh i da Joco mora složiti neke kockice u glavi, vjerovatno bi golom probio tu neku mentalnu barijeru koja ga koči ali on svoj kvalitet mora dokazati u dresu Želje, znamo mi da ga ima ali da bi posve sigurni bili mora se dokazati u svetom dresu kada je već dobio šansu.
Haurdiću se matere najebem za ono..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
ma da je dado pogodio onu u 2-0 rasuli bi ih. moramo ozbiljnije iskorištavati te šanse. opet smo ih stvorili i više nego dovoljno, a jedva zabili dva.
- invincible1921
- Kontakt:
Tiago ima dodavanje vrhunsko, centarsutevi su bili milimetatski tacni a ono stopanje na centru kad je lopta padala sa jedno 30m visine nakon Dadinog izbijanja ja odavno nisam vidio u PL BiH.
jeste vrhom kopačke
ja gledam i kontam nema šanse da je kulturno primi...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.