Dado konačno igra poziciju koja mu odgovara. Sve je bolji i bolji.super je napisao/la:svaka cast brazilcu al po po mom nekom vidjenju danasnje utakmice dado sadikovicfedeltafrotta je napisao/la:thiago
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: RE: Re: FK Željezničar
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Protiv Mladosti igramo u Zenici na Kamberovicu.trebo im je biti gotov stadion al kako kod nas u drzavi sve kasni tek ce im za domacu sa Slobodom biti..IlFantasista je napisao/la:Joco nije prosao pripreme, dok uhvati formu bit ce odlican, mi koji pratimo nasu ligu znamo o kakvom se igracu radi, ali slazem se da ga je bolje koristiti kao jokera.
Najdraze i najsladje, ali za srce najteze su mi ove utakmice kao danas.
Fali nam drugi napadac, vidi se iz aviona.
Protiv Mladosti bi trebali igrati u Kaknju, najavljeno je da ce im stadion biti spreman do 6. kola.
Danas pobjeda zasluzena,moglo je biti vise razlike al i ovo je dobro.Zabrino sam se da nece valkda ostat 1:1..
Brazilac cuda radi..Ćelo drzi sredinu.Dado majstor.Djelma na speedu..
Idemo dalje!
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma svaka cast svima ali nam tacno fali jedna bitna karika a to su NAVIJACI !!!!!!!!!!
Ko je bio na tekmi mogao je primjetiti da od jedno 60-te do 75-te minute kada je bukvalno cijeli stadion ustao na noge i davao podrsku momcima da su ginuli na terenu i nevjerovatno stisnuli protivnika, najezio sam se ne samo igrom vec i atmosferom na stadionu. I samo to fali ovoj prici da se vec jednom raja probudi i pocne davati podrsku nasem Zelji i vjerujte ova ekipa moze mnogo toga napraviti...
Ko je bio na tekmi mogao je primjetiti da od jedno 60-te do 75-te minute kada je bukvalno cijeli stadion ustao na noge i davao podrsku momcima da su ginuli na terenu i nevjerovatno stisnuli protivnika, najezio sam se ne samo igrom vec i atmosferom na stadionu. I samo to fali ovoj prici da se vec jednom raja probudi i pocne davati podrsku nasem Zelji i vjerujte ova ekipa moze mnogo toga napraviti...

SWRA
Ono je tačno inat proradio u svima nama, zaista nevjerovatni momenti koje samo Željo može prireditipetisesti98 je napisao/la:Ma svaka cast svima ali nam tacno fali jedna bitna karika a to su NAVIJACI !!!!!!!!!!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- invincible1921
- Kontakt:
Kazem ja mi na jugu smo dali drugipetisesti98 je napisao/la:Ma svaka cast svima ali nam tacno fali jedna bitna karika a to su NAVIJACI !!!!!!!!!!

=\_1921_/=
Malo kasnije o utakmici ali JUG i ono ujedinjenje.. Srce ko Trebević !!!

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Jug je samo jedan!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ima li neko malo bolju sliku juga nakon crvenog? Allah nagradio momke sto stadose u kop i napravise ludnicu
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Ima li negdje snimak najzanimljivijih dešavanja?
Haurdiću yebem ti mamu
Haurdiću yebem ti mamu

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Citam malo opcenitu temu... i naletih na ovo.

Teska tri boda, al ne sjecam se iskreno kad smo zadnji put uzeli lagane bodove. Nasi pokazali da kad stisnu fakat znaju igrat lopte, al opet smo imali crne rupe koje nas nisu kostale bodova na srecu.
Djelmic i Blagojevic nasi najbolji igraci, Thiago unio zivost i brzinu po krilu, nadam se da ce biti jos bolji. Joco rezervisan, ali fali i pravih lopti za njega. Kokot los. Ostalo tu i tamo.
Iduca stanica Mladost na Kamberovica polju, njih mozemo uzeti nadam se i bez Kosorica.
Remiji konkurenata dobro dosli, u egalu smo s pitatima, tik iza Sirokog, a i Zrinjski je malo blize. Mozemo mi to.
Savez napolje!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Djelmic i Blagojevic nasi najbolji igraci, Thiago unio zivost i brzinu po krilu, nadam se da ce biti jos bolji. Joco rezervisan, ali fali i pravih lopti za njega. Kokot los. Ostalo tu i tamo.
Iduca stanica Mladost na Kamberovica polju, njih mozemo uzeti nadam se i bez Kosorica.
Remiji konkurenata dobro dosli, u egalu smo s pitatima, tik iza Sirokog, a i Zrinjski je malo blize. Mozemo mi to.
Savez napolje!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Od igraca me najvise iznenadio Enis na stoperu i Thiago naravno, radujem se njegovim cescim nastupima. Tu je vise standardna klapa Djelmic, Memija, Dado koji su dobro odigrali, ostali malo slabije. Lokomotiva je prelijepa, dim i huk da se sjebu svi. Jedva cekam derbi, pitari ce se pojest od muke. Srce k'o dzamija kad smo svi stali u kop, nadam se da je ovo znak da dolaze bolji dani za jug. Haurdicu se sjetim uze i sire familije a i sudiji zbog prekida. Cirkus!!!
SAVEZ NAPOLJE!!!
SAVEZ NAPOLJE!!!
Bez JUGa ne može i tačka!
šta god da nam urade, sad je jasno da im možemo hebati mater. ja sam lično prošlu nedjelju bio najogorčeniji u posljednje dvije-tri godine, više nego kad smo izgubili zadnje dvije titule, više nego i poslije metalurga. ali neće moći i neće proći. i kako ono što je haurdić uradio nije karton?!?!? pa sjećate l' se za šta je nama ara dobio pretprošle godine na bilinom, za dolazak do svojih navijača?
igra dobra, generalno se nema šta prigovoriti, oni iz jedine šanse zabili, mi opet nafulali zicera i zicera i zicera...
igra dobra, generalno se nema šta prigovoriti, oni iz jedine šanse zabili, mi opet nafulali zicera i zicera i zicera...
koji je majstor ovaj odovic, hvala ti sto si tu
on je zasluzan za sve dobro na terenu
on je zasluzan za sve dobro na terenu
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Kokot je naš najborbeniji igrač i mislim čak i najučinkovitiji kad se broje golovi i asistencije.pile87 je napisao/la:Ne bi lose bilo probati sa Kokotom na klupi a Tiagom na terenu. Ovo je situacija kada si opasan sa obje strane ono cemu se tezi. Tiago odlican bez greske i pet puta opasni po gol od Kokota. Stokicu samo treba utakmica za njega se ne sekiram znam da valja. Ovakvo sudjenje mozdmo ocekivati do kraja sezone prelose i dobicemo karton kad god se namjestimo i za najmanju glupost jedino osigurac je da dovedemo jos kojeg igraca vec imamo dvojicu sa crvenim i to cim prije.SWRA1921 je napisao/la:Ne bi bilo lose probati sa Kokotom u spicu a Thiagom na krilu.
Slažem se da je trebalo dovesti par igrača jer ova ekipa može puno. Šteta. Ovako sa trenutnim kadrom bit će manje više sa svima povuci potegni. Nekad ćemo dobiti nekad nećemo, ali nadam se da će biti dovoljno za Evrope. Za titulu trenutno nemamo ekipu i plus imamo bagru iz Saveza za vratom spremnu da nas ošteti kad god bude prilike.
Dado danas asistencija i uposlio je Tiaga koji je asistirao Đelmiću, što bi komšije kroati rekli predasistencija 

DRUG NEBI TI PUNCA
kokot gol danas (kad dominiraš i stvaraš šanse, ali niko drugi ne može da pogodi sa tri metra), asistencija u širokom, asistencija u vitezu. o čemu mi pričamo realno? 

- RobertoBaggio
- Kontakt:
Ne sviđa mi se južnjačka zastava na tribinama. Ne sjećam se da sam to prije viđao. Znam da se Torcida zajeba.va s tim, pa dobija kazne zbog rasizma. Razumijem da je to sve zbog fraze da će jug ponovo ustati, ali ne treba nam zastava koju nosi i Ku Klux Klan.nime_tm87 je napisao/la:
FK Željezničar 1921