Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Khedira moze imati muda kao Pljesevica ali to ne mijenja cinjenicu da je velika glupost njemu davati ovoliku slobodu naprijed a u isto vrijeme ofanzivno dosta jaceg igraca zakucati dva metra ispred odbrane, pa taman taj igrac bio najveca pica na svijetu.
Dzaba prijatelju Khediri muda kad je covjek ogranicen ko balkon ofanzivno, spor, sporo razmislja, uopsteno manjak kreativnosti je osjetan, Allegri ako misli da mu Khedira stvara sanse i daje golove onda je pukao ko kokica, ja sam zaprepasten koliko blizu gola covjek igra i koliko to djeluje jadno. Real dok je bio najjaci u zadnih 10 godina Khedira je bio zakrpa, igrac koji najvise trci i odradjuje defanzivne zadatke, ogranicen do 40m od protivnickog gola osim kada su prekidi, pomalo i veze igru kada zatreba, medjutim samoubistvo je njega fakticki koristiti kao nekog ofanzivnog veznjaka sa slobodom u igri, maltene kao AMF frajer igra.muamerc je napisao/la:Alegri više vjeruje Kediri nego Pjaniću, a i ne čudi, jedan ima damu dok drugi nema. Koliko god loš bio i griješio Kedira nešto pokušava dok ovaj naš samo čeka hoće l' izvest kakav faul ili slobodni.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Očigledno ima dobar razlog zašto je to tako. Možda radi presinga Khedire i build-upa Pjanića sa te pozicije.
Sta god da je, to izgleda potpuno smijesno, ovakvog Juveta ce pregazit i ove godine Bayo, Real ili Barca, kakav klempo i picka materina
Khediru vratiti na centar u neku ulogu b2b igraca, Pjanicu dati loptu i slobodu da krene naprijed, ovo je totalni promasaj Allegrija koji uzgred previse ziheraski pristupa, neku noc protiv Seville izveo defanzivnu varijantu postave a igras kuci protiv Seville ****, koju trebas stisnut i ne pustat iz 16, utrpat 3 komada i zdrao, ne moze iz njih ovaj zabarski ziheraski mentalitet fudbala, koliko god imali jaka imena
Khediru vratiti na centar u neku ulogu b2b igraca, Pjanicu dati loptu i slobodu da krene naprijed, ovo je totalni promasaj Allegrija koji uzgred previse ziheraski pristupa, neku noc protiv Seville izveo defanzivnu varijantu postave a igras kuci protiv Seville ****, koju trebas stisnut i ne pustat iz 16, utrpat 3 komada i zdrao, ne moze iz njih ovaj zabarski ziheraski mentalitet fudbala, koliko god imali jaka imena
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Mandzukic mu maloprije pokazuje da treba prici i ofanzivnije stajati 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Slažem se da treba vratiti Kediru nazad a Miru pomaknuti naprijed i sigurno će odmah biti vidljiva razlika, neka on od njega pravi Pirla nekad kasnije negdje drugo..
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: Miralem Pjanić
Koga on treba da slusa, Mandzukica ili Allegrija?harden je napisao/la:Mandzukic mu maloprije pokazuje da treba prici i ofanzivnije stajati
Jbt, niko mu loptu ne da, jedino u nuždi.
Ovaj Mandzukic je nevjerovatno nekoristan igrac. 

A ko je to Mandzukic? Bogotac il sta?harden je napisao/la:Mandzukic mu maloprije pokazuje da treba prici i ofanzivnije stajati

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Higuain je vise napravio za 5 minuta nego ovaj kloc hrvatski za 70 minuta, i ovo je definitivno Allegijev poraz ukoliko ovako ostane, kasni s izmjenama katastrofa, Khedira je trebao van na poluvremenu....
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pjanić odsjećen od igre. Kad bi on nešto kreirao bila bi odmah dobra šansa. Previše je defanzivan. Khedira je DMF a ne kreativac, i ne kontam što igra naprijed, bukvalno gubi dva igrača i Khediru i Pjanića. Ako Allegri misli ovako koristit Pjanića dobro se zaebo. On ovako neće pokazati ništa, uzimaš mu najjače oružje a to je kreaciju.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ne znam šta je smisao igranja Pjanića u na ovoj poziciji. Ovo može svak igrati. Podsjeća me na igre Fabregasa iz Chelsea, ono, samo da popuni ekipu i da zna dodat.
Pa neka mu i ubuduce Khedira izigrava Ozila na terenu, tesko da ce biti drugaciji ishod.
Re: AW: RE: Re: Miralem Pjanić
Treba slusati nas forumske strucnjakeGoalgetter je napisao/la:Koga on treba da slusa, Mandzukica ili Allegrija?harden je napisao/la:Mandzukic mu maloprije pokazuje da treba prici i ofanzivnije stajati

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Baš sam to htio da kažem ali evo vidim puno je raje već reklo ono što mislim.Pjanić previše nazad,često skoro u liniji sa stoperima,predaleko da nešto iskreira,a on sam konstitucijom ne može pomoći odbrani.Ovako se čisto gubi u prostoru,80 min.nema šanse da uopšte da dobar pas,da centrira ili bilo šta.kedira napred neprimjetan i misli da bi njihova rotacija bila bolja.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Jesam samo normalni korisnik foruma i MA je veliki nogometni stručnjak i taktičar ali brate pa najveći laik zna da je ova postava Juvea katastrofa i užas, promašaj sa 2 igrača totalni, pogrešne pozicije, umjesto da crpi iz njih njihove boljke i kvalitete on ih osakatio, zato su izgubili, nadam se da je ovo samo još jedan u nizu "eksperimenata" inače neče valjati po Juve nikako...
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Allegri u jednu od najbitnijih utakmica polusezone, i do sada najjtezoj utakmici , stavlja najboljeg napadaca Higuaina na klupu i najboljeg desnog beka Alvesa takodjer na klupu, i kao slag na tortu takticki utusi i odsjece najkreativnijeg igraca Pjanica, ubjedljivo najgora utakmica Juventusa i Allegrijevo izdanje u sezoni...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
- IlCapitano
- Kontakt:
Nije uopšte loša pozicija, dolazio je on i naprijed fino i stvarao šanse, samo je Juventus kao kolektiv bio užasan, preduboko su stajali i onda se on morao previše i vraćati u odbranu da iznese loptu.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Sad mu smeta Kedira au pa sta je ovo nikad na dobro izac.Bezveze je bio SA Kedirom ili bez njega.