FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Meni je više žao prosuta ona 4 boda na Grbavici nego da smo 4 izgubili u gostima...
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
-
- Kontakt:
Nemamo kvalitet za neki kontinuitet.
Dosao sa utakmice prije 10 minuta,o nekim utiscima da pisem smijesno je,znas da mozes bolje ali to neostvaris malo zbog Kazlagica malo zbog Simeone.....
Od 11 igraca koje je izveo 7 ih nema preko 1,80....
Cim sam vidio sastav na zagrijavanju znao sam da bar jedan primamo iz ubačaja i eto primili smo dva....
DRINA SVAKA CAST MAJSTORE !
Od 11 igraca koje je izveo 7 ih nema preko 1,80....
Cim sam vidio sastav na zagrijavanju znao sam da bar jedan primamo iz ubačaja i eto primili smo dva....
DRINA SVAKA CAST MAJSTORE !
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Lijeve bekove da dovodimo sa pika do sad bi pogodili bar jednog poluprofesionalca.
-
- Kontakt:
BarbareZeljin je napisao/la: ↑20 avg 2022, 20:01Nismo losi vjeruj mi.KANA je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:50Za sredinu tabele smo I nozasta vise ,bar ja to mislim.BarbareZeljin je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:42Da smo mogli imati vise bodova,mogli smo itekako 3 minimalno.
Ali nakon Sarajeva,Zeljo ima poprilicno lagan raspored.5 utakmica Posusje,Sloboda,Sloga,Igman i Leotar.
Mi bas na tim tekmama imamo problem.
Realno da svako od nas ocekuje maksimum iz tih utakmica.
Te utakmice i bodovni saldo ce nam dati sliku za sta smo sposobni.
Po meni ova ekipa ima nesto drugacije.Hoce li to biti dovoljno,i hoce li nam se neke stvari malo posloziti,na nas mlin,vidjecemo.
Ali ja bi vise volio da smo igrali u Vrapcicima i Banja Luci,nego sto igramo po ovim nazovi terenima.
Borac danas ne bi dobio ni jednu ekipu sem nas.
Meni je ovo igranje na neutralnim terenima vise hendikep nego dobit.
Svasta je moguce,pogotovo kad ti se podrepi,ali nista od nas nisu bolji ni Borac ni Velez,ni Sarajevo,ni Siroki.Samo malo srece,koje realno nismo bas miljenici.Tu smo mi sa svima njima.
Ja kad sam vidio teren,sve mi je bilo jasno.
Evo ti ko navijac nakon Grbavice,kad samo pogledas onakav teren,svjestan si tegobe igranja. A ne kad igras.
Puno je lakse nekom ko igra na slabijem terenu,navici se na bolji,nego onome ko sa dobrog dodje na los.
Ti svako drugo kolo igras na dobrom,on igra jednom na dobrom,i 2 puta na solidnom,ostalo je ispod prosjeka. Kad dodje zima i ta dva solidna izgledaju za ****.
Vidjeces kad se sad naprave tereni.
Vidjeces problema za domacine.

- kolezeljovac
- Kontakt:
Mi od Antonio Pavića, a prije njega Kvesića nemamo uopšte lijevog beka godinama. Žalosno. Za ovu dvojicu Livaja i Zeljković su Marcelo
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Ne igramo loše, ima tu dobrih stvari. Nemaš glavonju napadača za ovakav teren gdje realno pasovima ne možeš puno napraviti. Golove smo primili iz ničega, a i dosta smo niži od ovih četnika. Vego 0 bodova danas, Mekić u kurcu svakako od kada je Edis preuzeo ekipu. Ništa, idemo dalje, znamo šta nam je činiti. Fali nam.napadač u **** materinu.
A ovaj balija raspali je u startu ubio svaki pokušaj kreiranja napada. On je cvijanoviću 2 faula dosudio prije nego što je lopta došla kod njega, mrtvu mu majku prodanu ****.
A ovaj balija raspali je u startu ubio svaki pokušaj kreiranja napada. On je cvijanoviću 2 faula dosudio prije nego što je lopta došla kod njega, mrtvu mu majku prodanu ****.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Mulalić danas gura u dr poluvremenu Gasala na špica nije ništa dobio sa tim...
Hodzic nije ni izasao na zagrijavanje..... tako da slago je...CiroDiMarcio je napisao/la: ↑20 avg 2022, 19:06Evo rece Mulalic da se Hodzic pivrijedio na zagrijavanju?
Valjda nije nista ozbiljno
Ja Mulalicu nemam sta zamjerit u ovoj tekmi. Teren je bio los, sudija nas je ubio u drugoj kad god smo imali neku mogucnost za naprijed. Ruku na srce nismo mi nesto previse ni stvarali prilike da mozemo reci da zalimo za necim. Jedino mi je zao sto smo opet primili golove i to se mora poraditi malo da odbrana stane na noge.
Opet smo vidjeli da igraci imaju jake oscilacije u igri (Vego) pa i Haracic koji je bio nelos proslu tekmu. Mekic standardno los.
Sve u svemu trebat ce se dobro spremiti pred derbi jer ukoliko nemamo Hodzica, a vidno je da nemamo ni napadaca (iako mi je Haracic i dalje bolji od dzenisa u toj situaciji, samo Haracicu treba reci da smije sutati na gol a ne komplilovati), trebat ce kopati za bodove u derbiju.
Samo nek rade, nije nam ovo bilo neko mjerilo jer je teren bio orelos a realno tu smo negdje bili u igri (tj nismo ni mi a ni oni nesto vrh odigrali) samo sto smo mi primili 2 preglupa gola a oni 1.
Volim te Zeljo!
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
100% derbi bi trebao pocet Đenis umjesto mekica, on je zavaljen na špicuMojaMalenkost je napisao/la: ↑20 avg 2022, 18:27Dzenis bolji tri puta od Mekica na zadnjem veznom..
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Zato mi je i bilo čidno što zamijeni Haračića.SudoHusika je napisao/la: ↑20 avg 2022, 20:21Ne igramo loše, ima tu dobrih stvari. Nemaš glavonju napadača za ovakav teren gdje realno pasovima ne možeš puno napraviti. Golove smo primili iz ničega, a i dosta smo niži od ovih četnika. Vego 0 bodova danas, Mekić u kurcu svakako od kada je Edis preuzeo ekipu. Ništa, idemo dalje, znamo šta nam je činiti. Fali nam.napadač u **** materinu.
Kakavgod da je, danas je morao do kraja odigrat.
A za ovo boldirano, čini ti se.
Super su bile sudije danas.
-
- Kontakt:
Vidjecemo brate. Zato i kazem poslije Sarajeva tih narednih par kola ce nam dati sve odgovore.KANA je napisao/la: ↑20 avg 2022, 20:14BarbareZeljin je napisao/la: ↑20 avg 2022, 20:01Nismo losi vjeruj mi.
Svasta je moguce,pogotovo kad ti se podrepi,ali nista od nas nisu bolji ni Borac ni Velez,ni Sarajevo,ni Siroki.Samo malo srece,koje realno nismo bas miljenici.Tu smo mi sa svima njima.
Ja kad sam vidio teren,sve mi je bilo jasno.
Evo ti ko navijac nakon Grbavice,kad samo pogledas onakav teren,svjestan si tegobe igranja. A ne kad igras.
Puno je lakse nekom ko igra na slabijem terenu,navici se na bolji,nego onome ko sa dobrog dodje na los.
Ti svako drugo kolo igras na dobrom,on igra jednom na dobrom,i 2 puta na solidnom,ostalo je ispod prosjeka. Kad dodje zima i ta dva solidna izgledaju za ****.
Vidjeces kad se sad naprave tereni.
Vidjeces problema za domacine.znaci nista od nas dok im terene ne naprave. Swlim se bruda ,nego nemamo konstantnost ,ne mozemo dva kola uvezati normalno .Raji jedino daje nadu sto su svi kurcine ali bojim se da smo mi ipak veca.
I mene frustrira da onako razbijes Tuzlu i Siroki a onda odigras protiv Veleza i Borca tako da bi sam sebe isaketo kako te pobijede.
Tacno je da nam treba 2-3 dobra rezultata ,svezana da ekipa dobije na samopouzdanju.
Nekako smo amaterski prosuli bodove u 4 meca.
Realno jedina ekila koja nas je razbila je Zrinjski u prvom,i tada smo nezasluzeno dobili.
Leotar,Siroki i Tuzlu ubijes.
Velez i Borac ni sami ne znaju kako su te dobili, a dobiju te zasluzeno,iako si protiv obje ekipe imao i posjed i loptu.
Ali smo svi misljenja da smo sami sebe dobili.
Derbi bi nam mogao biti vjetar u ledja.
Najiskrenije ne bi volio samo nerijeseno,ili da dobijemo vjetar u ledja ili da se rahat borimo sa ovim iz donjeg doma u narednih 5 tekmi.Ako me razumujes.Koliko god malo glupo zvucalo da bi radije izgubio nego bod.
Ja ne znam sto,nekako sam se dodatno nalozio na Zeljine tekme nakon dugo vremena. I ovo kad zijanis i cekas sljedecu me dodatno nervira.
Nekako imam neku pozitivnu suhu u vezi ove ekipe,bez obzira na dosta igraca koji ne zasluzuju nas dres.
Santos,Amoah,Gasal,Hodzic,Galic,Bender,Coca,Stilic,mi izgledaju jako interesantno i zanima me kako ce to izgledati kad se malo uigraju.
Ekipa za sredinu tabele,ja ne znam na osnovu cega su neki titule i kupove ocekivali,za evropu se mozda pobijemo ali se mora poklopiti milion stvari za to..
Ne znam odakle ljudima ova ocekivanja
Ne znam odakle ljudima ova ocekivanja

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ako se stvari postave normalno a ne kao da si poglup i bezobrazan onda bi vidio da Edis s ovim nema nikakve veze.
Utakmica u kojoj Haracic mora da zabije iz sanse koja je boli glava i utakmica ide u skroz drugom pravcu. Medjutim isto kao protiv Tuzle promasi što ne bi pjetlic fulio. Nažalost slijedi kazna za to.
Uz to dodaš da se Santos nije vidio, jer je hodao po strani niko njega nije zatvorio. Coca danas ruku na srce nije imao svoj dan, uz to dodaš tankog stopera Drinu pored sebe dobiješ dva gola .
Ovakve smo golove igrali kad je Drina igrao kod Ivkovica. U skoku ne postoji. Na derbiju ćemo imati baš problema što se tiče prekida. Sve u svemu kvalitet ekipe je takav da Edis s ovim nema nista. Sudija sudio sasvim ok da li je razlog rano vodstvo ili ne to ne znam. Ali sasvim korektno. Što su naši igrači glupi pa prave faulove a ganjas rezultat to je nešto drugo.
Utakmica u kojoj Haracic mora da zabije iz sanse koja je boli glava i utakmica ide u skroz drugom pravcu. Medjutim isto kao protiv Tuzle promasi što ne bi pjetlic fulio. Nažalost slijedi kazna za to.
Uz to dodaš da se Santos nije vidio, jer je hodao po strani niko njega nije zatvorio. Coca danas ruku na srce nije imao svoj dan, uz to dodaš tankog stopera Drinu pored sebe dobiješ dva gola .
Ovakve smo golove igrali kad je Drina igrao kod Ivkovica. U skoku ne postoji. Na derbiju ćemo imati baš problema što se tiče prekida. Sve u svemu kvalitet ekipe je takav da Edis s ovim nema nista. Sudija sudio sasvim ok da li je razlog rano vodstvo ili ne to ne znam. Ali sasvim korektno. Što su naši igrači glupi pa prave faulove a ganjas rezultat to je nešto drugo.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Ti si kreten nad kretenimaHulahopka je napisao/la: ↑20 avg 2022, 20:34Ako se stvari postave normalno a ne kao da si poglup i bezobrazan onda bi vidio da Edis s ovim nema nikakve veze.
drzgemboadislic je napisao/la: ↑20 avg 2022, 20:38Ti si kreten nad kretenimaHulahopka je napisao/la: ↑20 avg 2022, 20:34Ako se stvari postave normalno a ne kao da si poglup i bezobrazan onda bi vidio da Edis s ovim nema nikakve veze.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Ma pusti @koleta, pravi se blentav.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑20 avg 2022, 20:30Zato mi je i bilo čidno što zamijeni Haračića.SudoHusika je napisao/la: ↑20 avg 2022, 20:21Ne igramo loše, ima tu dobrih stvari. Nemaš glavonju napadača za ovakav teren gdje realno pasovima ne možeš puno napraviti. Golove smo primili iz ničega, a i dosta smo niži od ovih četnika. Vego 0 bodova danas, Mekić u kurcu svakako od kada je Edis preuzeo ekipu. Ništa, idemo dalje, znamo šta nam je činiti. Fali nam.napadač u **** materinu.
Kakavgod da je, danas je morao do kraja odigrat.
A za ovo boldirano, čini ti se.
Super su bile sudije danas.

-
- Kontakt:
delinjo je napisao/la: ↑20 avg 2022, 20:41drzgemboadislic je napisao/la: ↑20 avg 2022, 20:38Ti si kreten nad kretenimaHulahopka je napisao/la: ↑20 avg 2022, 20:34Ako se stvari postave normalno a ne kao da si poglup i bezobrazan onda bi vidio da Edis s ovim nema nikakve veze.
Ovakve smo golove igrali kad je Drina igrao kod Ivkovica. U skoku ne postoji. Na derbiju ćemo imati baš problema što se tiče prekida. Sve u svemu kvalitet ekipe je takav da Edis s ovim nema nista. Sudija sudio sasvim ok da li je razlog rano vodstvo ili ne to ne znam. Ali sasvim korektno. Što su naši igrači glupi pa prave faulove a ganjas rezultat to je nešto drugo.![]()
![]()
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.