FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavanacija
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Danas lijep dan, fin termin, sto ne bi bilo minimalno 5000 gledalaca, danas 2 sata odvojimo za zelju, malo druzenje, malo pjevanje i zeljo nek upise nova 3 boda...
Nego ko danas pravi link za nas nesretnike koji nismo u mogucnosti danas biti u Dolini?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Danas je jako važna utakmica i važno je da dobiju, da ovjere onaj bod iz Širokog, koji je bez obzira na sve odličan, i da se priključe vrhu.
U korist su nam išli rezultati nekih ekipa do sada, tako da se onaj kiks protiv Radnika neće mnogo odraziti na tabelu ako danas sve prođe kako treba.
U suprotnom, uh...
Gledao sam Velež protiv Borca i nisu nešto posebno. Nisu toliko ni loši koliko pokazuju rezultati i tabela, ali sam siguran da je Željo bolja ekipa.
U korist su nam išli rezultati nekih ekipa do sada, tako da se onaj kiks protiv Radnika neće mnogo odraziti na tabelu ako danas sve prođe kako treba.
U suprotnom, uh...
Gledao sam Velež protiv Borca i nisu nešto posebno. Nisu toliko ni loši koliko pokazuju rezultati i tabela, ali sam siguran da je Željo bolja ekipa.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Pa paša, sumnjam da cete nam zavaliti petardu i bezze ti je pominjati "onaj" Velez, jer Velez je i "onaj" i "ovaj" institucija isto kao sto je Zeljo i svi veliki klubovi.Virtu4l je napisao/la:Ma koliko simpatisao taj Velež, tj. 'onaj' Velež, sutra bih volio da im zabijemo minimalno petardu, kao jednom prije 15-ak godina kad smo im zabili šest komada... red je da sve ono što se stihijski dešavalo sa njima dođe na naplatu, a posebno ono slavlje na proljeće kad je spiker na stadionu javio da Sarajevo vodi, to mi je baš ostalo u sjećanju, plus Dželo Muharemović na klupi... sasvim dovoljan motiv da ostave srce na terenu i da ih napune do vrha....

Sto se tice DzelaLUDina, on je sigurno napravio plan i strategiju da nas razvalite i nije iz razloga sto ste vi (Zeljo) u pitanju, nego ne zna frajer posloziti tim, pa kad bi danas bio prvi tim Celzija. Da je iole valjao, ostavili biste ga vi u klubu da vodi mlade nade i snage.
Veceg varalicu i neznalicu odavno nisam vidio, a iskreno se nadam da ce mu ova danasnja utakmica biti posljednja pod zastavom Veleza.
U svakom slucaju respekt vama, pa nek danas pobjedi bolji, nadam se Rodjeni.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Danas bi me moglo i izvuci malo za nagradnu, dres bi mi bas dobro dosao 
Moze i majica

Moze i majica

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ma uopste se ne brinem a koliko god nas bude znam da ćemo disati za naše momke i oni za grb koji nose to ponavljam ko papagaj zadnjih mjesec dana nijednu me utakmicu nisu razočarali pristupom rezultati nisu bitni kad vidim kako ginu sve im je oprosteno kome ovo nije jasno samo nek pogleda u komsiluk tolike pare daju a na terenu ništa a traje čitavo proljeće i ljeto znam da ih ne treba spominjati ali ja nebi mijenjao ni jednog njihovog igrača za ove naše ratnike i samo da pohvalim zolotica protiv dinamaplavanacija je napisao/la:Danas lijep dan, fin termin, sto ne bi bilo minimalno 5000 gledalaca, danas 2 sata odvojimo za zelju, malo druzenje, malo pjevanje i zeljo nek upise nova 3 boda...
Danas ce kamen u Hercegovine da puca ko i mreza rodzenih crvenih iz Mostara.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Bum traas trese se mreža Veleža 

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Respekt Veležu, ali ipak smo apsolutni favoriti i vjerujem da ćemo konačno ostvariti jednu laganu pobjedu.
-
- Kontakt:
Ljudi ima li kakve sanse da bude neki link,ima nas koji smo sprijeceni da dodjemo danas?
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Ma dosta 1:0, sve iznad je odlično 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- bistrikboy
- Kontakt:
Dajte Kerimu traku!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Vjeruj mi svaki igrač zaslužuje kapitenskubistrikboy je napisao/la:Dajte Kerimu traku!

Buraz toliko ga hvale igrači Zelje moram ti priznati da bi ga volio vidjetiElegant je napisao/la:Tiagu dati da igra cjelu utakmicu.
-
- Kontakt:
Thiago od prve mora igrati, pa nek pokaze koliko moze a nadam se da ce nas taj decko obradovati danas. Ko god danas izadje na teren ostaviti srce na terenu i uz pravi pristup upisati pobjedu, jer uvjerili smo se da nikog ne mozes dobiti ako nema pravi pristup.
Danas ce ga dati Djelmic!
Danas ce ga dati Djelmic!

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Kosoricu kapitensku dati obavezno.
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
Gazi partizane! Oderi ih Zeeeeljoooo
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Danas ćemo život dati, Željo mora zaigrati! FORZA ŽELJO!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], legendarnadruga, Paromlinac, strahmeipomisliti i 47 gostiju.