ne samo njima, nego svima. šta je klub sa posjetom kakva je bila zadnje dvije sezone? kome ili čemu se igra?salamanca je napisao/la:Sta ce im pokazati ako bude 5 milja? Ne dolazimo mi i ne trebamo dolaziti na utakmice da savezu nesto pokazujemo, niti s tim mozemo nesto pokazati.
Sta ste se prepali' opusteno.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
za karanje crvenih titoljubaca VAZDAtepsija je napisao/la:Jeste spremni za k.aranje?

51%--------49%
Posjeta moze biti veca to se pokazalo kad je Amar bio tu, medutim trenutna situacija s savezom nije uska povezana s tim. Savez na celu s Begicem je dovoljan dokaz da je to mafija i treba se voditi bitka s tim. Ali tu ima jedan problem jer i mi imamo neke marifetluke i tesko da mozemo ici s njima u klinc. Ovo je samo moje misljenje.
Potezanje price oko navijaca svake godine je glupa upravo iz razloga sto ce posjeta biti ista.
Sta treba uraditi da posjeta bude veca pisalo se milion puta.
Potezanje price oko navijaca svake godine je glupa upravo iz razloga sto ce posjeta biti ista.
Sta treba uraditi da posjeta bude veca pisalo se milion puta.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
statistika protiv veleza:
ukupno zvanicnih utakmica: 116 57 26 33 184-140
ukupno prvenstvenih utakmica: 105 52 24 29 163-122
ukupno zvanicnih utakmica kao domacin: 59 44 8 7 123-51
ukupno prvenstvenih utakmica kao domacin: 53 39 8 6 107-41
ukupno zvanicnih utakmica na grbavici: 46 39 3 4 105-34
ukupno prvenstvenih utakmica na grbavici: 42 35 3 4 94-31
posljednih 5 zvanicih/prvenstvenih utakmica: 5 3 1 1 7-4
posljednih 5 zvanicnih/prvenstvenih utakmica kao domacin/na grbavici: 5 5 0 0 10-3
apsolutni smo gospodari protiv mostaraca, ovo bi trebalo uzeti bez problema...
ukupno zvanicnih utakmica: 116 57 26 33 184-140
ukupno prvenstvenih utakmica: 105 52 24 29 163-122
ukupno zvanicnih utakmica kao domacin: 59 44 8 7 123-51
ukupno prvenstvenih utakmica kao domacin: 53 39 8 6 107-41
ukupno zvanicnih utakmica na grbavici: 46 39 3 4 105-34
ukupno prvenstvenih utakmica na grbavici: 42 35 3 4 94-31
posljednih 5 zvanicih/prvenstvenih utakmica: 5 3 1 1 7-4
posljednih 5 zvanicnih/prvenstvenih utakmica kao domacin/na grbavici: 5 5 0 0 10-3
apsolutni smo gospodari protiv mostaraca, ovo bi trebalo uzeti bez problema...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
- Kontakt:
Ja vazda ocekujem finu posjetu i vazda se razocaram tako da sutra ocekujem plafon 2500 standardnih..
BUDI ŽELJO !!!
Valjda nije sad vrijeme da prekinu tu losu tradiciju , pobjeda bi nam puno znacila i zbog bodova ali i atmosfere. Samo jako Zeljo !!
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Kada je velez u pitanju ja ih pamtim sada ko nekoga ko je degradirao sam sebe i izjednacio se sa mrtvim prosjekom ove lige negdje nesto kao sloboda ili Travnik. Onakvo skandiranje kada je udba dala gol je jasan znak da su ljudi izgubili identitet i da su se moralno sruzali. Velicina nekog kluba je uveliko u tradiciji i filozofiji bez obzira na titule neki to nece moci imati i da postoje milion godina jer se zna nacin na koji su nastali i kakva je to nakardna filozofija postojanja. Velez je zaista imao to nesto ali vise nema jer ona slika proslave gola udbe podsjeca na njih i njihovu filofofiju koju su ovjekovjecili kroz trans nek komsiji crkne krava. Zato ih treba nabiti na Grbavici uz atmosferu na noz i zatim sutnuti nogom preko Bradine jer se radi o bivsem sportskom rivalu danasem uvlakacu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Re: Odg: FK Željezničar
Nisam pisao mnogo mnogo vremena ali sam citao sve,bilo je dobrih desavanja od EL do losijeg starta prvenstva i dosta ovih trzavica od Širokog.
Sutra bitna utakmica za psihicko stanje nasih igraca.Pobjeda daje krila a kiks nas baca u tezu krizu.Napasti od 1.min jako i silovito.Ako udje jedna do15 min to je kantanje..100%
Bitan je pocetak i pritisak,ako budu cuvali nulu dosta vremena bice nervoze do kraja i cupanja dlaka s glave..
Za Savez nemam nista dobro reci,zna se ko stoji iza njih i kakvi kriminalci tako me nista vise ne cudi.Sad treba pametno igrati sa njima,bit cemo pod posebnom "lupom" a tek je pocetak sezone..Jesino slozni mozemo na kraju pobjediti i slaviti zajedno..
Sutra svi na Grbavicu!
Sutra bitna utakmica za psihicko stanje nasih igraca.Pobjeda daje krila a kiks nas baca u tezu krizu.Napasti od 1.min jako i silovito.Ako udje jedna do15 min to je kantanje..100%
Bitan je pocetak i pritisak,ako budu cuvali nulu dosta vremena bice nervoze do kraja i cupanja dlaka s glave..
Za Savez nemam nista dobro reci,zna se ko stoji iza njih i kakvi kriminalci tako me nista vise ne cudi.Sad treba pametno igrati sa njima,bit cemo pod posebnom "lupom" a tek je pocetak sezone..Jesino slozni mozemo na kraju pobjediti i slaviti zajedno..
Sutra svi na Grbavicu!
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Almir Gredić kažnjen zabranom rada u fudbalu godinu dana!
FK Željezničar kažnjen s 10.000 KM zbog obmanjivanja javnosti i činjenja štete ugledu Saveza!
Neko kaze da treba sad kao stati, i kao poziva navijace na stadion.

FK Željezničar kažnjen s 10.000 KM zbog obmanjivanja javnosti i činjenja štete ugledu Saveza!
Neko kaze da treba sad kao stati, i kao poziva navijace na stadion.

brate pročitaj fino i do kraja objavusalamanca je napisao/la:Almir Gredić kažnjen zabranom rada u fudbalu godinu dana!
Neko kaze da treba sad kao stati, i kao poziva navijace na stadion.![]()

Pa ovo ce se desiti bilo na stadionu 30.000.struja je napisao/la:brate pročitaj fino i do kraja objavusalamanca je napisao/la:Almir Gredić kažnjen zabranom rada u fudbalu godinu dana!
Neko kaze da treba sad kao stati, i kao poziva navijace na stadion.![]()
![]()
Ma **** ja njima mater, mislim na savez pogani. 

ložionička.
Ovo sam nasao 3za1921 FB-stranica. Ako je lozionicka bas im je glupa fora, ali bas.
Pa legendo trebao si pročitati do kraja 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
čini mi se da je editovano a da je prvobitno pisalo samo k'o da stvarno jeste...
-
- Kontakt:
http://sport24.ba/images/Fudbal/BHFudba ... 1026_n.jpg
dokazano iz saveza da je ofsajd bio protiv Nigerije ! Strucnjaci iz NSBiH za sve nadju "rjesenje"

dokazano iz saveza da je ofsajd bio protiv Nigerije ! Strucnjaci iz NSBiH za sve nadju "rjesenje"

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
ma stipu te lozionicke, ljudi vi trebate napunit Grbavicu
termin fin, protivnik ok (ne zaboravit ono navijanje bit ce zeljo k. sampion)
raja je valjda pozeljela svog Zelju na Grbavici sto se mene tice ispod 5-6 hiljada sutra je lose
sad treba pokazat da smo prepoznali da momci i uprava rade dobro, da stajimo iza njih da volimo Zelju
eh da mogu doci jeb.emu cc
termin fin, protivnik ok (ne zaboravit ono navijanje bit ce zeljo k. sampion)
raja je valjda pozeljela svog Zelju na Grbavici sto se mene tice ispod 5-6 hiljada sutra je lose
sad treba pokazat da smo prepoznali da momci i uprava rade dobro, da stajimo iza njih da volimo Zelju
eh da mogu doci jeb.emu cc
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Trenutno korisnika/ca: b00t, StarmoCity i 8 gostiju.