FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Volim_Plavo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Volim_Plavo » 22 apr 2010, 12:16

bistrikboy je napisao/la:Bucana nisu mogli uloviti ni lasom,bjzeao im je u svakom napadu,ako je on bio los,onda ne znam sta su ostali bili.Culum je dobio treci zuti kao i Rovcanin te Haris Beslija,koji ce pauzirati protiv Modrice,dobra je stvar sto se Culum "ocistio" jer slijede vazne utakmice gdje je potrebniji.

Jucer je ekipi falilo samo malo smirenosti da uzmu zasluzen bod,Sloboda i nije igrala tako grubo,jer je sudija svaki iole grbolji faul kaznjavao kartonom,a i nasi su znali vratiti udarce,da su neki drugi uslovi i da Sloboda moze igrati bez pritiska mi bi jucer napravili vise ali i ovako smo odigrali sasvim dobro...
Ma vidio si da sloboda igra krkanski ,igra se stalno sjeckala nisu se mogla sastavit 3 pasa kako treba al nema veze idemo dalje :)
Prvo sam rekao Zeljo pa tek onda mama

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 22 apr 2010, 12:20

Ljudi nema crnjaka,idemo dalje!!! Navikli su nas na pobjede pa ovaj rezultat malo sjebaje...Samo nastaviti u istom ritmu i zaboraviti na poraz od Slobode!!!
...nisu mogli da te ugase!!!

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 22 apr 2010, 12:47

Jeb...iiiggga za razliku od NEKIH mi bar imamo Evropu zagarantovanu.A ti drugi nreka se pate pa neka je izborew.
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 22 apr 2010, 13:04

Steta bi i bila pustit neke u evropu,kada se ne znaju snaci u vlastitoj bašti,kako ce tek u Evropi..ne bitno VOLIMO TEBE,VOLIMO TEBE, A NJIH KO J...
...nisu mogli da te ugase!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 apr 2010, 13:47

Kalkulacije mogu početi. Šest kola do kraja, o domaćim utakmicama ne smijemo ni diskutovati. Onaj ko donese tricu sa gostovanja (Borac ili mi) već može slaviti. Gostovanje Veležu će biti kao jučer, dok se sa dva ostala može donijeti koji bod, prvenstveno mislim na derbi protiv komšija, gdje mi je iskreno žao što jučer nisu pobijedili, jer bi bili blizu Evrope, tako da bi možda i zapeli u zadnjem kolu protiv Borca. Posljednje kolo u Trebinju će dati sve odgovore, domaćima neće trebati, a nama će vjerovatno rješavati titulu. Sve u svemu, Borac je u prednosti zbog onog nesretnog gola u sudijskom vremenu, ali opet je sve u našim rukama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 22 apr 2010, 14:33

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 22 apr 2010, 14:40

Virtu4l je napisao/la:Kalkulacije mogu početi. Šest kola do kraja, o domaćim utakmicama ne smijemo ni diskutovati. Onaj ko donese tricu sa gostovanja (Borac ili mi) već može slaviti. Gostovanje Veležu će biti kao jučer, dok se sa dva ostala može donijeti koji bod, prvenstveno mislim na derbi protiv komšija, gdje mi je iskreno žao što jučer nisu pobijedili, jer bi bili blizu Evrope, tako da bi možda i zapeli u zadnjem kolu protiv Borca. Posljednje kolo u Trebinju će dati sve odgovore, domaćima neće trebati, a nama će vjerovatno rješavati titulu. Sve u svemu, Borac je u prednosti zbog onog nesretnog gola u sudijskom vremenu, ali opet je sve u našim rukama.
A sad nisu blizu Evrope??? Do zadnjeg kola je mogu i osigurati, a mogu i ispasti iz utrke. Ali sve su prilike da će se do zadnjeg kola boriti za 3. ili 4. mjesto i da neće smjeti pustiti Borcu.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 apr 2010, 14:44

Željovac je napisao/la:A sad nisu blizu Evrope??? Do zadnjeg kola je mogu i osigurati, a mogu i ispasti iz utrke. Ali sve su prilike da će se do zadnjeg kola boriti za 3. ili 4. mjesto i da neće smjeti pustiti Borcu.
Da, blizu su, ali da su jučer dobili, bili bi treći na tabeli. Sad idu Zvijezdi u Gradačac, tamo im neće biti baš veselo ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 22 apr 2010, 14:59

Po onoj famoznoj tabeli to izgleda ovako:

Široki +3
Sarajevo +3
Zrinjski +3
Velež +1

Široki i Velež imaju bolji međusobni od pitara. Može se desiti i trokut odnosno mini tabela. Velež ne treba uopšte odbaciti mada su Zrinjski i Široki u prednosti. Neizvjesno je ovo skroz i vrlo teško predviditi. Ja sam još ranije rekao da će pitari na Koševu kiksati barem dvije tekme jer im dolaze sve najjače ekipe. Jednu su već kiksali. Ako kiksaju još na nama, a ne donesu ništa sa strane ispadaju iz trke za Evropu. To bi značilo da za njih tekma protiv Borca nema značaja.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 22 apr 2010, 15:08

čamac je napisao/la: To bi značilo da za njih tekma protiv Borca nema značaja.
Sarajevo je poslije nas najbolja ekipa u drzavi. Borac ce izgubiti na Kosevu, bez obzira hoce li ti bodovi trebati Sarajevu, odnosno banjalucanima.
tamo je sve što je moje.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 apr 2010, 15:15

1921 je napisao/la:
Sarajevo je poslije nas najbolja ekipa u drzavi. Borac ce izgubiti na Kosevu, bez obzira hoce li ti bodovi trebati Sarajevu, odnosno banjalucanima.
po cemu je najbolja poslije nas?

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 apr 2010, 15:17

Zar i ti Seyo .. :?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 22 apr 2010, 15:18

[quote="čamac"]Po onoj famoznoj tabeli to izgleda ovako:

Široki +3
Sarajevo +3
Zrinjski +3
Velež +1

Široki i Velež imaju bolji međusobni od pitara. Može se desiti i trokut odnosno mini tabela. Velež ne treba uopšte odbaciti mada su Zrinjski i Široki u prednosti. Neizvjesno je ovo skroz i vrlo teško predviditi. Ja sam još ranije rekao da će pitari na Koševu kiksati barem dvije tekme jer im dolaze sve najjače ekipe. Jednu su već kiksali. Ako kiksaju još na nama, a ne donesu ništa sa strane ispadaju iz trke za Evropu. To bi značilo da za njih tekma protiv Borca nema značaja.[/q

Pa ja ovde nevidim bas logiku mada ce te na Kosevu izgubiti ,jer Vas vec hvata strah,ali uzmimo i da uzmete bod,a Sarajevo ispadne iz Evrope ,a Borac budite sigurni ima lovu i ponudi dobru sumu igracima eto im bodova, ko ce dokazati i koce kriviti Sarajevo,i igrace kad nema ni uprave niti se sta zna.

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 22 apr 2010, 15:18

Seyo_TM je napisao/la:
1921 je napisao/la:
po cemu je najbolja poslije nas?
To hoces reci da mi nismo imali najbolju ekipu sa Cocalicem (iako je Culum broj 1), Stilicem, Dialibom i ostalim, u onih 7 godina kada smo taborili pri dnu tabele radi uprave?
tamo je sve što je moje.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 22 apr 2010, 15:19

Niti su najbolja ekipa niti im se može vjerovati. Poslije ovog sr.an.ja koje su napravili vrlo je diskutabilno šta njihovi igraći uopšte mogu uraditi. Tamo vlada opšte rasulo. Nama bi najjednostavnije bilo da ih dobijemo pa onda nek se naduravaju s Borcem, tu su negdje svakako. E sad baš zbog tog njihovog rasula mogu po svaku cijenu htjeti nas uzeti. Još ako bude pred praznim tribinama, a vjerovatno da hoće. Opšti haos je nast'o.

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 22 apr 2010, 15:20

cena je napisao/la: Pa ja ovde nevidim bas logiku mada ce te na Kosevu izgubiti ,jer Vas vec hvata strah,ali uzmimo i da uzmete bod,a Sarajevo ispadne iz Evrope ,a Borac budite sigurni ima lovu i ponudi dobru sumu igracima eto im bodova, ko ce dokazati i koce kriviti Sarajevo,i igrace kad nema ni uprave niti se sta zna.
drago mi je što vas i u najtežim trenucima ne napušta duh i dobro raspoloženje :D

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 22 apr 2010, 15:20

Ponudice Nijaz duplo više od Borca i eto i nama bodova kad se vec sami nudite na prodaju.
Kupicemo vas i mi za male pare, isto ko i Borac...jer valja platiti sve ove kazne koje vas cekaju.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 apr 2010, 15:21

Ma samo opusteno ljudi, kolo po kolo, utakmicu po utakmicu. kad dodje na red derbi onda treba pisati o toj utakmici. Prije derbija imamo laganu utakmicu sa Modricom pa veoma bitnu u Vrapcicima pa, nimalo laku, sa Olimpikom. Svasta se moze izdesavati do tada ..
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 22 apr 2010, 15:22

Play.Blue.Minded je napisao/la:
cena je napisao/la: Pa ja ovde nevidim bas logiku mada ce te na Kosevu izgubiti ,jer Vas vec hvata strah,ali uzmimo i da uzmete bod,a Sarajevo ispadne iz Evrope ,a Borac budite sigurni ima lovu i ponudi dobru sumu igracima eto im bodova, ko ce dokazati i koce kriviti Sarajevo,i igrace kad nema ni uprave niti se sta zna.
drago mi je što vas i u najtežim trenucima ne napušta duh i dobro raspoloženje :D
Ha ha. Ma dobro Cena je davno puk'o, nije ga uzet za ozbiljno.
Ako je već šta plačati onda je jeftinije Leotara pogurat'.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Lokomotifa, WeekendOffender i 40 gostiju.