haha. Ma samo da hoce uci oni za koje sam cuo ( Milos, Juice, Maca, Ekrem, Vendi ) ...juventus 0244 je napisao/la:Evo i ja gledam sad ovaj početak dvora MC Stojan ušao, kaže da će biti sex-a

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
haha. Ma samo da hoce uci oni za koje sam cuo ( Milos, Juice, Maca, Ekrem, Vendi ) ...juventus 0244 je napisao/la:Evo i ja gledam sad ovaj početak dvora MC Stojan ušao, kaže da će biti sex-a
Bilo bi previseOTNYS_YNWA je napisao/la:haha. Ma samo da hoce uci oni za koje sam cuo ( Milos, Juice, Maca, Ekrem, Vendi ) ...juventus 0244 je napisao/la:Evo i ja gledam sad ovaj početak dvora MC Stojan ušao, kaže da će biti sex-a
Juice ce sigurno a ja sam cuo da ce jos i Vendi, Ekrem, Milos...Puma je napisao/la:Nece uci niko od tih![]()
mozda jedino Juice
Neznam nikoga odavde, jedino mi je poznat ovaj Miličević tj. čuo sam za njega, neznam ni kako izgleda
Ti si dobar.Ja ama bas nikoga ne znam.Carlo je napisao/la:Neznam nikoga odavde, jedino mi je poznat ovaj Miličević tj. čuo sam za njega, neznam ni kako izgleda![]()
I od gospođa Lijepu Lukić znadem
majestic24 je napisao/la:Jos samo 14 postova....
Sta ima raja,sta se radi?? Hoce li biti jos zime?? Kod mene danas bilo +20
Ma vrijeme je da se ode. Imam jos nekih obaveza (mislim drugih foruma) pa ode tamo nastaviti karijeru. Mislio sam otici nakon 5000 postova al et,produzio sam vijek do ovih 7000 al sad def odekakavdanakneiskustvu je napisao/la:majestic24 je napisao/la:Jos samo 14 postova....
ti zbog nečeg više nećeš pisati na forumu?
majestic24 je napisao/la:Ma vrijeme je da se ode. Imam jos nekih obaveza (mislim drugih foruma) pa ode tamo nastaviti karijeru. Mislio sam otici nakon 5000 postova al et,produzio sam vijek do ovih 7000 al sad def odekakavdanakneiskustvu je napisao/la:majestic24 je napisao/la:Jos samo 14 postova....
ti zbog nečeg više nećeš pisati na forumu?
Sve najbolje,dođi nam opet.OTNYS_YNWA je napisao/la:@majestic druze, navrati nekada.![]()
Sve najbolje.
Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 188 gostiju.