FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Ljudi polahko. Take it easy.
Scudetto? Hm, veoma teško u predstojećoj sezoni. Lično sam mišljenja kako je glavni cilj ulazak u CL!
Scudetto? Hm, veoma teško u predstojećoj sezoni. Lično sam mišljenja kako je glavni cilj ulazak u CL!
NON MOLLARE MAI
“Alla Juve non sono dei gentlemen, è la mafia.” - Karl-Heinz Rummenigge
“Being Nerazzurri is like riding a motorbike: adrenaline and desire to win everything.” - Valentino Rossi
“Alla Juve non sono dei gentlemen, è la mafia.” - Karl-Heinz Rummenigge
“Being Nerazzurri is like riding a motorbike: adrenaline and desire to win everything.” - Valentino Rossi
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma Mago se vjerovatno zeza zbog ovog dešavanja u temi Serije A 
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Jasno da osvajamo,nema dileme uopće.
Unitedu nije potreban.Tako da od toga ništa.Thorin je napisao/la:Koju je on odbio iste sekunde. Ili Man Utd ili ostanak
Eto ga !!
http://football-italia.net/36201/naingg ... ter-switch" onclick="window.open(this.href);return false;
Nadam se da ce pomoci. Josh ne vidim pravog kreativca u ovoj ekipi, ali nadam se da zna Mazzari sta radi.
http://football-italia.net/36201/naingg ... ter-switch" onclick="window.open(this.href);return false;
Nadam se da ce pomoci. Josh ne vidim pravog kreativca u ovoj ekipi, ali nadam se da zna Mazzari sta radi.
Amar Osim selektor BiH
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Jel ovo zajebancija neka ili?Inter je Belgijancu ponudio godišnju platu u iznosu od 5 miliona evra plus bonusi
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- EnzoFerrari
- Kontakt:
5 miliona? They must be joking.Znaci cener po sezoni na njegovu platu. 
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- Interista02
- Kontakt:
Ma kakvih 5 miliona
Ja koliko znam bilo je 1.8 miliona plus neki bonusi
Ja koliko znam bilo je 1.8 miliona plus neki bonusi
Milion i po. Kakvih crnih 5 miliona 
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- korisnikforuma
- Kontakt:
Pa Mazzari nikad nije ni koristio kreativce, imate Kovačića koji će igrati iza dvojice napadača, a par zadnjih veznih će vam biti vjerojatno Cambiasso-Nainggolan, ili koga već imate od zadnjih veznih, Mudingaya.Beppe je napisao/la:Eto ga !!
Zaboravite da će te igrati sa playmakerom
Sto se tice 5 miliona to je vjerovatno greska, nije po sezoni sigurno, s tim se josh kalkulira, kao i sa konacnom cifrom uostalom.Bitno je da je nacelni dogovor postignut, sve dalje se zove detaljisanje elemenata ugovora.
@korinik
a Hamsik??
mozda ja malo preslobodno definshem role igraca, pa cesto ispadne da me treba poducavati, ali nisam ni mislio na klasicnog playa, mislio sam na igraca sa mnogo fudbalske inteligrencije, igraca poteza koji prave prevagu i odvajaju osrednje od vrhunskih timova.
@korinik
a Hamsik??
mozda ja malo preslobodno definshem role igraca, pa cesto ispadne da me treba poducavati, ali nisam ni mislio na klasicnog playa, mislio sam na igraca sa mnogo fudbalske inteligrencije, igraca poteza koji prave prevagu i odvajaju osrednje od vrhunskih timova.
Amar Osim selektor BiH
Moratti me cuo!!
Sky - Inter, per la fascia torna di moda Van der Wiel
Sky - Inter, per la fascia torna di moda Van der Wiel
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Pocele su pripreme za setnju Calciom do Scudetta...
I ovako smo imali najjacu ekipu, jos kada su tu stigli najbolji stoper lige poslije Ranocchie i dva najbolja mlada napadaca lige, jednostavno sve osim Scuedtta ce biti veliko iznenadjenje...Jos ako dodje strasni Radja i to je to, mozemo u decembru da slavimo titulu...
I ovako smo imali najjacu ekipu, jos kada su tu stigli najbolji stoper lige poslije Ranocchie i dva najbolja mlada napadaca lige, jednostavno sve osim Scuedtta ce biti veliko iznenadjenje...Jos ako dodje strasni Radja i to je to, mozemo u decembru da slavimo titulu...
-
neroazzuro
- Kontakt:
Ej,al stvarno bi bilo sega da dovedemo i Nindzu i Taidera i dobro krilo. Sta bi nam tek tad ovi padobranci,taman su bili dosli na svoje 
SEX!!!
SEX!!!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
ja bih volio jos Buffona na klupi da ima Ranocchia s kim pricat italijanski
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Samo se nadam da Duncan ne ide ni u kakva suvlasnistva u ovom dealu, pozajmica i nista vise.
Koliko ce na kraju izaci nas Radja ?
Van der Wiel u svakom slucaju bolje rjesenje od Isle.
Koliko ce na kraju izaci nas Radja ?
Van der Wiel u svakom slucaju bolje rjesenje od Isle.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
To je to.Stvarno si ne bi trebali dopustit da tamo negdje u veljači imamo samo 10-ak bodova više i strepimo hoćemo uzet naslov ili ne.Huska je napisao/la:Pocele su pripreme za setnju Calciom do Scudetta...
Inače,ovo za Nainggolana nije još gotovo.Treba pričekat,ali mislim da su i on i Isla blizu.
ja sam mislio Moratti ce nas iznenadit sa kakvim Hulkom u napadu al jos uvijek nista
ima nade jos do kraja augusta
Sta ce Hulk kada dolazi Cavani. Pa da je htio do sada bi on otisao, ali i on ceka ponudu od Intera i da veliki prijatelji DeLa i MM zavrse taj posao
To se cuva za sami kraj mercata...
ako ne dodje Cavani mozda nam daju Hamsika 
Benassi potpisao:ide na posudbu u Livorno!
Bardi obnovio ugovor do 2017!
Il Capitano J.Zanetti ce imati platu od 1.9 miliona ovu zadnju sezonu!
Do sada je imao 2,7.
Benassi potpisao:ide na posudbu u Livorno!
Bardi obnovio ugovor do 2017!
Il Capitano J.Zanetti ce imati platu od 1.9 miliona ovu zadnju sezonu!
Do sada je imao 2,7.

JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.