FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Udavi ti Francesko s jednom te istom pricom 24h. Ne znam sto si toliko frustriran da si poceo trofeje da degradiras. Razumijem, svima nam je tesko al brate ohani malo, obolit ces mlad.
Idemo, bice 5 milja.joker90 je napisao/la:Idemo li braco protiv Celika? Kakvu posjetu ocekujete?Moja procjena 1000-1500..
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- FrancescoTotti
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 28 okt 2016, 01:09, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
Svasta toga se napisa i rece a niko ne zna pravu istinu. Dobro neko napisa, ona je uvijek negdje izmedju... Po meni ce naredni period (citaj do N.G.) donijeti promjene. Kakve?! Da li ce otici boar(nesto) direktora, Ken, ili neko peti nezz... Po meni bi bilo idealno da Ken ostane umjesto Kusturice, da se Uprava pojaca sa 2-3 jaka ''nasa'' imena (Husref, Hadzibegic isl), te da se sportski segment i skauting dodijeli pravim ljudima (Vukicevic, Semjon, Zivkovic...ima ih). Eh ukoliko ove promjene donesu ovako nesto, mozemo se nadati svijetloj buducnosti. Ukoliko donesu neke ''rotacije'' tipa Ken umjesto Kusa, Kus umjesto Sabrine, Sabrina umjesto Kantardzica...tad smo naHebali zestoko. To ce nam biti dokaz da silni vapaji upuceni prema Tanu ne piju vode.
Onda se ide na neku samoodrzivost, za sta realno imamo preduslove (0 KM duga za razliku od drugih). Tad se rijesit polovnjaka, forsirati nasu djecu, ne obecavati trofeje dok se ne naprave 2-3 jaka transfera ili stvori okosnica tima od 12-14 igraca iz akademije, juniora kako vec + par madih igraca iz PL BiH, i tu zavrsiti pricu. Pokusati se boriti za Evropu, zbog love koju ista donosi i za 2, maximalno 3 godine tom metodom vratiti Klub u vrh.
Halalite na duzem postu, ''sabralo mi se''
Onda se ide na neku samoodrzivost, za sta realno imamo preduslove (0 KM duga za razliku od drugih). Tad se rijesit polovnjaka, forsirati nasu djecu, ne obecavati trofeje dok se ne naprave 2-3 jaka transfera ili stvori okosnica tima od 12-14 igraca iz akademije, juniora kako vec + par madih igraca iz PL BiH, i tu zavrsiti pricu. Pokusati se boriti za Evropu, zbog love koju ista donosi i za 2, maximalno 3 godine tom metodom vratiti Klub u vrh.
Halalite na duzem postu, ''sabralo mi se''

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Realno 2 do 3 miljebodi123 je napisao/la:Idemo, bice 5 milja.joker90 je napisao/la:Idemo li braco protiv Celika? Kakvu posjetu ocekujete?Moja procjena 1000-1500..
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- TobeYarabi
- Kontakt:
sve preko milje i po bilo bi neko novo svjetko cudoManuel je napisao/la:Realno 2 do 3 miljebodi123 je napisao/la:Idemo, bice 5 milja.joker90 je napisao/la:Idemo li braco protiv Celika? Kakvu posjetu ocekujete?Moja procjena 1000-1500..
- Sarajlijica1946
- Kontakt:

Kad igramo pod reflektorima, redovno gubimo. Ova tradicija traje duze od KenaSarajlijica1946 je napisao/la:sta je ovo cuj tekma u jedan, mescini kako je taj ken cho tanova desna ruka dosla nismo odigrali tekmu pod reflektorima

SARAJEVO
Igramo ranije radi azijskog trzista. Red je da i tamosnji ljubiteli fudbala mogu uzivati u majstorijama Rustemovica i ekipeSarajlijica1946 je napisao/la:sta je ovo cuj tekma u jedan, mescini kako je taj ken cho tanova desna ruka dosla nismo odigrali tekmu pod reflektorima

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Evander je napisao/la:Igramo ranije radi azijskog trzista. Red je da i tamosnji ljubiteli fudbala mogu uzivati u majstorijama Rustemovica i ekipeSarajlijica1946 je napisao/la:sta je ovo cuj tekma u jedan, mescini kako je taj ken cho tanova desna ruka dosla nismo odigrali tekmu pod reflektorima

rustemovica nam je jesic ostavio u amanet, on ga je otkrio! Od tada je neizostavan
Dobro si, 1:00 u Sarajevu je 7:00 u Maleziji, ne mozemo ljude drzati u neizvjesnosti do ponociEvander je napisao/la:Igramo ranije radi azijskog trzista. Red je da i tamosnji ljubiteli fudbala mogu uzivati u majstorijama Rustemovica i ekipeSarajlijica1946 je napisao/la:sta je ovo cuj tekma u jedan, mescini kako je taj ken cho tanova desna ruka dosla nismo odigrali tekmu pod reflektorima

-
- Kontakt:
U nedjelju je jako bitno da Rustemović igra svoju prirodnu poziciju.
Zbog višestrukosti razloga, ovako na prvu kad on igra prirodnu poziciju bolja nam je transformacija, protok lopte, defanziva, bolji smo u skoku i u samoj organizaciji. Dakle Čala molim te bez pretjeranog izmišljanja, stavi Rustemovića gdje najbolje odigra.
Klupa drugi s lijeva.
Zbog višestrukosti razloga, ovako na prvu kad on igra prirodnu poziciju bolja nam je transformacija, protok lopte, defanziva, bolji smo u skoku i u samoj organizaciji. Dakle Čala molim te bez pretjeranog izmišljanja, stavi Rustemovića gdje najbolje odigra.
Klupa drugi s lijeva.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne znam sta vam je cudno da se igra u 13 h pa svake godine kad se ulazi u zimski period utakmice su u tim ranim terminima .
- Evolution87
- Kontakt:
Ma i ko da je bitno kad se igra, kad ce nas svakako doci max 2 milje
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- f0rest1946
- Kontakt:
Zbog arene se igra u 13hbordobijeli je napisao/la:Ne znam sta vam je cudno da se igra u 13 h pa svake godine kad se ulazi u zimski period utakmice su u tim ranim terminima .

Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ma nije to zbog navijaca. Zao nam je igraca. Nece ga moc zalomiti noc ranije.Evolution87 je napisao/la:Ma i ko da je bitno kad se igra, kad ce nas svakako doci max 2 milje
Očekujem 3000 do 3500 milje u nedjelju, vrijeme će biti vedro ali hladno do 10 stepeni.
I da nastavimo tamo gdje smo stali u srijedu

I da nastavimo tamo gdje smo stali u srijedu

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
Malo manje čitajte novine, biće finansija injekcija ja sam rekao. Postoje razlozi za ova prepucavanja.pitic je napisao/la:@Duška šta je sa onom finansijskom injekcijom što si spominjaoVidiš da Kusturica govori da je Ken totalno zavrnuo slavine, da nas je naguzio i da radi njega nije usvojen budžet. Bio je onaj upravu GDJE NAM JE BUDŽET, a mi mu se smijali.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
e moj ken choo pa za tebe je mu choo izmislio svijet[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.