ja nadjoh na tm pa sta je relevantno vidjet cemo.tm8782 je napisao/la:Koliko sam upoznat Bekric ima ugovor do decembra, tako da...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
51%--------49%
E jesu vala i ponudili ove grafike sto sam vidio na klixu sa press umjesto da su uzeli odavdje sa foruma par slika oni iscrtali milion linija koje se isjeku u jednoj tacki isto ko da se neko igro geometrije u paintu..
Željo je klub koji postoji gotovo 100 godina i onaj ko želi biti na našem dresu mora to mjesto i zaslužiti. Željo isporučuje najveći broj gledalaca po statistici BH Telecoma te postoji podaci koliko oni zarađuju putem Moje TV. Ovo je jednostavno poruka svih nas koji ovdje sjedimo: Željo će svoje visoko postavljene ciljeve ostvariti. Želimo da budemo šampioni ove godine i uradit ćemo sve da to i budemo. Finansijski izuzetno dobro stojimo i sve repove ćemo uskoro pokriti", ističe Zaimović.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Trebali su tebe zvati da im nacrtaš.zgembo89 je napisao/la:E jesu vala i ponudili ove grafike sto sam vidio na klixu sa press umjesto da su uzeli odavdje sa foruma par slika oni iscrtali milion linija koje se isjeku u jednoj tacki isto ko da se neko igro geometrije u paintu..
-
- Kontakt:
Gosp. Zaimović nam reče jako lijepe stvari...
Iz prethodnih iskustava (bivše uprave), nekako, i ne mogu biti optimističan do kraja, ali mi sve ovo miriše na dobro...Pa pred nama je u svakom slučaju
VOLIM TE ŽELJO!!!

Re: RE: Re: FK Željezničar
Senad Zaimovic je i ranije imao ovakvih ispada odnosno pompeznih najavljivanja.Treba sacekati pa da vidimo u kom pravcu ce se stvari odvijati.Licno bih volio da je bilo ko drugi od prisutnih dao ovu izjavu sigurnije bih se osjecao.teteac8684 je napisao/la:Gosp. Zaimović nam reče jako lijepe stvari...![]()
Iz prethodnih iskustava (bivše uprave), nekako, i ne mogu biti optimističan do kraja, ali mi sve ovo miriše na dobro...Pa pred nama je u svakom slučaju
VOLIM TE ŽELJO!!!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Eno Salema pije kafu i čita avaz u slatkom cosetu, zauzeo pola kafića 

nisu to takvi ljudi. to je samo on tako i mogao reći.
-
- Kontakt:
Koliko bi, otprilike, trebalo iznositi generalno sponzorstvo, na godišnjem nivou, prema našem klubu??? O kojoj cifri je riječ???
ccc 200 000 eura po nekim mojim saznanjima...teteac8684 je napisao/la:Koliko bi, otprilike, trebalo iznositi generalno sponzorstvo, na godišnjem nivou, prema našem klubu??? O kojoj cifri je riječ???
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
-
- Kontakt:
Zahvaljujemtm8782 je napisao/la:ccc 200 000 eura po nekim mojim saznanjima...teteac8684 je napisao/la:Koliko bi, otprilike, trebalo iznositi generalno sponzorstvo, na godišnjem nivou, prema našem klubu??? O kojoj cifri je riječ???

Kriterij za genenralnog sponzora je nekada davno podignut na 400 hiljada km.Slazem se da ne treba odstupati od tog kriterija.
Isto tako misljenja sam da ce tesko bili ko dati tolike pare za posjetu od 1500 ljudi i recimo 2000 clanova kluba.....
Evo kako bi to teebalo da izgleda.Mislim da su nam puno preci ovi manji sponzori nego taj generalni..

Isto tako misljenja sam da ce tesko bili ko dati tolike pare za posjetu od 1500 ljudi i recimo 2000 clanova kluba.....
Evo kako bi to teebalo da izgleda.Mislim da su nam puno preci ovi manji sponzori nego taj generalni..

Slazem se sa ovim boldiranim...DANDY je napisao/la:Kriterij za genenralnog sponzora je nekada davno podignut na 400 hiljada km.Slazem se da ne treba odstupati od tog kriterija.
Ne treba zaboraviti da smo recimo ranije imali dva sponzora koja su po sezoni donosili blizu 250 hiljada km a oni su fabrika duhana i BH telelkom.Tih sponzora danas nema.Fabrike duhana zbog zabrane reklamiranja duhanskih proizvoda a bh telelkom zbog njegovog zponzorstva kompletne premier lige.
Pa sad skontajte kooliko smo na gubitku....
Pa sad skontajte kooliko smo na gubitku....
Koliko znam i Bosnalijek je bio jako dobar sponzor...a ovo za FDS i BHTelekom si upravu, veliki gubitak.
-
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da imamo samo 2.000 - 2.500 članova...Sramota velika jbt...
Nije sramota to je surova realnost....nebi bilo ni vise ni manje sve i da igramo grupnu fazu lige prvaka....jednostavno mi nemamo taj mentalitet pripadnosti necemu ili nekome....jer da imamo broj istih bi bio daleko daleko veci...
Na zalost je tako
Na zalost je tako
-
- Kontakt:
Slažem se, osjećaj pripadnosti je kod nas nula...
Takav smo mi narod, nekom trebas dovesti pojačanje tipa "Messi" da bi taj neko došao na utakmicu, a nije Željo "Messi". Željo je Željo, pa kad za njega igra i "mali" Šehić. Ljudi nikako da naprave tu neku granicu u svojoj glavi. Kad neko nešto voli, onda je to za njega sve. Čak je i nerviranje sastavni dio te ljubavi, ali nekad će to neki shvatiti, a neki i neće, nažalost...teteac8684 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da imamo samo 2.000 - 2.500 članova...Sramota velika jbt...
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 26 gostiju.