FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

zamorano1plus8
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la zamorano1plus8 » 15 sep 2024, 22:28

Gdje su oni sto kazu prodali bi hakana, mi smo bez njega prosječna ekipa
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 15 sep 2024, 22:32

Sta vam je sa Lautarom, od pocetka prvenstva se nije sastavio sa loptom? Jel se to cuva za nas iducu nedjelju :)

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 15 sep 2024, 22:38

ronaldo99 je napisao/la:
15 sep 2024, 22:32
Sta vam je sa Lautarom, od pocetka prvenstva se nije sastavio sa loptom? Jel se to cuva za nas iducu nedjelju :)
I mi se isto nadamo prijatelju...

Kakav zločin je forsirajnje Darmiana ispred Denzela i Mikija ispred Fratessija.. Užas.. Bit će ovo teška sezona i baš ćemo se morati napatiti da odbranimo scudetto.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 15 sep 2024, 22:40

Stvarno ne znam koja je bila svrha ubacivanja Corree, jel i jednom dodio loptu osim onda kad je otisla u aut? Hakan ili Barella su morali uc umjesto Fratessija da se pokusa nesto iskreirat. Ova dva izgubljena boda su na dusu Inzaghija

@TheTruth34
Frattesiju ogranicit minutazu na 30m po utakmici i mozda jedan start u prvom kolu kupa. Covjek nije startni materijal
Zadnja izmjena: arminz, dana/u 15 sep 2024, 22:43, ukupno mijenjano 2 puta.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 15 sep 2024, 22:42

Kakva qrčina od trenera 😮👎
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 15 sep 2024, 22:48

arminz je napisao/la:
15 sep 2024, 22:40
Frattesiju ogranicit minutazu na 30m po utakmici i mozda jedan start u prvom kolu kupa. Covjek nije startni materijal
Za Italiju nema problema startat i bit najbolji. Bez Hakana i Barelle nam je igra za 50% slabija i zbog toga smo kiksali večeras
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

ElPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la ElPrincipe » 15 sep 2024, 22:54

Letargican pristup utakmici i od igraca i trenera ko da zelje i volje za pobjedom nisu imali to dokazuje i samo jedan sut u okvir gola i to u 88 min za 1-1
Cemu forsiranje darmiana ispred denzela to najbolje inzagi zna razumio bi da je darmian tu kad se igra protiv jaci ekipa jer je defanzivnij al protiv monce lecea i ostali ne kontam
Aslaniju treba malo muda u igri ali vjerovatno ni njemu neda inzagi da igra kako zna nego nacrto mu sablon tu i si i tu i dodaj tako i tako nek idu u pm

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 15 sep 2024, 23:02

Biscione je napisao/la:
15 sep 2024, 22:48
arminz je napisao/la:
15 sep 2024, 22:40
Za Italiju nema problema startat i bit najbolji. Bez Hakana i Barelle nam je igra za 50% slabija i zbog toga smo kiksali večeras
Ma gdje je najbolji. Zna se ubacit kad ima prostora i zavrsit akciju, za to mu skidam kapu. Ali kad se igra na posjed nije da nema nikakav uticaj na igru, nego je igrac manje. A mi u 90% utakmica igramo na postavljenu odbrani gdje ti takav igrac apsolutno ne treba. Monza se brani 90 minuta i Frattesi odigra cijelu utakmicu. Aferim
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 16 sep 2024, 20:42

Mago je napisao/la:
15 sep 2024, 22:42
Kakva qrčina od trenera 😮👎
Rokni se bokte **** glupi i ti i ovaj trut.
1921

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 17 sep 2024, 17:03

A fakat, tako pljuvati čovjeka koji nam je donio titulu, finale CL i uopćeno napravio mašineriju sa minimum ulaganja. Ne znam zašto sam se čudio Milanistima što su pljuvali Piolija kad mi ovako
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 17 sep 2024, 20:57

Ovog gore ne bih komentarisao jer momak je u najblažem slučaju mentalno zaostao i takvima treba pomoći. #prayforGeriOldman

Simone je dobar trener. Dobar. Osvojio je 1 od 3 scudetta,a morao je 2 uzet jer je u sve 3 sezone imao ponajbolju ekipu. Ono kad Milan uze je zločin od koga se ispušio scudetto.

Za finale LŠ kapa dole. I pored jednog od najlakših puteva do finala ikad max respect za to finale. Momački odigrano u finalu gdje su svi pokazali da im je tu mjesto.

Dalje,njegovo vođenje utakmica je u trenutcima grozno. Ovo protiv Monze je bilo fuj. Vađenje Tikusa, uvođenje mrtvog JC. I takvih utakmica ima kamara. Komentatori znaju da izmjena nema prije 60.minute. Smiju se ljudi dok to govore.

Miki zaslužuje poseban pasus. Klasa od igrača, majstor. Jedan od igrača koji je najviše vratio klubu svojim igrama i zalaganjem. Jednostavno gospodin. Al brate dragi i ptice na grani znaju da više ne može. Mislim da je i on toga svjestan,al samo Demone di Piacenza to ne vidi. Pa daj tog Fratesia,daj Ziela. Dosta je ba više.

Darmian je ja vjerujem svim navijačima Intera mnogo drag. Sličan slučaj kao i Miki samo što je ovaj još i bolji. On trenutno u Interu može biti samo back up. I to na štoperu. Kod Mistera je nezamjenjiv na wingbacku.

Kupovi,superkupovi sve top. Karanje Milana. Kapa dole. I meni je drag al toliko glupih stvari zna uraditi da to nije realno.

Npr. vođenje utakmice protiv Monze je bilo jedna velika qrčina. Ko god misli drugačije nije gledao utakmicu ili ne želi da vidi istinu.

Kad bi malo napredovao bio bi jedan od najboljih na svijetu. Ovo što Inter nekad igra je nerealno dobro i samo mora poraditi na kontinuitetu i prolaziti utakmice kao prošle sezone Atletico kad nas je on uz Arnu direktno koštao prolaska sa svojim ziheraškim i defanzivnim potezima na 1 razlike.

Još uvijek ima da raste. Neke stvari u toku utakmice se napišu u afektu,ali da protiv Monze je bio qrčina od trenera.

P.S. #prayforGeriOldman
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 18 sep 2024, 09:04

Mago je napisao/la:
17 sep 2024, 20:57
Ovog gore ne bih komentarisao jer momak je u najblažem slučaju mentalno zaostao i takvima treba pomoći. #prayforGeriOldman

Simone je dobar trener. Dobar. Osvojio je 1 od 3 scudetta,a morao je 2 uzet jer je u sve 3 sezone imao ponajbolju ekipu. Ono kad Milan uze je zločin od koga se ispušio scudetto.

Za finale LŠ kapa dole. I pored jednog od najlakših puteva do finala ikad max respect za to finale. Momački odigrano u finalu gdje su svi pokazali da im je tu mjesto.

Dalje,njegovo vođenje utakmica je u trenutcima grozno. Ovo protiv Monze je bilo fuj. Vađenje Tikusa, uvođenje mrtvog JC. I takvih utakmica ima kamara. Komentatori znaju da izmjena nema prije 60.minute. Smiju se ljudi dok to govore.

Miki zaslužuje poseban pasus. Klasa od igrača, majstor. Jedan od igrača koji je najviše vratio klubu svojim igrama i zalaganjem. Jednostavno gospodin. Al brate dragi i ptice na grani znaju da više ne može. Mislim da je i on toga svjestan,al samo Demone di Piacenza to ne vidi. Pa daj tog Fratesia,daj Ziela. Dosta je ba više.

Darmian je ja vjerujem svim navijačima Intera mnogo drag. Sličan slučaj kao i Miki samo što je ovaj još i bolji. On trenutno u Interu može biti samo back up. I to na štoperu. Kod Mistera je nezamjenjiv na wingbacku.

Kupovi,superkupovi sve top. Karanje Milana. Kapa dole. I meni je drag al toliko glupih stvari zna uraditi da to nije realno.

Npr. vođenje utakmice protiv Monze je bilo jedna velika qrčina. Ko god misli drugačije nije gledao utakmicu ili ne želi da vidi istinu.

Kad bi malo napredovao bio bi jedan od najboljih na svijetu. Ovo što Inter nekad igra je nerealno dobro i samo mora poraditi na kontinuitetu i prolaziti utakmice kao prošle sezone Atletico kad nas je on uz Arnu direktno koštao prolaska sa svojim ziheraškim i defanzivnim potezima na 1 razlike.

Još uvijek ima da raste. Neke stvari u toku utakmice se napišu u afektu,ali da protiv Monze je bio qrčina od trenera.

P.S. #prayforGeriOldman
Inzaghi da je bolji trener, vrlo vjerovatno nakon prošle sezone ne bi više vodio Inter.

Zna mu se desiti neka utakmica kao ovo u Monzi ali ipak mi nemamo uvid u stanje igrača tokom sedmice na treninzima, njihovo stanje pred utakmicu, plan trenera...mi vidimo kad nešto ne upali.

Ne mogu da vjerujem da neko ko prati od početka priprema klub, može pričati nešto za Mikija. Frattesi ni u snu ne može igrati na toj strani, niti može igrati tu njegovu ulogu na terenu. Frattesiju je pas igra ubjedljivo najlošiji aspekt dok je Miki tu majstor i njegova vizija i pas igra dovodi do toga da je Di Marco i općenito ta lijeva strana konstantno u stanju napraviti protivniku havariju u odbrani. Miki je ta spona između Di Marca i ostatka ekipe koja je od Di Marca napravila jednog od najboljih bekova na svijetu (gledajući ofanzivni potencijal). To Frattesi ne može igrati, niti je doveden za to. Tu je došao Zielinski. Ali Zielinski je igrao Euro, nije od početka bio na pripremama i još se ozlijedio. Kad se oporavio išao je opet na reprezentativno okupljanje. Miki je sve vrijeme trenirao i logično je da je u prednosti. Nama sad na početku nije problem Miki, problem je više od pola ekipe koje je bilo na Euru i kratak period priprema već iscrpljenih igrača koji nisu imali pravi odmor. Ja ekipu na nekom optimumu očekujem polovinom oktobra. I to nije samo problem Intera. Svi klubovi koji su imali dosta igrača na Euru prolaze kroz ovo (plus ozljede, što se nadam da će nas zaobići).

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 18 sep 2024, 10:53

Ni ja ne kuzim zasto se stalno priziva Frattesi kao zamjena za Mikhia, kao sta si napisa lik u reprezentaciji a i u klubu u vecem broju utakmica ima postotak uspjesnih dodavanja manje od 40%, i sta je najgore u vecini slucajeva to je manje od 10 dodavanja po utakmici. Doslo je do toga da mu se navijaci rugaju kad ima 4 uspjesna dodavanja u nizu.

Ljetos kad se pisalo da je Roma zainteresirana potajno sam se nada da ce ga prodati, ali sta je najgore ta lova se ne bi ulozila u pojacanja tako da bi tu samo izgubio.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

miki09
Kontakt:

Post Postao/la miki09 » 18 sep 2024, 11:27

Ma frattesi je idealan za ovo sto trenutno igra. Za nesto vise jednostavno nema talenta sa loptom u nogama kao ovi ostali veznjaci koje imamo i tu sva prica pocinje i zavrsava.

Ja cak mislim da je uprava i inzaghi super zadovoljna sa njim bez obzira sto i oni vide da ne moze biti redovno starter, samo je pitanje koliko ce on zeljeti i imati volje da bude joker s klupe. Mislim da ce tu prije doci do nekog problema nego sto cemo mi zeljeti da ga se rijesimo. Jer ima neke skroz druge karakteristike od ostalih veznjaka, bolji njuh za gol od polovine napadaca u ligi i to definitivno dodje na naplatu kao sto smo vidjeli prosle sezone kad je dao neke super vazne golove.

Inzaghi samo kad ga stavlja kao startera treba da pazi s kim ga uparuje s obzirom na limite u igri koje ima.

ElPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la ElPrincipe » 18 sep 2024, 13:12

Jednostavno takav dan bio manjak volje zelje il sta je vec bilo u nedelju niko nije dobar bio svi su podbacili jbg desi se takav dan takva utakmica idemo dalje i to je to.
I ja sam u toku utakmice vruce glave psujem a ako sam dobro upratio u toku svake utakmice mikiju najvise spomenem najmilije ali daleko od toga da to nije igrac koji je vrlo bitan u sistemu koji igramo.
I samo se nebi slozio da je on bitan u igri sa dimarkom kolko je to bastoni njih dvojica imaju tu neku hemiju po ljevoj strani.
A sto se tice fratesia treba ga probat u vezi sa barelom i hakanom pa cemo onda znat na cemu smo mislim da nije ni jednu poceo sa njima.
I veceras dobijamo silikonski manji klub iz mancestera imam neki cok

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 18 sep 2024, 14:48

miki09 je napisao/la:
18 sep 2024, 11:27
Ma frattesi je idealan za ovo sto trenutno igra. Za nesto vise jednostavno nema talenta sa loptom u nogama kao ovi ostali veznjaci koje imamo i tu sva prica pocinje i zavrsava.

Ja cak mislim da je uprava i inzaghi super zadovoljna sa njim bez obzira sto i oni vide da ne moze biti redovno starter, samo je pitanje koliko ce on zeljeti i imati volje da bude joker s klupe. Mislim da ce tu prije doci do nekog problema nego sto cemo mi zeljeti da ga se rijesimo. Jer ima neke skroz druge karakteristike od ostalih veznjaka, bolji njuh za gol od polovine napadaca u ligi i to definitivno dodje na naplatu kao sto smo vidjeli prosle sezone kad je dao neke super vazne golove.

Inzaghi samo kad ga stavlja kao startera treba da pazi s kim ga uparuje s obzirom na limite u igri koje ima.
Idealan je kad pokraj njega ima najmanje 2 igraca koja znaju sta ce sa loptom, njegov forte je trka i ima tu mogucnost da se pronađe u pravoj situaciji, jednostavno ima nos za gol, evo i u ovoj zadnjoj utakmici je bio cisti prosjek ali je na kraju imao onu jednu priliku di je loptu zakuca nebu pod oblake.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 18 sep 2024, 16:46

Inzaghi je budaletina tvrdoglava i ovo su bodovi izgubljeni zbog njega...

Valjda se vrati na komsijama :D

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 18 sep 2024, 20:07

Nerealno je da je od početka sezone svaku yebenu tekmu startao Darmian.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 18 sep 2024, 20:31

Huska je napisao/la:
18 sep 2024, 16:46
Inzaghi je budaletina tvrdoglava i ovo su bodovi izgubljeni zbog njega...

Valjda se vrati na komsijama :D
Ja se nadam da ce tako biti pa da sto prije ode ova budala sa nase klupe, sa vasom pobjedom bi nam pomogli :)

A vidim da je ostavio dosta igraca na klupi znaci vec se ovdje pomirio sa porazom pa zeli sve da sacuva za derby :)

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 18 sep 2024, 20:37

Bisseck nije igra od one greske ni minutu i sad opet starta. Cudno od Inzaghia, kao da se pomirio sa porazom.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.