Momci samo polakoMadridista18 je napisao/la:A Kineza budaletina

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Momci samo polakoMadridista18 je napisao/la:A Kineza budaletina

koliko si ti godina imao kad se desio incident sa svinjskom glavom?LBJ MVP je napisao/la:Ja sam ih zamrzio sa krmećom glavom do tada mi nisu uopšte bili bitni znam Depor i Valencia glavni konkurenti.I ima tamo jedna ekipa sa crveno plavim dresovima odakle smo uzeli Figa
Dovoljno da zamrzim BarcuDonnie Darko je napisao/la:koliko si ti godina imao kad se desio incident sa svinjskom glavom?LBJ MVP je napisao/la:Ja sam ih zamrzio sa krmećom glavom do tada mi nisu uopšte bili bitni znam Depor i Valencia glavni konkurenti.I ima tamo jedna ekipa sa crveno plavim dresovima odakle smo uzeli Figa
Izgleda da je imao 7Donnie Darko je napisao/la:koliko si ti godina imao kad se desio incident sa svinjskom glavom?LBJ MVP je napisao/la:Ja sam ih zamrzio sa krmećom glavom do tada mi nisu uopšte bili bitni znam Depor i Valencia glavni konkurenti.I ima tamo jedna ekipa sa crveno plavim dresovima odakle smo uzeli Figa
bojim se da nije ni tolikoLazar Popović je napisao/la:Izgleda da je imao 7Donnie Darko je napisao/la:koliko si ti godina imao kad se desio incident sa svinjskom glavom?LBJ MVP je napisao/la:Ja sam ih zamrzio sa krmećom glavom do tada mi nisu uopšte bili bitni znam Depor i Valencia glavni konkurenti.I ima tamo jedna ekipa sa crveno plavim dresovima odakle smo uzeli Figa![]()
![]()
**** te ta matematika.To ti je kad bez kalkulatora pokušavaš računatLazar Popović je napisao/la:Izgleda da je imao 7Donnie Darko je napisao/la:koliko si ti godina imao kad se desio incident sa svinjskom glavom?LBJ MVP je napisao/la:Ja sam ih zamrzio sa krmećom glavom do tada mi nisu uopšte bili bitni znam Depor i Valencia glavni konkurenti.I ima tamo jedna ekipa sa crveno plavim dresovima odakle smo uzeli Figa![]()
![]()
Nije baš zadnji nego 86.Portillo je napisao/la:Alaj sam se tad isplako, sjecam se ko jucer toga. Inace, ja prije uopce nisam mrzio Barcu obzirom da su bili prosjecan Primeraski klub, nesto kao danas SevillaValenciju i Depor sam mnogo vise mrzio, ali nakon te utakmice, iako je ona krmeca glava bila prekretenica (sezonu prije toga) pocelo je.
Razbili ih, cijelu utakmicu dominirali, i onda Xavi u zadnjoj minuti... Al' aj, u istoj sezoni smo i mi njih pobjedili na njihovom stadionu, istim rezultatom. Mada je meni najbolji klasiko koji sam gledao onaj sto se zavrsio 3-3.
Sve je jasno, nema potrebe da se na takav način "vadiš"LBJ MVP je napisao/la: **** te ta matematika.To ti je kad bez kalkulatora pokušavaš računatImaš još jedno pravo na grešku,ali sada koristi kalkulator
Niste vi tada nista pomogli Valenciji nego je Real odmogao sam sebi izgubivsi 7,8 zadnjih utakmica te sezone. Da su se dobile bar 3,4 bili bi prvaci.messilla je napisao/la:Nije baš zadnji nego 86.Portillo je napisao/la:Alaj sam se tad isplako, sjecam se ko jucer toga. Inace, ja prije uopce nisam mrzio Barcu obzirom da su bili prosjecan Primeraski klub, nesto kao danas SevillaValenciju i Depor sam mnogo vise mrzio, ali nakon te utakmice, iako je ona krmeca glava bila prekretenica (sezonu prije toga) pocelo je.
Razbili ih, cijelu utakmicu dominirali, i onda Xavi u zadnjoj minuti... Al' aj, u istoj sezoni smo i mi njih pobjedili na njihovom stadionu, istim rezultatom. Mada je meni najbolji klasiko koji sam gledao onaj sto se zavrsio 3-3., ali kakav strašan pass Ronaldinha preko čitave odbrane
, a ko se ono slomi nešta u stilu Cannavara
Tad smo pomogli Valenciji i na kraju bili viceprvaci , a vas je i Depor prestigao
Ali od te utakmice sve je krenulo nizbrdo.Portillo je napisao/la:Niste vi tada nista pomogli Valenciji nego je Real odmogao sam sebi izgubivsi 7,8 zadnjih utakmica te sezone. Da su se dobile bar 3,4 bili bi prvaci.messilla je napisao/la:Nije baš zadnji nego 86.Portillo je napisao/la:Alaj sam se tad isplako, sjecam se ko jucer toga. Inace, ja prije uopce nisam mrzio Barcu obzirom da su bili prosjecan Primeraski klub, nesto kao danas SevillaValenciju i Depor sam mnogo vise mrzio, ali nakon te utakmice, iako je ona krmeca glava bila prekretenica (sezonu prije toga) pocelo je.
Razbili ih, cijelu utakmicu dominirali, i onda Xavi u zadnjoj minuti... Al' aj, u istoj sezoni smo i mi njih pobjedili na njihovom stadionu, istim rezultatom. Mada je meni najbolji klasiko koji sam gledao onaj sto se zavrsio 3-3., ali kakav strašan pass Ronaldinha preko čitave odbrane
, a ko se ono slomi nešta u stilu Cannavara
Tad smo pomogli Valenciji i na kraju bili viceprvaci , a vas je i Depor prestigao

Nek dođu nama u BiH.Možda i do Rožaja svrateNail for Real je napisao/la:U sirokom luku treba zaobici Kinu sljedece predsezone.
U tu selendru niko ne svraca , pogotovo ne zvijezdice realaLBJ MVP je napisao/la:Nek dođu nama u BiH.Možda i do Rožaja svrateNail for Real je napisao/la:U sirokom luku treba zaobici Kinu sljedece predsezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.