ja sam iz Sarajeva i sta sad da svaki put kad sta napises da ti ja odgovorim sta ćeš ti seljak iz Gradačca grada nisi vidio ocima, Sarajevo je za vas velegrad a vi selo sta ti seljak pojima imaš??[/quote]
nisi ti ni blizu sarajeva,a kamoli iz Grada sarajeva,ustvarri sta se imam svama raspravljat,ja imam tako misljenje i to nemoze niko promijenit...i sto se oni imaju mijesat u nas klub,kao kad bi ja sad otiso na temu sarajeva i zelje i njima govorio nema te vi para ovo ono,,,,svako neka gleda sebe i svoj klub,,sta imaju prosipat ovdje lafine ovo ono,pustite nasu zvijezdu na miru,

[/quote]
e ti me ući gdje živim

ja samo kažem da ti ispadas kreten tim nekim prozivanjima oko ko je seljak i koji je grad veći, jer isto tako svi mogu tebe prozvat, pisi fino normalno

[/quote]
pasa moj kako bi se ti osjeco da neko iz npr.zenice piise tebi na temi tvog kluba,nemate vi para,igraci nisu dobili plate po 3 mj,..sami sebi placaju stanove itd.,,nedam da niko siri lazi o zvijezdi,pogotovo neko ko nije ni blizu nase uprave i zvijezde,nego pricaju babske i kafanske price....dosta je bilo lazi