NK Zvijezda Gradačac

crvenobijeli
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la crvenobijeli » 26 jun 2014, 07:41

staragarda je napisao/la:udzem ponekad na ovu temu da malo pogledam desavanja oko zvijezde..meni dragog kluba...i ni manje ni vise frajer iz gradacca mrtav hladan napisa za srebrenik da je v.u.k.o.j.e.b.i.n.a :urnebes: :urnebes: ....da je iz londona,puno li je :urnebes: :urnebes: ....inace vam je kao i Slobodi neka sredina tabele plafon ove sezone....sretno komsije
pasa moj srebrenik jos nema spacne ulice,napravili onaj korzo i odmah misle da su velegrad,po privrednoj i gradjevinskoj infrastrukturi mi smo za njih Barcelona,a ne london :urnebes:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 26 jun 2014, 08:49

crvenobijeli je napisao/la:
staragarda je napisao/la:udzem ponekad na ovu temu da malo pogledam desavanja oko zvijezde..meni dragog kluba...i ni manje ni vise frajer iz gradacca mrtav hladan napisa za srebrenik da je v.u.k.o.j.e.b.i.n.a :urnebes: :urnebes: ....da je iz londona,puno li je :urnebes: :urnebes: ....inace vam je kao i Slobodi neka sredina tabele plafon ove sezone....sretno komsije
pasa moj srebrenik jos nema spacne ulice,napravili onaj korzo i odmah misle da su velegrad,po privrednoj i gradjevinskoj infrastrukturi mi smo za njih Barcelona,a ne london :urnebes:
Drago dijete ti si baš neki ublehaš svakog nazivaš seljacima i krkanima očigledno imaš neki kompleks čim omalovažavaš druge. Uostalom šta ćeš ti ić u Srebrenik u školu pored našeg velegrada.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 26 jun 2014, 09:07

combe je napisao/la:
Drago dijete ti si baš neki ublehaš svakog nazivaš seljacima i krkanima očigledno imaš neki kompleks čim omalovažavaš druge. Uostalom šta ćeš ti ić u Srebrenik u školu pored našeg velegrada.
nemam ja nista protiv srebrenika,tamo sam proveo dobre 4 godine,i dobro znam razliku izmiedju njih i nas u gradacu,a te skole nije bilo u gradaccu pa sam upiso u srebreniiku,...

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 26 jun 2014, 09:39

Kako nemaš ništa protiv njih a nazivaš ih brđanima, seljacima itd. I kako to da u ovom našem velegradu nema te škole što si ti završio a kod njih na selu ima.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 26 jun 2014, 10:05

Spominjat Srebrenik i igrace Gradine koji su igrali u Zvijezdi u negativnom kontekstu je krajnje nekorektno.Moze se nesto volit i nevolit,ali cinjenice su nesto drugo,a to je da su igraci Gradine igrajuci za nasu Zvijezdu ostavili dubok i neizbrisiv trag u pozitivnom smislu.Takodje je cinjenica da Srebrenik poslije rata ima naprednu omladinsku skolu koja je dala velik broj igraca u premijer ligi.Ja licno bi volio da se saradnja i dobri odnosi sa Gradinom nastave i prosire ako treba i u trenerskom kadru za nas omladinski pogon.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 26 jun 2014, 11:09

combe je napisao/la:Kako nemaš ništa protiv njih a nazivaš ih brđanima, seljacima itd. I kako to da u ovom našem velegradu nema te škole što si ti završio a kod njih na selu ima.
ja sam se odnosio na ove provokatore sto govore nema para zvijezda itd.a tad u moje vrijeme nije bilo te skole u gradaccu,sada mislim ima,,,

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 26 jun 2014, 12:51

combe je napisao/la:Kako nemaš ništa protiv njih a nazivaš ih brđanima, seljacima itd. I kako to da u ovom našem velegradu nema te škole što si ti završio a kod njih na selu ima.
A ti da si pametan ne bih se mjesao u ovu temu,imas tamo svoju tu gradinu i njima proipaj lafine i price. A to za brđani i seljaci,e niste vala ni daleko od toga to je realnost... I jos nesto combe ja imam neki osjecaj da ti nikad nisi bio na stadionu Banja Ilidza :3
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la JoseMourinho » 26 jun 2014, 13:06

ja sam iz Sarajeva i sta sad da svaki put kad sta napises da ti ja odgovorim sta ćeš ti seljak iz Gradačca grada nisi vidio ocima, Sarajevo je za vas velegrad a vi selo sta ti seljak pojima imaš??

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 26 jun 2014, 13:14

JoseMourinho je napisao/la:
ja sam iz Sarajeva i sta sad da svaki put kad sta napises da ti ja odgovorim sta ćeš ti seljak iz Gradačca grada nisi vidio ocima, Sarajevo je za vas velegrad a vi selo sta ti seljak pojima imaš??
ne gleda se ko je seljak odakle je nego kakav je on lično kao čovjek seljak u duši ili ne,otišli ste predaleko svi sa ovom tematikom i da pozz za Srebrenik...

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 26 jun 2014, 13:20

nisi ti ni blizu sarajeva,a kamoli iz Grada sarajeva,ustvarri sta se imam svama raspravljat,ja imam tako misljenje i to nemoze niko promijenit...i sto se oni imaju mijesat u nas klub,kao kad bi ja sad otiso na temu sarajeva i zelje i njima govorio nema te vi para ovo ono,,,,svako neka gleda sebe i svoj klub,,sta imaju prosipat ovdje lafine ovo ono,pustite nasu zvijezdu na miru, :bih:

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 26 jun 2014, 13:24

Nah1d je napisao/la:
A ti da si pametan ne bih se mjesao u ovu temu,imas tamo svoju tu gradinu i njima proipaj lafine i price. A to za brđani i seljaci,e niste vala ni daleko od toga to je realnost... I jos nesto combe ja imam neki osjecaj da ti nikad nisi bio na stadionu Banja Ilidza :3
Prvo sine moj ja sam iz Gradačca i ovaj grad volim više od tebe i više sam mu dao budi siguran.
A i to koliko sam gledao Zvijezdu i bio na Banji ti nisi izgledao utakmica na TV (počev od utakmica prije rata pa do prve poslije ratne generacije kada smo se zvali Kula, pa poslije toga Bosna i borbe sa Drinom i Banovićima kada smo se borili za ulazak u tadašnju prvu ligu, utakmica kada nam je prijetilo da ispadnemo u kantonalnu-kada nas je na stadionu bivalo po 10-15 a vas tzv.navijača nije nigdje bilo, da nespominjemo dizanje Zvijezde iz pepela i puta od druge lige sjever pa do premier lige., prošo je tad combe sa zvijezdom od Oštre Luke do Gabele, ali nema veze sve za klub koji voliš. Toliko o mom praćenju Zvijezde.
Ja samo kažem da nije uredno vrijeđati ljude bez obzira dali oni bili iz Srebrenika ili negdje drugo. To je čista nekultura odnosno prije će biti kućni odgoj. A to što u Zvijezdi više nije sve tako bajno i što smo glavni kandidati za ispadanje nisu krivi ono iz Srebrenika mi to sebi moramo priznati. A ja ću Zvijezdu i dalje gledati dali igrala Premier ligu ili I kantonalnu.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 26 jun 2014, 13:30

Ja stvarno ne znam čemu vrijedjanje Srebrenika...momak iz Srebrenika koji kaze da gleda sve utakmice i treninge Zvijezde je napisao da u Zvijezdi nije bas dobro finansijsko stanje kao sto je nekad bilo..to je njegovo misljenje i ako nije tacno,ako se ne slazete opet ne treba vrijedjat..
OFK Gradina Srebrenik

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 26 jun 2014, 13:38

Brcko87 je napisao/la:Ja stvarno ne znam čemu vrijedjanje Srebrenika...momak iz Srebrenika koji kaze da gleda sve utakmice i treninge Zvijezde je napisao da u Zvijezdi nije bas dobro finansijsko stanje kao sto je nekad bilo..to je njegovo misljenje i ako nije tacno,ako se ne slazete opet ne treba vrijedjat..
a kako ce on znati kakvo je stanje u zvijezdi kad to ni najvjerniji navijaci neznaju,a on zna....doso frajer nama solit pamet,e cuj nema zvijezda para,vidjet cemo za koji dan hocel imat il ne....

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 26 jun 2014, 13:48

Čuj mi brdjani i seljaci, a Srebrenik za Gradačac Washington. Što dolazite u Srebrenik svaki petak, svaki koncert kad je ovdje pola Gradačca dolazi, vi ste bolan seljačine imate 3 zgrade, dvoranu i jednu ulicu a nešto se ****, jel neko hoće izać malo u noćni život nema gdje pa eto vas kod nas u Trocadero, MTV, Galaxis i ostale kafiće i diskoteke.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 26 jun 2014, 13:52

:o:o:o:o:o
crvenobijeli je napisao/la: pasa moj srebrenik jos nema spacne ulice,napravili onaj korzo i odmah misle da su velegrad,po privrednoj i gradjevinskoj infrastrukturi mi smo za njih Barcelona,a ne london :urnebes:
nisi ti ni blizu sarajeva,a kamoli iz Grada sarajeva,ustvarri sta se imam svama raspravljat,ja imam tako misljenje i to nemoze niko promijenit...i sto se oni imaju mijesat u nas klub,kao kad bi ja sad otiso na temu sarajeva i zelje i njima govorio nema te vi para ovo ono,,,,svako neka gleda sebe i svoj klub,,sta imaju prosipat ovdje lafine ovo ono,pustite nasu zvijezdu na miru, :bih:
e ti me ući gdje živim :o ja samo kažem da ti ispadas kreten tim nekim prozivanjima oko ko je seljak i koji je grad veći, jer isto tako svi mogu tebe prozvat, pisi fino normalno ;)

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 26 jun 2014, 13:56

Stvarno idete na k...c s tim prekucavanjima Srebrenik-Gradačac, prekucavajte se u privatnim porukama ili napravte sebi forum pa se tamo .ebte, to sto pisete nema veze s ovom temom. Pozivam moderatore da regulišu.

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 26 jun 2014, 16:14

Necu rec da vam je prica glupa..al ljudi de se malo saberite, promasili ste temu i forum skroz..

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 26 jun 2014, 17:16

Brcko87 je napisao/la:Ja stvarno ne znam čemu vrijedjanje Srebrenika...momak iz Srebrenika koji kaze da gleda sve utakmice i treninge Zvijezde je napisao da u Zvijezdi nije bas dobro finansijsko stanje kao sto je nekad bilo..to je njegovo misljenje i ako nije tacno,ako se ne slazete opet ne treba vrijedjat..
pojedinci ne znaju na drugi nacin komunicirati ;)

Napisao sam kakva je situacija u klubu bila prosle godine i sta je ova uprava naslijedila, i ne znam zbog cega takva reakcija pojedinaca, kao da mrzim Zvijezdu i zelim da se vrate u prvu federalnu :roll: ...Sto bolja situacija u Zvijezdi znaci vise meni nego nekim navijacima Zvijezde, i niko sretniji od mene da Zvijezda ponovo bude sto je bila i da bude najvece iznenađenje sledece sezone, i bude druga na kraju, odmah iza Sarajeva :cool:

i vidimo se na prvoj prijateljskoj na Banja Ilidzi ;)

I jel istina da vas je Mico napustio, navodno odbio Sarajevo i ide vani, rece mi jedan lik koji radi u agenciji preko koje ide vani, ali ne znam koliko je pouzdan, a i Mico je bio na prozivci...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

redwhite

Post Postao/la redwhite » 26 jun 2014, 18:34

Moli se administracija foruma da posalje jednog moderatora na ovaj podforum, i da.....kad bolje razmislim,najbolje bi bilo, zatvori ovaj podforum.Neka nikog ne banuje,da vidim samo gdje ce svi ovi mozgovi, sto nuzno nesto moraju napisati, nastave da pisu,na kojem dijelu foruma.
Svaka godina ista prica.Oni koji odu,nisu nikad ni valjali,ovi koji dolaze su zlatni,ma kakvi da su,sve do momenta dok ne krenu.Isto je i sa rukovodstvom kluba.Svi koji su trenutno dosli,su bili najgori moguci ikad aman zaman,ali sad su spasioci.
Covjek da se zapita, da li je moguce da pojedini likovi sa ovog foruma stvarno postoje,ili je u pitanju samo jedna bolesna glava sa vise nickova.Tragedija bi bila da je u pitanju nick-stvarni lik

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 26 jun 2014, 18:37

ja sam iz Sarajeva i sta sad da svaki put kad sta napises da ti ja odgovorim sta ćeš ti seljak iz Gradačca grada nisi vidio ocima, Sarajevo je za vas velegrad a vi selo sta ti seljak pojima imaš??[/quote]
nisi ti ni blizu sarajeva,a kamoli iz Grada sarajeva,ustvarri sta se imam svama raspravljat,ja imam tako misljenje i to nemoze niko promijenit...i sto se oni imaju mijesat u nas klub,kao kad bi ja sad otiso na temu sarajeva i zelje i njima govorio nema te vi para ovo ono,,,,svako neka gleda sebe i svoj klub,,sta imaju prosipat ovdje lafine ovo ono,pustite nasu zvijezdu na miru, :bih:[/quote]
e ti me ući gdje živim :o ja samo kažem da ti ispadas kreten tim nekim prozivanjima oko ko je seljak i koji je grad veći, jer isto tako svi mogu tebe prozvat, pisi fino normalno ;)[/quote]
pasa moj kako bi se ti osjeco da neko iz npr.zenice piise tebi na temi tvog kluba,nemate vi para,igraci nisu dobili plate po 3 mj,..sami sebi placaju stanove itd.,,nedam da niko siri lazi o zvijezdi,pogotovo neko ko nije ni blizu nase uprave i zvijezde,nego pricaju babske i kafanske price....dosta je bilo lazi

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.