La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Za pare koje je plaćen, prevara.jasmin10 je napisao/la:Odigrao lose protiv Dinama, znaci prevara.
Talent je tu, al da je to sad nešto toliko posebno i da se on izdvaja toliko, nema teorije.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nisam ga nikad gledao ali se slažem da je bolji od njega
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nisam upratio momka, ali znam bolje nego kladit se protiv Atletica kada dovode zamjenu za najboljeg igrača koji odlazi.
pogotovo napadaca.Torres Forlan Aguero Costa GriezmanDonnie Darko je napisao/la:Nisam upratio momka, ali znam bolje nego kladit se protiv Atletica kada dovode zamjenu za najboljeg igrača koji odlazi.
Vrlo prometno u Sevilji ovo ljeto. Ocampos iz Marseja sedmo pojacanje.
To je ta ekipitza koja se blamirala tamo kad sam pisao da će Felix glat za 100 miliona otići i da ga prati mnogo klubova.
Po njima je on bio igrač kome će Benfica biti vrhunac karijere. Benfica ilii neki osrednji klub, kako to stručno rekoše
Vidim i ovde nastavljaju al' dobro, bit će zanimljivo čitati ih tokom sezone.
Po njima je on bio igrač kome će Benfica biti vrhunac karijere. Benfica ilii neki osrednji klub, kako to stručno rekoše

Vidim i ovde nastavljaju al' dobro, bit će zanimljivo čitati ih tokom sezone.
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Mene oni bas zanimaju kakvi ce biti.Sta moze Lopategui uradit.Ja sam vjerovatno jedini navijac reala koji jos misli pozitivno o njemulet3 je napisao/la:Vrlo prometno u Sevilji ovo ljeto. Ocampos iz Marseja sedmo pojacanje.

Perez je baš napravio budalu od njega, poigrao se sa njegovom karijerom, al opet ne treba biti pregviše okrutan prema njemu...covjek je zaslužio još jednu šansu u Primeri. Ako yebeni Ernesto Valverde dogura do jedne Barce, onda i Lopategui zaslužuje second chance.MElloo je napisao/la:Mene oni bas zanimaju kakvi ce biti.Sta moze Lopategui uradit.Ja sam vjerovatno jedini navijac reala koji jos misli pozitivno o njemulet3 je napisao/la:Vrlo prometno u Sevilji ovo ljeto. Ocampos iz Marseja sedmo pojacanje.
RM je ipak bio prevelik zalogaj, taj klub je progutao Lopea, ni prvog ni posljednjeg. Mislim da je Sevilja sasvim dobar i taman klub za njega

Vrlo su upitna pojačanja koja je Atletico doveo u zadnje vrijeme, po meni je ovo jako loše odrađeno. Prvo nije ponuđen novi ugovor Godinu što je daleko najveća greška, pogotovo jer je na njegovo mjesto doveden nepoznat igrač i uz to tridesetogodišnjak tako da je uprava ispala kontradiktorna i bezobrazna. Rodri je također otišao i vidjet ćemo kako će ga Llorente zamijeniti. Herrera manje-više, barem je besplatno doveden. Felix je rizik, nije problem u novcima kojima je plaćen, ali niko ne može biti siguran kakav će biti. Može biti kao Carrasco, a može i biti strašan, vidjet ćemo. Volio bih da se dovede Oyarzabal, mislim da bi bilo bolje da se prvo išlo na njega. Potreban je i stoper kao što je Alvarez recimo, dva beka i još jedan napadač, nadam se Cavani.let3 je napisao/la:Pare od Gricka su samo preusmjerili na Felixa, doveli mladu zvijezdu od 19 godina, ulaganje za narednu dekadu. Ako mali bude rasturao (a hoce) ove pare ce biti smiješne zar par godina.
Umjesto Rodria doveli Lorentea, plus doveli Hereru besplatno iz Porta. Cholo uvijek složi ekipu.
Pa doveden je neki Brazilac na beku?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Renan Lodi,gledo sam ga par puta.
Meni djeluje vrlo dobro.
Meni djeluje vrlo dobro.
Jeste Renan Lodi, ali treba dovesti i zamjene jer Filipe Luis više nije tu, a desno ostaje Arias jer Vrsaljko isto vjerovatno negdje ide.L-Train je napisao/la:Pa doveden je neki Brazilac na beku?
- akisarajevo92
- Kontakt:
prvi El Classico naredne sezone 27. oktobra na Nou Campu
kompletan raspored 19/20
https://cdn1.sefutbol.com/sites/default ... _19-20.pdf
kompletan raspored 19/20
https://cdn1.sefutbol.com/sites/default ... _19-20.pdf
Don't believe the hype.
Falcao također.MElloo je napisao/la:pogotovo napadaca.Torres Forlan Aguero Costa GriezmanDonnie Darko je napisao/la:Nisam upratio momka, ali znam bolje nego kladit se protiv Atletica kada dovode zamjenu za najboljeg igrača koji odlazi.
Teška gostovanja odmah na početku za kraljevski klub.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Jel fkt istina da je Atletico za ovog kloca iskesirao 55miliona 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Misliš najboljeg španskog napadač nakon Raula 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.