Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

IlCapitano
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la IlCapitano » 25 jul 2013, 16:38

adointer je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:
adointer je napisao/la:Vucinic 1983 godiste 15 miliona
Jovetic 1989 godiste 25 miliona

logicno :?

edit:znaci Vucinic mozda cak i do 20 miliona a Higuain 30 :?
Kakve veze godište ima svega ti? :lol:

Ni za Vučinića ni za Higuaina ja ne bih dao više od 15, ali kažem, kad naleti neka budala svašta se može desiti, što smo i vidjeli u slučaju Pipite.
ti to ozbiljno il sta? :? kako mozes reci kakve veze imaju godine? odnosno 6 godina :roll:

jedan 25 god a drugi 31 :|
Nisu to godine kada drastično pada cijena, i dalje igrač može vrijediti negdje oko 20-ak miliona.

S druge strane, što se Jovetića tiče, kod njega plaćaš samo talenat jer on još nije pokazao ni blizu tu vrijednost za koliko je plaćen. Još kad uzmeš u obzir sklonost ozljedama...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 jul 2013, 16:51

Ma Juve je opet glavni kandidat za scudetto, ali treba biti iskren i reći kako se Napoli pojačao. Neko je već napisao kako je Cavanija nemoguće zamijeniti jednim igračem. Oni su ga zamijenili trojicom. Higuain nije kloc, ali jeste preplaćen igrač. No, Napoli nije mogao dovesti boljeg igrača i to je tako. Sad, ne vidim ni ja nešto specijalno u Callejonu, ali u onakvoj madridskoj konkurenciji on nije ni mogao dobijati više minuta za igru. Uostalom, kad jedan Kaka mora moliti za par minutica, to je dovoljan pokazatelj madridske snage. Rafa će biti snaga i slabost Napolija. Tako to barem ja vidim. Snaga u kup takmičenjima - slabost u ligi. Ne znam, ali on još od Valencije nije promijenio neke stvari. Čini se kao da ga "jede" ovaj brži i moderniji fudbal. Naglasak je na "čini se". No, na njemu je da pokaže da l' je to tačno ili nije. Svakako će željeti pokazati svima kako je neuspješna epizoda u Interu plod istrošenosti igrača, a ne rezultat njegovog neznanja. Uostalom, preuzeo je ekipu nakon najvećeg uspjeha i šta god da je uradio, opet ne bi bio toliko hvaljen kao Jose. Sada mu nije toliki teret na leđima, pa će to (vjerujem) izgledati znatno drugačije. Iskreno, ne vidim kako Napoli može biti plasiran ispod 2. mjesta. Mislim da nisu dovoljno jaki da napadnu scudetto, ali imaju dovoljno kvalitetnih igrača da obezbijede još jedno direktno učešće u LP-u. A, u ovom trenutku im je to najbitnije. Konzistentnost će im pomoći da i u narednim sezonama posluju dovoljno dobro i da polako grade tim koji će (valjda) biti dovoljno jak da napadne 1. poziciju.

Volio bih da Fiorentina bude treća. :mrgreen: Ne znam, ali nadam se da će Rossi + Gomez odraditi fenomenalnu sezonu i tako pokažu nevjernim tomama neke stvari. :mrgreen: Imaju dobru ekipu, odličnog trenera koji je godinu iskusniji (i bolji), a sigurno su puni samopouzdanja zbog prethodne sezone.

Milanski klubovi mi nit' smrde nit' mirišu. Inter će biti bolji negoli prethodne sezone (to i nije tako teško), podmladili su ekipu, doveli novog trenera (bilo je krajnje vrijeme da se zahvale Stramaccioniju) i sigurno da će željeti oprati ovu lošu sezonu. Da l' će uspjeti - ostaje nam da vidimo. Milan mi je neshvatljiv. Ok, riječ je o jednom od najvećih svjetskih klubova, ali od stare slave se ne živi. Na papiru to (donekle) izgleda dobro; posebno napad, ali mogli su i morali poslovati mnogo bolje. I dalje mislim da su trebali promijeniti trenera. Allegri je dao najbolje što je mogao ovom Milanu i trebali su se okrenuti drugim rješenjima.

Rimski klubovi će također imati moju pažnju, najviše zbog naših reprezentativaca. Od Rome također očekujem bolju sezonu; imaju novog trenera koji će sigurno podmazati neke stvari, solidan broj kvalitetnih igrača, ali temperament pojedinaca bi ih mogao koštati. Bilo kako bilo, mogu u top 5, ali nisam siguran da mogu sa ovim kadrom ući u top 3 što će im garantovati (barem) kvalifikacije za LP.

Lazio bi mogao u prvom dijelu sezone biti na nivou, a onda (ne)očekivano pasti. :mrgreen: Ne znam, ali nikako ih ne vidim u borbi za LP. Top 5 je maksimum, ali sam mišljenja da će biti slabiji negoli prethodne sezone. Šta ja znam, tako mi djeluje.

Bilo kako bilo, Juve je prvi favorit (rekoh to već). Imaju najbolju vezu, odličnog trenera, pojačali su se taman koliko je bilo potrebno i imaju dovoljno novca da ubrizgaju u zimskom prijelaznom roku ukoliko stvari ne krenu kako je priželjkivano. Njima je glavni cilj napraviti nešto više u LP, ali to ne znači da će ligu uzeti zdravo za gotovo. Moje mišljenje je da će uzeti ligu sa 5-6 bodova ispred Napolija. :mrgreen:

Eto, malo sam se igrao vidovitog Milana, a valjda je to na forumu dozvoljeno. U svakom slučaju, ovosezonska Serie A će sigurno biti jača od prethodne, iako su otišla 2 igrača koja su obilježila prethodnu sezonu. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 25 jul 2013, 17:03

MrMuscle je napisao/la:
IlPrincipe je napisao/la:Bolje je pojačanje Higuain za Napoli nego sto je Tevez za Juventus.
Mada mala je razlika izmedju njih dvojice. Higuain je precjenjen. Iznad 25-30 je fkt previše za njega. Od 30m do 45m su igrači tipa Suarez,Rooney a Higuain ne spada u taj 'koš'. Mada ne sumnjam da će Pipita rešetati mreže po Serie A baš kao i Gomez ..
Tevez je bolji igrac od Higuaina..... Evo nesto paradoksalno u onom Cityevom cetvercu u napadu Tevez je bio najbolji igrac i jedini istinski WC igrac, to cak nije niti Aguero.....

:lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol:
*La Roma non si tifa, si AMA!*

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 25 jul 2013, 17:37

masteRofPoker je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se ovdje vodi rasprava o Callejon-u i Mertensu kao strasnim pojacanjima. Pa to istine nece biti kako ce ih pojesti italijanske odbrane, da ne pricam o Juventusovoj odbrani. I neko prica o strahu ovdje. Pa ovdje je jedini strah taj da se Juve ne odlijepi odmah na pocetku pa da ne bude hladnoce na -10 pa ti ga -15 pa cak neki otisli i u extreme i -30 itd.
Ne, prijatelju. Ovde uopste nema rasprave. Ima iznosenja teza od strane nekolicine konstruktivnih i ima choporasa koji se ubijaju od trolovanja i kontriranja.
Ako te strah ne motivise da ides i da osporavas sve i svasta po raznim temama na ovom pdfu, onda si ili jako samouveren ili jako dokon tj. sa viskom slobodnog vremena. Masu puta je objasnjeno zasto su dovedeni Callejon, Mertens i Higuain i zasto je to tako kako je, ali chopor style je taj kome nije to jasno i smara sa svojim nekim fantazmagorijama, prica se o Cavaniju, qurcima-palcima, mafiji, Camorri, djubretu....o svemu, ali samo ne o predstojecoj sezoni.
Prema tome, sta je onda to :?: Strah nije, ozbiljnost nije, zelja za konstruktivnom pricom nije, trolovanje nije, sta je onda :?:
I dobro neko napisa, ovdje ce biti Juve na jednoj strani a svi ostali na drugoj pa nek bude bilo ko a samo ne Juve, ali sta je tu cudno, pa zar nije uvijek tako.
Ne, chopor je na jednoj strani, oboleli od juventuzma, znalci, "ispunjeni i ostvareni" ljudi, a ustvari dokolicari...a mi ostali "plebejci" koji gutamo to mitsko trolovanje @Enza,@trequartiste,@Yucce i ekipe - mi smo na drugoj strani. ;)
Jednostavno Staru Damu ili volis ili mrzis, ali sredine nema nikako.
Ovo se vec moze uzeti kao ozbiljna pretpostavka, ali ima i nekih koji ne mirisu Juventus zbog bahatosti njegovih navijaca, a ne samo zbog kluba sui ipso.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 25 jul 2013, 17:41

ElLoco7 je napisao/la:
MrMuscle je napisao/la:
IlPrincipe je napisao/la:Bolje je pojačanje Higuain za Napoli nego sto je Tevez za Juventus.
Mada mala je razlika izmedju njih dvojice. Higuain je precjenjen. Iznad 25-30 je fkt previše za njega. Od 30m do 45m su igrači tipa Suarez,Rooney a Higuain ne spada u taj 'koš'. Mada ne sumnjam da će Pipita rešetati mreže po Serie A baš kao i Gomez ..
Tevez je bolji igrac od Higuaina..... Evo nesto paradoksalno u onom Cityevom cetvercu u napadu Tevez je bio najbolji igrac i jedini istinski WC igrac, to cak nije niti Aguero.....

Nesto smijesno :? 8-) :?: ..
Igracke kvalitete su mu za par kopalja iznad Dzekinih i Balotellievih.... A bolji je igrac i od Aguera.... Uglavnom frajer je pokazao ko je i sta je kad mu se igralo, a to je da je on WC igrac i najbolji igrac Citya.... Ljudske vrline su ovdje nebitne iako su one razlog zasto je mnogima mrzak...
Ako se dozove pod Conteovom palicom, a siguran sam da hoce, Juve je sigurno medju TOP 3-4 kandidata za LP ove godine... Seriu A ne racunam, to je vec osvojeno na papiru, a nema sumnje da ce to biti i u praksi....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 25 jul 2013, 17:43

Teveza Mancini da ne vrati sa "kazne", ne bi City vidio titule.To dovoljno govori o njegovim fudbalskim kvalitetama, ljudske kvalitete su nesto drugacije al lik je fudbalercina.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 25 jul 2013, 17:52

Higuain iz klade i big game chockera postaje svjetska klasa, zahvaljujući čoporu.
Neki ljudi zaista nemaju obraz, iživljavali su se na ovom pdfu pričom kako je on flop koji Juve ne treba, a sada je klasa i pretpostavka je da se Juventini boje za poziciju dominantne ekipe na čizmi dolaskom najvećeg imena koje je Seria A vidjela u zadnjih deset godina. :geek:

Živio Juventuzam.

Llorente i Tevez su flopovi, kao Pogba, tu negdje.

slika
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 25 jul 2013, 17:58

Ybo vas više i Gomez, i Higuain, i Tevez, i Llorente i svi ostali igrači.
Svi su oni klocevi za navijače drugih timova i te rasprave što vodite neće vas nigdje odvesti.
Uđem na temu Serie A, kad tamo
Higuan jest skup ali je dobar k'o kruh
Teveze će pokazati kako se igra fudbal iako nije dobar kao osoba
Llorente je džaba doš'o, nema pritiska na njemu
Gomez ne zna hodati, samo se lopte odbijaju od njega pa u gol
Albiol da je neka klasa, igrao bi u Realu
bla bla bla bla bla bla
Dosadili ste i Bogu i ljudima, nigdje vas to neće odvesti i jedino će vrijeme pokazati ko je bio u pravu.
Ja vam predlažem da se ostavite šuplje, već da između sebe bacite par opklada koji će igrač više zabiti, pa onaj ko je bio u pravu i ima nešto od toga.

Sam se molim vas nemojte više raspravljati ko je bolji, ko preplaćeniji itd.

Vodite ljubav, a ne rat! :P

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 25 jul 2013, 18:00

Pogba je napisao/la:Higuain iz klade i big game chockera postaje svjetska klasa, zahvaljujući čoporu.
Neki ljudi zaista nemaju obraz, iživljavali su se na ovom pdfu pričom kako je on flop koji Juve ne treba, a sada je klasa i pretpostavka je da se Juventini boje za poziciju dominantne ekipe na čizmi dolaskom najvećeg imena koje je Seria A vidjela u zadnjih deset godina. :geek:

Živio Juventuzam.

Llorente i Tevez su flopovi, kao Pogba, tu negdje.

slika
neko ko ne navija za Juve rekao kako je je neki igrac flop i da ga juve ne treba :? ,,hmmm,,pa ja bih najvise volio da ste puni flopova :mrgreen:
Zadnja izmjena: adointer, dana/u 25 jul 2013, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 25 jul 2013, 18:13

MaGiCa je napisao/la:
masteRofPoker je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se ovdje vodi rasprava o Callejon-u i Mertensu kao strasnim pojacanjima. Pa to istine nece biti kako ce ih pojesti italijanske odbrane, da ne pricam o Juventusovoj odbrani. I neko prica o strahu ovdje. Pa ovdje je jedini strah taj da se Juve ne odlijepi odmah na pocetku pa da ne bude hladnoce na -10 pa ti ga -15 pa cak neki otisli i u extreme i -30 itd.
Ne, prijatelju. Ovde uopste nema rasprave. Ima iznosenja teza od strane nekolicine konstruktivnih i ima choporasa koji se ubijaju od trolovanja i kontriranja.
Ako te strah ne motivise da ides i da osporavas sve i svasta po raznim temama na ovom pdfu, onda si ili jako samouveren ili jako dokon tj. sa viskom slobodnog vremena. Masu puta je objasnjeno zasto su dovedeni Callejon, Mertens i Higuain i zasto je to tako kako je, ali chopor style je taj kome nije to jasno i smara sa svojim nekim fantazmagorijama, prica se o Cavaniju, qurcima-palcima, mafiji, Camorri, djubretu....o svemu, ali samo ne o predstojecoj sezoni.
Prema tome, sta je onda to :?: Strah nije, ozbiljnost nije, zelja za konstruktivnom pricom nije, trolovanje nije, sta je onda :?:
I dobro neko napisa, ovdje ce biti Juve na jednoj strani a svi ostali na drugoj pa nek bude bilo ko a samo ne Juve, ali sta je tu cudno, pa zar nije uvijek tako.
Ne, chopor je na jednoj strani, oboleli od juventuzma, znalci, "ispunjeni i ostvareni" ljudi, a ustvari dokolicari...a mi ostali "plebejci" koji gutamo to mitsko trolovanje @Enza,@trequartiste,@Yucce i ekipe - mi smo na drugoj strani. ;)
Jednostavno Staru Damu ili volis ili mrzis, ali sredine nema nikako.
Ovo se vec moze uzeti kao ozbiljna pretpostavka, ali ima i nekih koji ne mirisu Juventus zbog bahatosti njegovih navijaca, a ne samo zbog kluba sui ipso.
Spominjes nekakvu mafiju i neko smece po gradu, ja nista od toga nisam napisao. Kazem ti da je smijesno imati strah od igraca koje je Napoli doveo, ma sta smijesno, presmijesno. Strah je bio od Bayerna, od Napolia pogotovo ovakvog, nikada.
Opet ti kazem, ovo sto spominjes chopor, veze ti ja s tim nemam, pisem ti kako je u mojoj glavi stanje, ti neke rasrave s drugima, ne rjesavaj preko mene.
A ovo trece ti je najpoznatija cinjenica u Italiji. Za Juve najvise Italijana navija a svi koji navijaju za drugi tim, najvise mrze Juve, i to ti je dokaz koliko im je Juve trn u oku.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 25 jul 2013, 18:26

MrMuscle je napisao/la:
ElLoco7 je napisao/la:
MrMuscle je napisao/la: Tevez je bolji igrac od Higuaina..... Evo nesto paradoksalno u onom Cityevom cetvercu u napadu Tevez je bio najbolji igrac i jedini istinski WC igrac, to cak nije niti Aguero.....

Nesto smijesno :? 8-) :?: ..
Igracke kvalitete su mu za par kopalja iznad Dzekinih i Balotellievih.... A bolji je igrac i od Aguera.... Uglavnom frajer je pokazao ko je i sta je kad mu se igralo, a to je da je on WC igrac i najbolji igrac Citya.... Ljudske vrline su ovdje nebitne iako su one razlog zasto je mnogima mrzak...
Ako se dozove pod Conteovom palicom, a siguran sam da hoce, Juve je sigurno medju TOP 3-4 kandidata za LP ove godine... Seriu A ne racunam, to je vec osvojeno na papiru, a nema sumnje da ce to biti i u praksi....
Gdje nece biti smijesno. Izjavis da Aguero nije wc napadac i jos da je Tevez bolji od njega. Pa sad jos dodas da je bolji i od Balonje i da je Cityu donio titulu :lol::lol::lol:
*La Roma non si tifa, si AMA!*

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 25 jul 2013, 18:37

Balotelli je najbolji napadač lige. FACT :!:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 25 jul 2013, 18:38

IlPrincipe je napisao/la:Balotelli je najbolji napadač lige. FACT :!:
U izvođenje udaraca sa 11 metara definitivno! :mrgreen:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 25 jul 2013, 18:39

I u tome naravno, neprikosnoven je 8-)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 jul 2013, 18:44

Pa jesam li ja rekao da imate najbolji dvojac u napadu, realno Bali jeste mozak velicine kikirikija ali je dobar igrac. Ostatak tima vam nije ni blizu jak kao napad...

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 25 jul 2013, 18:48

Balotelli je uz Pirla najbolji igrač nacionalnog tima. Odnosno , najbolji je napadač u ligi i jedan od najboljih igrača lige. Samo slijepci mogu tvrditi suprotno , ni Gomez ni Higuain ne mogu sami mjenjati tok utakmice kao Mario.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 25 jul 2013, 18:57

Zahtjevam otvranje nove teme nešto na fazon Barcelona vs Madrid gdje se forumaši mogu prepirati da mile volje. Ova tema bi prije svega trebala da sadrži vijesti vezane za Serie A i poneku analizu, a ne prepucavanja.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 25 jul 2013, 18:59

Genghis je napisao/la:Zahtjevam otvranje nove teme nešto na fazon Barcelona vs Madrid gdje se forumaši mogu prepirati da mile volje. Ova tema bi prije svega trebala da sadrži vijesti vezane za Serie A i poneku analizu, a ne prepucavanja.
Podržavam ! Neka nam otvore i tu temu , ili jednu temu na kojoj možemo raspravljati ko je najbolji napadač lige. To je ono o čemu se ovdje raspravlja već par dana.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 jul 2013, 19:08

Baloteli 20+ golova( najvise zbog penala), Gomez 12-15(mozda i vise ako bude pucao penale), EL Saravi <10, Higuain +/-15 (moguce i vise jer ce sve ici na njega), Tevez 10-12( vise ako bude pucao penale), Ljorente 12-15, Vucinic <10, Rosi 10+....u Interu i Romi takodjer oko desetke ce bit napadaci.

na igru ekipe ce vjerovatno najveci uticaj imati Ljorente/Tevez, Baloteli i Rosi...Higuain, Gomez zavise od ekipe, El Saravi ce stagnirati kao i Vucinic, ali po broju golova samo. Od njeg ocekujem znacajan doprinos igri jer sad ima s kim da igra, pod uslovom naravno da se ne posvadja sa Tevezom.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 25 jul 2013, 19:12

Ovde kad neki pričaju o napadačima, čovjek bi stekao utisak da taj napadač mora imati odlike jedne desetke, pravog kreatiavca, a u isto vrijeme bi se stekao utisak da napadaču samo treba sreća. Samo čovjek treba imati sreće da se od njega lopta odbije, taj dar od Boga i odmah može trpat koliko god hoće..... :D

Ali dobro svi ste malo i previše obojeni klubskim bojama. Npr. da je Higuain došao u Inter bio bi za te navijače najbolji napadač, jedan od najboljih na svijetu, slično bi bilo i sa Juventinima i Milanistima. Ne sa svima, ali sa mnogima.
Smiješno je nekad kako se osporavaju kvaliteti jednog Higuaina, Llorentea, Gomeza, pa nedavno je bilo slično i s Vidalom kada se raspravljalo da li je on svjetska klasa.

A nigdje nema sredine, jer Llorente ovde može jedino biti krampa ili svjetska klasa, slično je i s Higuainom i sa Gomezom.

Što se Higuaina tiče, mislim da je jedan od najpodcjenjenijih napadača , ne samo na ovoj temi, nego i na velikom dijelu foruma. Doduše i kod njega se tu lome koplja, između onih koji ga dižu u nebesa i onih za koje je obićna kanta, lopata, krampa. On sigurno nije loš napadač i itekako ima klasu, vrhunska klasa. U zadnje vrijeme je možda malo pao u sjenu, ali kada se sjetim njegovih brojni golova, to je često zabijano u velikom stilu. Nije sad neki toliko dinamičan napadač, ali zna itekako zabiti i posjeduje solidan tehnički potencijal. Da je u određenoj mjeri pretplaćen i to stoji, ali ne treba zaboravit da je i Napoli dobio i previše novca za Cavanija. A jasno je da je Cavani jedan od najbolji napadača, strašna klasa, ali te cifre su više i nevjerovatne i totalno van pameti.
A s obzirom na cijene na tržištu nogometnom, nije Higuain toliko preplaćen koliko neki žele predstavit. Ali u određenoj mjeri jeste.

Što se tiče prognoza za narednu sezonu, s većinom se gore slažem i bit će uzbudljivo. Što se mene tiče Juve može opet osvojit (čak i poželjno..... :D ), a neka Fiorentina bude druga..... ;) Samo prije će se tu na drugom mjestu naći Napoli. Milanu će sad za top 3 naravno biti puno teže...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: galia95 i 2 gosta.