Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Wirtz jezivo beskoristan
Wirtz ovu utakmicu nije uopste trebao poceti.
Na poluvremenu bi trebao ostati u svlacionici, a Madara vratiti u vezu.
Na poluvremenu bi trebao ostati u svlacionici, a Madara vratiti u vezu.
Tako blizu, a tako daleko.
Sta ovo bi, pa crni dijk opali je pa sta bog da.
Alexis jos gori, 3 slobodna igraca imao
Alexis jos gori, 3 slobodna igraca imao
Cirkus 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
wirtz i mac allister najgori ubjedljivo
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ja ne znam kako mi imamo 6 bodova i ovu ako se sta potrefi 9, to bi bilo čudo.
Kerkez isto los. Madueke mu stalno izmice, a ovaj se u zadnji momenat vadi.
Szobo odlican
Szobo odlican
Srce, čast i ponos!
Ne znam djeluje da smo i izasli ovako s ciljem da se uspori tempo i ogranice tranzicije Arsenala. Jako konzervativan presing s 2 max 3 igraca.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kerkez i Slobo jedino pozitivno bgm
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Raduje sjajna odbrana prekida, ne vidim kako se drugačije može promjeniti rezultat.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- SoloControTutti
- Kontakt:
Jako lose poluvrijeme, igra losa, bezidejna, ono tu su uspjeli iskreirati na srecu ili polukontre upropastili su Wirtz i Macca uzasnim pasovima, cak mislim da Wirtz smeta Ekitikeu koji se pokusava uvuci u sredinu da nesto uradi, ovaj umjesto da to isprati tako sto utrcava naprijed on cak smeta, zao mi je ali nje mec za njega i svakako ima tezak start u premu. Tekma generalno ruzna jer jer prije svega i Arsenal pokusava svesti na sto sporiji tempo i borbu dok Liverpool nema dovoljno herza da ide all in, svakako su ispod nivoa.
U drugom ce izmjene i jednih i drugih preokreuti tekmu imam osjecaj, samo ne znam ko ce bolje ubosti s istima i ko ce odluciti mec.
U drugom ce izmjene i jednih i drugih preokreuti tekmu imam osjecaj, samo ne znam ko ce bolje ubosti s istima i ko ce odluciti mec.
Treba jači presing u drugom, isplatilo nam se par puta u prvom poluvremenu samo što su se pogubili kad je trebalo napraviti završni pas. Treba rizikovati, ja čisto sumnjam da nas mogu kazniti sa onom trojicom naprijed.
- SoloControTutti
- Kontakt:
**** im naby keita i bundesliga majku
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kerkez je top, 4 ili 5 1na1 situacija rijesnih.
Wirtz je jednostavno uzasan, szobo izgleda kao da bi mogao probiti njihov vezni red.
Grehota ga je drzat na beku.
Wirtz je jednostavno uzasan, szobo izgleda kao da bi mogao probiti njihov vezni red.
Grehota ga je drzat na beku.
Treba Wirtza poslati u Bayern u januaru.
Ja imam osjecaj da mu reakcije stalno kasne. Brzi je i Martinelli od Szobe pa ga ovaj opet pojedeSoloControTutti je napisao/la: ↑31 avg 2025, 18:23Nije uopste los, naprotiv, sva 4 duela dobio i izblokirao, 3 od toga 1na1, kud ce bolji ucinak od toga, ova je svakako brzi to je ocigledno.
Srce, čast i ponos!
- jasonstatham
- Kontakt:
Wirtz na klupu, ubaciti Bradleya i vratiti Szobu gdje mu je mjesto. Mali Nijemac igra ligu kao da je termin na Hotonju.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.