FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

ElCartel11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ElCartel11 » 26 okt 2020, 21:00

Kako god okrenemo na kraju sezone ili na zimskoj pauzi nas "moraju" napustiti trenutno najbolji igraci, jer se bojim, da ne dodje do zasicenja u ligi i da pocnu stagnirati.
Znaci Tatar, Rahmanovic i Kovacevic. Dovesti umjesto njih iste a nadam se jos bolje igrace, jer tako se napreduje. Umjesto Rahmana vec sad imamo dostojnu zamjenu u vidu Susica, pa bi poziciju CM pokrivali Pejovic/Oremus.
Takodje mislim, da Ahmet na kraju sezone ide u penziju i njega bi rado vidio u Akademiji jer ima slifa, da radi sa djecom.

Ostale ostaviti osim ako ne dodje neka ekstra ponuda i to je to. Naravno vec na zimu dovesti pojacanja umjesto ovih i dodatno bekove ojačati

Neko moje vidjanje na dugi rok :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 okt 2020, 21:06

alacious je napisao/la:
26 okt 2020, 20:25
@sanchez, kakve ti spinove pises to nisu istine :mrgreen:

Samo ja volim Sarajevo, i mozda jos Zip, a svi ostali ste pi*ke plave :mrgreen:

Kad napises dva posta gdje ne seres ironicno na gluposti mozda i kazem da kritikujes osnovano, do tada si obicni papak koji ne moze da svari da mu je babuka izbacen iz kluba

Poy

Ps: Ako nastavimo sa dobrim igrama mozda i dignes ruku, ali nije vrijedno vjeruj mi, ima telefonskih servisa za pomoc u takvim situacijama
Ja sam najveća plava pichka ovdje.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 26 okt 2020, 21:11

skoroalen je napisao/la:
26 okt 2020, 21:06
alacious je napisao/la:
26 okt 2020, 20:25
@sanchez, kakve ti spinove pises to nisu istine :mrgreen:

Samo ja volim Sarajevo, i mozda jos Zip, a svi ostali ste pi*ke plave :mrgreen:

Kad napises dva posta gdje ne seres ironicno na gluposti mozda i kazem da kritikujes osnovano, do tada si obicni papak koji ne moze da svari da mu je babuka izbacen iz kluba

Poy

Ps: Ako nastavimo sa dobrim igrama mozda i dignes ruku, ali nije vrijedno vjeruj mi, ima telefonskih servisa za pomoc u takvim situacijama
Ja sam najveća plava pichka ovdje.
E tu se slazemo :thumbup:
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 26 okt 2020, 21:18

ElCartel11 je napisao/la:
26 okt 2020, 21:00
Kako god okrenemo na kraju sezone ili na zimskoj pauzi nas "moraju" napustiti trenutno najbolji igraci, jer se bojim, da ne dodje do zasicenja u ligi i da pocnu stagnirati.
Znaci Tatar, Rahmanovic i Kovacevic. Dovesti umjesto njih iste a nadam se jos bolje igrace, jer tako se napreduje. Umjesto Rahmana vec sad imamo dostojnu zamjenu u vidu Susica, pa bi poziciju CM pokrivali Pejovic/Oremus.
Takodje mislim, da Ahmet na kraju sezone ide u penziju i njega bi rado vidio u Akademiji jer ima slifa, da radi sa djecom.

Ostale ostaviti osim ako ne dodje neka ekstra ponuda i to je to. Naravno vec na zimu dovesti pojacanja umjesto ovih i dodatno bekove ojačati

Nema Susic te agresivnosti i mogucnosti konstantnog presinga kao sto radi Rahmanovic. Mozda je bolji kada treba poslati zavrsni pas, ali u svemu ostalome se ne moze mjeriti s Amarom, bar ne na istoj poziciji. Rahmanovic je bukvalno profil igraca kao Benko, neumorni pit bull kada protivnik ima loptu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 okt 2020, 21:29

𝐉𝐞𝐝𝐚𝐧 𝐫𝐞𝐤𝐨𝐫𝐝 𝐨𝐛𝐨𝐫𝐞𝐧, 𝐝𝐫𝐮𝐠𝐢 𝐢𝐳𝐣𝐞𝐝𝐧𝐚𝐜𝐞𝐧

Fudbaleri Vinka Marinovića iz sedmice u sedmicu oduševljavaju armiju bordo navijača sjajnim partijama, a svakom novom pobjedom ispisuju po još jednu stranicu historije bordo tima.
Tako je bilo i sinoć, kada je pobjedom nad Krupom zabilježen najbolji prvoligaški start u klupskoj historiji, sa učinkom od 9 pobjeda i 2 remija u prvih 11 kola, ali i izjednačen rekord po broju utakmica bez poraza na otvorenju sezone.
Za Sarajevo je ovo bio ukupno 11. ligaški meč u ovoj sezoni, a prethodno je samo još jednom bordo tim uspio u prvih 11 prvoligaških mečeva u sezoni ostati neporažen.
Bilo je to u sezoni 2005/06., kada je bordo tim u prvih 11 kola ostvario učinak od 7 pobjeda i 4 remija, a prvi prvenstveni poraz doživio tek u 12. kolu kada je poražen na gostovanju u Modriči.
Tako će trenutna ekipa Sarajeva već ovog vikenda, u susretu sa Mladosti, imati priliku da postavi novi rekord i postane prva u klupskoj historiji koja je jednu prvoligašku sezonu otvorila sa nizom od 12 utakmica bez poraza.

slika

Izvor: Bordo vremeplov i FKSinfo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 26 okt 2020, 21:48

ElCartel11 je napisao/la:
26 okt 2020, 21:00

Ako klub napreduje nema zasićenja. Ne stagniramo mi, pa da im je dosadno... Produžiti ce oni akobogda.
Rahman u napad, Handže rekreativac out. Pozz

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 26 okt 2020, 21:54

Ja nebi prodao pustio rahmanovica i benju da nas napuste zajedno, osim bas da ih neko u paketu kupi i da isterse 1.5 m € pa da mi mozemo kupit jos bolje. Jednog ok, cak kad bi birao prijebi se oprostio od Tatara nego rahmanovica..

Al mislim da im se treba ponudit fina ponuda koju tesko moze mecovat ljubljana partizan ajduk. Mozda i produze.

Tesko cemo nac takve igrace posebno kad im babo sanjima ode ( mislim na ahmeta) to ti je srce jedan bubreg jetra mozak oci usi usta ekipe..

Kupili smo ih po kilazi sad vrijede vise nego vaso miskin citav i ono 12 duluma zemlje sto imaju.. to je potez..

Kovacevica nece niko normalan kupit ako bude moro istres 1 m € zanjeg a mi ga ispod tog necemo pustit. Ja da se pitampoturio bi mu papir na jos 3 godine da izduzi ugovor. On je nermin bilbija sa 22 godine, zanas super za ostale skup ;)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 okt 2020, 22:07

Kako lijepe rijeci Tatomirovica o klubu i gradu Sarajevu.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 26 okt 2020, 22:14

Pored derbija na Koševu imamo lagane protivnike kao domacini do kraja prvenstva, ali i tri teška gostovanja,a svi će biti napaljeni na nas.
Tuzla, Velež, Borac.
Ako ovo pregrmimo i odemo na pauzu sa viškom 4,5 bodova za drugim , veliki korak smo napravili ka tituli.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 26 okt 2020, 22:37

Kakva stagnacija ? Rahmanović na 70% je najbolji igrač lige

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 26 okt 2020, 22:39

Pisam ove reprezentativne pauze, prije mjesec gledam jos malo pa derbi kad ono jos ni blizu
NEMA NAZAD

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 26 okt 2020, 22:42

Rahman i Tatar zasuzuju Susicevu platu, i nema onda zasićenja, mada meni obojica izgledaju kao da su tek došli, uživaju momci u ovome svemu :mrgreen:
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 26 okt 2020, 22:46

bordobijeli je napisao/la:
26 okt 2020, 22:07
Od dolaska Tana pa do sada, velika većina bivših igrača sve u superlativu priča o klubu i rado i često se prisjećaju vremena provedenog na Koševu dok je prije Tana situacija bila kao sada kod kona, Čelika, Slobode..potraživanja neisplaćenih plata, tužbe i bježanje..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 26 okt 2020, 22:51

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 okt 2020, 22:52

BordoSarajevo je napisao/la:
26 okt 2020, 22:46
bordobijeli je napisao/la:
26 okt 2020, 22:07
Od dolaska Tana pa do sada, velika većina bivših igrača sve u superlativu priča o klubu i rado i često se prisjećaju vremena provedenog na Koševu dok je prije Tana situacija bila kao sada kod kona, Čelika, Slobode..potraživanja neisplaćenih plata, tužbe i bježanje..
Da, napredak je evidentan u svim segmentima. Ma da ovo u vezi Tatomirovica je bila druga stvar, pitao ga je novinar kako je docekan u Sarajevu posto većina stanovnistva muslimani, bio rat i to po malo i provokativmo za njeg koji je iz Srbije odgovorio kako i jest da u gradu i klubu nikog nije briga koje se vjere i da je proveo 4 najljepše godine u zivotu upravo u Sarajevu.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 26 okt 2020, 22:54

benko21 je napisao/la:
26 okt 2020, 22:51
Naguzove :urnebes:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 26 okt 2020, 23:00

Handza,pidro,susic i serbecic se moraju cuvati,imaju po dva zuta,taman ih odmorit protiv mladosti,osim serbecica..

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 26 okt 2020, 23:08

26 okt 2020, 22:54
benko21 je napisao/la:
Hahahahaahahahahhahah

Pa jel moguce

makron
Kontakt:

Post Postao/la makron » 26 okt 2020, 23:13

hordasDoboj je napisao/la:
26 okt 2020, 22:42
Rahman i Tatar zasuzuju Susicevu platu, i nema onda zasićenja, mada meni obojica izgledaju kao da su tek došli, uživaju momci u ovome svemu :mrgreen:
100% da zasluzuju. Mislim da im je velika razlika u primanju, a trebaju biti bar jedanaka ako ne i veca. Ne mogu nabrojat koliko su utakmica njih dvojica rijesili

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 26 okt 2020, 23:14

26 okt 2020, 22:54
benko21 je napisao/la:
Godinama se ibretim kako je ova ljiga jusufbegovic u svim mogucim emisijama. Neskolovan trener koji je smarao u prvoj ligi federacije sa 3 za 3 mecevima, nije postene pobjede imao. Nesto slicno je i bazdarevic radio, gostovao u svakoj sportskoj emisiji i onda kada je dobio priliku da vodi reprezentaciju, pokazao svoje vrhunsko znanje i nikada se vise nije pojavio u ovim tzv analizama.

I ova bordo sedmica je postala monotona, svaki put ista realizacija, pomalo dosadno. Zar ne bi bilo bolje okupiti 2-3 prvotimca na veceri pa u zdravoj atmosferi pitati nesto neobicno sto ne slusamo svaki dan, tipa ko u timu voli slagati, ko se voli brzo upaliti na treningu, ko nikad ne casti, zasto se vinko konstantno smije, ko ne vjeruje u coronu itd.
Pitati trenera tipa kako se psihicki priprema on kao individua za utakmicu, da li je tip koji igracima da slobodno pred utakmicu ili voli da drzi ekipu na okupu onim laganim pripremnim treningom pred utakmicu.

Ili odraditi neki challenge tipa gadjanje precke sta znam. Mislim da bi to bilo interesantnije i za ovu novu emisiju na areni, da se ne bave samo analizama utakmica nego da idu od kluba do kluba i prave neke price sa kojima je javnost manje upoznata.
NEMA NAZAD

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: vedinjo98 i 80 gostiju.