FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

emirtmtmtm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la emirtmtmtm87 » 19 avg 2015, 13:39

Minjore je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:Tu sam na stadionu, sve je spremno za press, šiljak i ostali su tu, momci ispred navijača je tu, napisana je poruka od navijaca na platnu, ostaje da vidimo sta ce se desavati
Ko je ispred navijaca, tj ko govori u nase ime ?
Ja. :lol:
Vidjecete sve, sabura molim vas.
D je Tiago bio saburli nista od ovog nebi bilo :cool:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 avg 2015, 13:40

Velahalve je napisao/la:Tu sam na stadionu, sve je spremno za press, šiljak i ostali su tu, momci ispred navijača je tu, napisana je poruka od navijaca na platnu, ostaje da vidimo sta ce se desavati
Velahavle reporter sa pressa ko Nele ispred sudentskog doma Mitar Mirić za vrijeme studentskih protesta. Risko Podvožnjak šezdeset i osma, Risto Podvožnjak šezdeset i osma! :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 19 avg 2015, 13:47

bagrcavi je napisao/la:
Velahavle reporter sa pressa ko Nele ispred sudentskog doma Mitar Mirić za vrijeme studentskih protesta. Risko Podvožnjak šezdeset i osma, Risto Podvožnjak šezdeset i osma! :mrgreen:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Žurio sam sa pisanjem, morao sam ući na press

pirlo10
Kontakt:

Post Postao/la pirlo10 » 19 avg 2015, 13:50

Jaozinho22 je napisao/la:Ma bit će predstavnici moraju biti ! A vjerovatno će pozvat Manijaake da u što većem broju budemo protiv Veleža u nedjelju,
Nemoj predstavnike navijaca molim te, nemaju oni veze s ovim! A i mogli bi se opet brukati i tuci medjusobno pred kamerama.

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 19 avg 2015, 13:54

pirlo10 je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:Ma bit će predstavnici moraju biti ! A vjerovatno će pozvat Manijaake da u što većem broju budemo protiv Veleža u nedjelju,
Nemoj predstavnike navijaca molim te, nemaju oni veze s ovim! A i mogli bi se opet brukati i tuci medjusobno pred kamerama.
Ovo je na malo većem nivou, trenutno ne treba niti ne zaslužuje da nas iko predstavlja, možda osim mene :rol:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 avg 2015, 13:55

Pogotovo ako su nam predstavnici ovi od ranije poznati policiji, klosari kriminalni, ne daj Boze nikome.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 19 avg 2015, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 19 avg 2015, 13:56

Velahalve je napisao/la:
pirlo10 je napisao/la:
Ovo je na malo većem nivou, trenutno ne treba niti zaslužuje da nas iko predstavlja, možda osim mene :rol:

pirlo10
Kontakt:

Post Postao/la pirlo10 » 19 avg 2015, 13:57

Elegant je napisao/la:Pogotovo ako su nam predstavnici ovi od radnije poznati policiji, klosari kriminalni, ne daj Boze nikome.
Na te sam i mislio ko fol navijace a ne znaju ni boju dresa nasu.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 19 avg 2015, 13:59

pirlo10 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Pogotovo ako su nam predstavnici ovi od radnije poznati policiji, klosari kriminalni, ne daj Boze nikome.
Da nafatamo dvojicu kakvih **** iz Amsterdama pa da njih stavimo k'o predstavnike !? :nene:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

pirlo10
Kontakt:

Post Postao/la pirlo10 » 19 avg 2015, 14:06

Jaozinho22 je napisao/la:
pirlo10 je napisao/la:
Da nafatamo dvojicu kakvih **** iz Amsterdama pa da njih stavimo k'o predstavnike !? :nene:
Nek ide ovaj nas Velahavle :D

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 19 avg 2015, 14:06

Siroki da nema nista sa ovim, fino bi izasli sa svojim stavom po pitanju ovoga.
Ovako su se usutili kao hinjavaci jer su zadovoljni ishodom.

Uostalom, zar ti nesta ovako mogu raditi u tvojoj aviliji a ti da nisi saucesnik? ;)

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 19 avg 2015, 14:20

DzoleZeljo je napisao/la:Siroki da nema nista sa ovim, fino bi izasli sa svojim stavom po pitanju ovoga.

Uostalom, zar ti nesta ovako mogu raditi u tvojoj aviliji a ti da nisi saucesnik? ;)
što mi onda nismo prošle sezone izašli sa stavom? i mi smo onda bil ineki saučesnik za sudijsku grešku?

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 19 avg 2015, 14:24

Nadam se da je ovo samo uvod !

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 19 avg 2015, 14:27

Ipee je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Siroki da nema nista sa ovim, fino bi izasli sa svojim stavom po pitanju ovoga.

što mi onda nismo prošle sezone izašli sa stavom? i mi smo onda bil ineki saučesnik za sudijsku grešku?
Kao prvo, ne mozes porediti sudijski gresku koje je normalna stvar sa ovom sitvacijom gdje su ljudi iz Saveza na ocigled sviju nas isli na OBMANU javnosti. Ovdje se radilo o ocigelednom "vracanju" preko nasih leda gdje je Siroko zadovoljni trljao ruke radi nepravde koje je ucinjena njima u proslom kolu. ;)

@Evolve - Pa sta je problem momak? Ide se javno protiv FK Zeljeznicara i onda jos stojite po strani kao kurve i komentarisete. Pusti tu pricu, ne moze porediti druge slucajeve sa ovim, jer je ovo ocigledan ATTACK na FK ZELJEZNICAR a VAma da je stalo do nogometa i razvoja, izasli bi Vi u javnost, samo sto nije. ;)

ZASTO?
Jer ste prihvatili njihovu igru, tj, desilo se, vratice Vam se! E pa mi je necemo prihvatiti. Vas problem sa Sarajevom ste trebali rijesavati sa Sarajevo a ne preko nasih leda. ;) **** tu hinjavu ljubaznost kada gledate priliku da noz u leda zabodete.

@brig - Ne kazem ja da je Siroko crtao te linije, ali kao sportski kolektiv koji godinama ulaze u BH nogomet i klub koji godina ima dobro odnose FK Zeljeznicarom, nije trebao ovo sebi dopustiti. Opet ti kazem, nije stvar gostoprimstva na koje ocigledno ciljate kao ALIBI, vec je stvar vase HINJAVOSTI.
Nemoj misliti da ce Vama sta nedostajati kada dodete na Grbavicu. ;)
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 19 avg 2015, 14:32, ukupno mijenjano 2 puta.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 19 avg 2015, 14:36

daj ba džole saberi se :mrgreen:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 avg 2015, 14:37

Ma puko lik.
DRUG NEBI TI PUNCA

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 19 avg 2015, 14:38

ChWilla je napisao/la:daj ba džole saberi se :mrgreen:
Dođi sebi ako nemaš kome :mrgreen:

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 19 avg 2015, 14:40

ljudi moji sve je ovo rekla-kazala, jedino ako se nešto ekstremno ne promjeni na ovom pressu, mi smo oštećeni to je činjenica, niko nam bodove neće vratiti, trebamo se okrenuti sljedećim utakmicama, i ne mislite da je ovo kraj čudnim sudijskim odlukama, ubijeđen sam da ćemo se u ovoj ludoj sezoni svega i svačega nagledati

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 19 avg 2015, 14:40

Gledam i nevjerujem sta pises. Majke mi. Jel ti imas neke dokaze sto dosad nije izneseno? Jel imas nekakve video audio snimke gdje se nesto dogovara sa doticnim sudcima od strane Širokog? Fotografije?

Ti imas pravi na svoje misljenje al takve nebuloze pisat, strasno... Vidim ovdje ima puno vise normalnih momaka koji prevladavaju..
NK Široki Brijeg

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 19 avg 2015, 14:41

Elegant je napisao/la:
Ko je ispred navijaca, tj ko govori u nase ime ?
Zulic Amar preko video linka :wave:
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.