Ipee je napisao/la:DzoleZeljo je napisao/la:Siroki da nema nista sa ovim, fino bi izasli sa svojim stavom po pitanju ovoga.
Ovako su se usutili kao hinjavaci jer su zadovoljni ishodom.
Uostalom, zar ti nesta ovako mogu raditi u tvojoj aviliji a ti da nisi saucesnik?

što mi onda nismo prošle sezone izašli sa stavom? i mi smo onda bil ineki saučesnik za sudijsku grešku?
Kao prvo, ne mozes porediti sudijski gresku koje je normalna stvar sa ovom sitvacijom gdje su ljudi iz Saveza na ocigled sviju nas isli na OBMANU javnosti. Ovdje se radilo o ocigelednom "vracanju" preko nasih leda gdje je Siroko zadovoljni trljao ruke radi nepravde koje je ucinjena njima u proslom kolu.
@Evolve - Pa sta je problem momak? Ide se javno protiv FK Zeljeznicara i onda jos stojite po strani kao kurve i komentarisete. Pusti tu pricu, ne moze porediti druge slucajeve sa ovim, jer je ovo ocigledan ATTACK na FK ZELJEZNICAR a VAma da je stalo do nogometa i razvoja, izasli bi Vi u javnost, samo sto nije.
ZASTO?
Jer ste prihvatili njihovu igru, tj, desilo se, vratice Vam se! E pa mi je necemo prihvatiti. Vas problem sa Sarajevom ste trebali rijesavati sa Sarajevo a ne preko nasih leda.

**** tu hinjavu ljubaznost kada gledate priliku da noz u leda zabodete.
@brig - Ne kazem ja da je Siroko crtao te linije, ali kao sportski kolektiv koji godinama ulaze u BH nogomet i klub koji godina ima dobro odnose FK Zeljeznicarom, nije trebao ovo sebi dopustiti. Opet ti kazem, nije stvar gostoprimstva na koje ocigledno ciljate kao ALIBI, vec je stvar vase HINJAVOSTI.
Nemoj misliti da ce Vama sta nedostajati kada dodete na Grbavicu.