RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

kimbo
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la kimbo » 09 mar 2013, 22:52

Sve je to luzersko hostaplersa prica svih strana kada izgube..teren, domacin, Hercegovina, Bosna , Kanton ..teren ..policija .. ista ... mada faka prica luzerska .. sve je u 5 deka i kome najvise zaskripi taj ide vise u kost i nekako nategne pobjedu..

Al treba istaknuti sudjenje se popravilo drasticno u smislu da se svjesno ne navlaci ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 09 mar 2013, 23:08

Dođem kući sa tekme i upalim tv da vidim tekmu u BL kad tamo još gori teren nego u Vrapčićima.Ta priča o terenu je za ****, loše bilo i jednim i drugim, mi više želili pobjedu i došli do nje.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

felix54
Kontakt:

Post Postao/la felix54 » 10 mar 2013, 01:42

samocelik je napisao/la:Samo jedno pitanje za momke koji su bili na utakmici.Naime nepsoredno prije vaseg drugog gola,naš igrač sa brojem 15 je bio u posjedu lopte i navodno je dobio lakat u bradu i kao pokosen pao.Da li je po vama to bio prekršaj?
neutralni sam i bio sam na utakmici vasigrac je bezz pao i on je iskljucivo kriv za gol, ali i Okic je ga majstoski zavukao..celik vise od igre po dosta losem terenu..velez domacinska ekipa

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 10 mar 2013, 02:01

Velez domacinska ekipa ? :D

felix54
Kontakt:

Post Postao/la felix54 » 10 mar 2013, 02:11

vm22 je napisao/la:Velez domacinska ekipa ? :D
naravno da je..toliko su losi da uspijevaju i doma gubit bodove lako kao recemo protiv rudara a vani di god dodu nemogu nista napravit..velez je los budimo realni..Okic i onaj desni bek jedino nesto vrijede ostalo nula bodova

GunnerEmir
Kontakt:

Post Postao/la GunnerEmir » 10 mar 2013, 03:04

felix54 je napisao/la:
samocelik je napisao/la:Samo jedno pitanje za momke koji su bili na utakmici.Naime nepsoredno prije vaseg drugog gola,naš igrač sa brojem 15 je bio u posjedu lopte i navodno je dobio lakat u bradu i kao pokosen pao.Da li je po vama to bio prekršaj?
neutralni sam i bio sam na utakmici vasigrac je bezz pao i on je iskljucivo kriv za gol, ali i Okic je ga majstoski zavukao..celik vise od igre po dosta losem terenu..velez domacinska ekipa
Bio sam na tekmi, faul trebao biti sviran, ali isto i penal prije toga za Velež na Vladaviću
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.

GUNNER 4EVER

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 10 mar 2013, 10:04

Realno za qrc su bili i jedni i drugi, Velez je ocajna ekipa svidjalo se to vama ili ne, ali Celik automatski jos ocajniji kad ovo nije dobio. Velez akciju nije odigrao, sredina ne igra uopste,doduse ni teren to nije dozvoljavao ali sva igra Veleza se bazira na izbijanje lopte i silu. S druge strane vecina nasih igraca je u mostaru igrala ko da su folklorni ansambl, previse mekano i kao pi...ine najvece, cast Horicu, Mesanovicu i Nestorovicu. Cestitke na vise zeljenoj pobjedi.
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 10 mar 2013, 14:53

Sigurno je bio taj psiholog cim je Sevko zabio 1 na 1

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 10 mar 2013, 15:14

sad kad su se smirile strasti da malo prokomentarisem tekmu! pocetak djelovao dosta nervozno, puno preskakanja sredine terena i visoke lopte prema napadacima koji nemaju visine i snage da se snjima pozabave! onda gol i poslje toga je puno bolje izgledalo, spustila se lopta na zemlju i malo smo bolje igrali! bobic kriminalno los, nesiguran kod svake intervencije! proslu polusezonu sam ga hvalio jer nas je znao cupat ali ono juce je bas katastrofa bilo a bogami i ono u bijeljini! celik bi 100 sati mogao igrat da neprimirise ozbiljnijoj prilici a kamoli da dadne gol da bobic nije radio sta je radio juce! onakvi golovi se u profesionalnom fudbalu neprimaju! da se malo pozabavim pojedinim igracima, letic na lijevom beku je za mene drama dobro odigrao i prema naprijed i prema nazad, puno bolje rijesenje od mehremica kojeg smo imali do sad na toj poziciji, siguran u defanzivi a pridruzi se i prema naprijed! majkic isto dobar, vrlo dobar, pretrcao najvise, bori se , hrve na sredini terena, dobro pojacanje! onda krila, okic i vladavic, njih dvojica bi nam mogli bit najbolje oruzje u ovoj polusezoni, brzi pokretljivi a znalci, pogotovo vladavic! meni je vlada juce pokazao da odskace od nivoa ove lige za 10 klasa! bio borben, trcao dosta a svaka situacija 1 a 1 je prosao, bilo to na brzinu ili na dribling, definitivno nase najvece pojacanje! od pojedinaca bi jos volio spomenut dvojicu, merzica i kodru! merzica u pozitivnom smislu jer znamo svi da je imao drama losu prvu polusezonu a juce je bio na nivou! onda kodro, meni momak izgleda totalno izgubljen i prvu polusezonu i evo u nastavku da se ja pitam zvonic ili zolj bi mi za sljedecu tekmu zauzeli njegovo mjesto u prvi 11 dok bi kodro na hladjenje! jest da nosi kapitensku traku ali ako nepokazuje na terenu da je bas taj kapiten onda i on treba polako na hladjenje dok nepocne pokazivat puno vise od onog sto pokazuje ove sezone! sve u svemu solidna tekma, rekao bi i zasluzena pobjeda! bili smo bolja ekipa vecim djelom tekme osim zadnji 10-15 min gdje su se igraci malo prepali da slucajno nebi izgubili vodstvo pa se svjesno ili nesvjesno povukli da se brane! po boljem terenu ovo ce izgledat jos puno bolje jer ce nam brzina i kontrola lopte u navali doc do puno veceg izrazaja!

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 10 mar 2013, 15:16

vm22 je napisao/la:Sigurno je bio taj psiholog cim je Sevko zabio 1 na 1
samo je slabo pricao sa bobicem i kodrom! :twisted:

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 10 mar 2013, 16:25

mikki21 je napisao/la:
vm22 je napisao/la:Sigurno je bio taj psiholog cim je Sevko zabio 1 na 1
samo je slabo pricao sa bobicem i kodrom! :twisted:[/quote

Evo da se i ja oglasim juče sam pod temperaturom otišao na utakmicu. u potpunosti se slažem sa prethodnim postom mikki21.
Što se tiče psihologao rekao sam to u prethodnom postu. Poslje utakmice sa Lokomotivom obavio je razgovor. A i ječe pred utakmicu je bio sa igračima. Samo nije sa Mrkvom,Ibrom i Tanom :D Što je logično da krene od oglave pa završi na nogama :D

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 10 mar 2013, 19:06

Ma bit će to dobro na ljepšem terenu,imamo brze igrače koji mogu donijeti prednost kroz neku kontru na gostovanju.Samo igrači moraju perlomiti u glavi da mogu i siguran sam da će biti bodova sa gostovanja.
Nažalost godinama se ponavlja isto,primamo golove kao da u gostima igra neka druga ekipa, i dok je tako borba za optsanak u PL je neminovnost.Napredak bi bio da ova ekipa ostane na okupu i iduću sezonu a ne da dovodimo deset novih igrača kao i uvijek.Valjda će i uprava shvatiti da se nemože ovako iz sezone u sezonu,mislim da bi jedan izlazak u evropu vratio Velež u život,a bogami inavijače.VELEŽ DO GROBA
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 10 mar 2013, 20:16

Nemoj da se ko uvrijedi ali mi je prosto muka od istih ili sličnih postova o Veležu svake j... sezone !
Pa kakva ista ekipa ljudi moji ? Naša realnost već dvije decenije je da svaku sljedeću sezonu imamo 6 ili 7 novih prvotimaca u ekipi, a tako će biti i naredne... Onaj ko kaže suprotno, laže, prije svega sebe pa sve ostale oko sebe!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 10 mar 2013, 22:06

Ćemalović: Pobijedilo je naše zajedništvo

Mirza Ćemalović ponovo je bio superioran i efikasan. U maniru klasnog centarfora Ćemalović je bio najsnalažljiviji u Čelikovom kaznenom prostoru i postigao gol za vodstvo svog tima.
Bio je to osmi Ćemalovićev gol ove sezone, čime je na listi strijelaca dostigao Sašu Kajkuta i Zorana Beloševića.

"Sretan sam što sam nastavio tamo gdje sam stao prije neugodne povrede koljena. Zahvalan sam Bogu i porodici na svemu što sam do sad postigao", kaže mladi Veležov napadač.

Iako su uslovi za igru bili izuzetno teški Rođeni su smogli snage i vratili se u život nakon izjednačujućeg pogotka u 60. minutu susreta.

"Borili smo se svi do jednog. Pobijedilo je naše zajedništvo, drago mi je zbog svih momaka. Utakmica je bila od velike važnosti, a uslovi za igru izuzetni teški. Na kraju smo zasluženo upisali trijumf dokazavši da smo kvalitetan i dobro posložen tim."

Naredna Veležova prepreka je prijedorski Rudar, tim koji na četiri posljednja meča protiv Veleža trijumfovao isto toliko puta. "Pobjedom nad Čelikom vratila se pozitivna atmosfera, tako da u Prijedor idemo uz dosta optimizma i nadu da ćemo nastaviti sa dobrim rezultatima", kazao je za kraj Ćemalović.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 11 mar 2013, 10:51

Sad da osiguramo Ćemaloviću ugovor na 3-4 godine,malo marketinga solidan menadžer i da on nastavi ovako igrati, i eto jednog normalnog transfera.A ne dam sve što iole vrijedi odlazi za sitne novce, i da stalno moramo ispočetka. Pravo je čudo sa ovakvim radom uprave(ne samo ove) uopšte i opstajemo u PL.Mada ima dosta i objektivnih razloga(stalno se mora ulagati u stadion isl.) ipak jednom se mora stati sa praksom dovođenja 10-ak novih igrača svake sezone.Pa rezultati mlađih kategorija(kadeti,juniori) su još gori,gledajući te rezultate nema nas nigdje.
Uvjek je isto, pred sezonu isplivaju određeni problemi i vuku se cijelu sezonu i tako nazad 10-ak godina.Dokle ovako bog samo zna.Red Army Jablanica
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

VelezuSrcu
Kontakt:

Post Postao/la VelezuSrcu » 11 mar 2013, 11:01

Pozdrav svima. Napravio sam nalog ovde povodom jednog pitanja, a to je: Gde mogu da kupim dres Veleža?
Naravno ne živim u mostaru već u srbiji tačnije u kruševcu i želim za rodjendan starom da kupim dres jer je on pre nego što je došao u srbiju bio vatreni navijač veleža i pokazivao mi je slike i karte sezonske i sve, ali nema ni jedan dres veleža.I stvarno bi bio dobar poklon za rodjendan. Tako da ko god može da mi kaže kako da kupim dres bio bih mu zahvalan do neba. Hvala vam puno.

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 11 mar 2013, 12:52

VelezuSrcu je napisao/la:Pozdrav svima. Napravio sam nalog ovde povodom jednog pitanja, a to je: Gde mogu da kupim dres Veleža?
Naravno ne živim u mostaru već u srbiji tačnije u kruševcu i želim za rodjendan starom da kupim dres jer je on pre nego što je došao u srbiju bio vatreni navijač veleža i pokazivao mi je slike i karte sezonske i sve, ali nema ni jedan dres veleža.I stvarno bi bio dobar poklon za rodjendan. Tako da ko god može da mi kaže kako da kupim dres bio bih mu zahvalan do neba. Hvala vam puno.
nazalost majstore neces nigdje moc nabavit dres osim u lokalu uprave veleza u mostaru, ako si voljan skoknut do mostara po dres onda mozes nabavit inace bogami tesko! inace ni meni nije jasno sto nema internet shop da se moze narucit dres van mostara racunajuci da toliko ljudi koji navijaju za velez zive u raznoraznim drzavama po svijetu! jednostavno nelogican potez uprave veleza jer bi taj sop mogao stavit vrlo potrebne pare u kasu kluba!

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 11 mar 2013, 13:02

emil02in je napisao/la:Sad da osiguramo Ćemaloviću ugovor na 3-4 godine,malo marketinga solidan menadžer i da on nastavi ovako igrati, i eto jednog normalnog transfera.A ne dam sve što iole vrijedi odlazi za sitne novce, i da stalno moramo ispočetka. Pravo je čudo sa ovakvim radom uprave(ne samo ove) uopšte i opstajemo u PL.Mada ima dosta i objektivnih razloga(stalno se mora ulagati u stadion isl.) ipak jednom se mora stati sa praksom dovođenja 10-ak novih igrača svake sezone.Pa rezultati mlađih kategorija(kadeti,juniori) su još gori,gledajući te rezultate nema nas nigdje.
Uvjek je isto, pred sezonu isplivaju određeni problemi i vuku se cijelu sezonu i tako nazad 10-ak godina.Dokle ovako bog samo zna.Red Army Jablanica
slazem se malom treba dat sto duzi ugovor jer nam je uz hebibovica trenutno najbolja opcija za zaradu na transferu, mladi su i jedan i drugi a isticu se na terenu! ako cemo igdje uzet pare na transferu onda je to na cemalovica i mozda hebibovicu! sto se tice zadrzavanja igrackog kadra ja mislim da sad imamo bolju priliku nego ikad, plate solidne i redovne i nista se igracima neduguje! onda o mladjim kategorijama, juniori jesu katastrofa ali kadete netreba stavljat u isti kos sa njima, oni su peti na tabeli i dva boda im je do treceg mjesta i mogli bi konacno imat vrlo uspjesnu sezonu!

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 11 mar 2013, 14:09

Da li ce neko postaviti snimak utakmice Velež - Čelik na interent?
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 11 mar 2013, 14:37

mikki21 je napisao/la:
VelezuSrcu je napisao/la:Pozdrav svima. Napravio sam nalog ovde povodom jednog pitanja, a to je: Gde mogu da kupim dres Veleža?
nazalost majstore neces nigdje moc nabavit dres osim u lokalu uprave veleza u mostaru, ako si voljan skoknut do mostara po dres onda mozes nabavit inace bogami tesko! inace ni meni nije jasno sto nema internet shop da se moze narucit dres van mostara racunajuci da toliko ljudi koji navijaju za velez zive u raznoraznim drzavama po svijetu! jednostavno nelogican potez uprave veleza jer bi taj sop mogao stavit vrlo potrebne pare u kasu kluba!
Nije da nema internet shopa, vec nema ni nicega. Kupio sam clansku kartu davno u novembru i jos je nisam dobio. Okej, u Kanadi sam, ali i da su je poslali u plutajucoj boci, vec bi stigla.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.