Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Znači da bi bili sigurni treba nam cca miliončić glasova
.

Clean history i ponovo,sad sam ja tako maloprijeKaunas je napisao/la:ima li ikakve veze ako glasam s istog emaila, kao sto neko ranije reče?
SLOBODA NAVIJAČIMA
Samo obrišete cookies od http://allstarballot.nba.com/daily?refe" onclick="window.open(this.href);return false; ... lsearchbar
i možete glasati do mile volje. Ja glasao već 5 puta.

i možete glasati do mile volje. Ja glasao već 5 puta.

Nema. Samo obrisi historiju i cookies i udri ponovo.Kaunas je napisao/la:ima li ikakve veze ako glasam s istog emaila, kao sto neko ranije reče?
Ja sam poslao poruku na Dzekin fan page na facebooku, zamolio ih da ispostuju i prenio im ova uputstva

Zadnja izmjena: Mozambik, dana/u 07 jan 2014, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
- delpiero502
- Kontakt:
Jedino nam je rješenje da nafuramo Redžu da u subotu potkači LeBrona i Boša, da odmaraju jedno 4-5 sedmica. 

- skyisthelimit
Ali imajte na umu da za Garnetta i Bosha ni za zivu glavu glasati, oni su konkurencija. 
I da, saljite sve s istog maila.

I da, saljite sve s istog maila.
15.10 - 15.06 ...
bravo, svaka čast! valjda upali jesil naglasio ovo za historiju?Mozambik je napisao/la:Nema. Samo obrisi historiju i cookies i udri ponovo.Kaunas je napisao/la:ima li ikakve veze ako glasam s istog emaila, kao sto neko ranije reče?
Ja sam poslao poruku na Dzekin fan page na facebooku, zamolio ih da ispostuju u prenio im ova uputstva
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 07 jan 2014, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Glasao već 20ak puta...idemo dalje 

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Ja sam pohlupao 9 anonimusa i jos dole dodao Mirzu. Gore u glavnom izboru nisam izabrao cetvorku u njegovoj konferenciji.
Iako mi ide na zivce ovo registrovanje, al' zbog Mirze i to!

Iako mi ide na zivce ovo registrovanje, al' zbog Mirze i to!

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Poslao FB stranicama KSBIH i SS.ba 
Zamolio bih vas da objavite status da svi glasaju za Mirzu da bude na All - Star-u. Znam da su šanse jako, jako malo, ali dok postoje treba se nadati.
Uputstvo :
LINK: http://allstarballot.nba.com/daily?refe" onclick="window.open(this.href);return false; ... lsearchbar
1. Sign in to vote
2. Create an account or Sign up with Facebook,Twitter,Google ,Yahoo.
3. Kada ste se registrovali, onda će vam se otvorit ovakav prozor(http://prntscr.com/2hcq8c" onclick="window.open(this.href);return false;) gdje birate petorke. Petorku zapada izaberite po volji, morate staviti 3 igrača iz kategorije "FRONTCOURT" i dvojicu iz "GUARDS". Kada odaberete petorku zapada, idite na dno stranice i ovdje(http://prntscr.com/2hcquq" onclick="window.open(this.href);return false;) odaberite Mirzu(početno slovo T). I onda odaberite po dva igrača iz kategorija "FRONTCOURT" i "GUARDS" za istočnu petorku(ali gledajte da što slabije igrače birate-jer nisu konkurencija Mirzi, najbolje bi bilo birati igrače iz Milwaukee Bucks-a ili Brook-a Lopeza i Horforda (jer su povrijeđeni do kraja sezone).
4. Kada imate ovako 9 slika igrača(5 zapad i 4 istok) i kada ste izabrali Mirzu dole na dodatnoj opciji, onda ispunite captcha code na dnu stranice i kliknite VOTE NOW!
P.S. MOŽETE GLASATI KOLIKO GOD PUTA ŽELITE TAKO ŠTO ĆETE IZBRISATI "HISTORY" I "COOKIES" I PONOVO S ISTOG E-MAILA URADITI ISTO.
NADAM SE DA ĆETE OVO OBJAVITI.
UNAPRIJED HVALA.
To je ta poruka
Zahvaljujem forumašu "delpiero502" na uputstvu.

Zamolio bih vas da objavite status da svi glasaju za Mirzu da bude na All - Star-u. Znam da su šanse jako, jako malo, ali dok postoje treba se nadati.
Uputstvo :
LINK: http://allstarballot.nba.com/daily?refe" onclick="window.open(this.href);return false; ... lsearchbar
1. Sign in to vote
2. Create an account or Sign up with Facebook,Twitter,Google ,Yahoo.
3. Kada ste se registrovali, onda će vam se otvorit ovakav prozor(http://prntscr.com/2hcq8c" onclick="window.open(this.href);return false;) gdje birate petorke. Petorku zapada izaberite po volji, morate staviti 3 igrača iz kategorije "FRONTCOURT" i dvojicu iz "GUARDS". Kada odaberete petorku zapada, idite na dno stranice i ovdje(http://prntscr.com/2hcquq" onclick="window.open(this.href);return false;) odaberite Mirzu(početno slovo T). I onda odaberite po dva igrača iz kategorija "FRONTCOURT" i "GUARDS" za istočnu petorku(ali gledajte da što slabije igrače birate-jer nisu konkurencija Mirzi, najbolje bi bilo birati igrače iz Milwaukee Bucks-a ili Brook-a Lopeza i Horforda (jer su povrijeđeni do kraja sezone).
4. Kada imate ovako 9 slika igrača(5 zapad i 4 istok) i kada ste izabrali Mirzu dole na dodatnoj opciji, onda ispunite captcha code na dnu stranice i kliknite VOTE NOW!
P.S. MOŽETE GLASATI KOLIKO GOD PUTA ŽELITE TAKO ŠTO ĆETE IZBRISATI "HISTORY" I "COOKIES" I PONOVO S ISTOG E-MAILA URADITI ISTO.
NADAM SE DA ĆETE OVO OBJAVITI.
UNAPRIJED HVALA.
To je ta poruka

Zahvaljujem forumašu "delpiero502" na uputstvu.
Zadnja izmjena: TheChief, dana/u 07 jan 2014, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
Glasao, mada će teško stići Anthonya koji je imao 580k glasova 26.12.
Čisto da se zna: Samo prvu petorku biraju navijači, izmjene biraju treneri!

Treba nam oko 1 000 000 glasova da budemo sigurni
Moramo izbaciti Paula George-a ili Mela, pošto je LBJ siguran.
MIrza što nisi na zapadu, bilo bi nam lakše 100 puta

Moramo izbaciti Paula George-a ili Mela, pošto je LBJ siguran.
MIrza što nisi na zapadu, bilo bi nam lakše 100 puta

nema odustajanja!
15.10.2013.
- skyisthelimit
kovacic je napisao/la:Glasao, mada će teško stići Anthonya koji je imao 580k glasova 26.12.![]()
Petorka se vec zna, ali eto. Kad se budu zbrajali svi glasovi bice lijepo vidjeti da je bio barem u prvih 15, mada ne sumnjam da ce biti na Istoku i u top 10.. Kasno smo poceli i to je jedini razlog, inace bi sad bio medju top 5 frontcourt igraca. Po broju glasova naravno.
15.10 - 15.06 ...
Ama ne mora se glasati za 9 igrača i za Mirzu.. Pa samo nabijete glasove ostalim igračima. Dosta te raje što sad to vidi na FB glasat će regularno za 9 igrača i tako samo praviti konkurenciju. Još Melo na prvom mjestu a svaki laik će lagano krenuti sa vrha i "add"-at.
Evo ja treći put glasam za dvojicu levata i Mirzu. Jedan na istoku, jedan na zapadu i Mirza iz "optional".
Evo ja treći put glasam za dvojicu levata i Mirzu. Jedan na istoku, jedan na zapadu i Mirza iz "optional".

Onako bezveze klikto

bitno je da je Mirza tu
edit: odo probat jos par puta ali samo mirzu kliknuti

Zadnja izmjena: BelminM23, dana/u 07 jan 2014, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ja samo glasam za jednog, npr guard-a nekog i Mirzu i to je to...brže ide..nele-BHF je napisao/la:Ama ne mora se glasati za 9 igrača i za Mirzu.. Pa samo nabijete glasove ostalim igračima. Dosta te raje što sad to vidi na FB glasat će regularno za 9 igrača i tako samo praviti konkurenciju. Još Melo na prvom mjestu a svaki laik će lagano krenuti sa vrha i "add"-at.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- skyisthelimit
Da, i ja sam kasnije kad mi je dodijalo glasao samo za Mirzu i jos nekog levata. Dakle, nemojte po 100 puta glasati za 10-icu vec samo Mirza i lupam Wallace.nele-BHF je napisao/la:Ama ne mora se glasati za 9 igrača i za Mirzu.. Pa samo nabijete glasove ostalim igračima. Dosta te raje što sad to vidi na FB glasat će regularno za 9 igrača i tako samo praviti konkurenciju. Još Melo na prvom mjestu a svaki laik će lagano krenuti sa vrha i "add"-at.
15.10 - 15.06 ...
Kao da i nije. Glasao si za dva najveća konkurenta..BelminM23 je napisao/la: bitno je da je Mirza tu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.