Polu sezona je iza nas...... Svatko treba biti zadovoljan s polusezonom jer što kaže forumaš Klare prije par god bi bilo dosta za titulu, a i treba biti realan i reči da je nemoguće ove sezone dostići Bayern......
S time je uspijeh veči jel smo lani s malte ne istim kadrom prezimili na dnu
U El se malo kombiniralo i za nagradu se dobilo Porta ali stojim pri tome ako se ozbiljno bude ušlo u taj dvomeč da smo favoriti i da prolazimo....
U Dfb pokalu smo rutinirano prošli i dobili laganog protivnika
A sad pojačanja:
Burki - Neznam kakvo je vaše mišljenje ali on niti smrdi niti miriše.... Previše je tu grešaka za vratara a pogotovo igra s nogom mu je kriminalna, mišljenja sam da mu treba dati još ovu sezonu pa dovesti pravog vratara tipa Horn ili Zieler pa da se bori s njim za jedinicu....
Park- još jednom pokazao jučer da nema mjesta ni na klupi, znači uvaliti ga nekome da se pokrije iznos koj je dan za njega....
Weigl- mali je čudo i jednostavno je oduševio, treba mu dati novi ugovor da nitko ni ne pomišlja da ga klepi...
Castro- Po meni dobro pojačanje, doveden jer se mislilo da Gunny odlazi ali pokazao je u par navrata klasu i takvih nam igrača u rotaciji treba još
Ado Januzaj- Flopp ali s obzirom da je posuđen neka ga je još do Ljeta ako ga LVG ne vrati i prije.... Nikako se ne najesti gljiva i odkupiti ga
Neki igrači su oduševili dolaskom TT-a.
Ginter, Gundogan se donekle vratio na razinu od prije povrede, Miky napokon procijepio, A o Aubi da ne pričamo.....
Jedino brine loša obrana i česta kiksanja Humelsa koj ponekad ispadne poput početnika... Ali očekujem da se i to bude popravilo....
Najefikasnija smo momčad lige i imamo najboljeg strijelca što jako veseli
U nastavku sezone ne vidim koja nas momčad može skinuti s drugog mjesta tako da iduče sezone ponovno gledamo loptanja utorkom i srijedom
Treba baciti sve karte na Europa Legaue i probati što dalje otiči u tom natjecanju....
A što se tiče uprave jučer je Zorc izjavio da je prioritet produženje s Mikyem i za vidjeti je i nadati se da se isto tako bude dogodilo i s kapetanom i Gunnyem....
I ostaje da vidimo u kakvom se stanju budu vratili Durm i Sahin nakon povrede a za ovog drugog baš i nisam optimist....
A za ljeto vidjeti je što i kako s golmanom jer na tm-u se o tome počelo razglabati na veliko.....
Moja je želja ljevi bek novi jer Park sigurno ne može biti na nivou a ostaje vidjeti što s Durmom jer on može igrati obije bekovske pozicije a Schmele po nekima to je riješenje ali po meni bi bila bolja opcija uzeti možda Babu koj se nije snašao u Celskom ili Willemsa iz Psv ili Raphael Guerreiro o koejm se pričalo često na tm-u
Vidjeti što s Gunnyem se bude odigralo a ako želi otići ima 2 top mlada igrača Tielemans ili Dahoud ili jeftinija varijanta Stendera iz Frankfurta...
Novi krilni igrać sigurno bude došao sad pitanje tko.... Hoče li se dati 20+ milki za tipa moju želju Boufala ili Yarmolenka ili se bude kupio neki potencijalni talent
I 2 napadač sigurno dolazi, što je netko rekao Remy ili moja želja je Selke ostaje da vidimo što nas sve čeka