niko nista pojma nemaastra1922 je napisao/la:imali prozivke

niko nista pojma nemaastra1922 je napisao/la:imali prozivke
sutra bi trebala biti...moranjak je napisao/la:niko nista pojma nemaastra1922 je napisao/la:imali prozivke
dobar stoper,mlad,astra1922 je napisao/la:ibrahim skahic prvo pojacanje
Dobro rješenje za poziciju stopera. Perspektivan igrač na kojem bi se ukoliko je potpisao višegodišnji ugovor možda moglo i nešto zaraditiastra1922 je napisao/la:ibrahim skahic prvo pojacanje
nije josastra1922 je napisao/la:ibrahim skahic prvo pojacanje
Škahić se pojavio na prozivci, nije potpisao uopšte.astra1922 je napisao/la:ibrahim skahic prvo pojacanje
pa znam da nije potpisao mora prvo na probuBenjo_AFC86 je napisao/la:Škahić se pojavio na prozivci, nije potpisao uopšte.astra1922 je napisao/la:ibrahim skahic prvo pojacanje
Brzi bi nam dobro dosao, nije su ga pozvali na prozivku u Slobodi.astra1922 je napisao/la:pa znam da nije potpisao mora prvo na probuBenjo_AFC86 je napisao/la:Škahić se pojavio na prozivci, nije potpisao uopšte.astra1922 je napisao/la:ibrahim skahic prvo pojacanje![]()
.
realno skahicu neigdje ne bi bilo bolje igrace premijer ligu blizu je kuci sta mu treba drugo
valjo bi nam jedan bar napadac iz slobode oni ih imaju i viska
Krpic potpisao za Istru.astra1922 je napisao/la:ma brzi nikako davno je on okrenuo leda zvijezdi.a i onako je na probi u istri iz pule.nama bi bi bolje pasao jusufbasic ili krpic
Na tim sam slikama i gledao i baš i jeste tako kao što govorim. Tu iz prošle godine iz prve postave imaju 3-4 igrača (Mićo, Buba, Ordaga) ostalo sve golobrada dječurlija. A i iz video priloga se nemože puno više zaključiti. Spominje ta neka provjerena pojačanja daj Bože, jedino od provjerenih koje bi mi u ovom trenutku mogli dovesti je Srđan Savić.Tkanton je napisao/la:Combe ovdje bas i nije tako
http://gradacac.org/2014/06/video-u-zvi ... i-trening/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa ta trojica uz Adama i Radivojevica jedino su sto vrijedi od prosle sezone, a pise da su adam i radivojevic dobili produzen odmor, uz ovih 5 igraca i jos 3-4 igraca sa iskustvom igranja PL plus mladi igraci mozemo imat solidno sezonu......combe je napisao/la:Na tim sam slikama i gledao i baš i jeste tako kao što govorim. Tu iz prošle godine iz prve postave imaju 3-4 igrača (Mićo, Buba, Ordaga) ostalo sve golobrada dječurlija. A i iz video priloga se nemože puno više zaključiti. Spominje ta neka provjerena pojačanja daj Bože, jedino od provjerenih koje bi mi u ovom trenutku mogli dovesti je Srđan Savić.Tkanton je napisao/la:Combe ovdje bas i nije tako
http://gradacac.org/2014/06/video-u-zvi ... i-trening/" onclick="window.open(this.href);return false;
haj ti combe polako sa refkom bacaj negdje drugo bombe,neunosi nam nemir u ambijent,uprava radi svoj poso,ti idi radi svoj,combe je napisao/la:Na tim sam slikama i gledao i baš i jeste tako kao što govorim. Tu iz prošle godine iz prve postave imaju 3-4 igrača (Mićo, Buba, Ordaga) ostalo sve golobrada dječurlija. A i iz video priloga se nemože puno više zaključiti. Spominje ta neka provjerena pojačanja daj Bože, jedino od provjerenih koje bi mi u ovom trenutku mogli dovesti je Srđan Savić.Tkanton je napisao/la:Combe ovdje bas i nije tako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.