petorke navijaci, zamjene biraju treneriConsigliere je napisao/la:Kakve su propozicije tog glasanja? Biraju se petorke i zamjene, sve preko neta?
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Mirza vidi nas

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Vedad87 je napisao/la:Ja glasao vec 10 puta. Prekosutra operišem krajnike i 7 dana kući. Neću imati šta raditi nego glasatine sekirajte se ljudi...od mene ćete imati bar 1000 glasova
![]()
![]()
![]()

SLOBODA NAVIJAČIMA
- Consigliere
- Kontakt:
I treba Mirzu u petorku istoka ubacit'?LenBias je napisao/la:petorke navijaci, zamjene biraju treneriConsigliere je napisao/la:Kakve su propozicije tog glasanja? Biraju se petorke i zamjene, sve preko neta?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- skyisthelimit
AhmConsigliere je napisao/la:
I treba Mirzu u petorku istoka ubacit'?

Samo sto kasnimo jedno 500 000 glasova za ovim velikim zvijezdama
15.10 - 15.06 ...
sa srećom na operaciji kralju <3Vedad87 je napisao/la:Ja glasao vec 10 puta. Prekosutra operišem krajnike i 7 dana kući. Neću imati šta raditi nego glasatine sekirajte se ljudi...od mene ćete imati bar 1000 glasova
![]()
![]()
![]()
15.10.2013.
Broj glasova FRONTCOURT-a na istoku 27 decembra :
Lebron James (Mia) 609.336
Paul George (Ind) 489.335
Carmelo Anthony (NY) 424.211
Roy Hibbert (Ind) 208.369
Chris Bosh (Mia) 156.364
Kevin Garnett (Bro) 102.825
Joakim Noah (Chi) 75.229
Jeff Green (Bos) 55.912
Luol Deng (Chi) 54.340
Tyson Chandler (NY) 51.738
Andre Drummond (Det) 51.351
Carlos Boozer (Chi) 48.745
Paul Pierce (Bro) 45.145
Brook Lopez (Bro) 37.153
Josh Smith (Det) 32.025
Chris Bosh (Mia) 156.364
Joakim Noah (Chi) 75.229
Jeff Green (Bos) 55.912
Luol Deng (Chi) 54.340
Paul Pierce (Bro) 45.145
Brook Lopez (Bro) 37.153
Josh Smith (Det) 32.025
- delpiero502
- Kontakt:
30k dnevno da glasa i Mirzu gledamo na All-Staru.
Haj barem ce dogodine bit siguran na All-Staru.
Haj barem ce dogodine bit siguran na All-Staru.

NAPISITE i na fejsu da kad biraju ekipu za istok ne stavljaju ove glave igrace vec levate tim gerald walace
jel samo jedan od ovih frontcourt prolazi ili?
15.10.2013.
Hvala puno <3 Samo da nam Mirza bude na all staruKaunas je napisao/la:sa srećom na operaciji kralju <3Vedad87 je napisao/la:Ja glasao vec 10 puta. Prekosutra operišem krajnike i 7 dana kući. Neću imati šta raditi nego glasatine sekirajte se ljudi...od mene ćete imati bar 1000 glasova
![]()
![]()
![]()

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
sanse skoro da ne postoje ali bitno je podici hype velikim brojem glasova za njega, amerikanci su to, odmah ce ga drugacije gledati na kraju krajeva, iduce godine necemo sigurno ovako zapostaviti glasanjeConsigliere je napisao/la:I treba Mirzu u petorku istoka ubacit'?LenBias je napisao/la:petorke navijaci, zamjene biraju treneriConsigliere je napisao/la:Kakve su propozicije tog glasanja? Biraju se petorke i zamjene, sve preko neta?

sudeci po ovoj listi moze biti 7. na istoku brat bratu

James i George su ionako sigurni, njih stavljaj, hahah
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Teško da se može skupit toliko jedino da ne spavamo do zadnjeg dana glasanja i samo klikamo
,valjda će se na kraju znati koliko je naš Mirza dobio glasova.

- skyisthelimit
Eto Bosh je granica, pretpostavimo da je on dokucivTheChief je napisao/la:Broj glasova FRONTCOURT-a na istoku 27 decembra :
Chris Bosh (Mia) 156.364
_
Joakim Noah (Chi) 75.229
Jeff Green (Bos) 55.912
Luol Deng (Chi) 54.340
Paul Pierce (Bro) 45.145
Brook Lopez (Bro) 37.153
Josh Smith (Det) 32.025

15.10 - 15.06 ...
Ma sigurno ćemo ga ugurati u TOP 10 , bitno je da što više raje zna za ovaj fazon sa brisanjem historije...
ZELJEZNICAR 1921!
izadje lista na kraju, po svemu sudeci imati ce dovoljno glasova da na kraju bude objavljen u uzem spiskuZodiac je napisao/la:Teško da se može skupit toliko jedino da ne spavamo do zadnjeg dana glasanja i samo klikamo,valjda će se na kraju znati koliko je naš Mirza dobio glasova.

Raja, pogriješio sam, ono je bio broj glasova 26 decembra
Puna lista:
http://www.allstarnba.es/ballot/2014-1.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Puna lista:
http://www.allstarnba.es/ballot/2014-1.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
ima li ikakve veze ako glasam s istog emaila, kao sto neko ranije reče?
15.10.2013.
Sto se mozga kad je Mirza u pitanju...vi ste kraljevi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.