HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Danijel se vratio na posudbu!!!
Granitna obrana. Još izbor između Pirića i Bandića
Najširi kadar u ligi, najbolji također. O prvih 11 da ne pričamo, uz to imamo i najboljeg igrača ove sezone (Bilbija). Sve je na našoj strani, novi trener, svježe ideje možda, titula je neminovnost. U Zenicu po 3 boda.

Najširi kadar u ligi, najbolji također. O prvih 11 da ne pričamo, uz to imamo i najboljeg igrača ove sezone (Bilbija). Sve je na našoj strani, novi trener, svježe ideje možda, titula je neminovnost. U Zenicu po 3 boda.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
i nakon dva mjeseca ne zna se zasto je otiso marinovic,nebi da dosadivam ,ali jos nisam cuo od ljudi razlog odlaska
-
- Kontakt:
Klub je reko da je to bila njegova zelja,ako on ima neki problem nek izađe u javnost,neznam sta zelis cut ?
On je najblaži trener koji je vodio Zrinjski, nikada nije povisio glas ni na jednog igrača. I ja bih od njega volio čuti razlog, a pretpostavljam da misli da je malo izgubio konce i mogućnost motiviranja igrača u onom zadnjim kolima jesenas. Sve u svemu, želim mu svu sreću u budućem životu.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
-
- Kontakt:
Bogdanovic bivsi ...
- hskzmostar
- Kontakt:
Napokon nemamo 40 igraca na platnom spisku,nema u Barbarica sale!GradKamena1 je napisao/la:Bogdanovic bivsi ...
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
-
Prošli prelazni rok nam nije bio baš nešto, dokaz tomu su i ovi otkazi igračima koji su dovedeni ljetos-Sivrić i Kouadio su otpušteni, vjerojatno i Bogdanović, Mrkaić i Pehar se nisu naigrali, dok su Jakovljević i Kozić bili skoro standardni u početnih 11( ali i to se sada mijenja dolaskom Pirića i Graovca)...Ne znam jesam li koga zaboravio...jesam, Jovića(nadam se, ustvari uvjeren sam, da će pokazati svoj kvalitet na proljeće)...Lučić je još uvijek u kategoriji U-21...
Ipak, siguran sam da će ovaj prijelazni rok biti pun pogodak, kao što je bio prošle zime kada su dovedeni Tomić, Bilbija, vraćen Katanec itd...
bdw....jutros u sportskim naletim na neki članak o sigurnosti na stadionima u kojemu se između ostaloga našla informacija da Beli Manastir gradi stadion sa 70 posto sredstava EU...
BiH nije u EU, ali ne znam bi li se možda mogla pronaći neka sredstva u predpristupnim fondovima za ovakve stvari i kod nas...
Ipak, siguran sam da će ovaj prijelazni rok biti pun pogodak, kao što je bio prošle zime kada su dovedeni Tomić, Bilbija, vraćen Katanec itd...
bdw....jutros u sportskim naletim na neki članak o sigurnosti na stadionima u kojemu se između ostaloga našla informacija da Beli Manastir gradi stadion sa 70 posto sredstava EU...
BiH nije u EU, ali ne znam bi li se možda mogla pronaći neka sredstva u predpristupnim fondovima za ovakve stvari i kod nas...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Jos riješiti pitanje jednog viska golmana, i to je to, valjda za ovaj prijelazni rok..hskzmostar je napisao/la:Napokon nemamo 40 igraca na platnom spisku,nema u Barbarica sale!GradKamena1 je napisao/la:Bogdanovic bivsi ...
...................Pirić.................
Blaić-Graovac-Katanec-Kukoč
...........Petrak-Tomić...........
......Jović-Bilbija-Todorović.......
...............Mešanović...............
Prvaci!
...........Vasilj( Bandić, Kozić).......
Barić-Jakovljević-Lučić-Stojkić
..............Jamak-Pehar................
.....Peko-Kobiljar-Filipović....
.............Kajkut(Mrkaić)........
I ova druga ekipa bi bila među prva tri na tablici u PL...

Moćni Zrinjski!
MOĆNI!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Bi al u kurcu
-
- Kontakt:
Neznam bi li među 3,ali u Lzp bi sigurno !
-
Hajde vozi!SemirSema je napisao/la:Bi al u kurcu

Volim te bola'!
Volim te bola'!
-

[DOBRODOŠAO NATRAG]
HŠK Zrinjski s velikim zadovoljstvom službeno potvrđuje kako će u nastavak sezone ući jači za Daniela Graovca! Naravno da 23-godišnjeg braniča ne trebamo predstavljati, budući da se radi o igraču koji je dres s lentom nosio pune tri i pol godine, a onda prije šest mjeseci potpisao za ciparski Apollon, koji ga je odmah posudio belgijskom Mouscronu. Graovac u Zrinjski dolazi na posudbu do kraja sezone u kojoj će, jasno, pokušati osvojiti treći naslov prvaka s našim klubom. Podsjetimo, Daniel je u prošloj sezoni dobio navijački trofej Filip Šunjić Pipa, a prije nepunih godinu dana debitirao je i za A rerezentaciju BiH. Dobrodošao natrag i sretni smo što ćemo te opet gledati u dresu s brojem 5!

Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
kajkut raskinuo s zrinjskim ? imate li kakvih detalja ili je ovo samo još jedna glasina koja kruži zencom? 

-
Priča se da je pred potpisom za Čelik...zenickicelik je napisao/la:kajkut raskinuo s zrinjskim ? imate li kakvih detalja ili je ovo samo još jedna glasina koja kruži zencom?

Volim te bola'!
Volim te bola'!
- prisonbreak
- Kontakt:
Jesi ozbiljan? Zar nije potpisao sa vama, zar nije bilo sve rjeseno? Lp.PiazzaGrande je napisao/la:Priča se da je pred potpisom za Čelik...zenickicelik je napisao/la:kajkut raskinuo s zrinjskim ? imate li kakvih detalja ili je ovo samo još jedna glasina koja kruži zencom?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- brkatasomina
- Kontakt:
Kaže Saša draže mu igrati u gradu smoga nego u ovome hercegovačkom suncu
Na kojim ste vi drogama

Na kojim ste vi drogama

Nije siromašan onaj koji ima, nego koji nema.
-
Ma zayebayem se jarane, to vam neko bombe po gradu baca...Doći će Kajkut u Zenicu 24.02, a 25.02. nakon utakmice natrag u Mo...LPprisonbreak je napisao/la:Jesi ozbiljan? Zar nije potpisao sa vama, zar nije bilo sve rjeseno? Lp.PiazzaGrande je napisao/la:Priča se da je pred potpisom za Čelik...zenickicelik je napisao/la:kajkut raskinuo s zrinjskim ? imate li kakvih detalja ili je ovo samo još jedna glasina koja kruži zencom?
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- prisonbreak
- Kontakt:
Priča se da je pred potpisom za Čelik...
[/quote]
Jesi ozbiljan? Zar nije potpisao sa vama, zar nije bilo sve rjeseno? Lp.[/quote]
Ma zayebayem se jarane, to vam neko bombe po gradu baca...Doći će Kajkut u Zenicu 24.02, a 25.02. nakon utakmice natrag u Mo...LP[/quote]
Aha, ma sve uredu.
Vratit ce se nikakvi oni 25.02

Jesi ozbiljan? Zar nije potpisao sa vama, zar nije bilo sve rjeseno? Lp.[/quote]
Ma zayebayem se jarane, to vam neko bombe po gradu baca...Doći će Kajkut u Zenicu 24.02, a 25.02. nakon utakmice natrag u Mo...LP[/quote]
Aha, ma sve uredu.

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
-
Jesi ozbiljan? Zar nije potpisao sa vama, zar nije bilo sve rjeseno? Lp.[/quote]prisonbreak je napisao/la:Priča se da je pred potpisom za Čelik...
Aha, ma sve uredu.

Ma, najbolje da naši ne odu nikako u Zenicu na utakmicu, da se ne heklamo bezze kad ćemo već popušiti, 3:0 za vas i to je to...

Volim te bola'!
Volim te bola'!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.