FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

elninho_resTO
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la elninho_resTO » 21 apr 2010, 21:59

svaka mu cast za to,vidi se kolika je razlika izmedju njega i ostalih trenera,i mislim da tu metodu treba upraznjavat,samo et mislim da su previse iscrpljeni za kondicije,al mislim i da amar to zna i da ce im dat malo laksi trening
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 21 apr 2010, 22:01

moze li neko da opet postavi one linkove sa utakmice sa borcem,skinuo sam 1 pol,al nisam 2.
mozda je sad kasno al to je utakmica za historiju

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 21 apr 2010, 22:01

Nije to trening radi treninga ili neke kazne,nego to Amar radi da igraci poslije autobusa izadju na teren i lagano protrce i dobro se istegnu i to je potpuno ispravno...nema veze sa bilo kakvom kaznom,igraci su umorni ovih dana a put autobusom je dug,i sa ovim istezanjem i laganim protrcavanjem normalizuje se tonus misica te je igracima vjerovali ili ne lakse...po meni je ovo ekstra potez
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 21 apr 2010, 22:09

Al tog "treninga" nije bilo poslije sirokog, mislim i protiv rudara gdje je jos duzi put bio...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 21 apr 2010, 22:18

Seyo_TM je napisao/la:Al tog "treninga" nije bilo poslije sirokog, mislim i protiv rudara gdje je jos duzi put bio...
Ali su i igraci bili odmorniji na neki nacin,bilo je protiv zvijezde...naravno to nije pravilo ali je dobra stvar...Amar je ako se dobro sjecas ,a sjecas se jer te znam :mrgreen: ,u svom prvom mandatu obavezno poslije svake utakmice ostavljao cesto igrace iza utakmice da protrce par krugova...na taj nacin se opustaju misici i dovode u normalu poslije velikih napora,i onda jako istezanje...a Amar je takodje uveo ono sto je radio i u prvom mandatu,a to je da ekipa prije gostovanja putuje dan ranije...kada smo pricali prije nekih pola godine,objasnjavao mi je da prema nekim statutima,sta ja znam,svaka gostujuca ekipa ima puno pravo doci dan prije utakmice i odraditi trening na glavnom stadionu domacina u vrijeme odigravanja termina...svaka ekipa koja to zatrazi mora to dobiti od domacina,e sad nasi su pametniji od ostalih,ali ne iskoristavaju pravo treninga na terenima gdje se igra tekma,ali organizuju neke terene i to je ekstra stvar...kaznjavanje bi prema svemu ovome bilo krajnje nehumano,da ih poslije Borca i sada ove utakmice,pa poslije puta autobusom,Amar natjera na jos jedan vecernji trening...prije utakmice sa Borcem,a tako je bilo i sa Sirokim sada u gostima,ekipa je odradila blazi trening,a opet to nije slucaj sa svakom utakmicom,tacnije nemaju trening prije svake utakmice...to je nauka,zaista ne znam odgovor zasto se to ne radi svaki put i zasto to Amar svaki put ne uradi,ali eto uradi ponekad i mislim da nije u pitanju kazna

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 21 apr 2010, 22:24

Potrefilo se dva puta nakon poraza, iz autobusa na "trening" da ih posalje, a neznam jel to uradio ijednom nakon dobrog rezultata...Ma uveo je on i njima "cjenovnik" isto kao u proslom mandatu :mrgreen: ...

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 21 apr 2010, 22:25

mozda ali on to cesto radi kad izgubimo glupo :D :D
svoj ti pos'o !

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 21 apr 2010, 22:30

Seyo_TM je napisao/la:Potrefilo se dva puta nakon poraza, iz autobusa na "trening" da ih posalje, a neznam jel to uradio ijednom nakon dobrog rezultata...Ma uveo je on i njima "cjenovnik" isto kao u proslom mandatu :mrgreen: ...
:mrgreen: upravo tako,uveo im je i cjenovnik i to im je najveca kazna,neko ce izgubiti pola plate :mrgreen: ...a protiv zvijezde kad su imali,nije bila velika trka,nego upravo onako kako sam opisao...e fakat je ispalo da poslije tih poraza on njih izvede na teren :mrgreen: ,to je tacno...a ko zna,mozda dok se ovi na kraju istezu,on obavi odredjeni sastanak sa njima,mozda prozove neke igrace koji ce dobiti po dzepu :mrgreen: ,a vjerovatno razgovaraju i ukazuje im se na greske,ko ce ga znati...ali u pravu si da je bilo poslije ovih poraza,ali nije kazna u pitanju

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 21 apr 2010, 22:37

Ma sve je poslozeno :mrgreen: nakon borca ne brinem se sekunde :mrgreen:

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 21 apr 2010, 22:47

Ovaj poraz je takoreći već bio uplaniran.Tako da se nesekiram nimalo.mi u subotu dobijamo Modriću.Dok će se Borac baš napatiti sa Travnikom.Jer ukoliko nisu mogli dobiti glatko rudara koji je igrao sa drugim timom.nego se patio i na jedvite jade dobio.Onda im protiv Travnika ne gine X.znajući da će Travničani igrati totalni bunker.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 21 apr 2010, 22:49

Grbavica moj zivot je napisao/la:mozda ali on to cesto radi kad izgubimo glupo :D :D

:lol: :lol: :lol: :lol:
Por que ? Por que somos los mejores...

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 21 apr 2010, 22:50

je li neko uploadovo utakmicu sa borcem??

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 21 apr 2010, 22:50

Jedva cekam da se Alen vrati.Izgubili smo ne treba sad plakat ko pitari idemo dalje ovo je bilo najteze gostovanje u Pl.Protiv Modrice rutinski odradit tri boda.
AMAR OSIM!

otok
Kontakt:

Post Postao/la otok » 21 apr 2010, 22:51

kalimero je napisao/la:Jedva cekam da se Alen vrati.Izgubili smo ne treba sad plakat ko pitari idemo dalje ovo je bilo najteze gostovanje u Pl.Protiv Modrice rutinski odradit tri boda.
modrica se druze ukljucila u borbu za opstanak
nema labavo :D

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 21 apr 2010, 22:53

blablabla je napisao/la:je li neko uploadovo utakmicu sa borcem??
" ' "
"" ПУТ ""

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 21 apr 2010, 22:55

" je napisao/la:
blablabla je napisao/la:je li neko uploadovo utakmicu sa borcem??
" ' "
jeste ba, pogledajte nekoliko stranica prije, ustvari malo vise od nekoliko, jer se ovdje pise brzinom svjetlosti :mrgreen:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 21 apr 2010, 22:56

Neradi on to kad izgubimo nego kad lose igramo, kolko je puta u prvom mandatu poslje pobjeda ostavljo ih na terenu da trce upravo zbog lose igre
Mes Que Un Club

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 21 apr 2010, 22:57

otok je napisao/la:
kalimero je napisao/la:Jedva cekam da se Alen vrati.Izgubili smo ne treba sad plakat ko pitari idemo dalje ovo je bilo najteze gostovanje u Pl.Protiv Modrice rutinski odradit tri boda.
modrica se druze ukljucila u borbu za opstanak
nema labavo :D
ocepit cemo :D
AMAR OSIM!

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 21 apr 2010, 22:57

evo vam bando lijena :mrgreen:

http://zeljo.inashost.biz/
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 21 apr 2010, 22:58

Hoceli biti Mesanovic spreman za Modricu??
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], Levin, Zaxon, zeljovolimte i 42 gosta.